35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nie wiem jak to jest z testami ale mi gin powiedział, żeby robila około południa
i coś w tym jest robiłam po godz 17 w dniu owulacji i wyszedł już cień
Bursztyn wrote:Dobry wieczor Dziewczeta
Jestescie szybsze niz predkosc swiatla w pisaniuDopiero teraz udalo mi sie wszystko przeczytac.
Bozia, rowniez dolaczam sie do pytan u gina ile zyje jajko, co z temp. po owulacji. i czy to normalne ze cycki nie bolo przed okresem (jednak)? DziekujeNo i czekam na OBSZERNA relacje z wizyty.
Dziewczynki, kupilam najnowsze testy owul. (na amazon.co.uk- bo byly w promocji za pol ceny) Clearblue Digital with Dual Hormon Indicator (w Polsce go chyba jeszcze nie ma, sprawdzalam na polskiej stronie Clearblue) Oprocz LH mierzy rowniez poziom estrogenu i wyznacza 4 plodne dni- dwa o wysokiej plodnosci i 2 o najwyzszej (pik), i pokazuje usmiechniete buzki. Robilam test dzis o 17.30 i negatywny, a potem doczytalam na ulotce , ze nalezy robic z porannego moczu po najdluzszym snie i bylo to podkreslone. I teraz zastanawiam sie: skoro poprzedni Clearblue Digital (ten gtez jest z usmiechnieta buzka) ale bez estrogenu mozna robic kiedykolwiek, to dlaczego ten rano?? Wkoncu najwieksze stezenie LH jest na pewno w pozniejszych godzinach? To jest dla mnie troche bez sensu, przekombinowane...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2013, 18:25
Bursztyn, caffe, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
ja
6 dc 7,94 faza folikularna
14 dc 93,44 faza owulacyjna
slash wrote:Kurcze Bursztynku, nie znam się na tych testach.
A ja mam pytanie do Was, czy mierzyłyście poziom LH z krwi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2013, 18:25
inessa lubi tę wiadomość
-
Ja chyba tez w te dni będę robić testy, ale nie wiem czy dokadnie 25 czerwca przyjedzie ciocia czerwonym cadilaciem @, co za tym idzie nie wiem czy się wstrzelimy w te dni. Mąż przyjeżdza na początku lipca,ale jeszcze nie wiem na jak długo, moze uda się na 3 tyg.
caffe, megan8, inessa lubią tę wiadomość
-
Przerazilo mnie troche to, co Polarmis chyba napisala, ze jajko od hm...starej kwoki zyje 6-12 godzin...i jeszcze jak plemniki tez leciwe no tonie wiem jak ta geriatria da rade...Juz sobie wyobrazam jak ida o lasce, niektore z chodzikiem
iza37, promyk, caffe, megan8, inessa, Mango, Jolka76, bliska77 lubią tę wiadomość