35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry dla Drobiu
Simba, usciski i buziaki dla Ciebie, Maxa i podwojne dla Leonka- mam nadzieje ze szybko wyjdzie z solarium
Od dzis zaczyna sie kierat roboczo-kursowy, byle do WielkanocyDorka1979, Simba, moremi, peppapig, kkisia, Sabina, Bozia3, Mega, Elfik, macduska, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niech korzystają bo wkrótce stracą monopol na twój brzuch
A co dzisiaj u Andrzeja? Trzymam kciuki tak czy siakmoremi wrote:Simba trzymam kciuki za Leo i wysyłam Wam poniedziałkowo
Ewie już dzisiaj wysłałam
Na mnie leżą tylko koty i skutecznie przyciskają mnie do łóżkamoremi, kkisia, peppapig, Sabina, kapturnica, macduska, Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Niech korzystają bo wkrótce stracą monopol na twój brzuch
A co dzisiaj u Andrzeja? Trzymam kciuki tak czy siak
A ja dzisiaj do pracy i trzy dni wolnego. Święta obchodzę dopiero terazBursztyn, kkisia, Sabina, kapturnica, gretka, Simba, macduska, Arwena, Heretyczka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Faktycznie! dobrze ze mi przypominasz musze mężowi życzenia złożyć, on też prawosławny i Tobie Wesołych Świątmoremi wrote:W zasadzie to Andżejowi obiecałam, że będę mu codziennie pod wykresem pjerdziochy zostawiać, bo musi mieć jakąś określoną ilość, żeby być w ciąży. Tak codziennie już do niego zaglądam i zostawiam te
A ja dzisiaj do pracy i trzy dni wolnego. Święta obchodzę dopiero terazWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 08:38
moremi, kkisia, Reni, Sabina, gretka, Elfik, macduska, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
my też
bry
kkisia wrote:Bry laski
Simba slodziaki z twoich maluchow
To juz dzis o 18:20 bede wiedziala co dalejjuz sie nie moge doczekac
kkisia, moremi, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Iwcia czy magnesy doszły???
Pusurek, Bursztyn, Simba czy kartka świąteczna doszła?
no chyba ze byla jakas inna?
Mam nadzieje ze magnes Ci dorecza dzisiaj.moremi, Reni, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Cześć dziewczyny,zaraz lece na bete
co ma byc to bedzie ...
Ja jakos mam przeczucie ze kiszka ale zobaczymy
Milego dzionka zdam relacje jak bede miala wyniki
Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ja idę w lutym
napisałaś, że nie możesz się doczekać co się dowiesz i my też jesteśmy ciekawe co Ci powiedzą
kkisia wrote:Reni tez idziesz do kliniki ?
Bede trzymac kciuki
Zaczynamy wyscig o miejsce po SimbieAasiula, moremi, kkisia, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
a to Ty jeszcze nie byłaś?Aasiula wrote:Cześć dziewczyny,zaraz lece na bete
co ma byc to bedzie ...
Ja jakos mam przeczucie ze kiszka ale zobaczymy
Milego dzionka zdam relacje jak bede miala wyniki
moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość