35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też leginsy i długie golfy, bo widoczna ciąża przypadla na okres zimowy. Dobrze, że wtedy już te bluzki były ładne, ze ściągaczami na dole, coś ala tuniki. Nie wyobrażam sobie siebie w namiocie
Lekki podmuch powietrza i poszybowałabym do góry
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2013, 10:15
iza37, Reni, Panda, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:blondasku czegoś nie rozumiem
jesteś w 5 tyg (tak wynika z suwaczka)
a piszesz, że albo się zagnieździ albo nie i pęcherzyka nie widać
to jak to jest
zagnieżdza się 7-10 dc tak? beta wychodzi taka jaka powinna w ciąży
więc o co cho?
p.s. trzymaj się ciepłocaffe, bliska77, megan8, inessa lubią tę wiadomość
-
samira wrote:zagnieżdża się między 6-12 dniem od zapłodnienia (nie owulacji) !!!
po nie całych 10 dniach test ciążowy już był pozytywny. Nie ma reguł moim zdaniem.
Owu miałam 17-18 grudnia, a 27 już miałam test pozytywny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2013, 10:21
samira, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:zagnieżdża się między 6-12 dniem od zapłodnienia (nie owulacji) !!!
a ovuf :Do zagnieżdżenia dochodzi zazwyczaj po około 7-10 dni od owulacji.caffe, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:dziewczyny a czy to ważne ,ważne jest to żeby do tego wogóle doszło
Dobrze, że nie trzeba roku czasu czekać na zagnieżdżeniebliska77, Reni, samira, Mango, blondynka, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
zgadzam sie z Toba Samirko w 200%. Kit z tym ile po ważne żeby było Oki. ja mogę jeszcze poczekać, byle nie za długo bo denerwuje mnie to ze nie mogę zacząć nowego cyklu
A z drugiej strony po co go zaczynać? Niech ten sie skończy za jakieś 8 miechów no nie?
samira wrote:dziewczyny a czy to ważne ,ważne jest to żeby do tego wogóle doszłobliska77, Reni, grosza, grosza, samira, megan8, Panda, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:zgadzam sie z Toba Samirko w 200%. Kit z tym ile po ważne żeby było Oki. ja mogę jeszcze poczekać, byle nie za długo bo denerwuje mnie to ze nie mogę zacząć nowego cyklu
A z drugiej strony po co go zaczynać? Niech ten sie skończy za jakieś 8 miechów no nie?
caffe, iza37, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:zgadzam sie z Toba Samirko w 200%. Kit z tym ile po ważne żeby było Oki. ja mogę jeszcze poczekać, byle nie za długo bo denerwuje mnie to ze nie mogę zacząć nowego cyklu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2013, 11:08
iza37, inessa lubią tę wiadomość