35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:u mnie wszystko wpozadku czuje sie bardzo dobrze,dzisiaj jade sobie kupic jakies ciazowe spodnie bo brzuszek mam dosc duzy.Misiek mnie na poczatku przez 2 tyg tez brzuch bolal ,potem to przeszlo i dopiero znowu jak macica sie zaczela powiekszac.20 mam wizyte u Gina i zobacze znowu ta moja kruszynke.
masz już dość duży ? u mnie nadal nic ,no chyba że wciągnę to widać lekką bułeczkę" ,po obiedzie mnie wysadzi jedynie
cycki bolą konkretnie i rozmiar większe"
inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
zapytaj się proszę czy jak jest owu i Natankowo jest następnego dnia to czy jest szansa na suwaczek
Bozia3 wrote:Jutro idę do gina...do Ludwin&Ludwin...zapytam o te temperatury - czy mogą rosnąć, jeśli nie było owulacji.... Macie jeszcze jakieś pytania? To wykorzystam jutro na wizycie....megan8, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
https://ovufriend.pl/wykres,5083de11cbf0e4cc71520027cfeb0fd5.html
8 dni po owu i plusik to się nazywa szczęście
Iza te Twoje 18 dni już wystarczyKończ Wać Panna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2013, 12:36
bliska77, iza37, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
no 12 jest prawie koło 48
Bozia3 wrote:Ok Reni - zapytam, czy dzień po owulce łatwo o Natanka..w sensie, że w naszym wieku ile to jajo żyje mniej więcej....bo to trochę jednak różnica 12 godzin a 48.....
inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnychciałam taki który pokazuje który tydzień jestem w ciaży jak Megan a tam gdzie wchodzę nie umiem tak ustawić i wychodzi ile mi pozostało do porodu. Trudno, cięzko mi myśleć jakoś.... Spowolniłam się i tak jak pisa lam zapadam w sen zimowy latem.
Boziu będziesz miała taki suwaczek, inne laski też. czekamy w najbliższym czasienna Inesske, Izę, małego Reńka i GROSZA.
Bozia3 wrote:Już bym chciała taki suwaczek sobie ustawić jak ma megan8 albo polarmiśReni, Panda, inessa, grosza, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a mi gin powiedział, że do 48 godz można coś zdziałać
że jakby tak krótko żyło jajo to byśmy się nie rozmnażali i spoczęli w gablocie obok dinozaurów
więc wierzę mojemu
polarmiś wrote:JAJKO od starej kwoki żyje od 6 do 12 godzin- tak mi powiedziałam, z rozbrajającą szczerością moja gin.
Kasik303, inessa, blondynka, promyk, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ty stara kwoka jesteś? Ty jeszcze gówniara z natankiem itp. Ja mówię o sobie
Reni wrote:a mi gin powiedział, że do 48 godz można coś zdziałać
że jakby tak krótko żyło jajo to byśmy się nie rozmnażali i sp
oczęli w gablocie obok dinozaurów
więc wierzę mojemuReni, inessa lubią tę wiadomość
-
no wlasnie ja juz tez nic nie kumam....
Reni wrote:blondasku czegoś nie rozumiem
jesteś w 5 tyg (tak wynika z suwaczka)
a piszesz, że albo się zagnieździ albo nie i pęcherzyka nie widać
to jak to jest
zagnieżdza się 7-10 dc tak? beta wychodzi taka jaka powinna w ciąży
więc o co cho?
p.s. trzymaj się ciepłoReni, inessa lubią tę wiadomość
-
Polarmisiu - z tej strony wybierz sobie suwaczek: https://www.suwaczki.com/ i potem kategoria "Termin porodu i ciąża" I jak wybierzesz tło, suwaczekitd..to chyba w 3 kroku on Cię pyta co ma być widoczne - czy wiek ciąży, czy czas do porodu - wybierasz wiek ciąży... i masz taki suwak jak dziewczyny....
inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
Polarmisiu , Bozia i Samirka dziekuje za polecenie ksiazek
na Was dziewczynki zawsze mozna liczyc...
Bozia a mozesz na przyklad zaptac jak dlugo wlasciwie powinno sie starac o zaciazenie w naszym wieku powiedzmy 3 czy 6 miesiecy i jak nic nie wychodzi to robic badania oboje czy tylko kobieta? Chodzi mi glownie jak dlugo czekac...wiesz....czy moze od razu do gina...
Ja to taak bardzo bym chcialabym byc ciezarowka w moje nastepne urodziny czyli w padzierniku, tak mi sie skrycie marzy....Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2013, 13:22
samira, inessa lubią tę wiadomość
-
oo ta
...stara to jest mumia w muzeum Kairskim
Ty jesteś po prostu bardziej pełnoletnia
polarmiś wrote:A ty stara kwoka jesteś? Ty jeszcze gówniara z natankiem itp. Ja mówię o sobieinessa, promyk, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość