X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Jej Pusur, bardzo mi przykro, ze sie az tak zjebalo.. Juz duzo zostalo powiedziane na ten temat na forum, ja tylko jeszcze powtorze, ze jak chcecie rozmawiac, a nie potraficie (czy on nie potrafi), to forma pisana jest dobrym sposobem. Ja sie zawsze plącze przy awanturach i nie potrafie sie wyslowic, albo zalewam sie lzami i wyslowic sie nie moge tak, ze moje argumenty samej sobie wydaja sie niespojne. A na papierze/kompie mozna sobie wszytsko przeczytac, poprawic, wykasowac.. Wiem, ze to glupio brzmi: "napisz", ale chyba jednak lepiej cos takiego zaproponowac niz stracic mozliwosc zrozumienia drugiej osoby..
    każdy sposób jest dobry jeśli tylko prowadzi do porozumienia ;)

Pusurek, iwcia77, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    komunikacja wam nawalila...
    mam nadzieje ze wypracujecie jakis model porozumiewania sie
    Ewidentnie. Nie wiem, czy sobie poradzimy sami. Rozwazam terapie. On chciał.

MartaDidi, Mega, Bursztyn, macduska, paszczakin, Aasiula, iwcia77, Arwena, Dorka1979, Bozia3, ania.g, kkisia, Sabina, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znikam Dziewczyny. Maly cos do mnie nadaje przez nianke elektroniczna czyli mamy lacznosc...Dobrej, spokojnej nocy mimo tych wrazen zycze...Pusurku trzymaj sie dzielnie.

Pusurek, malgos741, caffe, Mega, macduska, Aasiula, iwcia77, Arwena, SolarPolar, Dorka1979, Bozia3, ania.g, kkisia, Sabina, moremi, peppapig, kapturnica lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    czyli cały czas mu zależy, a to dobrze oznacza dla Was

Pusurek, Mega, malgos741, iwcia77, Dorka1979, kkisia, Sabina, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    ja nie oceniam kto tam jest winien, tylko mam na myśli to, że tak się nie robi jak on zrobił. Dlatego dopisałam, ze bez względu kto jest winien. Po prostu jak ktoś jest odpowiedzialny to ma jakieś granice swojego egoizmu.
    w idealnym swiecie byloby tak jak piszesz, ale rzeczywistosc sobie...kazdy reaguje tak jak mu wlasne uwarunkowania pozwalaja. jAle to jeszcze nie oznacza ze jest palantem, ma po prostu takie a nie inne ograniczenia

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc mowie i ja. Juz mi nie obrabiajcie tylka, plisss ;-)

Iwone, Mega, malgos741, paszczakin, Aasiula, iwcia77, Dorka1979, kkisia, Sabina, moremi, peppapig, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja koleżanka urodziła własnie syna :-)

Iwone, Mega, malgos741, gretka, Heretyczka, Aasiula, Arwena, kkisia, Sabina, moremi, peppapig, kapturnica, Pusurek, slash lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    bardzo dobry pomysl, chcialam to nawet zasugerowac, ale pomyslalam- ze znowu uslysze ze kazdego wysylam na terapie, wiec sie powstrzymalam.
    Jesli on wyrazil taka chec to bardzo dobrze o nim swiadczy i pewnie uswiadamia sobie ze jest problem.
    I co mu odpowiedzialas?

Mega, Reni, Aasiula, iwcia77, Arwena, Dorka1979, ania.g, kkisia, Sabina, moremi, peppapig, kapturnica, Pusurek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w ogole przerazajace jest to, co piszecie o zmianach w zwiazku po urodzeniu dziecka.. Mysmy dlugo do niego "dojrzewali", wiec zakladam, ze oboje wiemy, co sie z tym wiaze.. Do tego o zadnym "spadania ze stanu zakochania" czy niedotarciu nie ma mowy, bo nasze pierworodne pojawi sie po 12 latach zwiazku..Ale troche strach ogarnia, szczegolnie, ze mialam pierwszy przyklad, ze ja i wahania hormonalne to dosyc trudna mieszanka..
    A ze normalnie jestem dosc niekonfliktowy model to chlop może zdziczec..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 22:48

Mega, Reni, Aasiula, iwcia77, Arwena, SolarPolar, Dorka1979, ania.g, kkisia, Sabina, moremi, kapturnica, Pusurek lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    w idealnym swiecie byloby tak jak piszesz, ale rzeczywistosc sobie...kazdy reaguje tak jak mu wlasne uwarunkowania pozwalaja. jAle to jeszcze nie oznacza ze jest palantem, ma po prostu takie a nie inne ograniczenia
    najlepiej to zwalmy na to, ze świat nie jest idealny. Do czego więc dążymy?

Napisałam, że wyszedł z twarzą palanta, a nie że jest palantem. I podtrzymuję to.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 22:42

Mega, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    najlepiej to zwalmy na to, ze świat nie jest idealny. Do czego więc dążymy?
    no wlasnie- dazymy, to nie jest gotowy produkt i byc moze nie nigdy nie bedzie
    caffe wrote:
    Napisałam, że wyszedł z twarzą palanta, a nie że jest palantem. I podtrzymuję to.
    ja jaka jest roznica?
    ja sie z tym nie zgadzam i tez to podtrzymuje :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może zajmijcie się każda swoim związkiem. Nie wiemy co się stało dokładnie, co kto powiedział, zrobił, jak się zachował. .wiemy tyle ile nam napisała Pusur a też może przeklamac prawdę. Nie oceniajmy.
    Każda pisze musicie ,musicie, musicie...
    Dziwi mnie tylko to, że ta sielanka tak nagle się skończyła.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 22:47

Arwena, malgos741, kkisia, Mega, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co
    czytajac was dochodze do wniosku że miałam szczęście jezeli chodzi o faceta i tate dla Tomka :)

Reni, caffe, iwcia77, Arwena, macduska, SolarPolar, Bozia3, kkisia, Sabina, Mega, moremi, gretka, kapturnica, Pusurek lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ja jaka jest roznica?
    ja sie z tym nie zgadzam i tez to podtrzymuje :)
    bo czasami można się zachowac jak palant, a palantem nie być. Tak samo można się zachować jak debil, a debilem nie być, itd.

iwcia77, SolarPolar, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    w ogole przerazajace jest to, co piszecie o zmianach w zwiazku po urodzeniu dziecka.. Mysmy dlugo do niego "dojrzewali", wiec zakladam, ze oboje wiem, co sie z tym wiaze.. Do tegoo zadnych spadaniaz z zakochania czy niedotarciu nie ma mowy, bo nasze pierworodne pojawi sie po 12 latach zwiazku..A le troche strach ogarnia, szczegolnie, ze mialam pierwszy przyklad, ze ja i wahania hormonalne to dosyc trudna mieszanka..
    A ze normalnie jestem dosc niekonfliktowy model to chlop może zdziczec..
    Właśnie zastanowiło mnie to, co Wy które dopiero urodzicie czy zajdziecie w ciążę pomyślicie czytając co piszemy o sytuacjach kiedy pojawia się dziecko. Dojrzałość w związku jest bardzo ważna, ale nie da się wszystkiego przewidzieć przed.

iwcia77, SolarPolar, kkisia, Sabina, moremi, Pusurek lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    A może zajmijcie się każda swoim związkiem. Nie wiemy co się stało dokładnie, co kto powiedział, zrobił, jak się zachował. .wiemy tyle ile nam napisała Pusur a też może przeklamac prawdę. Nie oceniajmy.
    Każda pisze musicie ,musicie, musicie...
    Dziwi mnie tylko to, że ta sielanka tak nagle się skończyła.
    ja to nawet nie chce się odnosić personalnie do Pusura i jej chłopa. Bardziej odnoszę się do sytuacji jako przykładu pewnych zachowań, nie obcych mi poniekąd.

Iwone, iwcia77, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    wiecie co
    czytajac was dochodze do wniosku że miałam szczęście jezeli chodzi o faceta i tate dla Tomka :)
    a ja czytajac Was ma wrazenie ze bardzo latwo oceniacie ludzi posiadajac znikome, ogolnikowe, wlasciwie nieistniejace dane...

Reni, Arwena, Dorka1979, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok

Ja tylko pamiętam jak myszy doradzano wyjeb go, pogoń itp
    dobrze, że nie posłuchała. Ślub dziecko itd
    caffe wrote:
    ja to nawet nie chce się odnosić personalnie do Pusura i jej chłopa. Bardziej odnoszę się do sytuacji jako przykładu pewnych zachowań, nie obcych mi poniekąd.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 22:53

Arwena, malgos741, Bozia3, Dorka1979, kkisia, Sabina, Mega, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    bo czasami można się zachowac jak palant, a palantem nie być. Tak samo można się zachować jak debil, a debilem nie być, itd.
    tylko teoretycznie tak, substancjalnie nie ma zadnej roznicy w danym momencie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 22:53

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ok

Ja tylko pamiętam jak myszy doradzano wyjeb go, pogoń itp
    A i dobrze, że nie posłuchał. Ślub dziecko itd
    bo każdy i tak decyduje sam za siebie, co nie znaczy, ze nie można wypowiedzieć swojego zdania na takie czy inne zachowanie.

Jedna by wyjebała i nie traciła czasu, a druga daje szansę piątą i dziesiątą :)

Bursztyn, Arwena, Iwone, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 6445 6446 6447 6448 6449 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ