35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwone wrote:ale ja nie napisałam że tylko, czy że ona jest winna. Cały czas dziś w swoich postach piszę, że to on jest nieodpowiedzialnym gówniarzem za co mi się oberwało od kilku osób. Pusurek czyta moje posty i wie o co chodzi.
Aasiula, Iwone, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Marta, ważne żeby chłop powiedział prawdę w czym leży problem, a nie wyszukiwał tysiąc innych żeby się usprawiedliwić, a głownie zakryć ten prawdziwy
Ale ja mam nadzieje, ze będzie dobrze, zbyt długo było naprawdę fajnie ( chociaż początki parę lat temu tez nie były latwe, ale dalismy rade ). Teraz tez damy. Chyba.
Ja w ogóle jestem dziwnie spokojna. Zero stresu.
Aasiula, Iwone, caffe, Mega, malgos741, Heretyczka, iwcia77, SolarPolar, Arwena, kkisia, Sabina, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Chodziło mi o to zdanie: "Może zastanów się nad tym co on Ci zarzuca i może dałoby się coś zmienić, a przynajmniej spróbować"
Pusurek wrote:Tja. Powiedzial, ze sie wyprowadza i ze moze kiedys bede tego zalowac. Ale gaci nie wzial, wiec wroci.
Nie wiem czego ma pożałować, bo nie pisała o tym, ale może jest to coś, co można zmienić, by nie miał powodu się czepiaćMega, Mega, Mega, malgos741, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja myślę, ze on sam nie wie o co mu chodzi, bo z rozmów tego wynika. Zresztą te nasze rozmowy, pozal się Boże, on się plącze w tym,czego niby chce, wiec kończy się awantura, bo on nie potrafi zbyt dlugo spokojnie rozmawiać.
Ale ja mam nadzieje, ze będzie dobrze, zbyt długo było naprawdę fajnie ( chociaż początki parę lat temu tez nie były latwe, ale dalismy rade ). Teraz tez damy. Chyba.
Ja w ogóle jestem dziwnie spokojna. Zero stresu.
mam nadzieje ze wypracujecie jakis model porozumiewania sieAasiula, Mega, Pusurek, iwcia77, Arwena, kkisia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja myślę, ze on sam nie wie o co mu chodzi, bo z rozmów tego wynika. Zresztą te nasze rozmowy, pozal się Boże, on się plącze w tym,czego niby chce, wiec kończy się awantura, bo on nie potrafi zbyt dlugo spokojnie rozmawiać.
Ja w ogóle jestem dziwnie spokojna. Zero stresu.Iwone, MartaDidi, Aasiula, Mega, Heretyczka, Pusurek, iwcia77, kkisia, Sabina, moremi, peppapig lubią tę wiadomość
-
Ja w ogóle jestem dziwnie spokojna. Zero stresu.albo Adamek będzie w nocy szalał .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 22:27
Aasiula, Mega, Pusurek, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Ja w ogóle jestem dziwnie spokojna. Zero stresu.Iwone, Pusurek, iwcia77, kkisia, moremi, peppapig lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualnyBursztyn wrote:komunikacja wam nawalila...
mam nadzieje ze wypracujecie jakis model porozumiewania sie
ta, znaki dymne proponuję
na opdległosc i nie da się krzyczec...Mega, Heretyczka, Pusurek, iwcia77, kkisia, Sabina, moremi, peppapig, kapturnica lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:To niech się zachowa jak człowiek i powie, że chce sobie coś przemyśleć i zeby mu dać czas. Wtedy nikogo nie naraża na stresy i przeżywanie (mam na myśli córkę)i wychodzi z twarzą człowieka, a nie palanta.
MartaDidi, Mega, Pusurek, Aasiula, iwcia77, Bozia3, kkisia, Sabina, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:mysle ze w takim razie wiekszosc populacji na kuli ziemskiej dosc czesto pomyka z twarza palanta...
bo co innego jest wyjść, pierdolnąć drzwiami i po ochłonięciu wrócić za kilka godzin, a co innego zabrać dupę w troki, zostawić babę z niemowlakiem i mieć w dupie bo on jest pan i władca (bez względu na to kto jest winien)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 22:29
Iwone, MartaDidi, Mega, Heretyczka, macduska, Aasiula, iwcia77, kkisia, Sabina, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:ta, znaki dymne proponuję
na opdległosc i nie da się krzyczec...Pusurek, macduska, iwcia77, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Pusurek wrote:Hłe hłe.
Czyli jednak powinnam wziac sobie starca? Emeryta nad grobem, a nie mlodszego?MartaDidi, Mega, Pusurek, macduska, iwcia77, Arwena, kkisia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:pewnie dobrze myślisz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 22:30
MartaDidi, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:To nie ma znaczenia, bo to jego pierwsze dziecko. Ja wierze ze bedzie dobrze. Troche potrzeba mu czasu. Ja tez zadawalam sobie pytanie dlacZego to ja musze sie naginac skoro jestem sfokusowana na naszym dziecku a nie na innym facie. DlacZego on tego nie rozumie i ma pretensje i fochy.
Iwone, Mega, iwcia77, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Ja tez zadawalam sobie pytanie dlacZego to ja musze sie naginac skoro jestem sfokusowana na naszym dziecku a nie na innym facie. DlacZego on tego nie rozumie i ma pretensje i fochy.
-
Jej Pusur, bardzo mi przykro, ze sie az tak zjebalo.. Juz duzo zostalo powiedziane na ten temat na forum, ja tylko jeszcze powtorze, ze jak chcecie rozmawiac, a nie potraficie (czy on nie potrafi), to forma pisana jest dobrym sposobem. Ja sie zawsze plącze przy awanturach i nie potrafie sie wyslowic, albo zalewam sie lzami i wyslowic sie nie moge tak, ze moje argumenty samej sobie wydaja sie niespojne. A na papierze/kompie mozna sobie wszytsko przeczytac, poprawic, wykasowac.. Wiem, ze to glupio brzmi: "napisz", ale chyba jednak lepiej cos takiego zaproponowac niz stracic mozliwosc zrozumienia drugiej osoby..
Mega, Pusurek, MartaDidi, malgos741, Reni, macduska, Aasiula, iwcia77, Arwena, SolarPolar, Dorka1979, Bozia3, kkisia, Sabina, moremi, peppapig, kapturnica, Mango lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no tak, tylko chodzilo mi o to, ze czasem zbyt czesto i surowo oceniamy a sami nie jestesmy idealni w roznych sytuacjach
Iwone, Heretyczka, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Z innej beczki. Znalazłam cudne smoczki
Paszczy powinny się spodobać
https://www.facebook.com/ArchiDesiign/posts/607973329357926
widzialam.. ten nba dole po lewej to jest model, ktory mam.. tylko uchwyt jest wyjetyMega, Aasiula, iwcia77, kkisia, Sabina, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość