35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie ma to jak wrócić do pracy i doczytać forum

Pasurku
Asiula - kciukam
A ja od świąt nie mogę zgubić przeziębienia
Tak więc w tym cyklu nic nie wiem, czyli jak zwykle
Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iwone, nick nieaktualny, SolarPolar, anna maria, iwcia77, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Mango
i jej marzenie 
-
Kurna Kapta ja az tak sie nie znamkapturnica wrote:Dziewczyny ja po wizycie u gina..Troche mnie rozwalił na łopatki..Fajny facet ale chyba z wiedza medyczna na bakier..Juz pisze o co mi biega..A Was prosze o komentarze..Zwł te bardziej zaawansowane w wiedzy zdrow9otnej
Dzis moj 26ty dzien cyklu 11 dzien po ovu W 8dniu po ovu progesteron 14,7( Pyta mnie czy to badanie bez wspomagaczy.Ja mu mowie ze na duphastonie jade, a on to nie wiadomo jaki jest naprawde bo w wyniku ujeło lek, Koparen mi opadła i mu mówie ,ze dydrogesteron nie ejst wykrywany w badaniu .Kurwa uwierzcuie mi ze oczy zrobil-lekarz ginekolog
No comment)
Do rzeczy,,,
Obraz usg z dzis..Endometrium 2fazy 12mm-poprawnie
Lewy jajnik czysto, prawy jajnik 2pecherzyki o wielkosci jeden 27mm i drugi 15mm..Pytam zdebka czy widac w 11dniu po ovu cvialko żółte , szuka szuka , a odpowiedz brzmi niet.I teraz rozkminka, nie widac ciałka bo go już nie ma bo zanika>???, czy jeden z tych pecherzyków móglbyc ciałkiem żoltym ale zdeb nie umie go poznac???Czy nie bylo w ogole owulacji mimo wszelkich oznak.???.A taki poziom progesteronu produkuja te 2pecherzyki nie pekniete ???
Kurwa jestem glupia sama. Nic mi nie rozswietlił a wszystko pogmatwał
Chyba napisze do lekarza na tym wątku i zapytam zarowno o ten duphaston jak i o te sytuaxcje..Ma ktora pomysl??
Ale jakies to dziwne wszystko
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Pusur podczytuj forum chociaz gdzies z ukryciaPusurek wrote:Reni. Padlam. Ze wzruszenia.
Zebys byla na biezaco...Lzej sie na sercu zrobi... Wiem, co mowie....
nick nieaktualny, Reni, Iwone, nick nieaktualny, iwcia77, Mega, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
Dziwne???Kurwa on elementrarnej wiedzy nie ma..Dobry do wypisania recepty i zrobienia pomiarów ale studiachyba za jaja i smietane zrobil..Kurwa rece mi opadly po kostki...
Zredaguje se pytanie chyba do eksperta ciekawe co on w tym temacie napisze..chociaz wiekszosc z tego co pisal to tak ,zeby nic nie powiedziec.ehh
Aasiula, iwcia77, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
Pusur życie jest piękne ,masz dwoje cudownych dzieciPusurek wrote:Bry.
Chlop wrocil w nocy, gadka sie nie klei, na terapie juz nie chce, bo wczesniej chcial, ale juz sie mu odechcialo.
Zycie jest do dupy.
Nie poddawaj się
BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Mega, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoremi przyslala konkretna przesyłkę. 48 magnesów w jednej kopercie.

Dziekujeeeeeee!!! Mamciu, jakie piękne te magnesy! Niestety, teraz muszę sobie kupić kolejna tablice, bo mi się nie mieszczą...
Corka ucieszyła się z kartki ( córka Pusurka), tym bardziej, ze kartka w 100% w naszym stylu. Uwielbiamy stare pocztowki i mapy.
Aasiula, nick nieaktualny, MartaDidi, nick nieaktualny, SolarPolar, caffe, iwcia77, Mega, moremi, nick nieaktualny, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPanieniczki, na pewno będę duchem na forum, bo nic tak nie bawi, jak nasze posty z rana i dyskusyjki o dupie Maryni. Polajkuje to i owo. Bendem. Aj promis.
MartaDidi, Reni, paszczakin, Aasiula, nick nieaktualny, Iwone, nick nieaktualny, caffe, iwcia77, nick nieaktualny, Mega, moremi, nick nieaktualny, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość
-
piszkapturnica wrote:Dziwne???Kurwa on elementrarnej wiedzy nie ma..Dobry do wypisania recepty i zrobienia pomiarów ale studiachyba za jaja i smietane zrobil..Kurwa rece mi opadly po kostki...
Zredaguje se pytanie chyba do eksperta ciekawe co on w tym temacie napisze..chociaz wiekszosc z tego co pisal to tak ,zeby nic nie powiedziec.ehh
moze cos mądrego odpowie
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
A skad tego gina wytrzasnelas?kapturnica wrote:Dziewczyny ja po wizycie u gina..Troche mnie rozwalił na łopatki..Fajny facet ale chyba z wiedza medyczna na bakier..Juz pisze o co mi biega..A Was prosze o komentarze..Zwł te bardziej zaawansowane w wiedzy zdrow9otnej
Dzis moj 26ty dzien cyklu 11 dzien po ovu W 8dniu po ovu progesteron 14,7( Pyta mnie czy to badanie bez wspomagaczy.Ja mu mowie ze na duphastonie jade, a on to nie wiadomo jaki jest naprawde bo w wyniku ujeło lek, Koparen mi opadła i mu mówie ,ze dydrogesteron nie ejst wykrywany w badaniu .Kurwa uwierzcuie mi ze oczy zrobil-lekarz ginekolog
No comment)
Do rzeczy,,,
Obraz usg z dzis..Endometrium 2fazy 12mm-poprawnie
Lewy jajnik czysto, prawy jajnik 2pecherzyki o wielkosci jeden 27mm i drugi 15mm..Pytam zdebka czy widac w 11dniu po ovu cvialko żółte , szuka szuka , a odpowiedz brzmi niet.I teraz rozkminka, nie widac ciałka bo go już nie ma bo zanika>???, czy jeden z tych pecherzyków móglbyc ciałkiem żoltym ale zdeb nie umie go poznac???Czy nie bylo w ogole owulacji mimo wszelkich oznak.???.A taki poziom progesteronu produkuja te 2pecherzyki nie pekniete ???
Kurwa jestem glupia sama. Nic mi nie rozswietlił a wszystko pogmatwał
Chyba napisze do lekarza na tym wątku i zapytam zarowno o ten duphaston jak i o te sytuaxcje..Ma ktora pomysl??Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
nick nieaktualny
-
z tarnowa na nfz...Oprocz tego ze przystojny i wypisze co mu kaze nic chyba nie umie ehhhMartaDidi wrote:A skad tego gina wytrzasnelas?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 15:32
MartaDidi, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
gostek raptem 40tka na karku..dzis juz mnie naprawde rozpierdzielił.Arwena wrote:kapta jakbym swoja stara ginke widziała ,bo ona tez kiedyś jak byłam nie mogła określisz czy owu była czy nie
nick nieaktualny, MartaDidi, Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
uściślijmy.. byłaś u lekarza ginekologa? czy miał koloratkę?
kapturnica wrote:Dziwne???Kurwa on elementrarnej wiedzy nie ma..Dobry do wypisania recepty i zrobienia pomiarów ale studiachyba za jaja i smietane zrobil..Kurwa rece mi opadly po kostki...
paszczakin, MartaDidi, Aasiula, nick nieaktualny, gretka, iwcia77, Mega, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
pewnie, że pytaj
widziałaś jakie laski tam pytania wpisują? ręce opadają
cyt Staram sie z męzem o dziecko już 15 cykli i nadal nie jestem w ciązy jaki moze byś powód miałam robione badania i wszystko dobrze było sprawdzone drożnośc jajowodów i wszystko ok.
kapturnica wrote:Zredaguje se pytanie chyba do eksperta ciekawe co on w tym temacie napisze..chociaz wiekszosc z tego co pisal to tak ,zeby nic nie powiedziec.ehh
iwcia77, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ten w koloratce pewnie by wiecej dzis wiedzial niz on ...Powaznie Renek nie sadziłam ,że aż tak można być w tył z wiedza...Reni wrote:uściślijmy.. byłaś u lekarza ginekologa? czy miał koloratkę?
Kurwa dobrze ze chociaz karte ma mi podkolorowac , bo nawet nie wiedzial ,ze do in vitro kartoteke musze miec a nie tylko list od niego...
MartaDidi, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77, Mega, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyReni wrote:pewnie, że pytaj
cyt Staram sie z męzem o dziecko już 15 cykli i nadal nie jestem w ciązy jaki moze byś powód miałam robione badania i wszystko dobrze było sprawdzone drożnośc jajowodów i wszystko ok.
takie pytania powalają na kolana swoja precyzją
MartaDidi, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:pewnie, że pytaj
Jak troche mi cisnienie opadnie to napisze zeby to mialo rece i nogi a nie jak te wlasnie panienki co to pisze cos sama nie wiedzac o co pyta...
I poprosze Was o podlajkowanie of kursWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 15:38
Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
Lipa na maksa. Dobrze, ze Ty ogarnieta Kobita jestes...Ja za bardzo w interpretacji wynikow nie pomoge, ale pytanie do eksperta to dobry pomysl.kapturnica wrote:z tarnowa na nfz...Oprocz tego ze przystojny i wypisze co mu kaze nic chyba nie umie ehhh
kapturnica, nick nieaktualny, iwcia77, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę