X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    co to dong?
    Ding dong i maczugi ;)

iwcia77, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ok

Ja tylko pamiętam jak myszy doradzano wyjeb go, pogoń itp
    dobrze, że nie posłuchała. Ślub dziecko itd
    chwileczke, Mysza go wywalila a on wrocil z pierdzionkiem :)

iwcia77, macduska, SolarPolar, Iwone, kkisia, Sabina, Mega, moremi, peppapig, kapturnica, Pusurek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dam rade. Nie takie rzeczy sie w zyciu dzialy. Potrzebuje teraz tylko spokoju.
    Moze sie to jakos ulozy, ja na razie potrzebuje czasu. Fajnie bylo i sie zjebalo. Zycie, nie?
    Przykro mi Pusurku, nawet nie wiem co napisać bo w głowie mi się nie mieszczą takie rzeczy

iwcia77, Mega, Pusurek lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Misiek, bez urazy ale w taim razie jego fochy i pretensje nie sa tak calkowicie bzezzasadne
    Wina zawsze jest posrodku tylko ze matka nowo narodzonego dziecka instynktownie fokusuje sie na dziecku. Jest zmeczona - bo rodzila, jest zmeczona bo karmi ( moze lepiej dawac butle a nie cyca), jest zmeczona bo ogarnia prasowanie, sprzatanie, gotowanie i na radosc bycia kobieta : piekna, gotowa na amory itp schodzi na plan dalszy przynajmniej w pierwszym okresie. To nie trwa wiecznie ale mezczyzni , nie wiem dlaczego, czuja sie zagrozeni, zepchani na dalszy plan. Mi brakowalo zrozumienia ze to naturalne i nie trwa wiecznie ale moj maz tego nijak nie mogl zrozumiec. Rowniez bylam gotowa na rozwod bo juz nie dawalam rady z jego fochami i nie tylko.

caffe, Arwena, Iwone, Bozia3, ania.g, iwcia77, kkisia, Sabina, moremi, peppapig, kapturnica lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Wina zawsze jest posrodku tylko ze matka nowo narodzonego dziecka instynktownie fokusuje sie na dziecku. Jest zmeczona - bo rodzila, jest zmeczona bo karmi ( moze lepiej dawac butle a nie cyca), jest zmeczona bo ogarnia prasowanie, sprzatanie, gotowanie i na radosc bycia kobieta : piekna, gotowa na amory itp schodzi na plan dalszy przynajmniej w pierwszym okresie. To nie trwa wiecznie ale mezczyzni , nie wiem dlaczego, czuja sie zagrozeni, zepchani na dalszy plan. Mi brakowalo zrozumienia ze to naturalne i nie trwa wiecznie ale moj maz tego nijak nie mogl zrozumiec. Rowniez bylam gotowa na rozwod bo juz nie dawalam rady z jego fochami i nie tylko.
    bo chlopy sa jak male dzieci...niestety
    a do prasowania, sprzatania i gotowania trzeba bylo zatrudnic pania :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 23:03

Iwone, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Zatrudnilam. Nic to nie zmienilo.

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Zatrudnilam. Nic to nie zmienilo.
    przykro mi...

477706bb5ioid7xx.jpg
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wiem ze to jest problem chwilowy, ciezki ale do przejscia. Pusur dacie rade. Przeciez dla Was wil gniazdko "Kopara" i tym okazywal milosc.

Iwone, Reni, Bozia3, iwcia77, kkisia, Sabina, Mega, moremi, Pusurek lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    przykro mi...
    Dalismy rade pomimo wszystko i teraz jest raz dobrze raz zle . Sielanki nie ma ale dziecko go kocha, w lozku jest ok, czasami smiejemy sie, bawi nas wlasne towarzystwo - choc ja lubie biesiady z kolezankami . Duzo w nas sprzecznosci ktorych nie widzialam Przed - milosc jest slepa:-)

malgos741, Bozia3, Bursztyn, Arwena, iwcia77, kkisia, Sabina, Mega, moremi, peppapig, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Jej Pusur, bardzo mi przykro, ze sie az tak zjebalo.. Juz duzo zostalo powiedziane na ten temat na forum, ja tylko jeszcze powtorze, ze jak chcecie rozmawiac, a nie potraficie (czy on nie potrafi), to forma pisana jest dobrym sposobem. Ja sie zawsze plącze przy awanturach i nie potrafie sie wyslowic, albo zalewam sie lzami i wyslowic sie nie moge tak, ze moje argumenty samej sobie wydaja sie niespojne. A na papierze/kompie mozna sobie wszytsko przeczytac, poprawic, wykasowac.. Wiem, ze to glupio brzmi: "napisz", ale chyba jednak lepiej cos takiego zaproponowac niz stracic mozliwosc zrozumienia drugiej osoby..
    To nie jest wcale głupie. U mnie jak dochodzi do poważnych kłótni to sprawa się zawsze rozwiąże w końcu smsami jak M jest w pracy. Może i jest to dziwny sposób ale w ten sposób wszystko sobie na spokojnie wyjaśnimy, wyrzucimy co kogo boli a jak wraca z pracy to pozostaje ostatni etap godzenia się, czyli bzykanko.

Bozia3, Bursztyn, Arwena, kkisia, iwcia77, Sabina, Mega, moremi, SolarPolar, Mango lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    To nic nie da zwykle...ja uważam, że Polar ma rację. W tej pierwszej fazie kobieta przestawia się bardziej na bycie matką niż kochanką. Jakoś tak to chyba natura obmyśliła....I nawet jeśli jakaś Pani za Ciebie posprząta i wypierze, to i tak mentalnie pozostajesz bardziej matką - bo dziecku wtedy jesteś bardziej potrzebna...

Mega, SolarPolar lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur - ja nie znam sytuacji, ale jakoś intuicyjnie wydaje mi się, że dacie radę....nie naciskaj go za mocno i zostaw w spokoju - nie pisz, nie dzwoń - niech on sam zacznie działać...Najwyraźniej Was kocha i Ty jego też....a rady w stylu co powinien zrobić, a co nie powinien nic nie dadzą....Każda z nas na jakimś etapie życia też nie była dojrzała i zachowała się jak palant..a potem, w takiej samej sytuacji zewnętrznej już inaczej - dojrzalej...taki lajf...:)

Arwena, Mega, Dorka1979, moremi, Pusurek lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe - nie dawałaś sygnałów, że u Was źle...wydawało się, że wszystko ok...no chyba, że też się popierniczyło po porodzie...

caffe lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    To nic nie da zwykle...ja uważam, że Polar ma rację. W tej pierwszej fazie kobieta przestawia się bardziej na bycie matką niż kochanką. Jakoś tak to chyba natura obmyśliła....I nawet jeśli jakaś Pani za Ciebie posprząta i wypierze, to i tak mentalnie pozostajesz bardziej matką - bo dziecku wtedy jesteś bardziej potrzebna...
    nie chodzilo mi o bycie kochanka tylko o poswiecanie facetowi uwagi, ogolnie pojetej
    ale nie bede wchodzic w dyskusje bo znowu beda to spekulacje na bazie niczego :)

Sabina, moremi, Reni lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nie chodzilo mi o bycie kochanka tylko o poswiecanie facetowi uwagi, ogolnie pojetej
    ale nie bede wchodzic w dyskusje bo znowu beda to spekulacje na bazie niczego :)
    To jest wtedy bardzo trudne - dziecko absorbuje CIę prawie w całości. Potem to mija, ale takie są początki...a faceci stają się zazdrośni i drażliwi...na punkcie poświęcanej im uwagi, łóżka itp.....
    Co dojrzalsi dają radę i przetrwają to...

Sabina, Dorka1979, SolarPolar, kapturnica, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    To jest wtedy bardzo trudne - dziecko absorbuje CIę prawie w całości. Potem to mija, ale takie są początki...a faceci stają się zazdrośni i drażliwi...na punkcie poświęcanej im uwagi, łóżka itp.....
    Co dojrzalsi dają radę i przetrwają to...
    Wlos sie jezy na glowie ;)
    Dobrze, ze mam tabletki ;)
    "Pół Tussicodinu – na kaszel po fajkach. Z krzyżykiem na ból głowy, też po papierosach. I pół Leriwonu – przeciwko czarnym myślom przed snem i depresji, i ułatwia zaśnięcie. I pół Imovane – na sen pierwszy. I do tego pół Stilnoksu – aby ten sen podtrzymać. I Aspirynę – profilaktycznie. Prozac – na chęć życia. Geriavit – na się niestarzenie. Memotropil – na lepsze funkcjonowanie metabolizmu mózgu. Etopirynę – profilaktycznie." A. Miauczynski :)

Dobranoc wiedzmy ;)

Bozia3, Aasiula, ania.g, Sabina, Mega, Dorka1979, kkisia, macduska, moremi, iwcia77, Reni, SolarPolar, peppapig, kapturnica, Niuta lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tam zaraz wiedźmy ;)

Aasiula, Dorka1979, iwcia77, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula ty od razu melduj z rana jak sytuacja na froncie ;)
    Uciekam spać, spokojnej nocki :)

Dorka1979, iwcia77, Iwone, kkisia, moremi, Sabina, peppapig, kapturnica lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 00:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To że lata się na miotle to nie oznacza że się jest wiedźmą. Może trochę czarownychą ale nie zaraz wiedźmą :-P

Mega, Iwone, Sabina, kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 00:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Oj tam zaraz wiedźmy ;)
    wczoraj byly stare krowy a dzis sa wiedzmy :D

Iwone, Arwena, Dorka1979, Sabina, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 6446 6447 6448 6449 6450 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ