35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:To ja jeszcze wroce do Pusurowego chlopa. Se mozemy pisac, ze go przeroslo, ze cos tam, cos tam, no i co? I co z tego? Uswiadomic chlopu, ktory nie czuje sie "winny" jego bledy to nie jest latwa sprawa. Jak Pusur mowi, ze rozmowa nic nie daje, to co wtedy?
Moze Ty Pusur za silna babke zgrywasz troszeczke- co by bylo jak bys sie tak totalnie rozkeila? Ja wiem, ze to troche manipulacja (chociaz nie do konca, bo pewnie radosnie co w tym stanie nie jest), ale moze latwiej bedzie trafic do niego pokazaniem potrzeby pomocy, a nie żądaniem jej? Bo facet widzi, ze jest potrzebny, a nie ze cos sie od niego chce..
iwcia77, macduska, Sabina, moremi, paszczakin, Aasiula, Bozia3, Arwena, caffe, kkisia lubią tę wiadomość
-
Iwcia cudne te bodziaki (te pierwsze mi sie tylko otwierają)
Zreszta ja w sklepie jak oglądam takie małe rzeczy to mi sie wszystko podoba i nie myśle racjonalnieSabina, iwcia77, moremi, Aasiula, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:Iwcia cudne te bodziaki (te pierwsze mi sie tylko otwierają)
Zreszta ja w sklepie jak oglądam takie małe rzeczy to mi sie wszystko podoba i nie myśle racjonalniemoremi, Mega, paszczakin, Aasiula, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
Pusur kurczę nie wiem co i jak ci doradzić.... Zeby dojść do jakiegoś porozumienia trzeba pogadać, ale tak bez cukru, chodzi mi o to ze każda ze stron powinna wyrzygac co jej leży na wątrobie, na spokojnie bez krzyków, przerywania sobie wzajemnie, obrażania sie... Nie ma innej drogi... Takie jest moje zdanie. Trzymam za was kciuki
iwcia77, Bozia3, Arwena, Pusurek, peppapig, Dorka1979, caffe, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyByłam na zebraniu w sprawie wyboru sołtysa
.
Nudno było to Was podczytywałam z komóry... czytałam Sinmby wypracowanie, śmiejąc się i płaczac na zmianę....
Pięękne - Simba powinna zebrać co ciekawsze posty i wydać.
Jeszcze lepiej- wszystkie wybierzmy bo każda z nas coś fajnego napisała i wydajmy zbiorek.
Moja koleżanka pojechała na porodówkę. Jakiś worek się rozwiązał z Nowym Rokiem.
Edit. Przeczytałam posta simby jeszcze raz - wyrazenie ajatollah laktacyjny powala
podobnie opis dialogi z lekarzemWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 17:38
Mango, Mega, iwcia77, moremi, Sabina, Aasiula, Bozia3, gretka, Arwena, Pusurek, Dorka1979, caffe, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:cudne nie cudne musza byc proste w obsludze a tylko takie mi sie wydawaly adekwatne do moich poczatkowych umiejestnosci przebierania malego
ja po tylu latach tez pewno byłabym jak nowicjuszka
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Simba, cudna opowieść.
Wiem co przeżywałaś. Ja miałam to samo tylko niestety brakło kogoś kto by powiedzieał odpuść, miałam nawet wrażenie, że mój M jest mną rozczarowany no i wtedy złapałam baby bluesa.iwcia77, Sabina, paszczakin, Aasiula, Bozia3, Arwena, caffe, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Byłam na zebraniu w sprawie wyboru sołtysa
.
Nudno było to Was podczytywałam z komóry... czytałam Sinmby wypracowanie, śmiejąc się i płaczac na zmianę....
Pięękne - Simba powinna zebrać co ciekawsze posty i wydać.
Jeszcze lepiej- wszystkie wybierzmy bo każda z nas coś fajnego napisała i wydajmy zbiorek.
Moja koleżanka pojechała na porodówkę. Jakiś worek się rozwiązał z Nowym Rokiem.
Edit. Przeczytałam posta simby jeszcze raz - wyrazenie ajatollah laktacyjny powala
podobnie opis dialogi z lekarzemmacduska, iwcia77, Mega, Aasiula, Sabina, Bozia3, Arwena lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
No nasz gin jest stoi dosc silnie nogami na ziemi. Ja tez go za to lubie, ale czesc bab zapewne uwaza go za gburowatego i niemilego.
I teraz nie pekajcie z zazdrosci- jade jutro odwiedzic Simbowy klan!moremi, iwcia77, Mega, malgos741, Sabina, Bozia3, gretka, Arwena, Pusurek, peppapig, Dorka1979, caffe, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Też pomyślałam o zebraniu tych opowieści w jednym wątku. Może porodowe horror story?
może tak bardziej ogólnie?
chodziło mi o takie wzruszająco- zabawne posty na rózne tematy
a przy okazji - bo mi dzisiaj zżera posty na potęgę- Morka ja się nie przymierzam do testowania puki co.moremi, iwcia77, Mega, Aasiula, Sabina, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:No nasz gin jest stoi dosc silnie nogami na ziemi. Ja tez go za to lubie, ale czesc bab zapewne uwaza go za gburowatego i niemilego.
I teraz nie pekajcie z zazdrosci- jade jutro odwiedzic Simbowy klan!iwcia77, Aasiula, Sabina, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:może tak bardziej ogólnie?
chodziło mi o takie wzruszająco- zabawne posty na rózne tematy
a przy okazji - bo mi dzisiaj zżera posty na potęgę- Morka ja się nie przymierzam do testowania puki co.
Wiem, że nie testujesz. I proszę mi jeszcze nie myśleć negatywnie, bo za wcześnieMega, Aasiula, malgos741, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
paszczakin wrote:No nasz gin jest stoi dosc silnie nogami na ziemi. Ja tez go za to lubie, ale czesc bab zapewne uwaza go za gburowatego i niemilego.
I teraz nie pekajcie z zazdrosci- jade jutro odwiedzic Simbowy klan!paszczakin lubi tę wiadomość
-
Zrób dla nas nowe fotki
Wcześniej pozdrów Simbę i przekaż wirtualne buziaki
chłopakom.
I teraz nie pekajcie z zazdrosci- jade jutro odwiedzic Simbowy klan!iwcia77, Aasiula, Sabina, macduska, peppapig, Mega, caffe, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Paszczak ucałuj Simbę i maluszki
iwcia77, Sabina, Aasiula, gretka, Mega, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
I teraz nie pekajcie z zazdrosci- jade jutro odwiedzic Simbowy klan!peppapig, Mega, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny