35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:tylko ta kreska bardzo słaba
i nie kupuj już żadnych testów
kapturnica lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Hajo laseczki...Spóźniona ale sie melduje..Niestety nie da rady przyspieszyc badań ze wzgl na odczynniki ..Ale być moze we środe zostanie na ten czas wypisany do domu z racji tego ,że wyniki sa ok.
Poza tym zaczynam pikowanie w dolineCycki praktycznie memlate i niebolesne to finał cyklu blisko..Także w tym temacie u mnie raczej posprzatane będzie..A tam chuj w butelke musze mojego ginosława dzis przycisnąć by mi ładnie kartoteke podreperował i w kwietniu do Kraka do kliniki
moremi, kkisia, peppapig, Mega, gretka, Elfik, macduska, Sabina, ania.g, gosia7122, Heretyczka, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie biało!zapieprzałam na nogach dzisiaj bo drogi nie odśnieżyli.
Simba nie mogę się na maluchy napatrzyć
Paszczaku miłej pracy!
Iwcia trzymaj się tam niedługo nam foty Ivo zapodasz ( się doczekać nie mogę )
Dorka chciałabym taki sexy brzuchol
Jeszcze do Pusurka słowo trzymam co się da kobieto, żebyście się dogadali, moja sytuacja wydawała się być beznadziejna, wszystko zmieniło się nie do poznania! Jesteśmy znowu jak zakochane szczeniaki sama w to nie mogę uwierzyć! Więc wszystko jest możliwe,trzeba próbować u nas bez terapii się obeszło ważne że jest chęć ratowania związku.
A i jeszcze kkisia życzę miejsca po Simbie podwójnego!
Aasiula kciuki
I wszystkim miłego dnia %%$#@@&^%$#@**&^%$
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 09:32
kapturnica, moremi, Mega, Pusurek, Elfik, macduska, Arwena, Sabina, ania.g, kkisia, gosia7122, Dorka1979, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Hajo laseczki...Spóźniona ale sie melduje..Niestety nie da rady przyspieszyc badań ze wzgl na odczynniki ..Ale być moze we środe zostanie na ten czas wypisany do domu z racji tego ,że wyniki sa ok.
Poza tym zaczynam pikowanie w dolineCycki praktycznie memlate i niebolesne to finał cyklu blisko..Także w tym temacie u mnie raczej posprzatane będzie..A tam chuj w butelke musze mojego ginosława dzis przycisnąć by mi ładnie kartoteke podreperował i w kwietniu do Kraka do kliniki
Mega, peppapig, kapturnica, Elfik, Sabina, ania.g, kkisia, Bursztyn lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
polecam makowiec
wczoraj znowu sieknęlam 3
kkisia wrote:Dzieki za kciuki na dzis
Chyba musze sobie caly dzien zaplanowac coby nie patrzec co chwile na zegarek
Moze golabki zrobie bo to sporo pierdolenia
A tym czasem spadam na jakies male zakupypeppapig, moremi, Mega, gretka, kapturnica, macduska, Arwena, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ale pospałam
Aasiula, Kkisia - czekam na info
Ja dzisiaj mam trochę latania - przede wszystkim musze wysepic skierowanie na badania, bo nie bede wydawać kasy za coś, co mogę miec darmowe, potem odebrać buty od szewca i zostawić druga turę, sprawdzic czy coś wiadomo z moja reklamacja, bank (to moj ulubiony punkt programu) no i zakupy. Ale jeszcze leze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 09:45
moremi, kapturnica, peppapig, Elfik, Arwena, Sabina, ania.g, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e39d1268258.jpg
muszę przecież trzymać kciuki. Na razie za Aasiulę
Reni, kapturnica, Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:w związku z tym, że robota mnie dzisiaj przerasta
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/291653ae5c84.pngReni, kapturnica, Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ja od półtorej godziny.. zdążyłam umyć kubek i odpalić ovu
jak żyć!
moremi wrote:Ja siedzę od dwóch i jeszcze nic nie zrobiłam. Całe szczęście za dużo dzisiaj nie mam do roboty, ale myśleć trzeba, a z tym cięzkomuszę przecież trzymać kciuki. Na razie za Aasiulę
kapturnica, gretka, Mega, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja od półtorej godziny.. zdążyłam umyć kubek i odpalić ovu
jak żyć!Mega, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:ten lis codziennie rano mnie obserwuje
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/518dfde93bda.jpgMega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!