X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2013, 05:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie,
    wczoraj już po pracy nie zaglądałam tutaj ponieważ moje dziecko "szlajało" się od placu zabaw do placu zabaw do ok 20 a ja razem z nią ;-)
    Blondyneczko, jak tylko będziesz miała wynik to pisz nam szybciutko,
    co do różnicy wieku i żołnierzyków, mój mąż jest młodszy ode mnie ale tylko o rok.........
    Miłego dnia

nick nieaktualny, grosza, Panda, anna maria, megan8, nick nieaktualny, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Pani gin powiedziała tak: dla dojrzałej kury młody kogut, dla starego koguta młoda kura i wtedy w przyrodzie wszytko się wyrównuje. Tak więc Bursztynku musisz wziąć przykład z Reni i Pandy ....
    No to żeś mnie pocieszyła... 2placz.gif

Reni, Panda, promyk, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2013, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie, Wy tak o tych kwokach kogutach i jak zaczynam o tym myśleć to jestem przerażona, dlatego też w tym baraszkujemy tylko i wyłącznie dla przyjemności, póki co udaje się, nie spinam się, nastawiam się na przyjemności ;-)

grosza, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co ma być to będzie nie ma co się spinać
    trzeba poluzować warkocze i tyle

ja już świruje przez te wykresy dlatego cieszę się, że wyjeżdzam na 2 tyg na Mazury w lipcu
    zasięg netu jest tam słaby więc nie będę się modlić do mojego wykresu
    owu będę miała przed wyjazdem, mój P. pierwszą zmianę więc coś tam zatańczymy

p.s. dzień bry
    u mnie leje

nick nieaktualny, grosza, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Panda, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2013, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    co ma być to będzie nie ma co się spinać
    trzeba poluzować warkocze i tyle

ja już świruje przez te wykresy dlatego cieszę się, że wyjeżdzam na 2 tyg na Mazury w lipcu
    zasięg netu jest tam słaby więc nie będę się modlić do mojego wykresu
    owu będę miała przed wyjazdem, mój P. pierwszą zmianę więc coś tam zatańczymy

p.s. dzień bry
    u mnie leje
    wiesz co przeczytałam zamiast warkocze?????? - krocze, no cóz głodnemu chleb na myśli ;-)
    ja wyjeżdżam we wtorek nad morze :-)

grosza, nick nieaktualny, nick nieaktualny, promyk, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga krocze też 035.gif

nick nieaktualny, nick nieaktualny, promyk, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2013, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Aga krocze też 035.gif
    luzuję nieustannie :-) aż się boję co z tego wyniknie.....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2013, 07:09

nick nieaktualny, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahah, żeby Ci śledziona nie wypadła ;-)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, anna maria, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2013, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hahah, żeby Ci śledziona nie wypadła ;-)[/QUOT
    chyba aż tak źle nie będzie, pożyjemy zobaczymy :-)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2smiech2.gif

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2013, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry ,w Kato 36*C :O

A ja jadę na 12 na zabiegi a na 14 do fryzjera ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, anna maria, iza37, caffe, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka miłego dnia
    fajnie macie że już urlopiki zaczynacie niebawem
    ja w lipcu to chyba się roztroję bo 2 koleżanki będę zastępować przez cały m-c :P =8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2013, 07:26

nick nieaktualny, nick nieaktualny, anna maria, caffe, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2013, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Dzień Dobry ,w Kato 36*C :O

A ja jadę na 12 na zabiegi a na 14 do fryzjera ;)
    no to masz dzień piękności ;-)

nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2013, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    hejka miłego dnia
    fajnie macie że już urlopiki zaczynacie niebawem
    ja w lipcu to chyba się roztroję bo 2 koleżanki będę zastępować przez cały m-c :P =8)
    mnie taki sierpień czeka :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2013, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kończe ze staraniami :(
    DOstałam okres jestem cała oberwana od dźwigania
    Dziewczyny jesteście jak moje siostry modle sie za Was aby każdej z Was się udało <3
    Bede raz na jakiś czas tu zglądać której z Was się udało i cieszyć się Waszym szczęśćiem :D
    Buziaki dla każdej bo na każdą z Was czeka dzieciatko. Nasze jest w niebie i tam na nas czeka i stamtąd nami się opiekuje
    Buziaki dla każdej <3 <3 <3

Jak któraś chciałaby do mnie napisać prosze pisać na priv napisze mój adres :)
    Jesteście bardzo dobre i kochane, bede co jakiś czas zagladać której z Was się już udało :D :D :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, iza37, promyk, caffe, megan8, gosia7122, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2013, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale u mnie i stara kura i stary kogut i jakoś poszło choć z trudem ale powli wchodzę na ten Giewont.

Bozia3 wrote:
    No to żeś mnie pocieszyła... 2placz.gif

nick nieaktualny, Panda, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa a nie za szybko się poddajesz? Dopiero co miałaś operację. Może trzeba poczekać, żeby organizm się zregenerował?

nick nieaktualny, iza37, caffe, promyk, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Kończe ze staraniami :(
    DOstałam okres jestem cała oberwana od dźwigania
    Dziewczyny jesteście jak moje siostry modle sie za Was aby każdej z Was się udało <3
    Bede raz na jakiś czas tu zglądać której z Was się udało i cieszyć się Waszym szczęśćiem :D
    Buziaki dla każdej bo na każdą z Was czeka dzieciatko. Nasze jest w niebie i tam na nas czeka i stamtąd nami się opiekuje
    Buziaki dla każdej <3 <3 <3

Jak któraś chciałaby do mnie napisać prosze pisać na priv napisze mój adres :)
    Jesteście bardzo dobre i kochane, bede co jakiś czas zagladać której z Was się już udało :D :D :D
    Inesska nie rzucaj tym wszystkim - zacznij po prostu nowy cykl spokojnie i nie wariuj....W sierpniu masz wizytę u gina...może jakieś leki dostaniesz i będzie ok... - to po prostu kolejny cykl....

Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, promyk, Bursztyn lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Panda Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i to jest najlepsze podejscie....u mnie to ja tak luz gorzej z moim kogucikiem on potrafi sie zestresowac a wtedy "z glizda to tylko na ryby" ;)
    agafbh wrote:
    wiecie, Wy tak o tych kwokach kogutach i jak zaczynam o tym myśleć to jestem przerażona, dlatego też w tym baraszkujemy tylko i wyłącznie dla przyjemności, póki co udaje się, nie spinam się, nastawiam się na przyjemności ;-)

nick nieaktualny, Reni, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niegrzeczny.gif

Bozia ma rację

‹‹ 655 656 657 658 659 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ