35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Ale nie mówimy o miłości do dziecka, bo to nie podlega dyskusji w tej chwili, tylko o miłości między kobietą i mężczyzną.
nie mylić z seksemcaffe, Mega, moremi, Aasiula, anna maria, iwcia77, Bozia3, kkisia, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Jakoś mi się smutno zrobiło.
Mega, Aasiula, MartaDidi, anna maria, Pusurek, iwcia77, kkisia, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Już mi się dziś oberwało za to co napisałam w sprawie Pusurka, ale i tak napiszę.
Pusurek wrote:Co do zwiazkow krotkodystansowych, o ktorych pisze Burszta na stronie 6607, to moze moj chlop jest taki wlasnie. Z byla zona byl 4 lata, potem bylam ja. Wczesniej tez jakies laski i zwiazki.
Ale twierdzi, ze mnie kocha i ja mu, o dziwo wierze.
Czyli może nie jest tak źle jakby się mogło wydawać?. Musicie się obydwoje zdystansować i przemyśleć wszystkie za i przeciw. Obydwoje musicie też spuścić z tonu.
Pusurku, nie jest tak, że wychowałaś córkę sama i wierz, że sobie poradzisz bez niego i dlatego jesteś pewna swojego postępowania?
Pusurek do puki dwojgu zależy, to zawsze można związek uratować. Czasami trzeba popatrzeć na to wszystko z innej perspektywy. Może zastanów się nad tym co on Ci zarzuca i może dałoby się coś zmienić, a przynajmniej spróbować.
Szczera rozmowa, bez kłótni i żalów powinna pomóc, bo przecież nie da się inaczej.
Życzę Wam powodzenia i do jak najszybszego dogadania się
Mega, MartaDidi, anna maria, Arwena, Aasiula, Pusurek, Bozia3, kkisia, Sabina, slash lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ale nie mówimy o miłości do dziecka, bo to nie podlega dyskusji w tej chwili, tylko o miłości między kobietą i mężczyzną.
Iwone, MartaDidi, Aasiula, anna maria, Arwena, Mega, Pusurek, iwcia77, Bozia3, kkisia, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Jakoś mi się smutno zrobiło.
malgos741, Iwone, anna maria, Aasiula, moremi, Arwena, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Z innej beczki. Znalazłam cudne smoczki
Paszczy powinny się spodobać
https://www.facebook.com/ArchiDesiign/posts/607973329357926anna maria, Aasiula, Mega, iwcia77, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
caffe wrote:Moremi, tyle że czas "chodzenia" między nimi już się skończył. I czy on chce czy nie, to jego psim obowiązkiem jest się zająć małym. Tak więc ich związek to nie jest już tylko 1+1
Aasiula, MartaDidi, caffe, Arwena, Mega, malgos741, Pusurek, macduska, Dorka1979, kkisia, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Moremi, tyle że czas "chodzenia" między nimi już się skończył. I czy on chce czy nie, to jego psim obowiązkiem jest się zająć małym. Tak więc ich związek to nie jest już tylko 1+1
caffe, Aasiula, MartaDidi, Bursztyn, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Iwone wrote:Już mi się dziś oberwało za to co napisałam w sprawie Pusurka, ale i tak napiszę.
Czyli może nie jest tak źle jakby się mogło wydawać?. Musicie się obydwoje zdystansować i przemyśleć wszystkie za i przeciw. Obydwoje musicie też spuścić z tonu.
Pusurku, nie jest tak, że wychowałaś córkę sama i wierz, że sobie poradzisz bez niego i dlatego jesteś pewna swojego postępowania?
Pusurek do puki dwojgu zależy, to zawsze można związek uratować. Czasami trzeba popatrzeć na to wszystko z innej perspektywy. Może zastanów się nad tym co on Ci zarzuca i może dałoby się coś zmienić, a przynajmniej spróbować.
Szczera rozmowa, bez kłótni i żalów powinna pomóc, bo przecież nie da się inaczej.
Życzę Wam powodzenia i do jak najszybszego dogadania sięcaffe, Arwena, Aasiula, MartaDidi, Iwone, Pusurek, macduska, iwcia77, kkisia, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Z innej beczki. Znalazłam cudne smoczki
Paszczy powinny się spodobać
https://www.facebook.com/ArchiDesiign/posts/607973329357926humor poprawiaja, wąsy sa zajebiste
moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Zgadza się. Poza tym to już nie jest taki młody facet i powinien być bardziej odpowiedzialny!
Mega, moremi, Iwone, Pusurek, macduska, iwcia77, Bozia3, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualnymacduska wrote:A jak w tym odnajduje się twoja córka?
Mega, MartaDidi, malgos741, Aasiula, Arwena, macduska, iwcia77, Bozia3, kkisia, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Iwone ale dlaczego przyjmujesz ze tylko ona jest winna? Tylko ona ma go wysłuchać i próbować coś zmienić zeby jemu było dobrze? A on co? Święta krowa? Prawda i wina pewnie leży po środku i OBOJE musza sie wzajemnie wysłuchać i dojść do porozumienia. Zreszta nie mieszkają ze sobą od wczoraj, znają sie na wylot - wady, zalety, wzięli sie z dobrodziejstwem inwentarza wiec nie rozumiem.... Dla mnie facet zachowuje sie jak gówniarz, zazdrosny o drugiego faceta (własnego syna hehe), który ma większy dostęp do cycków jego kobiety niż on sam
Pusurek, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Przezywa na maxa. Mówi, ze juz go nie lubi. I jest strasznym twardzielem.
caffe, Iwone, Pusurek, Mega, macduska, iwcia77, SolarPolar, Bozia3, kkisia, Sabina, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
MartaDidi wrote:A tak sobie mysle- moze on wpadl w jakas panike, ktorej sam nie potrafi nazwac. Moze w zwiazku z przyszloscia a nie terazniejszoscia. Mojego Roberta strzyga zaczela dusic jak sobie uzmyslowil jakie zadania go czekaja, jakim ojcem bedzie, itd. itp. A moze bzdury gadam...
MartaDidi, Iwone, Mega, malgos741, macduska, iwcia77, kkisia, Sabina, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Marta, ważne żeby chłop powiedział prawdę w czym leży problem, a nie wyszukiwał tysiąc innych żeby się usprawiedliwić, a głownie zakryć ten prawdziwy
caffe, Mega, Pusurek, iwcia77, kkisia, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
Pusurek wrote:Przezywa na maxa. Mówi, ze juz go nie lubi. I jest strasznym twardzielem.
caffe, Mega, MartaDidi, Pusurek, macduska, iwcia77, SolarPolar, kkisia, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość