35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Caffe wystawia język ..bo może czaka aż mu tam nałożysz
jak odstawię łyżeczkę, to dopiero zaczyna gadać
peppapig, kkisia, kapturnica, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:a tak w ogóle to mój mały od środy idzie na "służbę" do wujków... zobaczymy co będzie. Doczytałam, że 8 miesiąc to ze strony malucha przeżywanie rozstań z osobami, z którymi jest związany. Ale mój to "cygańskie" dziecko jak do tej pory, obojętne mu jest kto się nim zajmuje. Oby tak dalej.
Nauczył się pokazywać nerwyNapina się cały i mówi: yyyyyyyyyyyyy. A jak nie chce czegoś jeść, tzn, kaszek nie lubi, to zamyka dzioba i wystawia język. Całe szczęście, że nie pluje jedzeniem.
caffe, poka jakies nowe foty! bo on slodziak taki sliczny, a to w podpisie masz juz dluuuugo!caffe, moremi, Aasiula, MartaDidi, peppapig, kkisia, kapturnica, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ja to nie zapomne jak moj mlody był maly . Jadl kaszke I mu sie kichnelo
łoooo matko cala bylam w kaszce a on mial banana na mordce
Zastanawiam sie czy nie sprawilo mu to frajdy
A moze to zrobil celowo hmmm ...???Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 13:35
moremi, kkisia, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:caffe, poka jakies nowe foty! bo on slodziak taki sliczny, a to w podpisie masz juz dluuuugo!
moremi, kasiulek1201, Aasiula, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
czesc jestem tu nowa za pare dni skoncze 37 lat za mna 2poronienia samoistne i jedna ciaza pozamaciczna walcze nadal i sie nie poddaje pomimo takich przezyc
caffe, MartaDidi, Aasiula, anna maria, kkisia, Mango, kapturnica, Arwena, gretka, iwcia77, ania.g, Heretyczka, Mega, gosia7122, Sabina, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość
kasik -
kasiulek1201 wrote:czesc jestem tu nowa za pare dni skoncze 37 lat za mna 2poronienia samoistne i jedna ciaza pozamaciczna walcze nadal i sie nie poddaje pomimo takich przezyc
Aasiula, kkisia, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie szanowne forumowiczki
stesknilam sie za Wami okrtutnie !!!!!
Zaczne od podziekowan MOREMI i PASZCZY za przesylki, ktore dotarly szczescliwie (i tego samego dnia). Aj lowju
Simba i Mama : gratulacje (Simba Pdwojne
Ja proboje "dojsc do siebie" po Swietach, gosciach i innych Sylwestrach. Bylo przecudownie. Udalo nam sie spotkac w prawie komplecie (co jest sporym wyczynem, bo mieszkamy w 3 roznych krajach). Szkoda, ze tak szybko zlecialo ...
Nie zdazylam oczywiscie wszystkigo nadrobic ale bede sie starala byc na biezaco.
Aha, SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKUUUU !!!!!!!!moremi, caffe, Aasiula, peppapig, paszczakin, macduska, anna maria, Bursztyn, kkisia, kapturnica, Arwena, iwcia77, Mega, gosia7122, mama78, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaski, znikam z ovu na troche. To nie jest dobry czas dla mnie, nie bede smecic. Wroce, bo przeciez nie wytrzymam bez was. Jakby co, to priv. Iwka, pisz jak urodzisz. Porodowke bede prowadzic, tylko prosze o dane na priva.
Buziaki dla kazdej z was i dla wszystkich maluchow.MartaDidi, caffe, anna maria, kkisia, kapturnica, Arwena, gretka, iwcia77, ania.g, Heretyczka, Mega, gosia7122, Sabina, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Laski, znikam z ovu na troche. To nie jest dobry czas dla mnie, nie bede smecic. Wroce, bo przeciez nie wytrzymam bez was. Jakby co, to priv. Iwka, pisz jak urodzisz. Porodowke bede prowadzic, tylko prosze o dane na priva.
Buziaki dla kazdej z was i dla wszystkich maluchow.Pusurek, SolarPolar, kkisia, kapturnica, Arwena, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Pusurek wrote:Laski, znikam z ovu na troche. To nie jest dobry czas dla mnie, nie bede smecic. Wroce, bo przeciez nie wytrzymam bez was. Jakby co, to priv. Iwka, pisz jak urodzisz. Porodowke bede prowadzic, tylko prosze o dane na priva.
Buziaki dla kazdej z was i dla wszystkich maluchow.Pusurek, Aasiula, kkisia, kapturnica, Arwena, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę