35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDam rade. Nie takie rzeczy sie w zyciu dzialy. Potrzebuje teraz tylko spokoju.
Moze sie to jakos ulozy, ja na razie potrzebuje czasu. Fajnie bylo i sie zjebalo. Zycie, nie?Sabina, gretka, malgos741, Iwone, macduska, Arwena, MartaDidi, anna maria, Mega, caffe, moremi, Bozia3, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
To forum to jak jazda kolejką wysokogórska - co chwilę jakieś emocje:
testy pozytywne, negatywne, rozstania i powroty, zaciążenia i porody,
zażarte dyskusje i sielskie pogaduchy.
Do wyboru do koloru.iwcia77, Mega, Sabina, gretka, Pusurek, malgos741, Arwena, kapturnica, moremi, Dorka1979, kkisia, Elfik, Parka lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Zatkalo mnie
Pusur jak się Ty czujesz? Tule i ściskaan
Sabina, Pusurek, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:No to piateczka. Moj chlop sie wlasnie wyprowadzil. Odpoczywam. Ciesze sie dziecmi. Moge byc znowu samotna matka.
Marta, przyciagnelam Cie myslami. Myslalam dzis o Tobie.Pusurek, kkisia lubią tę wiadomość
-
Slash gratuluję córci
Mama położne pierwsza klasa.
Pusurek tulamWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 20:16
slash, Sabina, iwcia77, Mega, mama78, kkisia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Pusur od strony formalno - finansowej to na jakąś pomoc mozesz od niego liczyc?
Czy cały dom na twojej głowie został?iwcia77, Sabina, Mega, macduska, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Nie wiem. Po prostu poszedl. W emocjach, czyli klasyk. Nie bylo zadnych ustalen. Wroci, bo nic nie wzial. Kwestia tylko kiedy i co bedzie dalej.
Sabina, Mega, Pusurek, kkisia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyPusurek wrote:Nie wiem. Po prostu poszedl. W emocjach, czyli klasyk. Nie bylo zadnych ustalen. Wroci, bo nic nie wzial. Kwestia tylko kiedy i co bedzie dalej.
Cholera to jednak gówniarz.
A z drugiej strony to skąd wiesz czy sie wyprowadził?
Powiedział coś na ten temat?
Nie musisz odpowiadać jeśli nie chcesz pytam z troski nie z ciekawosci.kapturnica, iwcia77, Arwena, Sabina, Mega, Heretyczka, malgos741, Pusurek, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
No co dzien to jakies cos wychodzi..Normalnie mamy tu serial -o zyciu..Pusur jak chłop tak łatwo wszystko rzuca to moze naprawde powinnas sie zast nad tym co dalej..Nie mozesz zyc z kims kto w przyplywie emocji bedzie rzucal cala rodzine..to nawet nie ejst nie madre To nieodpowiedzialne...Przykro tylko ,że jednak facet mimo swiadomej decyzji o zostaniu ojcem nie dorósl do tej roli...
Ale Ty twarda dziołcha to dasz rade..A jak bedzie chcial se pojsc to niech idzie w pizdu ale puscila bym go na Twoim miejscu w przyslowiowych skarpetkach za to postepowanie..Trzym sieArwena, Sabina, gretka, Iwone, Mega, macduska, Heretyczka, malgos741, Pusurek, moremi, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No to piateczka. Moj chlop sie wlasnie wyprowadzil. Odpoczywam. Ciesze sie dziecmi. Moge byc znowu samotna matka.
Marta, przyciagnelam Cie myslami. Myslalam dzis o Tobie.Iwone, kapturnica, Sabina, Arwena, iwcia77, Mega, macduska, caffe, malgos741, ania.g, Pusurek, moremi, SolarPolar, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Pusurek wrote:Dam rade. Nie takie rzeczy sie w zyciu dzialy. Potrzebuje teraz tylko spokoju.
Moze sie to jakos ulozy, ja na razie potrzebuje czasu. Fajnie bylo i sie zjebalo. Zycie, nie?Pusurek, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Slash ale sie ciesze ,ze corcia bedzie malo tu dziewczynek .slash wrote:Witajcie. I wszystkiego dobrego w Nowym Roku Wam życzę.
Gratulacje mama78
i tym które urodziły a nie doczytałam bo nie nadrobiłam również gratulacje.
Ja już po połówkowym - będzie córciaiwcia77, slash, gretka, Arwena, Sabina, Mega, Dorka1979, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:a może musi wszystko przemyśleć... ochłonie i wróci?
iwcia77, gretka, Iwone, kapturnica, Sabina, Heretyczka, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość