X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Mam nadzieje, ze pojutrze... Albo w czwartek.

A jak w tym odnajduje się twoja córka?

Aasiula, MartaDidi, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ale nie mówimy o miłości do dziecka, bo to nie podlega dyskusji w tej chwili, tylko o miłości między kobietą i mężczyzną.
    miłóść to odpowiedzialność ,nic innego
    nie mylić z seksem

caffe, Mega, moremi, Aasiula, anna maria, iwcia77, Bozia3, kkisia, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakoś mi się smutno zrobiło.

Mega, Aasiula, MartaDidi, anna maria, Pusurek, iwcia77, kkisia, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już mi się dziś oberwało za to co napisałam w sprawie Pusurka, ale i tak napiszę.
    Pusurek wrote:
    Co do zwiazkow krotkodystansowych, o ktorych pisze Burszta na stronie 6607, to moze moj chlop jest taki wlasnie. Z byla zona byl 4 lata, potem bylam ja. Wczesniej tez jakies laski i zwiazki.
    Ale twierdzi, ze mnie kocha i ja mu, o dziwo wierze.

Czyli może nie jest tak źle jakby się mogło wydawać?. Musicie się obydwoje zdystansować i przemyśleć wszystkie za i przeciw. Obydwoje musicie też spuścić z tonu.
    Pusurku, nie jest tak, że wychowałaś córkę sama i wierz, że sobie poradzisz bez niego i dlatego jesteś pewna swojego postępowania?
    Pusurek do puki dwojgu zależy, to zawsze można związek uratować. Czasami trzeba popatrzeć na to wszystko z innej perspektywy. Może zastanów się nad tym co on Ci zarzuca i może dałoby się coś zmienić, a przynajmniej spróbować.
    Szczera rozmowa, bez kłótni i żalów powinna pomóc, bo przecież nie da się inaczej.
    Życzę Wam powodzenia i do jak najszybszego dogadania się :)

Mega, MartaDidi, anna maria, Arwena, Aasiula, Pusurek, Bozia3, kkisia, Sabina, slash lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ale nie mówimy o miłości do dziecka, bo to nie podlega dyskusji w tej chwili, tylko o miłości między kobietą i mężczyzną.
    Moremi, tyle że czas "chodzenia" między nimi już się skończył. I czy on chce czy nie, to jego psim obowiązkiem jest się zająć małym. Tak więc ich związek to nie jest już tylko 1+1

Iwone, MartaDidi, Aasiula, anna maria, Arwena, Mega, Pusurek, iwcia77, Bozia3, kkisia, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Jakoś mi się smutno zrobiło.
    Nie tobie jednej :(

malgos741, Iwone, anna maria, Aasiula, moremi, Arwena, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z innej beczki. Znalazłam cudne smoczki :-) Paszczy powinny się spodobać :D
    https://www.facebook.com/ArchiDesiign/posts/607973329357926

anna maria, Aasiula, Mega, iwcia77, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Moremi, tyle że czas "chodzenia" między nimi już się skończył. I czy on chce czy nie, to jego psim obowiązkiem jest się zająć małym. Tak więc ich związek to nie jest już tylko 1+1
    Zgadza się. Poza tym to już nie jest taki młody facet i powinien być bardziej odpowiedzialny!

Aasiula, MartaDidi, caffe, Arwena, Mega, malgos741, Pusurek, macduska, Dorka1979, kkisia, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Zgadza się, ale zepsuło się właśnie na tej linii.

caffe, Aasiula, MartaDidi, Bursztyn, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Już mi się dziś oberwało za to co napisałam w sprawie Pusurka, ale i tak napiszę.

Czyli może nie jest tak źle jakby się mogło wydawać?. Musicie się obydwoje zdystansować i przemyśleć wszystkie za i przeciw. Obydwoje musicie też spuścić z tonu.
    Pusurku, nie jest tak, że wychowałaś córkę sama i wierz, że sobie poradzisz bez niego i dlatego jesteś pewna swojego postępowania?
    Pusurek do puki dwojgu zależy, to zawsze można związek uratować. Czasami trzeba popatrzeć na to wszystko z innej perspektywy. Może zastanów się nad tym co on Ci zarzuca i może dałoby się coś zmienić, a przynajmniej spróbować.
    Szczera rozmowa, bez kłótni i żalów powinna pomóc, bo przecież nie da się inaczej.
    Życzę Wam powodzenia i do jak najszybszego dogadania się :)
    Iwone ale dlaczego przyjmujesz ze tylko ona jest winna? Tylko ona ma go wysłuchać i próbować coś zmienić zeby jemu było dobrze? A on co? Święta krowa? Prawda i wina pewnie leży po środku i OBOJE musza sie wzajemnie wysłuchać i dojść do porozumienia. Zreszta nie mieszkają ze sobą od wczoraj, znają sie na wylot - wady, zalety, wzięli sie z dobrodziejstwem inwentarza wiec nie rozumiem.... Dla mnie facet zachowuje sie jak gówniarz, zazdrosny o drugiego faceta (własnego syna hehe), który ma większy dostęp do cycków jego kobiety niż on sam ;)

caffe, Arwena, Aasiula, MartaDidi, Iwone, Pusurek, macduska, iwcia77, kkisia, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Zgadza się, ale zepsuło się właśnie na tej linii.
    albo ta linia jest wymówką... ja tego nie wiem, wie to Pusur, albo nie wie, tak też moze być

Aasiula, moremi, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Z innej beczki. Znalazłam cudne smoczki :-) Paszczy powinny się spodobać :D
    https://www.facebook.com/ArchiDesiign/posts/607973329357926
    Cudne :) humor poprawiaja, wąsy sa zajebiste :)

moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Zgadza się. Poza tym to już nie jest taki młody facet i powinien być bardziej odpowiedzialny!
    A tak sobie mysle- moze on wpadl w jakas panike, ktorej sam nie potrafi nazwac. Moze w zwiazku z przyszloscia a nie terazniejszoscia. Mojego Roberta strzyga zaczela dusic jak sobie uzmyslowil jakie zadania go czekaja, jakim ojcem bedzie, itd. itp. A moze bzdury gadam...

Mega, moremi, Iwone, Pusurek, macduska, iwcia77, Bozia3, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    A jak w tym odnajduje się twoja córka?
    Przezywa na maxa. Mówi, ze juz go nie lubi. I jest strasznym twardzielem.

Mega, MartaDidi, malgos741, Aasiula, Arwena, macduska, iwcia77, Bozia3, kkisia, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Iwone ale dlaczego przyjmujesz ze tylko ona jest winna? Tylko ona ma go wysłuchać i próbować coś zmienić zeby jemu było dobrze? A on co? Święta krowa? Prawda i wina pewnie leży po środku i OBOJE musza sie wzajemnie wysłuchać i dojść do porozumienia. Zreszta nie mieszkają ze sobą od wczoraj, znają sie na wylot - wady, zalety, wzięli sie z dobrodziejstwem inwentarza wiec nie rozumiem.... Dla mnie facet zachowuje sie jak gówniarz, zazdrosny o drugiego faceta (własnego syna hehe), który ma większy dostęp do cycków jego kobiety niż on sam ;)
    ale ja nie napisałam że tylko, czy że ona jest winna. Cały czas dziś w swoich postach piszę, że to on jest nieodpowiedzialnym gówniarzem za co mi się oberwało od kilku osób. Pusurek czyta moje posty i wie o co chodzi.

Pusurek, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Te nasze POPRZEDNIE dzieci maja przerabane...

caffe, Iwone, Pusurek, Mega, macduska, iwcia77, SolarPolar, Bozia3, kkisia, Sabina, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    A tak sobie mysle- moze on wpadl w jakas panike, ktorej sam nie potrafi nazwac. Moze w zwiazku z przyszloscia a nie terazniejszoscia. Mojego Roberta strzyga zaczela dusic jak sobie uzmyslowil jakie zadania go czekaja, jakim ojcem bedzie, itd. itp. A moze bzdury gadam...
    Marta, ważne żeby chłop powiedział prawdę w czym leży problem, a nie wyszukiwał tysiąc innych żeby się usprawiedliwić, a głownie zakryć ten prawdziwy

MartaDidi, Iwone, Mega, malgos741, macduska, iwcia77, kkisia, Sabina, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    W takich sytuacjach niestety dzieci cierpią najbardziej :(

caffe, Mega, malgos741, Pusurek, macduska, iwcia77, kkisia, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Marta, ważne żeby chłop powiedział prawdę w czym leży problem, a nie wyszukiwał tysiąc innych żeby się usprawiedliwić, a głownie zakryć ten prawdziwy
    Zgadzam sie w 100 procentach!

caffe, Mega, Pusurek, iwcia77, kkisia, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Mój starszy syn też w ten sposób przeżywał i podobnie mówił

caffe, Mega, MartaDidi, Pusurek, macduska, iwcia77, SolarPolar, kkisia, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość

‹‹ 6443 6444 6445 6446 6447 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ