X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mango Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma to jak wrócić do pracy i doczytać forum ;)
    Pasurku <3
    Asiula - kciukam <3
    A ja od świąt nie mogę zgubić przeziębienia :( Tak więc w tym cyklu nic nie wiem, czyli jak zwykle :(

Aasiula, Arwena, Pusurek, Iwone, kkisia, SolarPolar, anna maria, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dziewczyny ja po wizycie u gina..Troche mnie rozwalił na łopatki..Fajny facet ale chyba z wiedza medyczna na bakier..Juz pisze o co mi biega..A Was prosze o komentarze..Zwł te bardziej zaawansowane w wiedzy zdrow9otnej

Dzis moj 26ty dzien cyklu 11 dzien po ovu W 8dniu po ovu progesteron 14,7( Pyta mnie czy to badanie bez wspomagaczy.Ja mu mowie ze na duphastonie jade, a on to nie wiadomo jaki jest naprawde bo w wyniku ujeło lek, Koparen mi opadła i mu mówie ,ze dydrogesteron nie ejst wykrywany w badaniu .Kurwa uwierzcuie mi ze oczy zrobil-lekarz ginekolog :( No comment)
    Do rzeczy,,,
    Obraz usg z dzis..Endometrium 2fazy 12mm-poprawnie
    Lewy jajnik czysto, prawy jajnik 2pecherzyki o wielkosci jeden 27mm i drugi 15mm..Pytam zdebka czy widac w 11dniu po ovu cvialko żółte , szuka szuka , a odpowiedz brzmi niet.I teraz rozkminka, nie widac ciałka bo go już nie ma bo zanika>???, czy jeden z tych pecherzyków móglbyc ciałkiem żoltym ale zdeb nie umie go poznac???Czy nie bylo w ogole owulacji mimo wszelkich oznak.???.A taki poziom progesteronu produkuja te 2pecherzyki nie pekniete ???
    Kurwa jestem glupia sama. Nic mi nie rozswietlił a wszystko pogmatwał o.O
    Chyba napisze do lekarza na tym wątku i zapytam zarowno o ten duphaston jak i o te sytuaxcje..Ma ktora pomysl??
    Kurna Kapta ja az tak sie nie znam :(
    Ale jakies to dziwne wszystko 036.gif

iwcia77 lubi tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Reni. Padlam. Ze wzruszenia.
    Pusur podczytuj forum chociaz gdzies z ukrycia :) Zebys byla na biezaco...Lzej sie na sercu zrobi... Wiem, co mowie....

Pusurek, Reni, Iwone, kkisia, iwcia77, Mega, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Kurna Kapta ja az tak sie nie znam :(
    Ale jakies to dziwne wszystko 036.gif
    Dziwne???Kurwa on elementrarnej wiedzy nie ma..Dobry do wypisania recepty i zrobienia pomiarów ale studiachyba za jaja i smietane zrobil..Kurwa rece mi opadly po kostki...
    Zredaguje se pytanie chyba do eksperta ciekawe co on w tym temacie napisze..chociaz wiekszosc z tego co pisal to tak ,zeby nic nie powiedziec.ehh

Aasiula, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Bry.
    Chlop wrocil w nocy, gadka sie nie klei, na terapie juz nie chce, bo wczesniej chcial, ale juz sie mu odechcialo.
    Zycie jest do dupy.
    Pusur życie jest piękne ,masz dwoje cudownych dzieci :)
    Nie poddawaj się 2krzeslo.gif ;D

BISCA, Pusurek, kkisia, iwcia77, Mega, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia czekam na twoja relacje z wizyty :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 15:20

Aasiula, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi przyslala konkretna przesyłkę. 48 magnesów w jednej kopercie. ;-)
    Dziekujeeeeeee!!! Mamciu, jakie piękne te magnesy! Niestety, teraz muszę sobie kupić kolejna tablice, bo mi się nie mieszczą...
    Corka ucieszyła się z kartki ( córka Pusurka), tym bardziej, ze kartka w 100% w naszym stylu. Uwielbiamy stare pocztowki i mapy.

Aasiula, Arwena, MartaDidi, kkisia, SolarPolar, caffe, iwcia77, Mega, moremi, Sabina, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panieniczki, na pewno będę duchem na forum, bo nic tak nie bawi, jak nasze posty z rana i dyskusyjki o dupie Maryni. Polajkuje to i owo. Bendem. Aj promis.

MartaDidi, Reni, paszczakin, Aasiula, peppapig, Iwone, kkisia, caffe, iwcia77, Heretyczka, Mega, moremi, Sabina, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dziwne???Kurwa on elementrarnej wiedzy nie ma..Dobry do wypisania recepty i zrobienia pomiarów ale studiachyba za jaja i smietane zrobil..Kurwa rece mi opadly po kostki...
    Zredaguje se pytanie chyba do eksperta ciekawe co on w tym temacie napisze..chociaz wiekszosc z tego co pisal to tak ,zeby nic nie powiedziec.ehh
    pisz :) moze cos mądrego odpowie

iwcia77 lubi tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dziewczyny ja po wizycie u gina..Troche mnie rozwalił na łopatki..Fajny facet ale chyba z wiedza medyczna na bakier..Juz pisze o co mi biega..A Was prosze o komentarze..Zwł te bardziej zaawansowane w wiedzy zdrow9otnej

Dzis moj 26ty dzien cyklu 11 dzien po ovu W 8dniu po ovu progesteron 14,7( Pyta mnie czy to badanie bez wspomagaczy.Ja mu mowie ze na duphastonie jade, a on to nie wiadomo jaki jest naprawde bo w wyniku ujeło lek, Koparen mi opadła i mu mówie ,ze dydrogesteron nie ejst wykrywany w badaniu .Kurwa uwierzcuie mi ze oczy zrobil-lekarz ginekolog :( No comment)
    Do rzeczy,,,
    Obraz usg z dzis..Endometrium 2fazy 12mm-poprawnie
    Lewy jajnik czysto, prawy jajnik 2pecherzyki o wielkosci jeden 27mm i drugi 15mm..Pytam zdebka czy widac w 11dniu po ovu cvialko żółte , szuka szuka , a odpowiedz brzmi niet.I teraz rozkminka, nie widac ciałka bo go już nie ma bo zanika>???, czy jeden z tych pecherzyków móglbyc ciałkiem żoltym ale zdeb nie umie go poznac???Czy nie bylo w ogole owulacji mimo wszelkich oznak.???.A taki poziom progesteronu produkuja te 2pecherzyki nie pekniete ???
    Kurwa jestem glupia sama. Nic mi nie rozswietlił a wszystko pogmatwał o.O
    Chyba napisze do lekarza na tym wątku i zapytam zarowno o ten duphaston jak i o te sytuaxcje..Ma ktora pomysl??
    A skad tego gina wytrzasnelas?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapta jakbym swoja stara ginke widziała ,bo ona tez kiedyś jak byłam nie mogła określisz czy owu była czy nie

MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    A skad tego gina wytrzasnelas?
    z tarnowa na nfz...Oprocz tego ze przystojny i wypisze co mu kaze nic chyba nie umie ehhh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 15:32

MartaDidi, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    kapta jakbym swoja stara ginke widziała ,bo ona tez kiedyś jak byłam nie mogła określisz czy owu była czy nie
    gostek raptem 40tka na karku..dzis juz mnie naprawde rozpierdzielił.

Arwena, MartaDidi, Aasiula, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uściślijmy.. byłaś u lekarza ginekologa? czy miał koloratkę?
    kapturnica wrote:

paszczakin, MartaDidi, Aasiula, kkisia, gretka, iwcia77, Mega, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie, że pytaj

widziałaś jakie laski tam pytania wpisują? ręce opadają
    cyt Staram sie z męzem o dziecko już 15 cykli i nadal nie jestem w ciązy jaki moze byś powód miałam robione badania i wszystko dobrze było sprawdzone drożnośc jajowodów i wszystko ok.
    kapturnica wrote:

iwcia77, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    gostek raptem 40tka na karku..dzis juz mnie naprawde rozpierdzielił.
    ta moja starej daty ale powinna być przez to bardziej doświadczona

MartaDidi, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    uściślijmy.. byłaś u lekarza ginekologa? czy miał koloratkę?
    ten w koloratce pewnie by wiecej dzis wiedzial niz on ...Powaznie Renek nie sadziłam ,że aż tak można być w tył z wiedza...
    Kurwa dobrze ze chociaz karte ma mi podkolorowac , bo nawet nie wiedzial ,ze do in vitro kartoteke musze miec a nie tylko list od niego...

MartaDidi, Aasiula, kkisia, iwcia77, Mega, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    pewnie, że pytaj

cyt Staram sie z męzem o dziecko już 15 cykli i nadal nie jestem w ciązy jaki moze byś powód miałam robione badania i wszystko dobrze było sprawdzone drożnośc jajowodów i wszystko ok.

takie pytania powalają na kolana swoja precyzją ;)

MartaDidi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    pewnie, że pytaj

Jak troche mi cisnienie opadnie to napisze zeby to mialo rece i nogi a nie jak te wlasnie panienki co to pisze cos sama nie wiedzac o co pyta...
    I poprosze Was o podlajkowanie of kurs

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 15:38

Aasiula, Arwena, iwcia77, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    z tarnowa na nfz...Oprocz tego ze przystojny i wypisze co mu kaze nic chyba nie umie ehhh
    Lipa na maksa. Dobrze, ze Ty ogarnieta Kobita jestes...Ja za bardzo w interpretacji wynikow nie pomoge, ale pytanie do eksperta to dobry pomysl.

kapturnica, kkisia, iwcia77, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

‹‹ 6456 6457 6458 6459 6460 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ