35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydlatego to taki trudne!!! A stare trepy (mam na myśli żołnierzyki od starego koguta) tez nie takie szybciutki i temperamentne. Ale da się...
Bozia3 wrote:6-12 godzin...ja pitolę - jak się w to wstrzelić - chyba opcja dzień prze owu najlepsza - z nadzieją, że żołnierze poczekają....Reni, inessa, blondynka, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
w nocy sieknie jajo a Ty wieczorem po kolacji bara bara i co po ptakach bo więcej niż 12 godz.
a pies to trącał..
chyba kupię sobie chomika!Bozia3 wrote:6-12 godzin...ja pitolę - jak się w to wstrzelić - chyba opcja dzień prze owu najlepsza - z nadzieją, że żołnierze poczekają....Panda, inessa, promyk, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Panda ze mną lekarze nie chcieli rozmawiać ani dawać skierowania na badania dopóki mój P. się nie przebadał, bo u faceta leczenie jest krótsze i łatwiejsze
Panda wrote:Polarmisiu , Bozia i Samirka dziekuje za polecenie ksiazekna Was dziewczynki zawsze mozna liczyc...
Bozia a mozesz na przyklad zaptac jak dlugo wlasciwie powinno sie starac o zaciazenie w naszym wieku powiedzmy 3 czy 6 miesiecy i jak nic nie wychodzi to robic badania oboje czy tylko kobieta? Chodzi mi glownie jak dlugo czekac...wiesz....czy moze od razu do gina...
Ja to taak bardzo bym chcialabym byc ciezarowka w moje nastepne urodziny czyli w padzierniku, tak mi sie skrycie marzy....Panda, inessa lubią tę wiadomość
-
dlatego wzięłam sobie młodszego
polarmiś wrote:dlatego to taki trudne!!! A stare trepy (mam na myśli żołnierzyki od starego koguta) tez nie takie szybciutki i temperamentne. Ale da się...Panda, inessa, blondynka, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
hahaha..... nooo albo jak moj tato mowi dziecko tylko nie kupuj sobie kota bo juz na pewno sie nie zaciazysz bo cale instynkty na zwierzka wylejesz
Renia niemozliwa jestes hahaha
Reni wrote:w nocy sieknie jajo a Ty wieczorem po kolacji bara bara i co po ptakach bo więcej niż 12 godz.
a pies to trącał..
chyba kupię sobie chomika!Reni, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No tak tylko ze my to tak naprawde zaczelismy w poprzednim cyklu tak ze jeszcze wszsytko przed nami w tym sie lecze wiec uwazamy. Moze zaczniemy znowu w lipcu to zalezy czy przestane brac antybiotyki....ja to mam nadzieje ze jakos srrrrrym szybciutko to bedzie, zdaje sobie sprawe ze nie zawsze tak jest wiec pytam zeby byc przygotowanym.... faceta na badanie namowic to tez chyba wyczyn co nie?
Reni wrote:Panda ze mną lekarze nie chcieli rozmawiać ani dawać skierowania na badania dopóki mój P. się nie przebadał, bo u faceta leczenie jest krótsze i łatwiejszeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2013, 13:36
inessa, promyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rok u mnie zeszło
odwlekał w czasie
aż w końcu jak wróciłam ostatnim razem od tej strasznej baby gin to odstawiłam szopkę
rozryczałam się, że ona mi powiedziała, że ja już nie mam czasu na ciążę i, że ona nie może mi dać skierowania do póki on się nie przebada
póóóóóóóóóóóóóójdzieeeeeeeesz?
mięknie jak widzi, że płaczę
mówi tak
no to ja na rozluźnienie aaaaaa mogę iść z Tooooobą?
no i jak wyraził zgodę to następnego dnia zadzwoniłam i umówiłam go na za dwa dni, żeby się nie rozmyślił..
pojechałam z nim pod klinikę, żeby nie uciekł
dzielny był
umówiłam go przed zamknięciem, żeby go nie stresować ludzmiPanda wrote:No tak tylko ze my to tak naprawde zaczelismy w poprzednim cyklu tak ze jeszcze wszsytko przed nami w tym sie lecze wiec uwazamy nowu moze zczaniemy znowu w lipcu to zalezy czy przestane brac antybiotyki....ja to mam nadzije ze jakos srrrrrym szybciutko to bedzie, zdaje sobie sprawe ze nie zawsze tak jest wiec pytam zeby byc przygotowanym.... faceta na badanie namowic to tez chyba wyczyn co nie?Panda, inessa, grosza, polarmiś, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no wlasnie tak tez myslalam ze dla facetow to jest niezly wyczyn...chyba ciezko im stanac twarza w twarz z wynikime ze moze cos nie tak z ich sperma....ehhh a my kobietki przez tyle musimy czasami przejsc i jestesmy twardzielkami i tak ciagniemy do przodu.....
Reni ja nie wiedzialam ze ty juz rok sie starsz, dobrze ze zrobilas lekka scenke i wjechalo mu na sumienie kazdy sposob dobry byle do celu...ach Ci nasi chlopcy radarowcy hahaha
Moj mi ostatnio powiedzial tylko mi nie mow kiedy owulacja bo sie bede stresowal o jejku jejku...
Reni wrote:rok u mnie zeszło
odwlekał w czasie
aż w końcu jak wróciłam ostatnim razem od tej strasznej baby gin to odstawiłam szopkę
rozryczałam się, że ona mi powiedziała, że ja już nie mam czasu na ciążę i, że ona nie może mi dać skierowania do póki on się nie przebada
póóóóóóóóóóóóóójdzieeeeeeeesz?
mięknie jak widzi, że płaczę
mówi tak
no to ja na rozluźnienie aaaaaa mogę iść z Tooooobą?
no i jak wyraził zgodę to następnego dnia zadzwoniłam i umówiłam go na za dwa dni, żeby się nie rozmyślił..
pojechałam z nim pod klinikę, żeby nie uciekł
dzielny był
umówiłam go przed zamknięciem, żeby go nie stresować ludzmisamira, inessa, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My to w sumie od 4 lat celujemy będzie nie będzie ale tak od stycznia zaczęłam mierzyć temp i bardziej się tym tematem interesować na poważnie np. szukając pomocy lekarza
i ciągle coś wypadało, bo jednak kasa jest potrzebna bo na nfz monitoringu nie zrobię, badania owszem ale też trzeba swoje odstać
poza tym powiedziałam mu, że zanim poddam się badaniu na drożność, które jest mega bolesneto muszę mieć pewność, że z nim ok
akurat w tym czasie moja siostra miała operację i przy okazji udrożnione jajowody więc widział jak cierpi
Panda wrote:no wlasnie tak tez myslalam ze dla facetow to jest niezly wyczyn...chyba ciezko im stanac twarza w twarz z wynikime ze moze cos nie tak z ich sperma....ehhh a my kobietki przez tyle musimy czasami przejsc i jestesmy twardzielkami i tak ciagniemy do przodu.....
Reni ja nie wiedzialam ze ty juz rok sie starsz, dobrze ze zrobilas lekka scenke i wjechalo mu na sumienie kazdy sposob dobry byle do celu...ach Ci nasi chlopcy radarowcy hahaha
Moj mi ostatnio powiedzial tylko mi nie mow kiedy owulacja bo sie bede stresowal o jejku jejku...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2013, 13:57
Panda, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość