35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też leginsy i długie golfy, bo widoczna ciąża przypadla na okres zimowy. Dobrze, że wtedy już te bluzki były ładne, ze ściągaczami na dole, coś ala tuniki. Nie wyobrażam sobie siebie w namiocie
Lekki podmuch powietrza i poszybowałabym do góry
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2013, 10:15
iza37, Reni, Panda, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzagnieżdża się między 6-12 dniem od zapłodnienia (nie owulacji) !!!Reni wrote:blondasku czegoś nie rozumiem
jesteś w 5 tyg (tak wynika z suwaczka)
a piszesz, że albo się zagnieździ albo nie i pęcherzyka nie widać
to jak to jest
zagnieżdza się 7-10 dc tak? beta wychodzi taka jaka powinna w ciąży
więc o co cho?
p.s. trzymaj się ciepło
caffe, nick nieaktualny, megan8, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
A nawet szybciej, bo u mnie odsamira wrote:zagnieżdża się między 6-12 dniem od zapłodnienia (nie owulacji) !!!
po nie całych 10 dniach test ciążowy już był pozytywny. Nie ma reguł moim zdaniem.
Owu miałam 17-18 grudnia, a 27 już miałam test pozytywny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2013, 10:21
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:zagnieżdża się między 6-12 dniem od zapłodnienia (nie owulacji) !!!
a ovuf :Do zagnieżdżenia dochodzi zazwyczaj po około 7-10 dni od owulacji.
caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydlatego pisze międzycaffe wrote:A nawet szybciej, bo u mnie od
po nie całych 10 dniach test ciążowy już był pozytywny. Nie ma reguł moim zdaniem.
Owu miałam 17-18 grudnia, a 27 już miałam test pozytywny.
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a ovuf :Do zagnieżdżenia dochodzi zazwyczaj po około 7-10 dni od owulacji.
Ja wiem jak miałam i się nie sugeruję tym co gdzie piszą, bo każdy organizm jest inny i do siebie podchodzę indywidualnie.
Reni, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dlatego ja uważam, że nie ma się co nakręcać. To tylko kilka dni róznicy w obliczeniach.samira wrote:dziewczyny a czy to ważne ,ważne jest to żeby do tego wogóle doszło

Dobrze, że nie trzeba roku czasu czekać na zagnieżdżenie
nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, Mango, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
zgadzam sie z Toba Samirko w 200%. Kit z tym ile po ważne żeby było Oki. ja mogę jeszcze poczekać, byle nie za długo bo denerwuje mnie to ze nie mogę zacząć nowego cyklu
A z drugiej strony po co go zaczynać? Niech ten sie skończy za jakieś 8 miechów no nie?
samira wrote:dziewczyny a czy to ważne ,ważne jest to żeby do tego wogóle doszło
nick nieaktualny, Reni, grosza, grosza, nick nieaktualny, megan8, Panda, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoj tak, życzę Ci tego z całego sercaiza37 wrote:zgadzam sie z Toba Samirko w 200%. Kit z tym ile po ważne żeby było Oki. ja mogę jeszcze poczekać, byle nie za długo bo denerwuje mnie to ze nie mogę zacząć nowego cyklu
A z drugiej strony po co go zaczynać? Niech ten sie skończy za jakieś 8 miechów no nie? 
caffe, iza37, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydalej kciuki trzymam ooo &&&iza37 wrote:zgadzam sie z Toba Samirko w 200%. Kit z tym ile po ważne żeby było Oki. ja mogę jeszcze poczekać, byle nie za długo bo denerwuje mnie to ze nie mogę zacząć nowego cyklu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2013, 11:08
iza37, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Tak, pamiętam te sukienki hehehehe