X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2013, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dlatego to taki trudne!!! A stare trepy (mam na myśli żołnierzyki od starego koguta) tez nie takie szybciutki i temperamentne. Ale da się...

Bozia3 wrote:
    6-12 godzin...ja pitolę - jak się w to wstrzelić - chyba opcja dzień prze owu najlepsza - z nadzieją, że żołnierze poczekają....

Reni, inessa, blondynka, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w nocy sieknie jajo a Ty wieczorem po kolacji bara bara i co po ptakach bo więcej niż 12 godz.
    a pies to trącał..
    chyba kupię sobie chomika!
    Bozia3 wrote:
    6-12 godzin...ja pitolę - jak się w to wstrzelić - chyba opcja dzień prze owu najlepsza - z nadzieją, że żołnierze poczekają....

Panda, inessa, promyk, bliska77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda ze mną lekarze nie chcieli rozmawiać ani dawać skierowania na badania dopóki mój P. się nie przebadał, bo u faceta leczenie jest krótsze i łatwiejsze
    Panda wrote:
    Polarmisiu , Bozia i Samirka dziekuje za polecenie ksiazek :) na Was dziewczynki zawsze mozna liczyc...

Bozia a mozesz na przyklad zaptac jak dlugo wlasciwie powinno sie starac o zaciazenie w naszym wieku powiedzmy 3 czy 6 miesiecy i jak nic nie wychodzi to robic badania oboje czy tylko kobieta? Chodzi mi glownie jak dlugo czekac...wiesz....czy moze od razu do gina...

Ja to taak bardzo bym chcialabym byc ciezarowka w moje nastepne urodziny czyli w padzierniku, tak mi sie skrycie marzy.... :)

Panda, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dlatego wzięłam sobie młodszego ;-)
    polarmiś wrote:
    dlatego to taki trudne!!! A stare trepy (mam na myśli żołnierzyki od starego koguta) tez nie takie szybciutki i temperamentne. Ale da się...

Panda, inessa, blondynka, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha..... nooo albo jak moj tato mowi dziecko tylko nie kupuj sobie kota bo juz na pewno sie nie zaciazysz bo cale instynkty na zwierzka wylejesz ;)

Renia niemozliwa jestes hahaha
    Reni wrote:
    w nocy sieknie jajo a Ty wieczorem po kolacji bara bara i co po ptakach bo więcej niż 12 godz.
    a pies to trącał..
    chyba kupię sobie chomika!

Reni, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja tez mam mlodziaka :) szabelka w dlon!.. mam nadziej ze sie szybko uwinie ;)

Reni wrote:
    dlatego wzięłam sobie młodszego ;-)

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2013, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co mi mój nowy suwaczek nie tego, strasznie spowolniły mi się procesory. Ale obiecuję Boziu będę próbowała aż się uda.

inessa lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    i ja tez mam mlodziaka :) szabelka w dlon!.. mam nadziej ze sie szybko uwinie ;)
    ulan.gif

Panda, inessa lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak tylko ze my to tak naprawde zaczelismy w poprzednim cyklu tak ze jeszcze wszsytko przed nami w tym sie lecze wiec uwazamy. Moze zaczniemy znowu w lipcu to zalezy czy przestane brac antybiotyki....ja to mam nadzieje ze jakos srrrrrym szybciutko to bedzie, zdaje sobie sprawe ze nie zawsze tak jest wiec pytam zeby byc przygotowanym.... faceta na badanie namowic to tez chyba wyczyn co nie?

Reni wrote:
    Panda ze mną lekarze nie chcieli rozmawiać ani dawać skierowania na badania dopóki mój P. się nie przebadał, bo u faceta leczenie jest krótsze i łatwiejsze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2013, 13:36

inessa, promyk lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2013, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ma się to szczęście dziewczynki, ja niestety mam rówieśnika.

Reni wrote:
    ulan.gif

Reni, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2013, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu, dzięki udało się!

Panda, Reni, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rok u mnie zeszło
    odwlekał w czasie
    aż w końcu jak wróciłam ostatnim razem od tej strasznej baby gin to odstawiłam szopkę ;-)
    rozryczałam się, że ona mi powiedziała, że ja już nie mam czasu na ciążę i, że ona nie może mi dać skierowania do póki on się nie przebada
    2placz.gif póóóóóóóóóóóóóójdzieeeeeeeesz?
    mięknie jak widzi, że płaczę
    mówi tak
    no to ja na rozluźnienie aaaaaa mogę iść z Tooooobą?

no i jak wyraził zgodę to następnego dnia zadzwoniłam i umówiłam go na za dwa dni, żeby się nie rozmyślił..
    pojechałam z nim pod klinikę, żeby nie uciekł ;-)
    dzielny był
    umówiłam go przed zamknięciem, żeby go nie stresować ludzmi
    Panda wrote:
    No tak tylko ze my to tak naprawde zaczelismy w poprzednim cyklu tak ze jeszcze wszsytko przed nami w tym sie lecze wiec uwazamy nowu moze zczaniemy znowu w lipcu to zalezy czy przestane brac antybiotyki....ja to mam nadzije ze jakos srrrrrym szybciutko to bedzie, zdaje sobie sprawe ze nie zawsze tak jest wiec pytam zeby byc przygotowanym.... faceta na badanie namowic to tez chyba wyczyn co nie?

Panda, inessa, grosza, polarmiś, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój starszy o 4 lata...:)

Panda, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Panda Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eeeeee ja tam zawsze mowie ze wiek to tylko liczby...wazne zeby bylo milo i zgodnie i szczesliwie :)

polarmiś wrote:
    Ma się to szczęście dziewczynki, ja niestety mam rówieśnika.[/QUOTE

Reni, samira, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2013, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a stary kogut to ile latek? :)

ciekawe czy ten moj to stary czy jeszcze dobry bedzie z niego pozytek ;)

Panda, inessa, polarmiś lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eeeee dziadowniki to i celują jak mają i 80 ;-)

inessa, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie tak tez myslalam ze dla facetow to jest niezly wyczyn...chyba ciezko im stanac twarza w twarz z wynikime ze moze cos nie tak z ich sperma....ehhh a my kobietki przez tyle musimy czasami przejsc i jestesmy twardzielkami i tak ciagniemy do przodu.....

Reni ja nie wiedzialam ze ty juz rok sie starsz, dobrze ze zrobilas lekka scenke i wjechalo mu na sumienie kazdy sposob dobry byle do celu...ach Ci nasi chlopcy radarowcy hahaha

Moj mi ostatnio powiedzial tylko mi nie mow kiedy owulacja bo sie bede stresowal o jejku jejku...

Reni wrote:
    rok u mnie zeszło
    odwlekał w czasie
    aż w końcu jak wróciłam ostatnim razem od tej strasznej baby gin to odstawiłam szopkę ;-)
    rozryczałam się, że ona mi powiedziała, że ja już nie mam czasu na ciążę i, że ona nie może mi dać skierowania do póki on się nie przebada
    2placz.gif póóóóóóóóóóóóóójdzieeeeeeeesz?
    mięknie jak widzi, że płaczę
    mówi tak
    no to ja na rozluźnienie aaaaaa mogę iść z Tooooobą?

no i jak wyraził zgodę to następnego dnia zadzwoniłam i umówiłam go na za dwa dni, żeby się nie rozmyślił..
    pojechałam z nim pod klinikę, żeby nie uciekł ;-)
    dzielny był
    umówiłam go przed zamknięciem, żeby go nie stresować ludzmi

samira, inessa, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2013, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    takim to dobrze ;) to moj moze jeszcze cos zdziala

Reni, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My to w sumie od 4 lat celujemy będzie nie będzie ale tak od stycznia zaczęłam mierzyć temp i bardziej się tym tematem interesować na poważnie np. szukając pomocy lekarza
    i ciągle coś wypadało, bo jednak kasa jest potrzebna bo na nfz monitoringu nie zrobię, badania owszem ale też trzeba swoje odstać
    poza tym powiedziałam mu, że zanim poddam się badaniu na drożność, które jest mega bolesne ;-) to muszę mieć pewność, że z nim ok
    akurat w tym czasie moja siostra miała operację i przy okazji udrożnione jajowody więc widział jak cierpi
    Panda wrote:
    no wlasnie tak tez myslalam ze dla facetow to jest niezly wyczyn...chyba ciezko im stanac twarza w twarz z wynikime ze moze cos nie tak z ich sperma....ehhh a my kobietki przez tyle musimy czasami przejsc i jestesmy twardzielkami i tak ciagniemy do przodu.....

Reni ja nie wiedzialam ze ty juz rok sie starsz, dobrze ze zrobilas lekka scenke i wjechalo mu na sumienie kazdy sposob dobry byle do celu...ach Ci nasi chlopcy radarowcy hahaha

Moj mi ostatnio powiedzial tylko mi nie mow kiedy owulacja bo sie bede stresowal o jejku jejku...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2013, 13:57

Panda, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to pod te stare i mlode koguty ;)

http://www.joemonster.org/filmy/9393

inessa, megan8 lubią tę wiadomość

‹‹ 650 651 652 653 654 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ