35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwone wrote:Bozia i Heretyczka obie macie po części rację. Czas by już Pusurkowy mąż dorósł do roli ojca. Sytuacja go przerosła i tyle.
a skad w ogole wiecie o co tak naprawde na farmie Pusurowej sie dzieje?
przeciez Pusur nie podal zadnych konkretnych info, a te ktore podal mozna interpretowac na tysiac roznych sposobw, zbyt ogolne.
Mimo, ze uwazam ze o cos innego tam chodzi, a balagan to tylko przykrywka, to powstrzymalabym sie od zbyt pochopnego oceniania...moremi, Bozia3, Arwena, Aasiula, Reni, iwcia77, Mega, Pusurek, kkisia, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:ja bym za dużo w rozmiarze 56 nie kupowała, bo dziecko szybko wyrasta. W kwietniu jest ciepło, ale warto mieć różne bodziaki. Ja na noc np. zakładałam z długim rękawem a w dzień z krótkim.
Na szczęście wymiary dziecka nie zależą od rodziców (przynajmniej noworodki)bo ja musiałabym urodzić wielkiego klocka
Ja np.będę kupowała wszystko na ten styl chodzi o zapinanie. To oczywiście te bodziaki jedyne co mam kupione na allegro http://naforum.zapodaj.net/thumbs/31d07a4c20b3.jpgmoremi, Iwone, Sabina, Bozia3, Arwena, Aasiula, iwcia77, kkisia, peppapig lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:mysle ze zbyt latwo oceniacie...
przeciez Pusur nie podal zadnych konkretnych info, a te ktore podal mozna interpretowac na tysiac roznych sposobw, zbyt ogolne.
Mimo, ze uwazam ze o cos innego tam chodzi, a balagan to tylko przykrywka, to powstrzymalabym sie od zbyt pochopnego oceniania...Sabina, Arwena, iwcia77, caffe, Pusurek, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Dziewczyny dzisiaj rano zrobiłam test w pierwszym momencie ,nic nie było ,poryczałam sie i rozzalona poszlam poryczec do wyra z testem pod pacha i komputerem wpisalam w wykresie ze chuj nic nie wyszło test ujemny.
Po kilku minutach na tescie pojawiła sie mizerna ale jest druga kreseczka .myslalam ze oczy widza to co chcialabym zobaczyc ale chlop tez ja widzi
Jutro zrobie drugi ,moze jednak sie udałoSabina, Aasiula, iwcia77, kapturnica, malgos741, kkisia, anna maria lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:mysle ze zbyt latwo oceniacie...
Mimo, ze uwazam ze o cos innego tam chodzi, a balagan to tylko przykrywka, to powstrzymalabym sie od zbyt pochopnego oceniania...Arwena, moremi, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dorka1979 wrote:Już chyba lepiej patrzeć na dziadków z wielkością niż rodziców, bo geny idą po dziadkach, czyli co drugie pokolenie.
Ja np.będę kupowała wszystko na ten styl chodzi o zapinanie. To oczywiście te bodziaki jedyne co mam kupione na allegro http://naforum.zapodaj.net/thumbs/31d07a4c20b3.jpgSabina, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Bursztyn a co to za tabletki?
wiedzialam.....ze nikt nie wpadnie na to zeby ten obrazek caly obejrzec, w dol przewinac troche....
tam jest odpowiedz.....
a dodatkowo sa na uspokojenie...Sabina, moremi, Aasiula, Iwone, Mega, kapturnica, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Ja nie, już plamie, jutro mnie zaleje
a testować nie lubię.
moremi, Aasiula, iwcia77, Mega, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Iwone wrote:Przecież Pusur napisała w którymś poście że jej mąż nie zajmuje się małym, albo tylko na chwilę i że jemu nic się w życiu nie zmieniło, dalej żyje jak żył bez obowiązków i odpowiedzialności za dziecko które powołał do życia.
Bursztyn, moremi, Aasiula, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no wiedzialam....
wiedzialam.....ze nikt nie wpadnie na to zeby ten obrazek caly obejrzec, w dol przewinac troche....
tam jest odpowiedz.....
a dodatkowo sa na uspokojenie...moremi, Bursztyn, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:a ja tam nie oceniam nikogo, nie lubię się wtrącać do czyjegoś związku, bo różnie można interpretować sytuację.
Idę robić kurczaka na słodko-kwaśno i lecimy do kina na Paddingtonaiwcia77, Mega, kapturnica, malgos741, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Iwone wrote:Przecież Pusur napisała w którymś poście że jej mąż nie zajmuje się małym, albo tylko na chwilę i że jemu nic się w życiu nie zmieniło, dalej żyje jak żył bez obowiązków i odpowiedzialności za dziecko które powołał do życia.
i dlatego napisalam, zeby zbyt pochopnie nikogo nie oceniac ani nie ferowac wyrokowmoremi, Aasiula, iwcia77, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no wiedzialam....
tam jest odpowiedz.....
a dodatkowo sa na uspokojenie...Sabina, Bursztyn, iwcia77, Mega, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:o wypraszam sobie - ja przewinęłam - ale dla kogo to wyznanie? i to po prochach?
wyznanie jest ogolnie dla ludzkosci, a to- to sa witaminyAasiula, iwcia77, Mega, Bozia3, kapturnica, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:oj tam zaraz ukradła;) wypozyczyłam
oj tam, blizniakowe miejsce to sie bierze od razu 2.. piszesz sie Asiula na dwa? jak nie to jest miejsce po mamie i zaraz 2 nastepne beda..
ktos musi, bo serio, po styczniu to lista mizernie wyglada..Mega, iwcia77, kapturnica, Bozia3, malgos741, Sabina, macduska, moremi, kkisia, peppapig, Dorka1979 lubią tę wiadomość