X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Bursztyn a co to za tabletki?
    Ecstasy :-)

malgos741, Sabina, Aasiula, Iwone, iwcia77, Mega, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    One takie śliczne są :-)
    http://www.dailyrecord.co.uk/news/scottish-news/police-issues-warning-clubbers-teenager-3145482

Mega lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Bozia i Heretyczka obie macie po części rację. Czas by już Pusurkowy mąż dorósł do roli ojca. Sytuacja go przerosła i tyle.
    mysle ze zbyt latwo oceniacie...
    a skad w ogole wiecie o co tak naprawde na farmie Pusurowej sie dzieje?
    przeciez Pusur nie podal zadnych konkretnych info, a te ktore podal mozna interpretowac na tysiac roznych sposobw, zbyt ogolne.
    Mimo, ze uwazam ze o cos innego tam chodzi, a balagan to tylko przykrywka, to powstrzymalabym sie od zbyt pochopnego oceniania...

moremi, Bozia3, Arwena, Aasiula, Reni, iwcia77, Mega, Pusurek, kkisia, peppapig lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Mega , Macdu , Małgos a Wy test kiedy????
    Ja nie, już plamie, jutro mnie zaleje :)

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    ja bym za dużo w rozmiarze 56 nie kupowała, bo dziecko szybko wyrasta. W kwietniu jest ciepło, ale warto mieć różne bodziaki. Ja na noc np. zakładałam z długim rękawem a w dzień z krótkim.
    Na szczęście wymiary dziecka nie zależą od rodziców (przynajmniej noworodki)bo ja musiałabym urodzić wielkiego klocka :D
    Już chyba lepiej patrzeć na dziadków z wielkością niż rodziców, bo geny idą po dziadkach, czyli co drugie pokolenie.
    Ja np.będę kupowała wszystko na ten styl chodzi o zapinanie. To oczywiście te bodziaki jedyne co mam kupione na allegro http://naforum.zapodaj.net/thumbs/31d07a4c20b3.jpg

moremi, Iwone, Sabina, Bozia3, Arwena, Aasiula, iwcia77, kkisia, peppapig lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    przeciez Pusur nie podal zadnych konkretnych info, a te ktore podal mozna interpretowac na tysiac roznych sposobw, zbyt ogolne.
    Mimo, ze uwazam ze o cos innego tam chodzi, a balagan to tylko przykrywka, to powstrzymalabym sie od zbyt pochopnego oceniania...
    Przecież Pusur napisała w którymś poście że jej mąż nie zajmuje się małym, albo tylko na chwilę i że jemu nic się w życiu nie zmieniło, dalej żyje jak żył bez obowiązków i odpowiedzialności za dziecko które powołał do życia.

Sabina, Arwena, iwcia77, caffe, Pusurek, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Dziewczyny dzisiaj rano zrobiłam test w pierwszym momencie ,nic nie było ,poryczałam sie i rozzalona poszlam poryczec do wyra z testem pod pacha i komputerem wpisalam w wykresie ze chuj nic nie wyszło test ujemny.
    Po kilku minutach na tescie pojawiła sie mizerna ale jest druga kreseczka .myslalam ze oczy widza to co chcialabym zobaczyc ale chlop tez ja widzi
    Jutro zrobie drugi ,moze jednak sie udało :)
    Czyżbyś ukradła jedno miejsce po bliźniakach?

Sabina, Aasiula, iwcia77, kapturnica, malgos741, kkisia, anna maria lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a ja tam nie oceniam nikogo, nie lubię się wtrącać do czyjegoś związku, bo różnie można interpretować sytuację.

Arwena, moremi, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Już chyba lepiej patrzeć na dziadków z wielkością niż rodziców, bo geny idą po dziadkach, czyli co drugie pokolenie.
    Ja np.będę kupowała wszystko na ten styl chodzi o zapinanie. To oczywiście te bodziaki jedyne co mam kupione na allegro http://naforum.zapodaj.net/thumbs/31d07a4c20b3.jpg
    tak - ten patent bodziaków najlepszy - szczególnie na początku. Dobre są też z takiego rozciągliwego materiału przy szyi, który łatwo można przeciągnąć przez główkę...

Sabina, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Bursztyn a co to za tabletki?
    no wiedzialam....
    wiedzialam.....ze nikt nie wpadnie na to zeby ten obrazek caly obejrzec, w dol przewinac troche....
    tam jest odpowiedz.....

a dodatkowo sa na uspokojenie...

Sabina, moremi, Aasiula, Iwone, Mega, kapturnica, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ja nie, już plamie, jutro mnie zaleje :)
    ja mam jeszcze czas, zresztą lutka jest w ruchu ;) a testować nie lubię. ;)

moremi, Aasiula, iwcia77, Mega, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Przecież Pusur napisała w którymś poście że jej mąż nie zajmuje się małym, albo tylko na chwilę i że jemu nic się w życiu nie zmieniło, dalej żyje jak żył bez obowiązków i odpowiedzialności za dziecko które powołał do życia.
    Bursztyn ma rację - to napisała Pusur - skąd wiesz co napisałby kierowca kopary?

Bursztyn, moremi, Aasiula, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no wiedzialam....
    wiedzialam.....ze nikt nie wpadnie na to zeby ten obrazek caly obejrzec, w dol przewinac troche....
    tam jest odpowiedz.....

o wypraszam sobie - ja przewinęłam - ale dla kogo to wyznanie? i to po prochach? ;)

moremi, Bursztyn, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• moremi Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    a ja tam nie oceniam nikogo, nie lubię się wtrącać do czyjegoś związku, bo różnie można interpretować sytuację.
    A prawda zazwyczaj leży po środku. My poznajemy historię z jednej strony, więc jedyne co można zrobić to poklepać po ramieniu, a nie interpretować.
    Idę robić kurczaka na słodko-kwaśno i lecimy do kina na Paddingtona :-)

iwcia77, Mega, kapturnica, malgos741, macduska, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    napisala, nie napisala....to jest zbyt ogolne, a poza tym moze byc wynikiem czegos innego o czym ani ty ani ja, ani nikt inny na tym forum nie wie - poza Pusurem
    i dlatego napisalam, zeby zbyt pochopnie nikogo nie oceniac ani nie ferowac wyrokow

moremi, Aasiula, iwcia77, macduska, kkisia lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • moremi Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no wiedzialam....
    tam jest odpowiedz.....

Ja też obejrzałam cały. Ecstasy są w różnych kształtach i kolorach, w osłonkach też, więc pasuje ;)

Sabina, Bursztyn, iwcia77, Mega, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    o wypraszam sobie - ja przewinęłam - ale dla kogo to wyznanie? i to po prochach? ;)
    o widzisz, Ty jedna zglebiasz tajemnice :)
    wyznanie jest ogolnie dla ludzkosci, a to- to sa witaminy ;)

Aasiula, iwcia77, Mega, Bozia3, kapturnica, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja też obejrzałam cały. Ecstasy są w różnych kształtach i kolorach, w osłonkach też, więc pasuje ;)
    witaminy to sa, dla Pusura ;)

moremi, Aasiula, iwcia77, Mega, Bozia3, kapturnica, Pusurek, kkisia lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Czyżbyś ukradła jedno miejsce po bliźniakach?
    oj tam zaraz ukradła;) wypozyczyłam ;D

iwcia77, Mega, kapturnica, malgos741, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    oj tam zaraz ukradła;) wypozyczyłam ;D

oj tam, blizniakowe miejsce to sie bierze od razu 2.. piszesz sie Asiula na dwa? jak nie to jest miejsce po mamie i zaraz 2 nastepne beda..

ktos musi, bo serio, po styczniu to lista mizernie wyglada..

Mega, iwcia77, kapturnica, Bozia3, malgos741, Sabina, macduska, moremi, kkisia, peppapig, Dorka1979 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
‹‹ 6435 6436 6437 6438 6439 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ