35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
BLONDYNKA
a nie możesz przed wyjściem zrobić bety dziś?
będzie dobrze bądź dobrej myśli !!!
blondynka wrote:Cześć dziewczynki
u mnie też ładny dzionek, choć z za szpitalnego okna. Dziś mnie trochę mdli. Piersi nie bolały mnie przez dwa dni więc już panika była, ale temp. się trzyma. Dziś piersi pieką ale nie wiem czy to od ciąży czy dlatego że tak je wczoraj wymacałam, gdy sprawdzałam czy coś się w nich dzieje.
Dziś już byłam na usg. Lekarz raczej wykluczył ciążę pozamaciczną. Mówi że jakby coś było widać ale sprzęt nie jest pierwszej klasy.
Więc zostały mi dwa wyjścia, Albo się zagnieździ albo nie.
Dziś jadę w końcu do Szczecina. Mam tydzień zwolnienia i mam się umówić do lekarza swojego i zrobić betę czego się okropnie boję.
Polarmiś, trzymam kciuki za Twoje wyniki. Chyba jestem w stanie sobie wyobrazić co przeżywasz. Ja jutro też zrobię.
Reni z tego co czytałam dufek nie wpływa na temperaturę za to luteina tak. Mi na sen pomaga meliska
Iza 37 może zatestujesz ???????????? zawsze masz takie długie cykle????????bliska77, inessa, caffe, polarmiś, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:blondasku czegoś nie rozumiem
jesteś w 5 tyg (tak wynika z suwaczka)
a piszesz, że albo się zagnieździ albo nie i pęcherzyka nie widać
to jak to jest
zagnieżdza się 7-10 dc tak? beta wychodzi taka jaka powinna w ciąży
więc o co cho?
p.s. trzymaj się ciepłoa dnie dc, a czasem moze to trwać dłużej, ale np masz owulację ok 18dc to zagnieżdżenie może być ok 30dc czyli np 5 tydzień (tygodnie liczone od pierwszego dnia ostatniej miesiączki)
grosza, inessa, Reni, caffe lubią tę wiadomość
-
przejęzyczyłam się 7-10 dpo
a jak się liczy który tydzień ciąży?
od zagnieżdzenia, byzkania czy ostatniej @?
agafbh wrote:zagnieżdża się teoretycznie od 7 do 12 dni po owulacjia dnie dc, a czasem moze to trwać dłużej, ale np masz owulację ok 18dc to
zagnieżdżenie może być ok 30dc czyli np 5 tydzień (tygodnie liczone od pierwszego dnia ostatniej miesiączki)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2013, 08:35
inessa, bliska77, caffe, Panda, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
przejęzyczyłam się 7-10 dpo
a jak się liczy który tydzień ciąży?
od zagnieżdzenia, byzkania czy ostatniej @?
agafbh wrote:zagnieżdża się teoretycznie od 7 do 12 dni po owulacjia dnie dc, a czasem moze to trwać dłużej, ale np masz owulację ok 18dc to
zagnieżdżenie może być ok 30dc czyli np 5 tydzień (tygodnie liczone od pierwszego dnia ostatniej miesiączki)inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyon użył słowa umiejscawia czy jakoś tak. A to jest wioska. Sławno. Szpital mały powiatowy , Wożą badania do Koszalina i traw to ponoć trzy dni
a tyle nie chce tu siedzieć
Dziś będę już w cywilizacji. Choć lekarz się mną dobrze zajął.
caffe, grosza, megan8, promyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni tez mi tak sie porobilo, rzucilam prawie rok temu, co prawda przytylam moze 2-3kg ale wszystko w cycki i akurat mi najmniej sie to podoba
Reni wrote:ja większość czasu ważyłam 58 przy wzroście 168 niestety 2 lata temu jak rzucałam palenie wskoczyło mi 12 kg w trzy miesiące i tak się trzyma wskakuje +/- kilo, dwa
to niby nie jest dużo a jednak
mój mąż się cieszy, bo jednak większość poszła w cycki
mi mniej do śmiechuReni, caffe, iza37, inessa lubią tę wiadomość
-
Blondynka kochana wszystko będzie oki. U mojej bratowej tez nie było nic widać, dopiero w 7 tygodniu także naprawdę się nie denerwuj. Bedzie dobrze zobaczysz.........przytulam mocno i wspieram z całych sił
caffe, bliska77, grosza, Mango, Panda, inessa, blondynka, promyk, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
u mnie wszystko wpozadku czuje sie bardzo dobrze,dzisiaj jade sobie kupic jakies ciazowe spodnie bo brzuszek mam dosc duzy.Misiek mnie na poczatku przez 2 tyg tez brzuch bolal ,potem to przeszlo i dopiero znowu jak macica sie zaczela powiekszac.20 mam wizyte u Gina i zobacze znowu ta moja kruszynke.polarmiś wrote:Dobrze, ale jestem spięta i żyję w niepewności. Dzisiaj mam kolejne wyniki Bety, estradiolu i progesteronu, zobaczymy jak to wszystko się rozwija. Boję się. A tak przesypiam dnie i noc. Brzuch mnie od czasu do czasu leciuteńko pobolewa okresowo, cycki też bolą ale znośnie.
A Jak u Ciebie, jak się czujesz?Reni, iza37, caffe, bliska77, grosza, megan8, inessa, gosia7122, promyk, Bursztyn, Jolka76 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:u mnie wszystko wpozadku czuje sie bardzo dobrze,dzisiaj jade sobie kupic jakies ciazowe spodnie bo brzuszek mam dosc duzy.Misiek mnie na poczatku przez 2 tyg tez brzuch bolal ,potem to przeszlo i dopiero znowu jak macica sie zaczela powiekszac.20 mam wizyte u Gina i zobacze znowu ta moja kruszynke.
bliska77, anna maria, inessa, blondynka lubią tę wiadomość
-
Aniu super że się dobrze czujesz.A apropo tych ciuszków ciążowych to teraz są takie extra, nie to co kilkanaście lat temu:) zaszalej
Fajnie że nadal z nami jesteś
anna maria wrote:u mnie wszystko wpozadku czuje sie bardzo dobrze,dzisiaj jade sobie kupic jakies ciazowe spodnie bo brzuszek mam dosc duzy.Misiek mnie na poczatku przez 2 tyg tez brzuch bolal ,potem to przeszlo i dopiero znowu jak macica sie zaczela powiekszac.20 mam wizyte u Gina i zobacze znowu ta moja kruszynke.caffe, anna maria, inessa lubią tę wiadomość
-
o tak masz racje jak bylam w ciazy (23lata temu ) z moim synem to kolezanki Mama pozyczyla mi suknie ciazowa koszmar do dzis mam przez nia Träume i jak slysze kup sobie jakas sukienke to wracja tamte koszmarne wspmnienia ,poprostu wygladalam jak rzodkiewka.iza37 wrote:Aniu super że się dobrze czujesz.A apropo tych ciuszków ciążowych to teraz są takie extra, nie to co kilkanaście lat temu:) zaszalej
Fajnie że nadal z nami jesteś
caffe, grosza, megan8, Panda, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:o tak masz racje jak bylam w ciazy (23lata temu ) z moim synem to kolezanki Mama pozyczyla mi suknie ciazowa koszmar do dzis mam przez nia Träume i jak slysze kup sobie jakas sukienke to wracja tamte koszmarne wspmnienia ,poprostu wygladalam jak rzodkiewka.
miały boki pozszywane i pozostawione tylko otwory na głowę, ręce i nogi
i najczęściej materiał był w kwiaty...
iza37, Reni, Panda, inessa, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość