35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:Iwcia czy magnesy doszły???
Pusurek, Bursztyn, Simba czy kartka świąteczna doszła?moremi, Reni, Mega, Arwena, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ale to lisaaaaaa nie widzisz?
Reni, Mega, paszczakin, kapturnica, macduska, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Moremi ale musisz ćwiczyć swoją spostrzegawczość. Juz w naszej klasie nie ma nauki w systemie prl
moremi wrote:Proszę Pani, to bardzo niepedagogiczne takie wyśmiewanie się z niekumatego ucznia. Bardzo.Mega, kapturnica, Pusurek, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry
Widzę, że nie widzę...
Moremi, przesiadamy się do pierwszej ławki...
Reniusz, wiesz. oswoiłaś lisa to go masz
A włosy masz jak łan zboża?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 10:11
moremi, Mega, kapturnica, macduska, Pusurek, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
mam włosy cyt" jak anioł ładny" tak mi kiedyś napisał pan, który remontował mi chałupę
Elfik wrote:Bry
Widzę, że nie widzę...
Mega, kapturnica, moremi, Arwena, kkisia, Bursztyn, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Bry
Widzę, że nie widzę...
a Pani się jeszcze z kalek wyśmiewa...
Mega, kapturnica, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aasiula wrote:wczoraj zrobilam jeszcze trzy jeden pokazał taka sama cieniutka kreseczke a dwa nic
sama juz nie wiem,
beta wszystko wyjasni
ale nie nastawiam sie za bardzo nie chcwe rozczarowania
Asiula, nie nakrecaj sie- testy maja prawo ci jeszcze nic nie pokazac.. ja mialam bardzo czule 25-tki i 7 dni po transferze 5 dniowym (czyli jak 12 dni po owulacji) byla tylko lichutka kreseczka.
Wyslalam Ci zaprzyjaciolkowanie, to se mozesz moje codzienne testy pod wykresem zobaczyc, tylko musisz duuuzo na dol zjechac w komentarzach na 25 sierpnia.. Porzadna krecha wyszla tak jakby 15 dni po owu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 10:26
Mega, kapturnica, moremi, Arwena, ania.g, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Caffe - nie dawałaś sygnałów, że u Was źle...wydawało się, że wszystko ok...no chyba, że też się popierniczyło po porodzie...
Mega, Bozia3, peppapig, kkisia, SolarPolar, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:rozwiązanie zagadki będzie na stronie 7963
Czy rozwiazanie bedzie typu: tu stał minute temu, ale już poszedł?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 10:18
Reni, moremi, kapturnica, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
hej ja tam widze lisa.. centralnie
a zdjecie troche mroczne Reni..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 10:16
Reni, Mega, moremi, kapturnica, peppapig, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
bo to mroczny lis
brawo
wygrałaś
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5451a36c9bcc.jpg
paszczakin wrote:hej ja tam widze lisa.. centralnie
a zdjecie troche mroczne Reni..moremi, kapturnica, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ja dzis dotarlam do fabryki z przygodami.. wszycho bylo ok, tylko w pociagu bardzo goraco, a ze spotkalam moich pociagowych przyjaciol to stalam z nimi, nie siadlam (bo moge ha, w pierwszej klasie).
I w pewnym momencie mi sie zrobilo goraco, slabo i ciemnawo, zdarzylam tylko powiedziec kolezance, ze nie jest za dobrze i ba-pam! odlaczono mi prad na chwile.. calosc trwala doslownie 10 sekund, ale podobno zjachalam po sciance na ziemie, no i jak odkrylam na szaliku nosem mi herbatka poszla..
Ostatni raz zemdlalam wieki temu, na mega kacu.. zapomnialam juz jakie to przedziwne uczucie, jak restart systemu
Chyba jednak przekonam gina, ze moze czas zbadac krew, bo przecie jeszcze nie badal mi od poczatku ciazy.. M do mnie dzis oddzwonic.. A jeszcze wczoraj patrzylam na siebie w lazience i po raz kolejny stwierdzilam, ze kartofel podpiernicza mi coraz wiecej ciala, dupa i nogi mi znowu schudly, tylko beben coraz wiekszy..Reni, moremi, ania.g, Bozia3, peppapig, Pusurek, gosia7122, kkisia, iwcia77, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość