35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Tja. Powiedzial, ze sie wyprowadza i ze moze kiedys bede tego zalowac. Ale gaci nie wzial, wiec wroci.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 21:21
caffe, Pusurek, Iwone, Mega, Aasiula, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Pusur, tylko czy w tym wszystkim to chodzi o tę cholerną (którąś z kolei) wyprowadzkę? Bo prawda jest taka, ze jesli jest problem nierozwiązany (czasami się go po prostu nie da rozwiązać) to nawet jak wróci, to wszystko będzie do następnego razu. Tyle, ze każdy następny raz jest gorszy pod każdym względem.
To jest ( byl) fajny koles, teraz mu odwalilo. Hormony poporodowe albo co?
Baby zadnej nie ma na bank.
iwcia77, moremi, malgos741, Aasiula, MartaDidi, macduska, Arwena, SolarPolar, Dorka1979, Bozia3, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:eee, to nie jest tak zle
wroci wroci, chce pewnie przywrocic poziom utraconej adrenaliny
tez tak robilam kiedy zaczynalo byc zbyt monotonnieale juz doroslam
Czyli jednak powinnam wziac sobie starca? Emeryta nad grobem, a nie mlodszego?Mega, iwcia77, malgos741, Aasiula, MartaDidi, Arwena, Bozia3, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Az tak czesto sie nie wyprowadzal.
To jest ( byl) fajny koles, teraz mu odwalilo. Hormony poporodowe albo co?
Baby zadnej nie ma na bank.pewnie nie jest zbyt hmm...popularne, ale niestety bardzo czesto prawdziwe...wiec moze jednak wez pod uwage zmiane strategii jesli dotychczasowa zaprowadzila donikad, oczywiscie jesli nadal chcesz tego zwiazku. I moze dobrze ze go chwilowo nie ma, bo bedziesz sobie mogla to spokojnie przemyslec.
Mega, iwcia77, Pusurek, Aasiula, Arwena, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Hłe hłe.
Czyli jednak powinnam wziac sobie starca? Emeryta nad grobem, a nie mlodszego?
z kazdym jest ryzyzko, i ze starcem i z mlodszym- dla mnie z mlodszym moze odrobine wieksze- z wiadomych powodow- i nie ma co udawac ze one nie istnieja. Niemniej jednak- dogadac sie zawsze mozna, pod warunkiem ze obie strony tego chcaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 21:29
kapturnica, gretka, Iwone, Pusurek, Aasiula, moremi, Mega, Arwena, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Wyjśc do kina i zastać pogorzelisko...
Pusur, bardzo mi przykro. Chyba bym spakowała mu rzeczy. W worki na śmieci oczywiście.
Marta, cieszę się, że wróciłaś. Natomiast nie cieszy mnie zupełnie to co piszecie z Caffe o Waszych związkach.
Bursztynku, czy jak nam już te różowe okulary opadły, to jest szansa na przetrwanie po urodzeniu dziecka? My już 5 lat ze sobą mieszkamy...
Slash, ja znowu miałam dzisiaj o Ciebie pytaćcieszę się, że będzie córeczka. Mi również podoba się imię Maria, ale mężowi nie, za to na liście udało się zapisać Mariannę
I jak sytuacja z podejrzeniem brodawczaka? Wyjaśniło się?Bursztyn, caffe, Heretyczka, gretka, Iwone, ania.g, malgos741, Pusurek, Aasiula, Mega, macduska, Arwena, MartaDidi, SolarPolar, iwcia77, Bozia3, kkisia, Sabina, slash, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Wyjśc do kina i zastać pogorzelisko...
Pusur, bardzo mi przykro. Chyba bym spakowała mu rzeczy. W worki na śmieci oczywiście.
Marta, cieszę się, że wróciłaś. Natomiast nie cieszy mnie zupełnie to co piszecie z Caffe o Waszych związkach.
Bursztynku, czy jak nam już te różowe okulary opadły, to jest szansa na przetrwanie po urodzeniu dziecka? My już 5 lat ze sobą mieszkamy...nadal jestescie razem mimo "opadniecia"
kapturnica, Pusurek, Aasiula, moremi, Mega, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:no jasne ze jest
nadal jestescie razem mimo "opadniecia"
Bursztyn, moremi, Mega, MartaDidi, macduska, iwcia77, Bozia3, kkisia, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do zwiazkow krotkodystansowych, o ktorych pisze Burszta na stronie 6607, to moze moj chlop jest taki wlasnie. Z byla zona byl 4 lata, potem bylam ja. Wczesniej tez jakies laski i zwiazki.
Ale twierdzi, ze mnie kocha i ja mu, o dziwo wierze.malgos741, Aasiula, Bursztyn, Heretyczka, Mega, MartaDidi, macduska, ania.g, Iwone, Arwena, SolarPolar, iwcia77, Bozia3, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Co do zwiazkow krotkodystansowych, o ktorych pisze Burszta na stronie 6607, to moze moj chlop jest taki wlasnie. Z byla zona byl 4 lata, potem bylam ja. Wczesniej tez jakies laski i zwiazki.
Ale twierdzi, ze mnie kocha i ja mu, o dziwo wierze.)
moremi, Aasiula, Mega, Pusurek, macduska, Arwena, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Co do zwiazkow krotkodystansowych, o ktorych pisze Burszta na stronie 6607, to moze moj chlop jest taki wlasnie. Z byla zona byl 4 lata, potem bylam ja. Wczesniej tez jakies laski i zwiazki.
Ale twierdzi, ze mnie kocha i ja mu, o dziwo wierze.Aasiula, Mega, caffe, Arwena, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:ale czy facet który zostawia małego synka potrafi kochać?
Pusurek, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny