X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2013, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondynko wierzę,że bedzie wszystko dobrze daj nam znać po powrocei do domku jak się czujesz? A dlaczego bety w szpitaliu CI nie zrobili???

caffe, polarmiś lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś

BLONDYNKA
    a nie możesz przed wyjściem zrobić bety dziś?

będzie dobrze bądź dobrej myśli !!!

blondynka wrote:
    Cześć dziewczynki
    u mnie też ładny dzionek, choć z za szpitalnego okna. Dziś mnie trochę mdli. Piersi nie bolały mnie przez dwa dni więc już panika była, ale temp. się trzyma. Dziś piersi pieką ale nie wiem czy to od ciąży czy dlatego że tak je wczoraj wymacałam, gdy sprawdzałam czy coś się w nich dzieje.
    Dziś już byłam na usg. Lekarz raczej wykluczył ciążę pozamaciczną. Mówi że jakby coś było widać ale sprzęt nie jest pierwszej klasy.
    Więc zostały mi dwa wyjścia, Albo się zagnieździ albo nie :(.
    Dziś jadę w końcu do Szczecina. Mam tydzień zwolnienia i mam się umówić do lekarza swojego i zrobić betę czego się okropnie boję.

Polarmiś, trzymam kciuki za Twoje wyniki. Chyba jestem w stanie sobie wyobrazić co przeżywasz. Ja jutro też zrobię.

Reni z tego co czytałam dufek nie wpływa na temperaturę za to luteina tak. Mi na sen pomaga meliska 

Iza 37 może zatestujesz ???????????? zawsze masz takie długie cykle????????

bliska77, inessa, caffe, polarmiś, Bursztyn lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    blondasku czegoś nie rozumiem
    jesteś w 5 tyg (tak wynika z suwaczka)
    a piszesz, że albo się zagnieździ albo nie i pęcherzyka nie widać
    to jak to jest
    zagnieżdza się 7-10 dc tak? beta wychodzi taka jaka powinna w ciąży
    więc o co cho?

p.s. trzymaj się ciepło
    zagnieżdża się teoretycznie od 7 do 12 dni po owulacji :-) a dnie dc, a czasem moze to trwać dłużej, ale np masz owulację ok 18dc to zagnieżdżenie może być ok 30dc czyli np 5 tydzień (tygodnie liczone od pierwszego dnia ostatniej miesiączki)

grosza, inessa, Reni, caffe lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przejęzyczyłam się 7-10 dpo ;-)
    a jak się liczy który tydzień ciąży?
    od zagnieżdzenia, byzkania czy ostatniej @?
    agafbh wrote:
    zagnieżdża się teoretycznie od 7 do 12 dni po owulacji :-) a dnie dc, a czasem moze to trwać dłużej, ale np masz owulację ok 18dc to
    zagnieżdżenie może być ok 30dc czyli np 5 tydzień (tygodnie liczone od pierwszego dnia ostatniej miesiączki)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2013, 08:35

inessa, bliska77, caffe, Panda, Bursztyn lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    zagnieżdża się teoretycznie od 7 do 12 dni po owulacji :-) a dnie dc, a czasem moze to trwać dłużej, ale np masz owulację ok 18dc to
    zagnieżdżenie może być ok 30dc czyli np 5 tydzień (tygodnie liczone od pierwszego dnia ostatniej miesiączki)

inessa lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    on użył słowa umiejscawia czy jakoś tak. A to jest wioska. Sławno. Szpital mały powiatowy , Wożą badania do Koszalina i traw to ponoć trzy dni :|
    a tyle nie chce tu siedzieć :)
    Dziś będę już w cywilizacji ;). Choć lekarz się mną dobrze zajął.

caffe, grosza, megan8, promyk lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    pierwszego dnia ostatniej @ ;-)

caffe, blondynka, megan8, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni tez mi tak sie porobilo, rzucilam prawie rok temu, co prawda przytylam moze 2-3kg ale wszystko w cycki i akurat mi najmniej sie to podoba :)
    Reni wrote:
    ja większość czasu ważyłam 58 przy wzroście 168 niestety 2 lata temu jak rzucałam palenie wskoczyło mi 12 kg w trzy miesiące i tak się trzyma wskakuje +/- kilo, dwa
    to niby nie jest dużo a jednak
    mój mąż się cieszy, bo jednak większość poszła w cycki
    mi mniej do śmiechu ;-)

Reni, caffe, iza37, inessa lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondynka kochana wszystko będzie oki. U mojej bratowej tez nie było nic widać, dopiero w 7 tygodniu także naprawdę się nie denerwuj. Bedzie dobrze zobaczysz.........przytulam mocno i wspieram z całych sił <3

caffe, bliska77, grosza, Mango, Panda, inessa, blondynka, promyk, Bursztyn lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni co popatrzę na tego Natanka, którego wstawilas do postu to ryczę ze śmiechu!!! Tyś jest udana hahhaha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2013, 09:37

caffe, Reni, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia :)

Ja jestem w pracy i pracuję :P jak widać :P

Reni, grosza, inessa, blondynka, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natanek jest ostry 12icon_faja.gif

caffe, iza37, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie wszystko wpozadku czuje sie bardzo dobrze,dzisiaj jade sobie kupic jakies ciazowe spodnie bo brzuszek mam dosc duzy.Misiek mnie na poczatku przez 2 tyg tez brzuch bolal ,potem to przeszlo i dopiero znowu jak macica sie zaczela powiekszac.20 mam wizyte u Gina i zobacze znowu ta moja kruszynke.
    polarmiś wrote:
    Dobrze, ale jestem spięta i żyję w niepewności. Dzisiaj mam kolejne wyniki Bety, estradiolu i progesteronu, zobaczymy jak to wszystko się rozwija. Boję się. A tak przesypiam dnie i noc. Brzuch mnie od czasu do czasu leciuteńko pobolewa okresowo, cycki też bolą ale znośnie.

A Jak u Ciebie, jak się czujesz?

Reni, iza37, caffe, bliska77, grosza, megan8, inessa, gosia7122, promyk, Bursztyn, Jolka76 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aleeeeeeeż ja Wam zazdroszczę :-) ale w pozytywnym znaczeniu
    cieszę się z Waszego szczęścia :-)

caffe, bliska77, anna maria, polarmiś, Panda, inessa, blondynka lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    u mnie wszystko wpozadku czuje sie bardzo dobrze,dzisiaj jade sobie kupic jakies ciazowe spodnie bo brzuszek mam dosc duzy.Misiek mnie na poczatku przez 2 tyg tez brzuch bolal ,potem to przeszlo i dopiero znowu jak macica sie zaczela powiekszac.20 mam wizyte u Gina i zobacze znowu ta moja kruszynke.
    To super, że się dobrze czujesz :)

bliska77, anna maria, inessa, blondynka lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu super że się dobrze czujesz.A apropo tych ciuszków ciążowych to teraz są takie extra, nie to co kilkanaście lat temu:) zaszalej :) :) :) Fajnie że nadal z nami jesteś <3
    anna maria wrote:

caffe, anna maria, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    aleeeeeeeż ja Wam zazdroszczę :-) ale w pozytywnym znaczeniu
    cieszę się z Waszego szczęścia :-)

Dla Ciebie też przyjdzie taki czas, na to czas la la la la ....

anna maria, Reni, inessa lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o tak masz racje jak bylam w ciazy (23lata temu ) z moim synem to kolezanki Mama pozyczyla mi suknie ciazowa koszmar do dzis mam przez nia Träume i jak slysze kup sobie jakas sukienke to wracja tamte koszmarne wspmnienia ,poprostu wygladalam jak rzodkiewka.
    iza37 wrote:
    Aniu super że się dobrze czujesz.A apropo tych ciuszków ciążowych to teraz są takie extra, nie to co kilkanaście lat temu:) zaszalej :) :) :) Fajnie że nadal z nami jesteś <3

caffe, grosza, megan8, Panda, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie tak,na kazda z was przyjdzie czas.
    caffe wrote:
    Dla Ciebie też przyjdzie taki czas, na to czas la la la la ....

Reni, Mango, Panda, inessa lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    o tak masz racje jak bylam w ciazy (23lata temu ) z moim synem to kolezanki Mama pozyczyla mi suknie ciazowa koszmar do dzis mam przez nia Träume i jak slysze kup sobie jakas sukienke to wracja tamte koszmarne wspmnienia ,poprostu wygladalam jak rzodkiewka.
    Bo to były takie namioty :P miały boki pozszywane i pozostawione tylko otwory na głowę, ręce i nogi :P i najczęściej materiał był w kwiaty...

iza37, Reni, Panda, inessa, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość

‹‹ 647 648 649 650 651 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ