35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwone wrote:Iwcia jak samopoczucie?
jutro mam wizyte u poloznej +ktg...coraz mniej czuje Ivo...i brzuch mi twardnieje..ale nic nie boli
moremi, Iwone, Arwena, Dorka1979, Sabina, malgos741, kkisia, peppapig, kapturnica, Mega, macduska lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:dobrze cisnienie spadlo 121/85
jutro mam wizyte u poloznej +ktg...coraz mniej czuje Ivo...i brzuch mi twardnieje..ale nic nie boli
Dobrze że ciśnienie spadło, oby takie sie już utrzymało
iwcia77, moremi, Arwena, Dorka1979, Sabina, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Ivo nie ma już miejsca żeby fikać
Dobrze że ciśnienie spadło, oby takie sie już utrzymało
jutro tez mam badanie na paciorki typu B...tampona mi wsadza do przodu i do tylu...beda szukac streptococco
Iwone, moremi, Arwena, Dorka1979, kkisia, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:jak tatuś na wieść że w każdej chwili może powitać na świecie Ivo?
Iwone, Arwena, Dorka1979, Sabina, malgos741, kkisia, kapturnica, Mega, macduska, anna maria lubią tę wiadomość
-
O żesz kurwa...
Tyle komenta, bo się zadziało...
Hmmm... Dostalam od kumpeli koszulkę, KT zawsze miałam ochotę nabyć, z napisem
"Siła jest kobietą"
Bo jest!
paszczakin, moremi, Sabina, kkisia, peppapig, kapturnica, Mega, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry. Spać kurde nie mogę, jakieś emocje z powodu powrotu do pracy po dwóch tygodniach przerwy..
Zostałoby się w domu.. Chce być kuuuuura!moremi, Sabina, Simba, Dorka1979, kkisia, peppapig, kapturnica, Bozia3, Mega, gretka, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć kury
Paszczak, bezsenność przygotowuje Cie do... Bezsenności
Max spi na mnie, a biedny Leonsio pod lampami - zoltaczka
Miłego dnia kurki!Sabina, Reni, moremi, SolarPolar, Bursztyn, malgos741, Dorka1979, kkisia, peppapig, kapturnica, Bozia3, Mega, gretka, paszczakin, Elfik, Pusurek, caffe, macduska, ania.g, anna maria, Lucky, Mango, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
Simba trzymam kciuki za Leo i wysyłam Wam poniedziałkowo
Ewie już dzisiaj wysłałam
Na mnie leżą tylko koty i skutecznie przyciskają mnie do łóżkaSabina, Bursztyn, Dorka1979, Simba, kkisia, peppapig, kapturnica, Mega, Elfik, Heretyczka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Witam dziewczynki,
jak mi się wstawać nie chciało ale cóż mus to mus.Dorka1979, peppapig, Sabina, kapturnica, Mega, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017