35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej mała waży 3660 i 56cm:-)poród w miarę szybki ale z małymi komplikacjami...akcja szła wolno bo skurczy mało i słabe rozkreciły się dopiero po kroplówce(bardziej bolały)potem mała nie chciała zejść do kanału pomimo rozwarcia na10 położne(cudne kobiety)robiły wszystko żeby zeszła w dół i kucałam i leżałam na boku...w końcu usłyszałam magiczne:przemy:-)ale tutaj pojawil się problem bo nie mogła wyjść po paru parciach zaklinowała się barkami położne w panice wołały lekarza w między czasie pomagając mi ją wypchnąć(naciskały na brzuch)w momencie kiedy lekarz wpadł do sali udało się i wyskoczyła:-) ale przez moment było gorąco... Teraz dużo śpi bo odpoczywa po przejściach ale też je (oczywiście moje cycki już pogryzione)jest trochę posiniaczona na rączkach i nóżkach ale jest ok dochodzi do siebie:-)ja czuję się dobrze obeszło się bez żadnego szewka;-)jeszcze raz dzięki za kciuki pozdrawiam wszystkie!Iwcia teraz twoja kolej...
iwcia77, Sabina, Mango, gretka, Iwone, Bozia3, Arwena, Pusurek, moremi, macduska, Heretyczka, dorbie, peppapig, Mega, Mala79, ania.g, slash, Dorka1979, anna maria, malgos741, SolarPolar, caffe, Bursztyn, Reni, paszczakin, kkisia, mysza1975, Niuta, Viv78, Parka, megan8 lubią tę wiadomość
-
mama78 wrote:Hej mała waży 3660 i 56cm:-)poród w miarę szybki ale z małymi komplikacjami...akcja szła wolno bo skurczy mało i słabe rozkreciły się dopiero po kroplówce(bardziej bolały)potem mała nie chciała zejść do kanału pomimo rozwarcia na10 położne(cudne kobiety)robiły wszystko żeby zeszła w dół i kucałam i leżałam na boku...w końcu usłyszałam magiczne:przemy:-)ale tutaj pojawil się problem bo nie mogła wyjść po paru parciach zaklinowała się barkami położne w panice wołały lekarza w między czasie pomagając mi ją wypchnąć(naciskały na brzuch)w momencie kiedy lekarz wpadł do sali udało się i wyskoczyła:-) ale przez moment było gorąco... Teraz dużo śpi bo odpoczywa po przejściach ale też je (oczywiście moje cycki już pogryzione)jest trochę posiniaczona na rączkach i nóżkach ale jest ok dochodzi do siebie:-)ja czuję się dobrze obeszło się bez żadnego szewka;-)jeszcze raz dzięki za kciuki pozdrawiam wszystkie!Iwcia teraz twoja kolej...
kurcze , ale emocje..ale dobrze ze wszystko sie dobrze skonczyloIwone, Arwena, moremi, macduska, mama78, peppapig, Mega, malgos741, kkisia, Viv78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:tak wogole to cisnienie mi skoczylo ...132/90...
zaczynam sie martwic
iwcia77, macduska, Mega, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Wysokie... Iwcia jak Ci nie będzie spadać, to może podjedź do szpitala? Może udziela Ci się stres przedporodowy i to stąd
Sabina, Arwena, moremi, macduska, Mega, MartaDidi, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Uwielbiam takie dziunie, które zaplanują i od razu zachodzą. Wrrr...
Dziewczyny, spokój mi tam. Co to za testowanie od 9 dpo? Aasiula, oby to było to, ale nie nakręcaj się.
To samo Duśka - jak możesz prorokować w 9 dpo? Za dwa dni już możemy pogadać, chociaż i tego pewna nie jestem.
Spokój, spokój, spokój.Iwone, Arwena, moremi, iwcia77, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Swoja droga to ja tez dosc szybko zaszlam odkad mnie gin uswiadomil jak i kiedy sex:-)w lutym bylam u Gina a w kwietniu w ciazy (czerwiec poronilam)przerwe zrobilam 4 mie.i znowu sie bzyknelam wedlug instrukcji i jest Hela
Arwena, moremi, Iwone, Sabina, macduska, Mega, Bozia3, iwcia77, anna maria, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Polarku moje poprzednie małżeństwo by się nie rozpadło gdyby chodziło tylko o przerośnięcie rolą ojcowską. Miałam z exem inne problemy- alkoholizm i ciągłe kłótnie i szarpaniny o kupno soku czy ubranek dla dziecka. Mój były uważał, że najpierw on musi mieć na piwo, a jeśli coś zostanie, to wtedy mogę kupić coś dziecku. Szarpał się ze mną nawet o pieniądze które dziecko dostało od mojej rodziny, czy znajomych. Wg niego, te pieniądze miały być przeznaczone na jego potrzeby.
Nie chcę się tu rozpisywać o moim poprzednim związku, bo i po co, ale napiszę jeszcze tylko, że już po wyprowadzce kiedy syn odwiedził swojego ojca, to ten uciekł innymi drzwiami do baru na piwo...gdzieś TY go znalazła? I dobrze, że się go pozbyłaś
Iwone, Arwena, Mega, peppapig, Dorka1979, macduska, iwcia77, caffe, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzypomniało mi się jak trafiłam po tydzień pierwszym porodzie do szpitala z powodu nieoczyszczającej się macicy.
Weszliśmy do szpitalnego pokoju (mieliśmy sami) we trójkę: ja- obolała po porodzie z bólem brzucha i gorączką, mały rozwrzeszczany Wacik, mój maż i milion tobołków.
I mój sznowny mąż, świeżo-upieczony tatus pierwsze co zrobił - to się POŁOŻYŁ na łóżku i stwierdził, że musi odpocząć...
Oczekiwał zupełnie serio, żę ja te wszystkie rzeczy sama poupycham, i jeszcze dzieckiem się zajmę.
Położne szybko go ustawiły do pionu...
To tak w temacie pusurkowych kłopotów.
Posta piszę od 12 godziny, dwa razy mi zjadło i ciagle ktoś przeszkadzał.
Edit.
Od godziny moja mama korzystajac że nie ma zięcia chodzi po domu wirualnie przemeblowuje: moją kuchnię, sypialnie, pokoje chłopaków... o tylko salon jej został.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 19:26
Arwena, gretka, Mega, Sabina, Bozia3, Dorka1979, Pusurek, iwcia77, malgos741, caffe, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Mama,gratuluję.
Paszczak, jesteś już pewnie po zakupach. Ja mam głównie bodziaki z krótkim rękawem i na to zakładam bluzkę z długim.
Aasiula, trzymam kciuki żeby jutro kreska była jeszcze wyraźniejsza.Arwena, Mega, Sabina, peppapig, Dorka1979, macduska, iwcia77, mama78, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Witajcie Dziewczyny ponownie!
Musialam zniknac z forum bo mi sie ZYCIE ROZLALO. Troche sie zlamalam, ale juz doprowadzilam do pionu... Zycze Wam wszystkim Zielonego i Szczesliwego Nowego Roku...Bez Was na dluzsza mete sie nie da...Pozdrawiam... MArta DidinioArwena, Mega, gretka, Sabina, Iwone, Bozia3, Heretyczka, peppapig, ania.g, Dorka1979, macduska, anna maria, Pusurek, iwcia77, malgos741, caffe, Bursztyn, moremi, Reni, SolarPolar, gosia7122, kkisia, mysza1975, Viv78, Parka, megan8 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Witajcie. I wszystkiego dobrego w Nowym Roku Wam życzę.
Gratulacje mama78
i tym które urodziły a nie doczytałam bo nie nadrobiłam również gratulacje.
Ja już po połówkowym - będzie córciaMartaDidi, Arwena, Mega, kapturnica, gretka, Sabina, Iwone, Bozia3, peppapig, Heretyczka, ania.g, Dorka1979, macduska, Mango, Pusurek, iwcia77, malgos741, anna maria, caffe, Bursztyn, moremi, Reni, mama78, SolarPolar, paszczakin, gosia7122, kkisia, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Witajcie Dziewczyny ponownie!
Musialam zniknac z forum bo mi sie ZYCIE ROZLALO. Troche sie zlamalam, ale juz doprowadzilam do pionu... Zycze Wam wszystkim Zielonego i Szczesliwego Nowego Roku...Bez Was na dluzsza mete sie nie da...Pozdrawiam... MArta DidinioWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 19:41
Mega, MartaDidi, peppapig, Dorka1979, macduska, iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslash wrote:Witajcie. I wszystkiego dobrego w Nowym Roku Wam życzę.
Gratulacje mama78
i tym które urodziły a nie doczytałam bo nie nadrobiłam również gratulacje.
Ja już po połówkowym - będzie córciaslash, Mega, Sabina, Iwone, Dorka1979, macduska, iwcia77, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość