35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:No beta zrobiona,wiecziorem wyniki
a zaraz wam cos pokaze ,bo moze ja ma cos z oczami kurna
dwa byly identyczne a dwa negatywne wczoraj,dzisiaj juz nie robie pierdole.
Nakreciłam sie tylko a moze sie okazac ze dupa na chwile obecna jescze mam nadzieje
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f507773ea80e.jpg -
ja w tym kółku widzę dwieAasiula wrote:Taka mizerota
ale jest chyba ja ja widze ,yyyy tylko ja ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 12:03
Aasiula, peppapig, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ja widze druga kreche..
na zdjeciach to mniej widac, pamietam, jak sie natrudzilam, zeby ustrzelic moj test..
Asiula- wazne, ze beta zrobiona, ni ma co sie wpatrywac w testa, niedlugo bedziesz (i my) wiedziec!Aasiula, moremi, peppapig, kkisia, Arwena, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:tam to się sika chyba...??
Aasiula, ja widzę i wierzę, że beta wykaże.
Z drugiej strony nie nakręcaj się, bo ja takie cienie cienia miewam od czasu do czasu i już im nie wierzękapturnica, Aasiula, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Andzia, a ja mam pytanie. Specjalnie się tutaj zarejestrowałaś, żeby się chwalić ciążą? Bo że nie czytasz tego forum to pewne. Nie wiesz też, że Twoje "dawanie otuchy" działa na większość jak płachta na byka. Nie kumam.
kapturnica, paszczakin, peppapig, kkisia, Arwena, gretka, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dobra to ja zbieram kiece , po wynikpapierowy do lab i na wizyte do gina..Obejrze se jajory czy zadnego torbieliska niet...Pomolestuje chUopa coby karte ładnie uzupelnil.
Do później kobitkimoremi, paszczakin, peppapig, kkisia, Arwena, gretka, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
a Ty na dzień dobry wyskoczyłaś mu z terapią?
Pusurek wrote:Bry.
Chlop wrocil w nocy, gadka sie nie klei, na terapie juz nie chce, bo wczesniej chcial, ale juz sie mu odechcialo.
Zycie jest do dupy.moremi, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi ani się nie chwalę ani nic a na forum jestem wiele lat jak by nie widziałaś a o ciążę starałam się 17 lat a to ze po 17 latach mi się udało to mam płakać czy jak ? Czy cicho siedzieć w kącie ?. Wiem ile człowiek myśli ile próbuje i wiem że każdej się należy jakieś słowo wparcia . Chciałam dodać dziewczyną nadzieję że nadzieja umiera ostatnia i że każdej się uda .
anna maria, SolarPolar, Arwena, iwcia77, ania.g, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Zapomniała jak to było? Hę?
Aasiula, ja widzę i wierzę, że beta wykaże.
Z drugiej strony nie nakręcaj się, bo ja takie cienie cienia miewam od czasu do czasu i już im nie wierzęAasiula, Reni, kkisia, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość
-
Andzia 34 wrote:moremi ani się nie chwalę ani nic a na forum jestem wiele lat jak by nie widziałaś a o ciążę starałam się 17 lat a to ze po 17 latach mi się udało to mam płakać czy jak ? Czy cicho siedzieć w kącie ?. Wiem ile człowiek myśli ile próbuje i wiem że każdej się należy jakieś słowo wparcia . Chciałam dodać dziewczyną nadzieję że nadzieja umiera ostatnia i że każdej się uda .
Powiem szczerze - nie interesuje to mnie. Za to z dziewczynami, ktore tu się udzielają przeżywam każdą radość i dramat.
Czego się spodziewałaś? Owacji na stojąco?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 12:46
kapturnica, Arwena, iwcia77, Niuta, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Jeżeli jesteś od wielu lat, to dlaczrgo się nie odzywałaś? Nie każe Ci płakać. Nadinterpretujesz moje słowa. Sama popatrz na swoje posty - jest ich 31 i wszystkie dotyczą "dawania nadziei", czyli Twojej ciąży. Nie znamy Cię, bo zwyczajnie nie przedstawiłaś się wcześniej, tylko od razu wypaliłaś z grubej rury "jestem w ciąży".
Powiem szczerze - nie interesuje to mnie. Za to z dziewczynami, ktore tu się udzielają przeżywam każdą radość i dramat.
Czego się spodziewałaś? Owacji na stojąco?
po pierwsze napisałam tylko do postu coffe > u mnie kreska nie wiele mocniejsza była jak testowałam 1 razale tez jak mnie testy myliły miałam takie wyniki wiec trzeba czekać na betę trzymam kciuki ...
i w tym chyba nic złego nie było , nie napisałam jestem w ciąży i nikt po zatym nie jest lub nie będzie żeby mnie aż tak zaraz zaatakować!!
Ale widzę moreli że to chyba tylko Twoje forum bo u Ciebie się liczy czy ma się 30 postów czy 2000 wiec nie mam ochoty się kłócić wiesz mam swój wiek 36 lat i przeszłam troszkę żeby osiągnąć mój stan nie na to żeby się denerwować przez kogoś kogo wcale nie znam i bez powodu bo prostu ktoś jest zazdrosny czy zaborczy już sama nie wiem co o Twoim zachowaniu myśleć
SolarPolar, Arwena lubią tę wiadomość