35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypromyk wrote:Poczytalam wpisy, naplodzilam na forum, a tu cisza. Chyba ze akurak dzialacie w celu zwiekszenia wyzu demograficznego. To tylko moze - kochajmy sie i rozmnazajmy!!!!! Daje slowo w sierpniu bedzie gorrrrraco
Nie było mnie w domu
Dobrej nocy Wam życzęmegan8, promyk, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa trochę inaczej odczuwam ból miesiączkowy a ból jajników, czy owulacyjny. Ból miesiączkowy ale nie silny, takie pobolewanie chwilowe odczuwam nadal. Ale w tym cyklu (zaciążonym) miałam najmniej objawów ze wszystkich poprzednich. Miałam lekkie bóle miesiączkowe, ze dwa dni zagagę, odczuwałam taki ciężar w żołądku i lekki ból piersi.
Przed obserwacją cykli nigdy nie miałam napięcia, kilka godzin przed okresem zaczynał mnie pobolewać brzuch i tyle. A jak zaczęłam się obserwować to miałam całe spektrum objawów... co to psychika z człowiekiem wyrabia...
iza37 wrote:Ja mam mieć własnie w sierpniu HSG
Polarmisiu,Aniu was też bolały jajniki jak na okres?Bo tracę nadziejęanna maria, bliska77, inessa, iza37, promyk, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Pani gin powiedziała tak: dla dojrzałej kury młody kogut, dla starego koguta młoda kura i wtedy w przyrodzie wszytko się wyrównuje. Tak więc Bursztynku musisz wziąć przykład z Reni i Pandy ....
Panda, bliska77, Reni, inessa, iza37, promyk, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jak zwykle pierwsza, coś Panda z rana nie wchodzi na Forum, ach ta australijska ferma..... Pozdrawiam w nowy dniu, u mnie gorąco. Pewnie znowu prześpię pół dnia ale z rana mąż zaserwuje mi zestaw zastrzyków w d... o matko jak ja tego nie lubię, ale cóż.
Panda, anna maria, bliska77, Reni, inessa, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Jestem Polarmis jestem!!!! Tylko mam duuuuzo pracy kurcze kochana. Oj chcialabym byc na farmie teraz a musze byc w biurze
leniuchuj , odpoczywaj i rozpieszzaj sie
....sprobuje zgladnac pozniej
anna maria, samira, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iza ja mialam Taki bol jak by @ miala przyjsc,bolaly mnie jajniki Cale podbrzusze i cycki .Wiec moze u Ciebie tez jest podobnie i @ nie przylezie.polarmiś wrote:Ja trochę inaczej odczuwam ból miesiączkowy a ból jajników, czy owulacyjny. Ból miesiączkowy ale nie silny, takie pobolewanie chwilowe odczuwam nadal. Ale w tym cyklu (zaciążonym) miałam najmniej objawów ze wszystkich poprzednich. Miałam lekkie bóle miesiączkowe, ze dwa dni zagagę, odczuwałam taki ciężar w żołądku i lekki ból piersi.
Przed obserwacją cykli nigdy nie miałam napięcia, kilka godzin przed okresem zaczynał mnie pobolewać brzuch i tyle. A jak zaczęłam się obserwować to miałam całe spektrum objawów... co to psychika z człowiekiem wyrabia...grosza, Reni, inessa, Panda, iza37, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość