X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    ale ja nie napisałam że tylko, czy że ona jest winna. Cały czas dziś w swoich postach piszę, że to on jest nieodpowiedzialnym gówniarzem za co mi się oberwało od kilku osób. Pusurek czyta moje posty i wie o co chodzi.
    Chodziło mi o to zdanie: "Może zastanów się nad tym co on Ci zarzuca i może dałoby się coś zmienić, a przynajmniej spróbować"
    :)

Aasiula, Iwone, kapturnica lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Marta, ważne żeby chłop powiedział prawdę w czym leży problem, a nie wyszukiwał tysiąc innych żeby się usprawiedliwić, a głownie zakryć ten prawdziwy
    Ja myślę, ze on sam nie wie o co mu chodzi, bo z rozmów tego wynika. Zresztą te nasze rozmowy, pozal się Boże, on się plącze w tym,czego niby chce, wiec kończy się awantura, bo on nie potrafi zbyt dlugo spokojnie rozmawiać.
    Ale ja mam nadzieje, ze będzie dobrze, zbyt długo było naprawdę fajnie ( chociaż początki parę lat temu tez nie były latwe, ale dalismy rade ). Teraz tez damy. Chyba.
    Ja w ogóle jestem dziwnie spokojna. Zero stresu.

Aasiula, Iwone, caffe, Mega, malgos741, Heretyczka, iwcia77, SolarPolar, Arwena, kkisia, Sabina, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Chodziło mi o to zdanie: "Może zastanów się nad tym co on Ci zarzuca i może dałoby się coś zmienić, a przynajmniej spróbować"
    :)
    Napisałam tak, bo Pusurek napisała:
    Pusurek wrote:
    Tja. Powiedzial, ze sie wyprowadza i ze moze kiedys bede tego zalowac. Ale gaci nie wzial, wiec wroci. ;-)

Nie wiem czego ma pożałować, bo nie pisała o tym, ale może jest to coś, co można zmienić, by nie miał powodu się czepiać :)

Mega, Mega, Mega, malgos741, Pusurek lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja myślę, ze on sam nie wie o co mu chodzi, bo z rozmów tego wynika. Zresztą te nasze rozmowy, pozal się Boże, on się plącze w tym,czego niby chce, wiec kończy się awantura, bo on nie potrafi zbyt dlugo spokojnie rozmawiać.
    Ale ja mam nadzieje, ze będzie dobrze, zbyt długo było naprawdę fajnie ( chociaż początki parę lat temu tez nie były latwe, ale dalismy rade ). Teraz tez damy. Chyba.
    komunikacja wam nawalila...
    mam nadzieje ze wypracujecie jakis model porozumiewania sie

Aasiula, Mega, Pusurek, iwcia77, Arwena, kkisia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    To niech się zachowa jak człowiek i powie, że chce sobie coś przemyśleć i zeby mu dać czas. Wtedy nikogo nie naraża na stresy i przeżywanie (mam na myśli córkę)i wychodzi z twarzą człowieka, a nie palanta.

Iwone, MartaDidi, Aasiula, Mega, Heretyczka, Pusurek, iwcia77, kkisia, Sabina, moremi, peppapig lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    i dobrze, nie stresuj się za bardzo, bo pokarm stracisz ;) albo Adamek będzie w nocy szalał .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 22:27

Aasiula, Mega, Pusurek, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    nie stresuj sie bo cycem karmisz :-)Pewnie ze dacie rade...

Iwone, Pusurek, iwcia77, kkisia, moremi, peppapig lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    komunikacja wam nawalila...
    mam nadzieje ze wypracujecie jakis model porozumiewania sie

ta, znaki dymne proponuję ;-)
    na opdległosc i nie da się krzyczec...

Mega, Heretyczka, Pusurek, iwcia77, kkisia, Sabina, moremi, peppapig, kapturnica lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    To niech się zachowa jak człowiek i powie, że chce sobie coś przemyśleć i zeby mu dać czas. Wtedy nikogo nie naraża na stresy i przeżywanie (mam na myśli córkę)i wychodzi z twarzą człowieka, a nie palanta.
    mysle ze w takim razie wiekszosc populacji na kuli ziemskiej dosc czesto pomyka z twarza palanta...

MartaDidi, Mega, Pusurek, Aasiula, iwcia77, Bozia3, kkisia, Sabina, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    mysle ze w takim razie wiekszosc populacji na kuli ziemskiej dosc czesto pomyka z twarza palanta...
    pewnie dobrze myślisz

bo co innego jest wyjść, pierdolnąć drzwiami i po ochłonięciu wrócić za kilka godzin, a co innego zabrać dupę w troki, zostawić babę z niemowlakiem i mieć w dupie bo on jest pan i władca (bez względu na to kto jest winien)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 22:29

Iwone, MartaDidi, Mega, Heretyczka, macduska, Aasiula, iwcia77, kkisia, Sabina, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    raczej nie, dymu to juz tam za duzo bylo....

Mega, Pusurek, macduska, iwcia77, kkisia, Sabina, moremi, peppapig lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • MartaDidi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    albo TAM-TAMY mozna sie wyzyc na bebnie zamiast na rozmowcy jak sie temperatura dyskusji podniesie...

Pusurek, macduska, iwcia77, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • SolarPolar Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Hłe hłe. :-D
    Czyli jednak powinnam wziac sobie starca? Emeryta nad grobem, a nie mlodszego? ;-)
    To nie ma znaczenia, bo to jego pierwsze dziecko. Ja wierze ze bedzie dobrze. Troche potrzeba mu czasu. Ja tez zadawalam sobie pytanie dlacZego to ja musze sie naginac skoro jestem sfokusowana na naszym dziecku a nie na innym facie. DlacZego on tego nie rozumie i ma pretensje i fochy.

MartaDidi, Mega, Pusurek, macduska, iwcia77, Arwena, kkisia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    pewnie dobrze myślisz
    no tak, tylko chodzilo mi o to, ze czasem zbyt czesto i surowo oceniamy a sami nie jestesmy idealni w roznych sytuacjach

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 22:30

MartaDidi, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    To nie ma znaczenia, bo to jego pierwsze dziecko. Ja wierze ze bedzie dobrze. Troche potrzeba mu czasu. Ja tez zadawalam sobie pytanie dlacZego to ja musze sie naginac skoro jestem sfokusowana na naszym dziecku a nie na innym facie. DlacZego on tego nie rozumie i ma pretensje i fochy.
    Polar wiadomo, ze trzeba się w życiu czasami naginać, kwestia tylko czy w każdym temacie, bo moim zdaniem są granice.

Iwone, Mega, iwcia77, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    a jak facetowi opadnie juz na dobre to nadal jest szansa Bursztynku? ;)
    Jest!!! I

Heretyczka, iwcia77, kkisia, Sabina, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ja tez zadawalam sobie pytanie dlacZego to ja musze sie naginac skoro jestem sfokusowana na naszym dziecku a nie na innym facie. DlacZego on tego nie rozumie i ma pretensje i fochy.
    Misiek, bez urazy ale w taim razie jego fochy i pretensje nie sa tak calkowicie bzezzasadne

477706bb5ioid7xx.jpg
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej Pusur, bardzo mi przykro, ze sie az tak zjebalo.. Juz duzo zostalo powiedziane na ten temat na forum, ja tylko jeszcze powtorze, ze jak chcecie rozmawiac, a nie potraficie (czy on nie potrafi), to forma pisana jest dobrym sposobem. Ja sie zawsze plącze przy awanturach i nie potrafie sie wyslowic, albo zalewam sie lzami i wyslowic sie nie moge tak, ze moje argumenty samej sobie wydaja sie niespojne. A na papierze/kompie mozna sobie wszytsko przeczytac, poprawic, wykasowac.. Wiem, ze to glupio brzmi: "napisz", ale chyba jednak lepiej cos takiego zaproponowac niz stracic mozliwosc zrozumienia drugiej osoby..

Mega, Pusurek, MartaDidi, malgos741, Reni, macduska, Aasiula, iwcia77, Arwena, SolarPolar, Dorka1979, Bozia3, kkisia, Sabina, moremi, peppapig, kapturnica, Mango lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no tak, tylko chodzilo mi o to, ze czasem zbyt czesto i surowo oceniamy a sami nie jestesmy idealni w roznych sytuacjach
    ja nie oceniam kto tam jest winien, tylko mam na myśli to, że tak się nie robi jak on zrobił. Dlatego dopisałam, ze bez względu kto jest winien. Po prostu jak ktoś jest odpowiedzialny to ma jakieś granice swojego egoizmu.

Iwone, Heretyczka, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Z innej beczki. Znalazłam cudne smoczki :-) Paszczy powinny się spodobać :D
    https://www.facebook.com/ArchiDesiign/posts/607973329357926

widzialam.. ten nba dole po lewej to jest model, ktory mam.. tylko uchwyt jest wyjety ;)

Mega, Aasiula, iwcia77, kkisia, Sabina, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
‹‹ 6444 6445 6446 6447 6448 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ