35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Andzia może chodzi o to, że jak ktoś "obcy" mówi, że jest w ciąży, to jest to po prostu obojętne.
Jednak wolałam zignorować. Dzisiaj zwyczajnie zapytałam.kapturnica, Arwena lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:Andzia może chodzi o to, że jak ktoś "obcy" mówi, że jest w ciąży, to jest to po prostu obojętne.
Reni ale to nie rozchodziło się o to że ja jestem w ciąży tylko o to że chciałam powiedzieć caffee ze mi tez taki słaby 1 wyszedł i nadzieje może mieć jak naj bardziej czego jej życzę a tu tak na mnie naskoczyła obojętne miłegoanna maria, Arwena lubią tę wiadomość
-
Andzia 34 wrote:Reni ale to nie rozchodziło się o to że ja jestem w ciąży tylko o to że chciałam powiedzieć caffee ze mi tez taki słaby 1 wyszedł i nadzieje może mieć jak naj bardziej czego jej życzę a tu tak na mnie naskoczyła obojętne miłego
kapturnica lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
oj Andzia ilość postów nie ma znaczenia
Morka się tylko zapytała czy tylko w tym celu się odezwałaś, że jesteś w ciąży
Niestety często jest tak, że dziewczyny wpadają tylko po to, żeby to obwieścić i znikają. I to jest wtedy wkurwiające.
A tak jeśli zagościsz u nas na dłużej to będziemy Cię wspierać a i czasami dobre rady się trafiają. no...więc jeśli zagościsz u Nas dłużej to witaj a jak nie towiesz jakby Ciebie nie było
moremi, anna maria, kkisia, kapturnica, Arwena, iwcia77, ania.g, Niuta, Mega, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Morka a Ty pamiętaj o prolce
Aasiula, kkisia, kapturnica, Arwena, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aasiula wrote:Masz racje Reni , glupia jestem
Nigdy wiecej tak nie zrobieAasiula, peppapig, kkisia, kapturnica, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Andzia 34 wrote:Reni ale to nie rozchodziło się o to że ja jestem w ciąży tylko o to że chciałam powiedzieć caffee ze mi tez taki słaby 1 wyszedł i nadzieje może mieć jak naj bardziej czego jej życzę a tu tak na mnie naskoczyła obojętne miłego
Aasiula lubi tę wiadomość
-
a tak w ogóle to mój mały od środy idzie na "służbę" do wujków... zobaczymy co będzie. Doczytałam, że 8 miesiąc to ze strony malucha przeżywanie rozstań z osobami, z którymi jest związany. Ale mój to "cygańskie" dziecko jak do tej pory, obojętne mu jest kto się nim zajmuje. Oby tak dalej.
Nauczył się pokazywać nerwyNapina się cały i mówi: yyyyyyyyyyyyy. A jak nie chce czegoś jeść, tzn, kaszek nie lubi, to zamyka dzioba i wystawia język. Całe szczęście, że nie pluje jedzeniem.
Aasiula, moremi, peppapig, kkisia, Arwena, gretka, iwcia77, Mega, gosia7122, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:tam to widzę kreskę
ja robiłam takie testy co to w drugą dziurkę się sikało
hoho, za trafienie sikiem w taka dziurke to juz sie jakies punkty powinno dostackropke przynajmniej, jak nie kreske
caffe, Reni, Aasiula, moremi, kkisia, kapturnica, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość