35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywitajcie,
wczoraj już po pracy nie zaglądałam tutaj ponieważ moje dziecko "szlajało" się od placu zabaw do placu zabaw do ok 20 a ja razem z nią
Blondyneczko, jak tylko będziesz miała wynik to pisz nam szybciutko,
co do różnicy wieku i żołnierzyków, mój mąż jest młodszy ode mnie ale tylko o rok.........
Miłego dniapolarmiś, grosza, Panda, anna maria, megan8, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywiecie, Wy tak o tych kwokach kogutach i jak zaczynam o tym myśleć to jestem przerażona, dlatego też w tym baraszkujemy tylko i wyłącznie dla przyjemności, póki co udaje się, nie spinam się, nastawiam się na przyjemności
grosza, Reni, samira, inessa, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
co ma być to będzie nie ma co się spinać
trzeba poluzować warkocze i tyle
ja już świruje przez te wykresy dlatego cieszę się, że wyjeżdzam na 2 tyg na Mazury w lipcu
zasięg netu jest tam słaby więc nie będę się modlić do mojego wykresu
owu będę miała przed wyjazdem, mój P. pierwszą zmianę więc coś tam zatańczymy
p.s. dzień bry
u mnie lejebliska77, grosza, inessa, polarmiś, Panda, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:co ma być to będzie nie ma co się spinać
trzeba poluzować warkocze i tyle
ja już świruje przez te wykresy dlatego cieszę się, że wyjeżdzam na 2 tyg na Mazury w lipcu
zasięg netu jest tam słaby więc nie będę się modlić do mojego wykresu
owu będę miała przed wyjazdem, mój P. pierwszą zmianę więc coś tam zatańczymy
p.s. dzień bry
u mnie leje
ja wyjeżdżam we wtorek nad morzegrosza, inessa, polarmiś, promyk, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hejka miłego dnia
fajnie macie że już urlopiki zaczynacie niebawem
ja w lipcu to chyba się roztroję bo 2 koleżanki będę zastępować przez cały m-c=
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2013, 07:26
bliska77, inessa, anna maria, caffe, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKończe ze staraniami
DOstałam okres jestem cała oberwana od dźwigania
Dziewczyny jesteście jak moje siostry modle sie za Was aby każdej z Was się udało
Bede raz na jakiś czas tu zglądać której z Was się udało i cieszyć się Waszym szczęśćiem
Buziaki dla każdej bo na każdą z Was czeka dzieciatko. Nasze jest w niebie i tam na nas czeka i stamtąd nami się opiekuje
Buziaki dla każdej
Jak któraś chciałaby do mnie napisać prosze pisać na priv napisze mój adres
Jesteście bardzo dobre i kochane, bede co jakiś czas zagladać której z Was się już udało
bliska77, samira, iza37, promyk, caffe, megan8, gosia7122, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Kończe ze staraniami
DOstałam okres jestem cała oberwana od dźwigania
Dziewczyny jesteście jak moje siostry modle sie za Was aby każdej z Was się udało
Bede raz na jakiś czas tu zglądać której z Was się udało i cieszyć się Waszym szczęśćiem
Buziaki dla każdej bo na każdą z Was czeka dzieciatko. Nasze jest w niebie i tam na nas czeka i stamtąd nami się opiekuje
Buziaki dla każdej
Jak któraś chciałaby do mnie napisać prosze pisać na priv napisze mój adres
Jesteście bardzo dobre i kochane, bede co jakiś czas zagladać której z Was się już udałoReni, bliska77, samira, caffe, promyk, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
no i to jest najlepsze podejscie....u mnie to ja tak luz gorzej z moim kogucikiem on potrafi sie zestresowac a wtedy "z glizda to tylko na ryby"
agafbh wrote:wiecie, Wy tak o tych kwokach kogutach i jak zaczynam o tym myśleć to jestem przerażona, dlatego też w tym baraszkujemy tylko i wyłącznie dla przyjemności, póki co udaje się, nie spinam się, nastawiam się na przyjemnościbliska77, Reni, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość