35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie ma to jak wrócić do pracy i doczytać forum
Pasurku
Asiula - kciukam
A ja od świąt nie mogę zgubić przeziębieniaTak więc w tym cyklu nic nie wiem, czyli jak zwykle
Aasiula, Arwena, Pusurek, Iwone, kkisia, SolarPolar, anna maria, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
kapturnica wrote:Dziewczyny ja po wizycie u gina..Troche mnie rozwalił na łopatki..Fajny facet ale chyba z wiedza medyczna na bakier..Juz pisze o co mi biega..A Was prosze o komentarze..Zwł te bardziej zaawansowane w wiedzy zdrow9otnej
Dzis moj 26ty dzien cyklu 11 dzien po ovu W 8dniu po ovu progesteron 14,7( Pyta mnie czy to badanie bez wspomagaczy.Ja mu mowie ze na duphastonie jade, a on to nie wiadomo jaki jest naprawde bo w wyniku ujeło lek, Koparen mi opadła i mu mówie ,ze dydrogesteron nie ejst wykrywany w badaniu .Kurwa uwierzcuie mi ze oczy zrobil-lekarz ginekologNo comment)
Do rzeczy,,,
Obraz usg z dzis..Endometrium 2fazy 12mm-poprawnie
Lewy jajnik czysto, prawy jajnik 2pecherzyki o wielkosci jeden 27mm i drugi 15mm..Pytam zdebka czy widac w 11dniu po ovu cvialko żółte , szuka szuka , a odpowiedz brzmi niet.I teraz rozkminka, nie widac ciałka bo go już nie ma bo zanika>???, czy jeden z tych pecherzyków móglbyc ciałkiem żoltym ale zdeb nie umie go poznac???Czy nie bylo w ogole owulacji mimo wszelkich oznak.???.A taki poziom progesteronu produkuja te 2pecherzyki nie pekniete ???
Kurwa jestem glupia sama. Nic mi nie rozswietlił a wszystko pogmatwał
Chyba napisze do lekarza na tym wątku i zapytam zarowno o ten duphaston jak i o te sytuaxcje..Ma ktora pomysl??
Ale jakies to dziwne wszystkoiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Reni. Padlam. Ze wzruszenia.
Zebys byla na biezaco...Lzej sie na sercu zrobi... Wiem, co mowie....
Pusurek, Reni, Iwone, kkisia, iwcia77, Mega, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Dziwne???Kurwa on elementrarnej wiedzy nie ma..Dobry do wypisania recepty i zrobienia pomiarów ale studiachyba za jaja i smietane zrobil..Kurwa rece mi opadly po kostki...
Zredaguje se pytanie chyba do eksperta ciekawe co on w tym temacie napisze..chociaz wiekszosc z tego co pisal to tak ,zeby nic nie powiedziec.ehhAasiula, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoremi przyslala konkretna przesyłkę. 48 magnesów w jednej kopercie.
Dziekujeeeeeee!!! Mamciu, jakie piękne te magnesy! Niestety, teraz muszę sobie kupić kolejna tablice, bo mi się nie mieszczą...
Corka ucieszyła się z kartki ( córka Pusurka), tym bardziej, ze kartka w 100% w naszym stylu. Uwielbiamy stare pocztowki i mapy.
Aasiula, Arwena, MartaDidi, kkisia, SolarPolar, caffe, iwcia77, Mega, moremi, Sabina, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPanieniczki, na pewno będę duchem na forum, bo nic tak nie bawi, jak nasze posty z rana i dyskusyjki o dupie Maryni. Polajkuje to i owo. Bendem. Aj promis.
MartaDidi, Reni, paszczakin, Aasiula, peppapig, Iwone, kkisia, caffe, iwcia77, Heretyczka, Mega, moremi, Sabina, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dziwne???Kurwa on elementrarnej wiedzy nie ma..Dobry do wypisania recepty i zrobienia pomiarów ale studiachyba za jaja i smietane zrobil..Kurwa rece mi opadly po kostki...
Zredaguje se pytanie chyba do eksperta ciekawe co on w tym temacie napisze..chociaz wiekszosc z tego co pisal to tak ,zeby nic nie powiedziec.ehhmoze cos mądrego odpowie
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dziewczyny ja po wizycie u gina..Troche mnie rozwalił na łopatki..Fajny facet ale chyba z wiedza medyczna na bakier..Juz pisze o co mi biega..A Was prosze o komentarze..Zwł te bardziej zaawansowane w wiedzy zdrow9otnej
Dzis moj 26ty dzien cyklu 11 dzien po ovu W 8dniu po ovu progesteron 14,7( Pyta mnie czy to badanie bez wspomagaczy.Ja mu mowie ze na duphastonie jade, a on to nie wiadomo jaki jest naprawde bo w wyniku ujeło lek, Koparen mi opadła i mu mówie ,ze dydrogesteron nie ejst wykrywany w badaniu .Kurwa uwierzcuie mi ze oczy zrobil-lekarz ginekologNo comment)
Do rzeczy,,,
Obraz usg z dzis..Endometrium 2fazy 12mm-poprawnie
Lewy jajnik czysto, prawy jajnik 2pecherzyki o wielkosci jeden 27mm i drugi 15mm..Pytam zdebka czy widac w 11dniu po ovu cvialko żółte , szuka szuka , a odpowiedz brzmi niet.I teraz rozkminka, nie widac ciałka bo go już nie ma bo zanika>???, czy jeden z tych pecherzyków móglbyc ciałkiem żoltym ale zdeb nie umie go poznac???Czy nie bylo w ogole owulacji mimo wszelkich oznak.???.A taki poziom progesteronu produkuja te 2pecherzyki nie pekniete ???
Kurwa jestem glupia sama. Nic mi nie rozswietlił a wszystko pogmatwał
Chyba napisze do lekarza na tym wątku i zapytam zarowno o ten duphaston jak i o te sytuaxcje..Ma ktora pomysl??Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
MartaDidi wrote:A skad tego gina wytrzasnelas?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 15:32
MartaDidi, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:kapta jakbym swoja stara ginke widziała ,bo ona tez kiedyś jak byłam nie mogła określisz czy owu była czy nie
Arwena, MartaDidi, Aasiula, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
uściślijmy.. byłaś u lekarza ginekologa? czy miał koloratkę?
kapturnica wrote:Dziwne???Kurwa on elementrarnej wiedzy nie ma..Dobry do wypisania recepty i zrobienia pomiarów ale studiachyba za jaja i smietane zrobil..Kurwa rece mi opadly po kostki...
Zredaguje se pytanie chyba do eksperta ciekawe co on w tym temacie napisze..chociaz wiekszosc z tego co pisal to tak ,zeby nic nie powiedziec.ehhpaszczakin, MartaDidi, Aasiula, kkisia, gretka, iwcia77, Mega, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
pewnie, że pytaj
widziałaś jakie laski tam pytania wpisują? ręce opadają
cyt Staram sie z męzem o dziecko już 15 cykli i nadal nie jestem w ciązy jaki moze byś powód miałam robione badania i wszystko dobrze było sprawdzone drożnośc jajowodów i wszystko ok.
kapturnica wrote:Zredaguje se pytanie chyba do eksperta ciekawe co on w tym temacie napisze..chociaz wiekszosc z tego co pisal to tak ,zeby nic nie powiedziec.ehhiwcia77, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:uściślijmy.. byłaś u lekarza ginekologa? czy miał koloratkę?
Kurwa dobrze ze chociaz karte ma mi podkolorowac , bo nawet nie wiedzial ,ze do in vitro kartoteke musze miec a nie tylko list od niego...MartaDidi, Aasiula, kkisia, iwcia77, Mega, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:pewnie, że pytaj
cyt Staram sie z męzem o dziecko już 15 cykli i nadal nie jestem w ciązy jaki moze byś powód miałam robione badania i wszystko dobrze było sprawdzone drożnośc jajowodów i wszystko ok.
takie pytania powalają na kolana swoja precyzjąMartaDidi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:pewnie, że pytaj
Jak troche mi cisnienie opadnie to napisze zeby to mialo rece i nogi a nie jak te wlasnie panienki co to pisze cos sama nie wiedzac o co pyta...
I poprosze Was o podlajkowanie of kursWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 15:38
Aasiula, Arwena, iwcia77, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:z tarnowa na nfz...Oprocz tego ze przystojny i wypisze co mu kaze nic chyba nie umie ehhh
kapturnica, kkisia, iwcia77, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę