35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:Jej Pusur, bardzo mi przykro, ze sie az tak zjebalo.. Juz duzo zostalo powiedziane na ten temat na forum, ja tylko jeszcze powtorze, ze jak chcecie rozmawiac, a nie potraficie (czy on nie potrafi), to forma pisana jest dobrym sposobem. Ja sie zawsze plącze przy awanturach i nie potrafie sie wyslowic, albo zalewam sie lzami i wyslowic sie nie moge tak, ze moje argumenty samej sobie wydaja sie niespojne. A na papierze/kompie mozna sobie wszytsko przeczytac, poprawic, wykasowac.. Wiem, ze to glupio brzmi: "napisz", ale chyba jednak lepiej cos takiego zaproponowac niz stracic mozliwosc zrozumienia drugiej osoby..
Pusurek, iwcia77, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:komunikacja wam nawalila...
mam nadzieje ze wypracujecie jakis model porozumiewania sieMartaDidi, Mega, Bursztyn, macduska, paszczakin, Aasiula, iwcia77, Arwena, Dorka1979, Bozia3, ania.g, kkisia, Sabina, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Znikam Dziewczyny. Maly cos do mnie nadaje przez nianke elektroniczna czyli mamy lacznosc...Dobrej, spokojnej nocy mimo tych wrazen zycze...Pusurku trzymaj sie dzielnie.
Pusurek, malgos741, caffe, Mega, macduska, Aasiula, iwcia77, Arwena, SolarPolar, Dorka1979, Bozia3, ania.g, kkisia, Sabina, moremi, peppapig, kapturnica lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Pusurek wrote:Ewidentnie. Nie wiem, czy sobie poradzimy sami. Rozwazam terapie. On chciał.
Pusurek, Mega, malgos741, iwcia77, Dorka1979, kkisia, Sabina, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:ja nie oceniam kto tam jest winien, tylko mam na myśli to, że tak się nie robi jak on zrobił. Dlatego dopisałam, ze bez względu kto jest winien. Po prostu jak ktoś jest odpowiedzialny to ma jakieś granice swojego egoizmu.
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Ewidentnie. Nie wiem, czy sobie poradzimy sami. Rozwazam terapie. On chciał.
Jesli on wyrazil taka chec to bardzo dobrze o nim swiadczy i pewnie uswiadamia sobie ze jest problem.
I co mu odpowiedzialas?Mega, Reni, Aasiula, iwcia77, Arwena, Dorka1979, ania.g, kkisia, Sabina, moremi, peppapig, kapturnica, Pusurek lubią tę wiadomość
-
w ogole przerazajace jest to, co piszecie o zmianach w zwiazku po urodzeniu dziecka.. Mysmy dlugo do niego "dojrzewali", wiec zakladam, ze oboje wiemy, co sie z tym wiaze.. Do tego o zadnym "spadania ze stanu zakochania" czy niedotarciu nie ma mowy, bo nasze pierworodne pojawi sie po 12 latach zwiazku..Ale troche strach ogarnia, szczegolnie, ze mialam pierwszy przyklad, ze ja i wahania hormonalne to dosyc trudna mieszanka..
A ze normalnie jestem dosc niekonfliktowy model to chlop może zdziczec..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 22:48
Mega, Reni, Aasiula, iwcia77, Arwena, SolarPolar, Dorka1979, ania.g, kkisia, Sabina, moremi, kapturnica, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:w idealnym swiecie byloby tak jak piszesz, ale rzeczywistosc sobie...kazdy reaguje tak jak mu wlasne uwarunkowania pozwalaja. jAle to jeszcze nie oznacza ze jest palantem, ma po prostu takie a nie inne ograniczenia
Napisałam, że wyszedł z twarzą palanta, a nie że jest palantem. I podtrzymuję to.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 22:42
Mega, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:najlepiej to zwalmy na to, ze świat nie jest idealny. Do czego więc dążymy?caffe wrote:Napisałam, że wyszedł z twarzą palanta, a nie że jest palantem. I podtrzymuję to.
ja sie z tym nie zgadzam i tez to podtrzymuje -
A może zajmijcie się każda swoim związkiem. Nie wiemy co się stało dokładnie, co kto powiedział, zrobił, jak się zachował. .wiemy tyle ile nam napisała Pusur a też może przeklamac prawdę. Nie oceniajmy.
Każda pisze musicie ,musicie, musicie...
Dziwi mnie tylko to, że ta sielanka tak nagle się skończyła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 22:47
Arwena, malgos741, kkisia, Mega, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:ja jaka jest roznica?
ja sie z tym nie zgadzam i tez to podtrzymujeiwcia77, SolarPolar, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:w ogole przerazajace jest to, co piszecie o zmianach w zwiazku po urodzeniu dziecka.. Mysmy dlugo do niego "dojrzewali", wiec zakladam, ze oboje wiem, co sie z tym wiaze.. Do tegoo zadnych spadaniaz z zakochania czy niedotarciu nie ma mowy, bo nasze pierworodne pojawi sie po 12 latach zwiazku..A le troche strach ogarnia, szczegolnie, ze mialam pierwszy przyklad, ze ja i wahania hormonalne to dosyc trudna mieszanka..
A ze normalnie jestem dosc niekonfliktowy model to chlop może zdziczec..iwcia77, SolarPolar, kkisia, Sabina, moremi, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:A może zajmijcie się każda swoim związkiem. Nie wiemy co się stało dokładnie, co kto powiedział, zrobił, jak się zachował. .wiemy tyle ile nam napisała Pusur a też może przeklamac prawdę. Nie oceniajmy.
Każda pisze musicie ,musicie, musicie...
Dziwi mnie tylko to, że ta sielanka tak nagle się skończyła.Iwone, iwcia77, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:wiecie co
czytajac was dochodze do wniosku że miałam szczęście jezeli chodzi o faceta i tate dla TomkaReni, Arwena, Dorka1979, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Ok
Ja tylko pamiętam jak myszy doradzano wyjeb go, pogoń itp
dobrze, że nie posłuchała. Ślub dziecko itd
caffe wrote:ja to nawet nie chce się odnosić personalnie do Pusura i jej chłopa. Bardziej odnoszę się do sytuacji jako przykładu pewnych zachowań, nie obcych mi poniekąd.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 22:53
Arwena, malgos741, Bozia3, Dorka1979, kkisia, Sabina, Mega, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:bo czasami można się zachowac jak palant, a palantem nie być. Tak samo można się zachować jak debil, a debilem nie być, itd.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 22:53
-
Reni wrote:Ok
Ja tylko pamiętam jak myszy doradzano wyjeb go, pogoń itp
A i dobrze, że nie posłuchał. Ślub dziecko itd
Jedna by wyjebała i nie traciła czasu, a druga daje szansę piątą i dziesiątąBursztyn, Arwena, Iwone, kkisia, Mega lubią tę wiadomość