35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:o tak masz racje jak bylam w ciazy (23lata temu ) z moim synem to kolezanki Mama pozyczyla mi suknie ciazowa koszmar do dzis mam przez nia Träume i jak slysze kup sobie jakas sukienke to wracja tamte koszmarne wspmnienia ,poprostu wygladalam jak rzodkiewka.
hahahahaha..........
ja pamiętam jeszcze mojej mamy sukienkę 25 lat temu........... koszmarrrrrrrrrrinessa lubi tę wiadomość
-
i te materiały koszmarne, nie tylko wzory ale jakość tych materiałów
a teraz na upartego to niektóre rzeczy normalnie można nosić przynajmniej fałdek nie widać
blondynka wrote:hahahahaha..........
ja pamiętam jeszcze mojej mamy sukienkę 25 lat temu........... koszmarrrrrrrrrrWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2013, 14:04
inessa lubi tę wiadomość
-
o no widzisz to rzeczywiscie dobrze ze poszlas do lekarza, ja widzisz jestem totalnie tutaj jak rekrut dopiero zaczynam....nigdy sie wczesniej sie nie staralm nie bylam w ciazy w rodzinie jakis problemow nigdy nie bylo wiec mam nadziej ze i ja ich nie bede miala
Zycze Ci pieknego zielonego groszka w najblizszym czasie z reszta kazdej dziewczynce tutaj zycze niech nam sie co miesiac ladnie tutaj zieleni...
Reni wrote:My to w sumie od 4 lat celujemy będzie nie będzie ale tak od stycznia zaczęłam mierzyć temp i bardziej się tym tematem interesować na poważnie np. szukając pomocy lekarza
i ciągle coś wypadało, bo jednak kasa jest potrzebna bo na nfz monitoringu nie zrobię, badania owszem ale też trzeba swoje odstać
poza tym powiedziałam mu, że zanim poddam się badaniu na drożność, które jest mega bolesneto muszę mieć pewność, że z nim ok
akurat w tym czasie moja siostra miała operację i przy okazji udrożnione jajowody więc widział jak cierpisamira, inessa lubią tę wiadomość
-
ja Tobie również oraz innym dziewczętom będzie dobrze
damy radę
uciekam do domu
odezwę się później
Panda wrote:o no widzisz to rzeczywiscie dobrze ze poszlas do lekarza, ja widzisz jestem totalnie tutaj jak rekrut dopiero zaczynam....nigdy sie wczesniej sie nie staralm nie bylam w ciazy w rodzinie jakis problemow nigdy nie bylo wiec mam nadziej ze i ja ich nie bede miala
Zycze Ci pieknego zielonego groszka w najblizszym czasie z reszta kazdej dziewczynce tutaj zycze niech nam sie co miesiac ladnie tutaj zieleni...inessa, Panda, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:Blondynka jak tam u Ciebie?
Wyszłam i jestem w domku.
Dzwoniłam do lekarza i mam jutro zrobić betę. Jak będzie mniej niż 1500 to wizyta w czwartek, jak 1500 to jutro.
Lekarz mówi, że to wczesna ciąża i jest nadzieja że będzie ok.
Uwierzę jak zobaczę wynik bety.
Teraz siedzę na tarasie pod parasolem i odpoczywam.
Panda, inessa, samira, gosia7122, grosza, grosza, iza37, promyk, megan8, Jolka76, bliska77 lubią tę wiadomość
-
odpoczywaj kochana !!!!
Ja i tak wierzę że wszystko będzie dobrzeblondynka wrote:Wyszłam i jestem w domku.
Dzwoniłam do lekarza i mam jutro zrobić betę. Jak będzie mniej niż 1500 to wizyta w czwartek, jak 1500 to jutro.
Lekarz mówi, że to wczesna ciąża i jest nadzieja że będzie ok.
Uwierzę jak zobaczę wynik bety.
Teraz siedzę na tarasie pod parasolem i odpoczywam.Panda, inessa, blondynka, promyk, Jolka76, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza – dziękuję nie miałam pojęcia co to takie CLO. Nie chciałabyś zatestowac?
Inesska – no no nie mogę się doczekać kiedy zrobisz test. Trzymam kciuki. A kiedy zatestujesz?
Caffe – świetny przepis na ciasto, chyba zrobię na przyjazd męża.
Samiro – Komarenko – Dom nad wiślanym brzegiem czy coś takiego – piękne słowa w tej piosence. A orbiterek – świetnie wygląda ten z allegro.
Blondynka – fajnie że wracasz do siebie. Wszystko będzie dobrze, zobaczysz.
Anna Maria – fajnie ze brzuszek jest.
Bozia – ja też podbijam pytanie o te 12 czy 24 od owulacji.
Jejciu czy po zajściu w ciąże trzeba te dupki, nie dupki i inne cuda zażywać?
inessa, Reni lubią tę wiadomość
-
nie ,już raz zrobiłam test w sobotę i negatywny. A jak owulacja w ogóle była i się przesunęła to zrobię koło 20tegoslash wrote:Iza – dziękuję nie miałam pojęcia co to takie CLO. Nie chciałabyś zatestowac?
Inesska – no no nie mogę się doczekać kiedy zrobisz test. Trzymam kciuki. A kiedy zatestujesz?
Caffe – świetny przepis na ciasto, chyba zrobię na przyjazd męża.
Samiro – Komarenko – Dom nad wiślanym brzegiem czy coś takiego – piękne słowa w tej piosence. A orbiterek – świetnie wygląda ten z allegro.
Blondynka – fajnie że wracasz do siebie. Wszystko będzie dobrze, zobaczysz.
Anna Maria – fajnie ze brzuszek jest.
Bozia – ja też podbijam pytanie o te 12 czy 24 od owulacji.
Jejciu czy po zajściu w ciąże trzeba te dupki, nie dupki i inne cuda zażywać?inessa, samira, promyk, caffe lubią tę wiadomość
-
ja własnie niedawno wróciłam z synem od psychologa oprócz tego @ przyszła i jestem wykończona
ale na pocieszenie mam to że w następny poniedziałek mam hsg !umówiłam się w innym miejscu i mam super termin a nie jak w tamtym na sierpnień
! i jestem bardzo zadowolona z tego !!!
inessa, iza37, Reni, samira, Bursztyn, caffe, megan8 lubią tę wiadomość