X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    To ja jeszcze wroce do Pusurowego chlopa. Se mozemy pisac, ze go przeroslo, ze cos tam, cos tam, no i co? I co z tego? Uswiadomic chlopu, ktory nie czuje sie "winny" jego bledy to nie jest latwa sprawa. Jak Pusur mowi, ze rozmowa nic nie daje, to co wtedy?

Moze Ty Pusur za silna babke zgrywasz troszeczke- co by bylo jak bys sie tak totalnie rozkeila? Ja wiem, ze to troche manipulacja (chociaz nie do konca, bo pewnie radosnie co w tym stanie nie jest), ale moze latwiej bedzie trafic do niego pokazaniem potrzeby pomocy, a nie żądaniem jej? Bo facet widzi, ze jest potrzebny, a nie ze cos sie od niego chce..
    Rozklejanie pomaga tylko na chwile. Ja tak naprawde to nie wiem o co mu chodzi, bo pelno w nim oststnio sprzecznosci. Raz mowi tak, raz siak. Jest hipokryta na maxa. I zaczal byc wujkiem dobra rada, wiecznie poucza, bo na wszytskim sie zna. Zaczynam sie bac, ze mu sie cos w glowie zrobilo, bo nie mozna sie tak totalnie zmienic w tak krotkim czasie.

iwcia77, macduska, Sabina, moremi, paszczakin, Aasiula, Bozia3, Arwena, caffe, kkisia lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia cudne te bodziaki (te pierwsze mi sie tylko otwierają) :)
    Zreszta ja w sklepie jak oglądam takie małe rzeczy to mi sie wszystko podoba i nie myśle racjonalnie ;)

Sabina, iwcia77, moremi, Aasiula, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur <3

http://www.iv.pl/images/12417572513852589788.jpg

iwcia77, moremi, Mega, Sabina, paszczakin, Aasiula, malgos741, Pusurek, Dorka1979, caffe, kkisia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Iwcia cudne te bodziaki (te pierwsze mi sie tylko otwierają) :)
    Zreszta ja w sklepie jak oglądam takie małe rzeczy to mi sie wszystko podoba i nie myśle racjonalnie ;)
    cudne nie cudne musza byc proste w obsludze a tylko takie mi sie wydawaly adekwatne do moich poczatkowych umiejestnosci przebierania malego ;D

moremi, Mega, paszczakin, Aasiula, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur kurczę nie wiem co i jak ci doradzić.... Zeby dojść do jakiegoś porozumienia trzeba pogadać, ale tak bez cukru, chodzi mi o to ze każda ze stron powinna wyrzygac co jej leży na wątrobie, na spokojnie bez krzyków, przerywania sobie wzajemnie, obrażania sie... Nie ma innej drogi... Takie jest moje zdanie. Trzymam za was kciuki <3

iwcia77, Bozia3, Arwena, Pusurek, peppapig, Dorka1979, caffe, kkisia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam na zebraniu w sprawie wyboru sołtysa :-).
    Nudno było to Was podczytywałam z komóry... czytałam Sinmby wypracowanie, śmiejąc się i płaczac na zmianę....
    Pięękne - Simba powinna zebrać co ciekawsze posty i wydać.

Jeszcze lepiej- wszystkie wybierzmy bo każda z nas coś fajnego napisała i wydajmy zbiorek. ;-)

Moja koleżanka pojechała na porodówkę. Jakiś worek się rozwiązał z Nowym Rokiem.

Edit. Przeczytałam posta simby jeszcze raz - wyrazenie ajatollah laktacyjny powala :-)
    podobnie opis dialogi z lekarzem :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 17:38

Mango, Mega, iwcia77, moremi, Sabina, Aasiula, Bozia3, gretka, Arwena, Pusurek, Dorka1979, caffe, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    cudne nie cudne musza byc proste w obsludze a tylko takie mi sie wydawaly adekwatne do moich poczatkowych umiejestnosci przebierania malego ;D
    No na początku jest cieżko ;) ja po tylu latach tez pewno byłabym jak nowicjuszka ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, cudna opowieść.

Wiem co przeżywałaś. Ja miałam to samo tylko niestety brakło kogoś kto by powiedzieał odpuść, miałam nawet wrażenie, że mój M jest mną rozczarowany no i wtedy złapałam baby bluesa.

iwcia77, Sabina, paszczakin, Aasiula, Bozia3, Arwena, caffe, kkisia lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Byłam na zebraniu w sprawie wyboru sołtysa :-).
    Nudno było to Was podczytywałam z komóry... czytałam Sinmby wypracowanie, śmiejąc się i płaczac na zmianę....
    Pięękne - Simba powinna zebrać co ciekawsze posty i wydać.

Jeszcze lepiej- wszystkie wybierzmy bo każda z nas coś fajnego napisała i wydajmy zbiorek. ;-)

Moja koleżanka pojechała na porodówkę. Jakiś worek się rozwiązał z Nowym Rokiem.

Edit. Przeczytałam posta simby jeszcze raz - wyrazenie ajatollah laktacyjny powala :-)
    podobnie opis dialogi z lekarzem :-D
    Też pomyślałam o zebraniu tych opowieści w jednym wątku. Może porodowe horror story? ;)

macduska, iwcia77, Mega, Aasiula, Sabina, Bozia3, Arwena lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nasz gin jest stoi dosc silnie nogami na ziemi. Ja tez go za to lubie, ale czesc bab zapewne uwaza go za gburowatego i niemilego.

I teraz nie pekajcie z zazdrosci- jade jutro odwiedzic Simbowy klan!

moremi, iwcia77, Mega, malgos741, Sabina, Bozia3, gretka, Arwena, Pusurek, peppapig, Dorka1979, caffe, kkisia lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Też pomyślałam o zebraniu tych opowieści w jednym wątku. Może porodowe horror story? ;)

może tak bardziej ogólnie?
    chodziło mi o takie wzruszająco- zabawne posty na rózne tematy

a przy okazji - bo mi dzisiaj zżera posty na potęgę- Morka ja się nie przymierzam do testowania puki co.

moremi, iwcia77, Mega, Aasiula, Sabina, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    No nasz gin jest stoi dosc silnie nogami na ziemi. Ja tez go za to lubie, ale czesc bab zapewne uwaza go za gburowatego i niemilego.

Pękam z zazdrości :-)

iwcia77, Aasiula, Sabina, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    może tak bardziej ogólnie?
    chodziło mi o takie wzruszająco- zabawne posty na rózne tematy

a przy okazji - bo mi dzisiaj zżera posty na potęgę- Morka ja się nie przymierzam do testowania puki co.
    Dusia, ja z tą nazwą tylko żartowałam ;)

Wiem, że nie testujesz. I proszę mi jeszcze nie myśleć negatywnie, bo za wcześnie :-)

Mega, Aasiula, malgos741, macduska, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

Ale masz fajnie :)

paszczakin lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób dla nas nowe fotki :) Wcześniej pozdrów Simbę i przekaż wirtualne buziaki <3 chłopakom.
    paszczakin wrote:

iwcia77, Aasiula, Sabina, macduska, peppapig, Mega, caffe, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak ucałuj Simbę i maluszki <3

iwcia77, Sabina, Aasiula, gretka, Mega, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak tam wasze koty? zaczynaja juz rozbierac wam choinki w ten sposob?? : hahahah

https://www.facebook.com/video.php?v=10152984844548223&fref=nf

moremi lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

to pozdrow goraco twixy i szczesliwych rodzicow od ovulowych ciotek <3

peppapig, Mega, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak wogole to cisnienie mi skoczylo ...132/90... :( zaczynam sie martwic :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Łatwo Ci mówić ;) Uściskaj od nas Simbę i ucałuj chłopaków :) Albo odwrotnie ;)

Mega, malgos741, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość

‹‹ 6437 6438 6439 6440 6441 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ