X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    No beta zrobiona,wiecziorem wyniki
    a zaraz wam cos pokaze ,bo moze ja ma cos z oczami kurna
    dwa byly identyczne a dwa negatywne wczoraj,dzisiaj juz nie robie pierdole.
    Nakreciłam sie tylko a moze sie okazac ze dupa na chwile obecna jescze mam nadzieje

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f507773ea80e.jpg
    chyba zdjęcie jest kiepskiej jakości, albo ja ślepa, bo nie widzę drugiej kreski :(

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka mizerota :( ale jest chyba ja ja widze ,yyyy tylko ja ?

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w tym kółku widzę dwie :-/
    Aasiula wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 12:03

Aasiula, peppapig, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    to może mizerota jest i dlatego aparat nie uchwycił :)

Byłaś na becie, już teraz daj sobie spokój z testami ;)

Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja widze druga kreche..

na zdjeciach to mniej widac, pamietam, jak sie natrudzilam, zeby ustrzelic moj test..
    Asiula- wazne, ze beta zrobiona, ni ma co sie wpatrywac w testa, niedlugo bedziesz (i my) wiedziec!

Aasiula, moremi, peppapig, kkisia, Arwena, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja w tym kółku widzę dwie :-/
    tam to się sika chyba...??

Aasiula, peppapig, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie mogiie zrobić lepszego ajfon srajfonnn,0zlosc.gif

moremi, iwcia77, ania.g, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• Andzia 34 Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie kreska nie wiele mocniejsza była jak testowałam 1 raz :) ale tez jak mnie testy myliły miałam takie wyniki wiec trzeba czekać na betę trzymam kciuki

Aasiula, anna maria, kkisia, Arwena, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

sbgosbt.png

74dn1tf.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam widze bladziocha z boku w kółku testowym 8)

Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    tam to się sika chyba...??
    Zapomniała jak to było? Hę?

Aasiula, ja widzę i wierzę, że beta wykaże.
    Z drugiej strony nie nakręcaj się, bo ja takie cienie cienia miewam od czasu do czasu i już im nie wierzę :-(

kapturnica, Aasiula, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry.
    Chlop wrocil w nocy, gadka sie nie klei, na terapie juz nie chce, bo wczesniej chcial, ale juz sie mu odechcialo.
    Zycie jest do dupy.

• moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia, a ja mam pytanie. Specjalnie się tutaj zarejestrowałaś, żeby się chwalić ciążą? Bo że nie czytasz tego forum to pewne. Nie wiesz też, że Twoje "dawanie otuchy" działa na większość jak płachta na byka. Nie kumam.

kapturnica, paszczakin, peppapig, kkisia, Arwena, gretka, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra to ja zbieram kiece , po wynikpapierowy do lab i na wizyte do gina..Obejrze se jajory czy zadnego torbieliska niet...Pomolestuje chUopa coby karte ładnie uzupelnil.
    Do później kobitki

moremi, paszczakin, peppapig, kkisia, Arwena, gretka, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Bry.
    Chlop wrocil w nocy, gadka sie nie klei, na terapie juz nie chce, bo wczesniej chcial, ale juz sie mu odechcialo.
    Zycie jest do dupy.
    <3

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Ty na dzień dobry wyskoczyłaś mu z terapią?
    Pusurek wrote:
    Bry.
    Zycie jest do dupy.

moremi, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Andzia 34 Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi ani się nie chwalę ani nic a na forum jestem wiele lat jak by nie widziałaś a o ciążę starałam się 17 lat a to ze po 17 latach mi się udało to mam płakać czy jak ? Czy cicho siedzieć w kącie ?. Wiem ile człowiek myśli ile próbuje i wiem że każdej się należy jakieś słowo wparcia . Chciałam dodać dziewczyną nadzieję że nadzieja umiera ostatnia i że każdej się uda .

anna maria, SolarPolar, Arwena, iwcia77, ania.g, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość

sbgosbt.png

74dn1tf.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Zapomniała jak to było? Hę?

Aasiula, ja widzę i wierzę, że beta wykaże.
    Z drugiej strony nie nakręcaj się, bo ja takie cienie cienia miewam od czasu do czasu i już im nie wierzę :-(
    No bo ja w kółku to widzę kreskę, ale myślałam, ze tam się sika, a druga powinna się pojawić obok tej grubej o.O

Aasiula, Reni, kkisia, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia 34 wrote:
    moremi ani się nie chwalę ani nic a na forum jestem wiele lat jak by nie widziałaś a o ciążę starałam się 17 lat a to ze po 17 latach mi się udało to mam płakać czy jak ? Czy cicho siedzieć w kącie ?. Wiem ile człowiek myśli ile próbuje i wiem że każdej się należy jakieś słowo wparcia . Chciałam dodać dziewczyną nadzieję że nadzieja umiera ostatnia i że każdej się uda .
    Jeżeli jesteś od wielu lat, to dlaczrgo się nie odzywałaś? Nie każe Ci płakać. Nadinterpretujesz moje słowa. Sama popatrz na swoje posty - jest ich 31 i wszystkie dotyczą "dawania nadziei", czyli Twojej ciąży. Nie znamy Cię, bo zwyczajnie nie przedstawiłaś się wcześniej, tylko od razu wypaliłaś z grubej rury "jestem w ciąży".
    Powiem szczerze - nie interesuje to mnie. Za to z dziewczynami, ktore tu się udzielają przeżywam każdą radość i dramat.
    Czego się spodziewałaś? Owacji na stojąco?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 12:46

kapturnica, Arwena, iwcia77, Niuta, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia może chodzi o to, że jak ktoś "obcy" mówi, że jest w ciąży, to jest to po prostu obojętne.

anna maria, moremi, kkisia, kapturnica, Arwena, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Andzia 34 Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Jeżeli jesteś od wielu lat, to dlaczrgo się nie odzywałaś? Nie każe Ci płakać. Nadinterpretujesz moje słowa. Sama popatrz na swoje posty - jest ich 31 i wszystkie dotyczą "dawania nadziei", czyli Twojej ciąży. Nie znamy Cię, bo zwyczajnie nie przedstawiłaś się wcześniej, tylko od razu wypaliłaś z grubej rury "jestem w ciąży".
    Powiem szczerze - nie interesuje to mnie. Za to z dziewczynami, ktore tu się udzielają przeżywam każdą radość i dramat.
    Czego się spodziewałaś? Owacji na stojąco?

po pierwsze napisałam tylko do postu coffe > u mnie kreska nie wiele mocniejsza była jak testowałam 1 raz :) ale tez jak mnie testy myliły miałam takie wyniki wiec trzeba czekać na betę trzymam kciuki ...
    i w tym chyba nic złego nie było , nie napisałam jestem w ciąży i nikt po zatym nie jest lub nie będzie żeby mnie aż tak zaraz zaatakować!!
    Ale widzę moreli że to chyba tylko Twoje forum bo u Ciebie się liczy czy ma się 30 postów czy 2000 wiec nie mam ochoty się kłócić wiesz mam swój wiek 36 lat i przeszłam troszkę żeby osiągnąć mój stan nie na to żeby się denerwować przez kogoś kogo wcale nie znam i bez powodu bo prostu ktoś jest zazdrosny czy zaborczy już sama nie wiem co o Twoim zachowaniu myśleć

SolarPolar, Arwena lubią tę wiadomość

sbgosbt.png

74dn1tf.png

‹‹ 6452 6453 6454 6455 6456 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ