X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    mnie taki sierpień czeka :-)
    A ja tydzień w lipcu do Anglii a potem tydzień w sierpniu Zakopane!!! Może se machnę dzidzię gdzieś nad oceanem u Królowej Elżbiety, albo hej pod samiuśkimi Tatrami...;)

anna maria, Reni, Panda, iza37, polarmiś, caffe, megan8, iwka76, samira lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    niegrzeczny.gif

Bozia ma rację
    Upsss :) Natanek mały będzie miał wesoło za parę lat....;)

Reni, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Dzień Dobry ,w Kato 36*C :O

A ja jadę na 12 na zabiegi a na 14 do fryzjera ;)
    Lubie taki dni..zawsze po fryzjerze jestem jak nowo narodzona...

samira, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2013, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popieram przedmówczynię. Ja o pierwsze dziecko starałam się 3 lata (byłam mlodą w miarę kurą), pamiętam że agafbh też długo walczyła o swoje pierwsze dziecko, nie wiem jak inne dziewczyny. Inessko Ty dopiero starsz się 12 miesięcy - 12 miesięcy jest normą, powoli usuwasz przeszkody, które stoją na drodzę. Poddać to się możesz za 5 lat jak nic nie wyjdzie ale nie teraz. Fakt zrób sobie wakacje od modlitwy do wykresu (podoba mi się to określenie Reni), wyluzuj, odpocznij, żyj sobie radośnie. Zajście w ciąże to nie wyścig szczurów.

Reni wrote:
    Inessa a nie za szybko się poddajesz? Dopiero co miałaś operację. Może trzeba poczekać, żeby organizm się zregenerował?

anna maria, Panda, Reni, iza37, caffe, promyk, megan8, Jolka76, Bursztyn lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swiete slowa,popieram
    polarmiś wrote:
    Popieram przedmówczynię. Ja o pierwsze dziecko starałam się 3 lata (byłam mlodą w miarę kurą), pamiętam że agafbh też długo walczyła o swoje pierwsze dziecko, nie wiem jak inne dziewczyny. Inessko Ty dopiero starsz się 12 miesięcy - 12 miesięcy jest normą, powoli usuwasz przeszkody, które stoją na drodzę. Poddać to się możesz za 5 lat jak nic nie wyjdzie ale nie teraz. Fakt zrób sobie wakacje od modlitwy do wykresu (podoba mi się to określenie Reni), wyluzuj, odpocznij, żyj sobie radośnie. Zajście w ciąże to nie wyścig szczurów.

caffe lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2013, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Kończe ze staraniami :(
    DOstałam okres jestem cała oberwana od dźwigania
    Dziewczyny jesteście jak moje siostry modle sie za Was aby każdej z Was się udało <3
    Bede raz na jakiś czas tu zglądać której z Was się udało i cieszyć się Waszym szczęśćiem :D
    Buziaki dla każdej bo na każdą z Was czeka dzieciatko. Nasze jest w niebie i tam na nas czeka i stamtąd nami się opiekuje
    Buziaki dla każdej <3 <3 <3

Jak któraś chciałaby do mnie napisać prosze pisać na priv napisze mój adres :)
    Jesteście bardzo dobre i kochane, bede co jakiś czas zagladać której z Was się już udało :D :D :D
    Inessa, pamiętaj nigdy nic nie wiadomo, tyle razy o tym pisałyśmy i nie kończ tak definitywnie, może po prostu wyluzuj - a wtedy dzidziolek sam przyjdzie, ja cały czas w to wierzę :-) i nie zostawiaj nas

iza37, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesska kochana moze to trzeba troszeczke odczekac od tego zabiegu odpoczac przez wakacje i tak spontanicznie serduszkowac, wykresik z tego co kumam to masz coraz ladniejszy....nie wiem jak mam Cie pocieszyc bo sama siebie znasz najlepiej i wiesz co dla ciebie dobre, nie poddawaj sie, nadzieja jest zawsze. Moze po prostu nie trzeba sie nastawiac co miesiac ze to juz, wiem dobrze sie mowi jak dookola dzieciaki sie rodza a Tobie sily brak...moze potraktuj to jako wyzwanie? Juz sama niw wiem chcialabym Ci pomoc i przesylam dobra energie, duuuuzo wiary!!!
    inessa wrote:
    Kończe ze staraniami :(
    DOstałam okres jestem cała oberwana od dźwigania
    Dziewczyny jesteście jak moje siostry modle sie za Was aby każdej z Was się udało <3
    Bede raz na jakiś czas tu zglądać której z Was się udało i cieszyć się Waszym szczęśćiem :D
    Buziaki dla każdej bo na każdą z Was czeka dzieciatko. Nasze jest w niebie i tam na nas czeka i stamtąd nami się opiekuje
    Buziaki dla każdej <3 <3 <3

Jak któraś chciałaby do mnie napisać prosze pisać na priv napisze mój adres :)
    Jesteście bardzo dobre i kochane, bede co jakiś czas zagladać której z Was się już udało :D :D :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2013, 08:03

caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2013, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    no i to jest najlepsze podejscie....u mnie to ja tak luz gorzej z moim kogucikiem on potrafi sie zestresowac a wtedy "z glizda to tylko na ryby" ;)
    u to facet musi faktycznie byc zestresowany, może nic mu nie mów o dniach płodnych itp

Reni, caffe, promyk lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bardzo madre slowa :)

polarmiś wrote:

caffe lubi tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahah no tak wlasnie nie bede spontan i tyle :) on tak juz ma ze jak ogolnie jaks presja stres to nie funkcjonuje normalnie, eh kazdy cos ma...
    agafbh wrote:
    u to facet musi faktycznie byc zestresowany, może nic mu nie mów o dniach płodnych itp

caffe lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2013, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa byłam na forum dla starających się - tam są dziewczyny młodziaki, zrobiły listę zafasolokwanych, młode a starały dziecko i po 18 miesięcy! Weź się w garść. Nie masz wyjścia i zrób sobie wkacje od wyresu.

bliska77, Panda, samira, caffe, anna maria, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2013, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    niegrzeczny.gif

Bozia ma rację
    popieram ,i właśnie o tego emotka mi chodziło ...

polarmiś, Reni, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2013, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Lubie taki dni..zawsze po fryzjerze jestem jak nowo narodzona...
    o to właśnie chodzi czytaj fryc bo zabiegi raczej dla zdrowia nie urody :D

Kasik303, bliska77, caffe lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda nic mu nie mów ;-) tylko "będę brał cie w aucie" ;-) spontan samochod-rodzinny.gif

Panda, bliska77, caffe lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień doberek dziewczęta.u nas upał, jak Samirka już pisała 30 stopni,ocipieć można :)
    Inessko kochana moja, nie zostawiaj nas,proszę...Nie napisze nic innego jak dziewczyny,bo maja rację, nie poddawaj się. bardzo smutno mi się zrobiło jak poczytałam Twojego posta...ty dajesz człowiekowi tyle nadziei a sama ją tracisz...Nie rób tego:( Za każdym razem dajesz siłę do walki,przecież pamiętasz jak ja chciałam się poddać, nie pozwoliłaś mi!!! Ja też Ci nie pozwalam!!!!
    <3 <3 <3

bliska77, samira, Reni, caffe, megan8, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Ty mu później ciążę z zaskoczenia

iza37, caffe lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2013, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dziewczyny.
    Jestem po kolejnym badaniu hormonalnym (3 dzien cyklu) no i mozna powiedziec ze jeden wynik mnie zaskoczyl. Moje FSH spadlo z 9.08 do 7.15 :) ale martwi mnie bardzo niski poziom LH - 1.37. Miewalam juz cykle bezowulacyjne i nie wiem czy jest to tym spowodowane czy tez jakies inne zaburzenia.
    Milego dzionka zycze :)

Inessa odpocznij sobie troche od tego liczenia, ida wakacje, slonce. Wiem ze nie latwo o tym przestac myslec, bo ja rowniez jestem nakrecona tym...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra ,miłego dnia zmykam będę po południu

• Panda Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eee tam damy rade :)

Uciekam juz do domku za chwil pare, milego dnia Wam zycze papa

Reni wrote:
    a Ty mu później ciążę z zaskoczenia

Reni, caffe lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a na te badania skierował lekarz?
    bo wydaje mi się, że 3 dc to chyba trochę wcześnie
    Kasik303 wrote:
    Hejka dziewczyny.
    Jestem po kolejnym badaniu hormonalnym (3 dzien cyklu) no i mozna powiedziec ze jeden wynik mnie zaskoczyl. Moje FSH spadlo z 9.08 do 7.15 :) ale martwi mnie bardzo niski poziom LH - 1.37. Miewalam juz cykle bezowulacyjne i nie wiem czy jest to tym spowodowane czy tez jakies inne zaburzenia.
    Milego dzionka zycze :)

Inessa odpocznij sobie troche od tego liczenia, ida wakacje, slonce. Wiem ze nie latwo o tym przestac myslec, bo ja rowniez jestem nakrecona tym...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2013, 08:27

caffe lubi tę wiadomość

‹‹ 656 657 658 659 660 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ