35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
melduje sie w dwupaku
obudzila mnie wiadomosc od laski z kursu rodzenia, ktora miala date na 20 stycznia , ze dzis urodzila poprzez cc coreczke
Asiulak mam nadzieje, ze beta bedzie pozytywna- mama78 odstapila miejsce , wiec moglabys na nie wskoczyc
Simba- wzruszajaca historia...a lekarz konkretny facet, trzezwo oceniajacy sytuacje stanal na wysokosci zadania
kkisia- zaraz na privie ci podam tel.
Pusur
Sabina, Mega, Aasiula, kapturnica, Bozia3, Arwena, malgos741, Pusurek, macduska, moremi, Iwone, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Simba dzielna kobitka z ciebie!
Nie dawaj sie terrorowi i rób tak jak ci serce podpowiada....
Jak ja bym chciała na klacie takiego bobasa potrzymać....iwcia77, Aasiula, Arwena, malgos741, Sabina, macduska, Iwone, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
A ja juz po sklepie.. Nic nie kupilam.. Takie na bok zapinane bodziaki byly tylko dla wczesniakow (44 cm, max 50cm), reszta przez glowe przekaldane.
Przy cenach wozkow chuop moj padl i musialam go podnosic- byly tam fury za 1000 euraczy. Kto, pytam sie, kupuje wozki za taka cene?
Dostalam za to starter pake z bodziakiem bezrekawkowym, smokiem, butla, zabawka, jakimis pojemniczkami, lyzeczkami i takim czyms z pieluchyNie mam pojecia do czego toto, wyglada jak myjka, ale kto go tam wie..
Niemniej wypraw przydatna, rynek belgijski mam obcykany i wiem na co polowac online, na co z drugiej reki i jakie sa ceny..Arwena, Mega, Aasiula, malgos741, iwcia77, Sabina, Pusurek, macduska, moremi, kkisia, peppapig, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:A ja juz po sklepie.. Nic nie kupilam.. Takie na bok zapinane bodziaki byly tylko dla wczesniakow (44 cm, max 50cm), reszta przez glowe przekaldane.
Przy cenach wozkow chuop moj padl i musialam go podnosic- byly tam fury za 1000 euraczy. Kto, pytam sie, kupuje wozki za taka cene?
Dostalam za to starter pake z bodziakiem bezrekawkowym, smokiem, butla, zabawka, jakimis pojemniczkami, lyzeczkami i takim czyms z pieluchyNie mam pojecia do czego toto, wyglada jak myjka, ale kto go tam wie..
Niemniej wypraw przydatna, rynek belgijski mam obcykany i wiem na co polowac online, na co z drugiej reki i jakie sa ceny..
A nie ma tam u Was ciuchlandów? Tyle pięknych, prawie nowych ciuszków jest za grosze u nas...one przecież nie są zupełnie zniszczone - jak nowe - używane przez kilka tygodni....jak się je odpierze i wyprasuje to takie cacka, że hoho..Aasiula, iwcia77, Sabina, macduska, moremi, kkisia, Dorka1979, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
To ja jeszcze wroce do Pusurowego chlopa. Se mozemy pisac, ze go przeroslo, ze cos tam, cos tam, no i co? I co z tego? Uswiadomic chlopu, ktory nie czuje sie "winny" jego bledy to nie jest latwa sprawa. Jak Pusur mowi, ze rozmowa nic nie daje, to co wtedy?
Moze Ty Pusur za silna babke zgrywasz troszeczke- co by bylo jak bys sie tak totalnie rozkeila? Ja wiem, ze to troche manipulacja (chociaz nie do konca, bo pewnie radosnie co w tym stanie nie jest), ale moze latwiej bedzie trafic do niego pokazaniem potrzeby pomocy, a nie żądaniem jej? Bo facet widzi, ze jest potrzebny, a nie ze cos sie od niego chce..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 16:39
Mega, Bozia3, iwcia77, Sabina, Heretyczka, macduska, Pusurek, caffe, moremi, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Bo prawda jest taka, że zapinane bodziaki trudno dostać - ale jeśli są z rozciągliwego materiału i szeroko przy szyi, albo zapinane na ramieniu - to też obleci....
A nie ma tam u Was ciuchlandów? Tyle pięknych, prawie nowych ciuszków jest za grosze u nas...one przecież nie są zupełnie zniszczone - jak nowe - używane przez kilka tygodni....jak się je odpierze i wyprasuje to takie cacka, że hoho..
Ja Boziek znalazlam te zapinane z boku, tylko na poczatku wybrzydzalam ze wzgledu na stylistyke. Pisalam- z Puchatkiem byly
A mamy tu tez online serwis rzeczy z drugiej reki, dzis rano wypatrzylam babeczke, ktora mieszka niealeko mnie i sprzedaje fajne ciuchy dla chlopca. Dlatego pytalam was o ilosc, bo ona mam no wystawione 14 bodziakow w tym samym rozmiarze i 24 bluzeczki
Tak jak mowilam, ja bede miec sporo ciuchow z odzysku, tak tylko teraz mialam potrzebe pojechania i zakupienia "sobie" czegos nowego, malego i slicznegoAasiula, Bozia3, iwcia77, macduska, moremi, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, nigdy nie wiadomo jak ulozy sie relacja po narodzinach pierwszego dziecka. Czesc z Was rozstala sie ze swoimi pierwszymi meZami bo sytuacja przerosla zwiazek. Ja przez dziesiec lat mialam wspanialy zwiazek a pierwsze dwa lata po narodzinach mlodego to byl koszmar. Ale jakos to przezylismy i nadal jestesmy razem choc kolorowo nie jest bo nie sprzata:-) . Moze dlatego nam sie udalo ze bylismy juz mimo wszystko dojrzalsi (.34l).
iwcia77, Sabina, Heretyczka, Bozia3, Pusurek, caffe, Mega, kapturnica, moremi, Arwena, kkisia, peppapig lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:A ja juz po sklepie.. Nic nie kupilam.. Takie na bok zapinane bodziaki byly tylko dla wczesniakow (44 cm, max 50cm), reszta przez glowe przekaldane.
Niemniej wypraw przydatna, rynek belgijski mam obcykany i wiem na co polowac online, na co z drugiej reki i jakie sa ceny..
Paszcza - ja bede miala bodziaki 0-3 od kwietnia wolne ( nowe - tylko po moim Ivo - 9 sztuk ) wlasnie takie jak na zdjeciu Dorki tylko, ze z dlugim rekawem ( obetniesz sobie najwyzej..jak bedziesz chciala
tez dlugo szukalam takich i znalazlam w Prenatal.
ps. bez zadnych puchatkow5 calych bialych + 2 zolte + 2 ecrù bez aplikacji, tylko male rysuneczki z jakims miskiem czy balonikiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 16:53
Sabina, Bozia3, Mega, moremi, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Paszcza lista izerna..Ale patzraj ile nas sie stara by te pustki zapełnic??
Ale se można chciec heh
Sie nie obijac mi tu, bo ja mam chytry plan za rok na liste staraczkowa wrocic i miejsce po ktorejs pobrac.. Tyle, ze u mnie to bedzie krotka pilka (oczywiscie, jesli z pierwszym dzieciem i porodem wszycho bedzie ok)- hormonalne przywracanie cyklu, po nawroceniu maksymalnie 3 cykle naturalnych staran, jak nie pojdzie to lece z kolejnym IVF.iwcia77, SolarPolar, Sabina, Bozia3, Mega, macduska, kapturnica, moremi, Viv78, Aasiula, malgos741, gretka, Arwena, kkisia, caffe lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Paszcza - ja bede miala bodziaki 0-3 od kwietnia wolne ( nowe - tylko po moim Ivo - 7 sztuk ) wlasnie takie jak na zdjeciu Dorki tylko, ze z dlugim rekawem ( obetniesz sobie najwyzej
..jak bedziesz chciala
tez dlugo szukalam takich i znalazlam w Prenatal.
dzieki Iwcia slonce, ale przeciez nie bedziesz mi tego slac z Italii.. Tak jak mowilam, ja mam juz obiecane ubranka, te zakupy to taka bardziej potrzeba kupienia sobie czegos teraz i tuZeby sie tymi dzieciowymi zakupami nacieszyc, ale i nie nakupowac glupot..
iwcia77, SolarPolar, Bozia3, Sabina, moremi, Aasiula, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:dzieki Iwcia slonce, ale przeciez nie bedziesz mi tego slac z Italii.. Tak jak mowilam, ja mam juz obiecane ubranka, te zakupy to taka bardziej potrzeba kupienia sobie czegos teraz i tu
Zeby sie tymi dzieciowymi zakupami nacieszyc, ale i nie nakupowac glupot..
)
Bozia3, Aasiula, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:To ja jeszcze wroce do Pusurowego chlopa. Se mozemy pisac, ze go przeroslo, ze cos tam, cos tam, no i co? I co z tego? Uswiadomic chlopu, ktory nie czuje sie "winny" jego bledy to nie jest latwa sprawa. Jak Pusur mowi, ze rozmowa nic nie daje, to co wtedy?
Moze Ty Pusur za silna babke zgrywasz troszeczke- co by bylo jak bys sie tak totalnie rozkeila? Ja wiem, ze to troche manipulacja (chociaz nie do konca, bo pewnie radosnie co w tym stanie nie jest), ale moze latwiej bedzie trafic do niego pokazaniem potrzeby pomocy, a nie żądaniem jej? Bo facet widzi, ze jest potrzebny, a nie ze cos sie od niego chce..
ja non stop mowie mojemu- co ja bym bez ciebie zrobiła
i czuje że to lubi ..SolarPolar, Bozia3, Pusurek, Mega, Sabina, moremi, Aasiula, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
2 takie:
http://www.prenatal.it/shop/Newborn-%28-0-9-mesi%29-Body-intimi/Pr%C3%A9natal-Body-a-manica-lunga-con-apertura-laterale-pack-x2-000000000000454351.htm?startValue=60&rangeValue=15&prevVisit=true&id=000000000000454351
5 ciopak takich:
http://www.prenatal.it/shop/Newborn-%28-0-9-mesi%29-Body-intimi/Pr%C3%A9natal-Body-bianco-con-allacciatura-a-doppio-petto-000000000000454354.htm?startValue=106&rangeValue=15&prevVisit=true&id=000000000000454354
2 zolte innej marki
ale wszystkie zapinane z boku na calej dlugosciMega, paszczakin, Aasiula, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:dobry pomysł
ja non stop mowie mojemu- co ja bym bez ciebie zrobiła
i czuje że to lubi ..Bozia3, iwcia77, Heretyczka, kapturnica, Mega, Sabina, macduska, moremi, Aasiula, Arwena, peppapig, kkisia lubią tę wiadomość