35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
tak sobie przeglądam wykresy
i tak się zastanawiam
jak to jest, że u niektórych testy owulacyjne pozytywne mają pozaznaczane 4-6 razy
Czy stężenie LH może utrzymywać się tak długo?
u mnie była owu na stówe a test tego nie wykazałcaffe lubi tę wiadomość
-
inessa wrote:Kończe ze staraniami
DOstałam okres jestem cała oberwana od dźwigania
Dziewczyny jesteście jak moje siostry modle sie za Was aby każdej z Was się udało
Bede raz na jakiś czas tu zglądać której z Was się udało i cieszyć się Waszym szczęśćiem
Buziaki dla każdej bo na każdą z Was czeka dzieciatko. Nasze jest w niebie i tam na nas czeka i stamtąd nami się opiekuje
Buziaki dla każdej
Jak któraś chciałaby do mnie napisać prosze pisać na priv napisze mój adres
Jesteście bardzo dobre i kochane, bede co jakiś czas zagladać której z Was się już udałoReni, caffe, polarmiś, gosia7122, Bursztyn lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualnyTak lekarzmnie skierowal, mam zrobic badania krwi w 3, 14 i 21 dniu cyklu, a w kolejnym cyklu zdecyduje jakie ewentualnie leki wprowadzic.
No chyba ze uda mi sieaz nie wypowiem co zeby nie zapeszyc
Reni wrote:a na te badania skierował lekarz?
bo wydaje mi się, że 3 dc to chyba trochę wcześniecaffe, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni, jezeli stezenie hormonu LH podczas owulacji jest nie wystarczajace to testy testy tego nie pokarza, czasami owulacja wystepuje ale pozioim tego hormonu nie jest wystarczajaco wysoki. Tak lekarz mi powiedzial.
Czyli zalezy od czulosci testu + od poziomu hormonu LH podczas owulacji
Reni wrote:tak sobie przeglądam wykresy
i tak się zastanawiam
jak to jest, że u niektórych testy owulacyjne pozytywne mają pozaznaczane 4-6 razy
Czy stężenie LH może utrzymywać się tak długo?
u mnie była owu na stówe a test tego nie wykazałbliska77, caffe, Reni, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Miłego dnia Wam życzę
Inesska, a gdzie Ty pójdziesz jeśli stąd odejdziesz? Nie szalej kobito
Blondynko, daj znać jak beta.
Bozia, aż Ci zazdroszczę tej wizyty
Iza, ja to czekam na wieści od CiebieReni, od Ciebie też
Wszystkie zaciążone - buźki dla Was
Starające się - trzymam kciuki
anna maria, bliska77, megan8, KaRa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej,
u mnie znowu "atrakcje"
4 w nocy siusiu i plamienie czerwone, juz myślałam że po wszystkim, zrobiłam betę o 8 rano i wyszło 1172, Już sama nie wiem czy to ok.(((
Lekarz na razie nie odbiera. Dzwonię do niego.caffe, megan8, bliska77, promyk, polarmiś lubią tę wiadomość
-
z całego serca tego Ci życzę
mój tak liczył liczył, że wyliczył owu na noc piątek/sobotę i do piątku zabronił działać
w piątek pojechałam na usg i już po owu
tyle jeżdzenia, pobierania krwi, kasy i wszystko to jak krew w piach
jesli jajo żyje 12 godz to moje wieczorne piątkowe bzykanie nie przyniesie efektów
ależ jestem wściekła
Kasik303 wrote:Tak lekarzmnie skierowal, mam zrobic badania krwi w 3, 14 i 21 dniu cyklu, a w kolejnym cyklu zdecyduje jakie ewentualnie leki wprowadzic.
No chyba ze uda mi sieaz nie wypowiem co zeby nie zapeszyc
caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
blondynka wrote:hej,
u mnie znowu "atrakcje"
4 w nocy siusiu i plamienie czerwone, juz myślałam że po wszystkim, zrobiłam betę o 8 rano i wyszło 1172, Już sama nie wiem czy to ok.(((
Lekarz na razie nie odbiera. Dzwonię do niego.
Nie chcę nic sugerować. Dzwoń do upadłego do swojego lekarza, albo do szpitala. -
Reni wrote:z całego serca tego Ci życzę
mój tak liczył liczył, że wyliczył owu na noc piątek/sobotę i do piątku zabronił działać
w piątek pojechałam na usg i już po owu
tyle jeżdzenia, pobierania krwi, kasy i wszystko to jak krew w piach
jesli jajo żyje 12 godz to moje wieczorne piątkowe bzykanie nie przyniesie efektów
ależ jestem wściekła
Reni, ja to się dziwię, ze zalecał taką wstrzemięźliwość. Rozumiem, że może niekorzystne jest bzykanie się codziennie (chociaż to są przypuszczenia, bo przecież nikt tego nie wie na bieżąco, to tylko sugestie), ale żeby nie zalecić co drugi dzień, tylko kazać zabawki wynieść na strych? Przecież lekarz nie jest w stanie przewidzieć co do minuty kiedy będzie owu...bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
on chciał,żebyśmy w piątek rano że jak w nocy będzie owu to będą czekać na jajko zakapiory a tu dupa blada
człowiek cały czas się uczy
od przyszłego cyklu testy od 10dc dwa razy dziennie
itak co drugi dzień - to moja kuracja
dupsztal mi zostanie jeszcze z tego cyklu jakieś 10 tabsów więc ewentualnie się nim wspomogę o!
caffe wrote:Reni, ja to się dziwię, ze zalecał taką wstrzemięźliwość. Rozumiem, że może niekorzystne jest bzykanie się codziennie (chociaż to są przypuszczenia, bo przecież nikt tego nie wie na bieżąco, to tylko sugestie), ale żeby nie zalecić co drugi dzień, tylko kazać zabawki wynieść na strych? Przecież lekarz nie jest w stanie przewidzieć co do minuty kiedy będzie owu...caffe, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja na miejscu Blondaska już dawno byłabym w szpitalu
ja to panikara jestem, już bym leżała na łóżku szpitalnym przebrana w pidżamkę
nawet sama bym sobie kroplówkę podłączyła byle by mnie nie wywalili
Blondynka nie czekajiza37, caffe, polarmiś, anna maria, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
A ja teraz dziewczyny sprawdziłam i w 2011 roku miałam dokładnie to samo, okres 1 maja a następny 24 czerwca czyli cykl 55 dniowy,bezowulacyjny. Może teraz też tak jest? Bo od wczoraj czuję takie napięcie typowo przed @. jak ma przyjsc to niech przyłazi bo naprawdę źle się czuję
Reni, caffe, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość