35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry Dziewczyny...Po pracy... po zakupach... po przywiezieniu Malego od babci ....i po bluzgach na parszywa pogode....
SolarPolar, moremi, Aasiula, kkisia, kapturnica, Mega, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Laski, znikam z ovu na troche. To nie jest dobry czas dla mnie, nie bede smecic. Wroce, bo przeciez nie wytrzymam bez was. Jakby co, to priv. Iwka, pisz jak urodzisz. Porodowke bede prowadzic, tylko prosze o dane na priva.
Buziaki dla kazdej z was i dla wszystkich maluchow.
Pusurek
-
nick nieaktualny
-
No wlasnie Pusur, Reni ma racje, nie porzucaj nas tak calkiem.. Ladnie zniesiemy kazda porcje smecenia..
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/wait-onion-head-emoticon.gif http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/wait-onion-head-emoticon.gif http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/wait-onion-head-emoticon.gifmoremi, Aasiula, Reni, Pusurek, kkisia, kapturnica, MartaDidi, macduska, iwcia77, Mega, gosia7122, Sabina, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:zrobię mu na dworzu bo przed chwilą pstryknęłam chyba z 10 i na każdym zamyka oczy
no! tylko nie badz taka, ze wstawisz na 34 sekundy o 21.27 i potem juz nie bedzie!Aasiula, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Laski, znikam z ovu na troche. To nie jest dobry czas dla mnie, nie bede smecic. Wroce, bo przeciez nie wytrzymam bez was. Jakby co, to priv. Iwka, pisz jak urodzisz. Porodowke bede prowadzic, tylko prosze o dane na priva.
Buziaki dla kazdej z was i dla wszystkich maluchow.
a czy znikniecie cos da? co ty bedziesz sama caly dzien w domu robic? Tzn. wiem ze jest co robic, ale moze takie odciecie nie jest za dobre? Oczywiscie niczego nie sugeruje, bo moze potrzebujesz ogolnego resetu. Trzymam kciuki zeby sytuacja sie unormowala albo potoczyla najlepiej dla Ciebie.
P.S doczytalam ze operator koparki zmienil zdanie co do terapii, to nie szkodzi, dosc szybko zmienia wiec jest szansa ze jutro bedzie na "tak".Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 14:48
Reni, kapturnica, macduska, Aasiula, Arwena, SolarPolar, iwcia77, Heretyczka, Mega, moremi, Sabina, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja po wizycie u gina..Troche mnie rozwalił na łopatki..Fajny facet ale chyba z wiedza medyczna na bakier..Juz pisze o co mi biega..A Was prosze o komentarze..Zwł te bardziej zaawansowane w wiedzy zdrow9otnej
Dzis moj 26ty dzien cyklu 11 dzien po ovu W 8dniu po ovu progesteron 14,7( Pyta mnie czy to badanie bez wspomagaczy.Ja mu mowie ze na duphastonie jade, a on to nie wiadomo jaki jest naprawde bo w wyniku ujeło lek, Koparen mi opadła i mu mówie ,ze dydrogesteron nie ejst wykrywany w badaniu .Kurwa uwierzcuie mi ze oczy zrobil-lekarz ginekologNo comment)
Do rzeczy,,,
Obraz usg z dzis..Endometrium 2fazy 12mm-poprawnie
Lewy jajnik czysto, prawy jajnik 2pecherzyki o wielkosci jeden 27mm i drugi 15mm..Pytam zdebka czy widac w 11dniu po ovu cvialko żółte , szuka szuka , a odpowiedz brzmi niet.I teraz rozkminka, nie widac ciałka bo go już nie ma bo zanika>???, czy jeden z tych pecherzyków móglbyc ciałkiem żoltym ale zdeb nie umie go poznac???Czy nie bylo w ogole owulacji mimo wszelkich oznak.???.A taki poziom progesteronu produkuja te 2pecherzyki nie pekniete ???
Kurwa jestem glupia sama. Nic mi nie rozswietlił a wszystko pogmatwał
Chyba napisze do lekarza na tym wątku i zapytam zarowno o ten duphaston jak i o te sytuaxcje..Ma ktora pomysl??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 15:03
kkisia, Aasiula, peppapig, Arwena, gretka, SolarPolar, iwcia77, Mega, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny.
U mnie wszystko wraca do normy tzn. normalnie rozmawiamy, ale sexu jeszcze nie było. Postanowiłam trochę odpuścić i zobaczymy jak się to dalej potoczy.
Długo nie mogłam wczoraj zasnąć i analizowałam swoje małżeństwo i doszłam do wniosku, że właściwie powinnam być zadowolona. Mam wszystko jak kiedyś Simba napisała.
Dopiszę późniejkkisia, Arwena, MartaDidi, macduska, Aasiula, BISCA, peppapig, anna maria, iwcia77, ania.g, Heretyczka, Mega, moremi, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Pusur!!Jak znikniesz to pamietaj dziewczyny maja adresa i cie znajda na tej wiosce norweskiej..Odpocznij ale stanowczo nie wolno Ci odchodzic!!
Dej spokoj kobito gdzie ci bedzie tak dobrze jak z namikkisia, MartaDidi, Aasiula, Pusurek, BISCA, Iwone, caffe, iwcia77, Mega, moremi, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKapta nie pomoge bo sie nie znam
Caffe tak mnie rozwalilas monologiem ze brechtalam sie sama do siebie
Walcze z golabkami i czas szybciutko ucieka
Za niecale 3 godziny jade po wyrokArwena, macduska, Aasiula, Iwone, SolarPolar, caffe, iwcia77, Mega, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
eksakli i nawet fiordy spuszczone z łańcucha Ci nie pomogą!kapturnica wrote:Pusur!!Jak znikniesz to pamietaj dziewczyny maja adresa i cie znajda na tej wiosce norweskiej..Odpocznij ale stanowczo nie wolno Ci odchodzic!!
Dej spokoj kobito gdzie ci bedzie tak dobrze jak z namikkisia, Mango, MartaDidi, macduska, Aasiula, kapturnica, Pusurek, iwcia77, Mega, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurku
wracaj szybko
Caffe czy u ciebie te dragi działają jeszcze co je ostatnio brałaś(takie mam wrażenie z ostatnich postów,wiesz jak ktoś tak sam do siebie pisze
)
witam nowa koleżankęAasiula, Pusurek, Iwone, kkisia, caffe, anna maria, iwcia77, Mega, moremi, Sabina lubią tę wiadomość