35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nie pamiętam, która z Was niecierpliwi się a jest świeżo po poronieniu
polecam https://ovufriend.pl/wykres,430c3ecd8e15aad3ac94ef6563bba03c.html
Tutaj dziewczyna odczekała 3 miechy i zaszła książkowo w 4 cyklu
tak więc głowa do góryinessa, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:Reni kochana moja dzięki za wpis ale nie mam pojęcia co z tym okresem?Bóle są cały czas takie same,dziś 48dc i nic się nie dzieje,trza wezwać Natanka na pomoc. sama już się denerwuję
MIŁEGO POGODNEGO DNIA KOCHANE
Iza, trzymamy kciuki bardzo mocno, a może akurat????? kto wie kto wieReni, iza37, inessa, grosza, caffe, megan8, Bursztyn, Panda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:O widzisz...to Polarmiś wytłumaczyła lepiej...mnie się wydawało, że może podnieść tempkę...ale wtedy nie mierzyłam nic, stąd mój błąd..No to teraz już wiem więcej....
Polarmisiu no a w takim razie luteina - podniesie tempkę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2013, 07:31
Reni, inessa, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Wiem wiem Bozia
ale jak skończyłam magiczne 35 lat to nie panuję nad wagą
fakt mniej się człowiek rusza itd
współczuję ludziom otyłym! ja mam tylko 14 kg więcej i już mi się nic nie chce nie mam siły tyłka ruszyć, męczę się i dlatego też gorzej zabrać się za ćwiczenia
a co mają powiedzieć osoby które mają kilkadziesiąt kg nadwagi
podziwiam za upór i konsekwencję w działaniu
inessa, grosza, caffe, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Mój mąż co chwilę się śmieje .. znowu z nimi piszesz?
a ja w domu albo na laptopie albo jak nie chce mi się go odpalać to w komórce siedzę na formum
inessa, bliska77, caffe lubią tę wiadomość
-
Ja mam 170cm wzrostu i ważę 74kg a chciałabym mieć tak z 67kg, ale cóż życie. Nie jestem konsekwentna i nie będę się katować dietami a ćwiczenia tak naprawdę-nie chce mi się :)Po ciąży się wezmę może za siebie. Na razie to mam plan przytyć jakieś 15kg. choć z dziewczynami przytyłam 40 i 35 ale zaraz to zrzucałam z nawiązką i całe życie ważyłam około 50kg....
Reni, inessa, bliska77, anna maria, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:ja co prawda nie Polarmiś ale tak, luteina ma wpływ na temperaturę ponieważ jest hormonem naturalnym a nie syntetycznym
inessa, bliska77, caffe lubią tę wiadomość
-
ja większość czasu ważyłam 58 przy wzroście 168 niestety 2 lata temu jak rzucałam palenie wskoczyło mi 12 kg w trzy miesiące i tak się trzyma wskakuje +/- kilo, dwa
to niby nie jest dużo a jednak
mój mąż się cieszy, bo jednak większość poszła w cycki
mi mniej do śmiechuinessa, grosza, caffe, Kasik303, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNaturalny progesteron/luteina otrzymywane są z moczu kobiet ciężarnych i mają wpływ na temperaturę ciała (podwyższają ją). Lekarze-ginekolodzy mają różne szkoły, mój uważa że to co naturalne to lepsze, (ma to sowje plusy i minusy) Minusem jest to że ciągle mi coś cieknie z .... i strasznie to mnie irytuję bo biegam do toalety i sprawdzam czy to nie wstrętna @....
Bozia3 wrote:O widzisz...to Polarmiś wytłumaczyła lepiej...mnie się wydawało, że może podnieść tempkę...ale wtedy nie mierzyłam nic, stąd mój błąd..No to teraz już wiem więcej....
Polarmisiu no a w takim razie luteina - podniesie tempkę?inessa, bliska77, grosza, caffe, Bursztyn, Panda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie w nowym dniu i tygodniu
Ale juz napisałyście hohhohohohoho
Ja zaraz do pracy trzymajcie się i piszcie tyle abym mogła potem to doczytaći odpisać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2013, 07:45
bliska77, caffe, anna maria, samira, samira, Bursztyn, Panda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja teraz ważę 78 kg (przy 170 cm) więc wiem, że powinnam zrzucić jakieś 4-5 kg i tyle mi wystarczy...bo poniżej 73 kg w moim wieku już się nie obkurczam, a po prostu marszczę - i to też nie jest ładne. Do porodu szłam z wagą 116 kg - czad!!! Najlepiej i najłatwiej chudło mi się na Dukanie, ale ma on dla mnie 2 wady - dużo więcej kasy wydaje się na jedzenie no i jest czasochłonny...a tak poza tym to bajka...jak pięknie się chudnie..
Reni, iza37, bliska77, inessa, grosza, caffe, anna maria, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki
u mnie też ładny dzionek, choć z za szpitalnego okna. Dziś mnie trochę mdli. Piersi nie bolały mnie przez dwa dni więc już panika była, ale temp. się trzyma. Dziś piersi pieką ale nie wiem czy to od ciąży czy dlatego że tak je wczoraj wymacałam, gdy sprawdzałam czy coś się w nich dzieje.
Dziś już byłam na usg. Lekarz raczej wykluczył ciążę pozamaciczną. Mówi że jakby coś było widać ale sprzęt nie jest pierwszej klasy.
Więc zostały mi dwa wyjścia, Albo się zagnieździ albo nie.
Dziś jadę w końcu do Szczecina. Mam tydzień zwolnienia i mam się umówić do lekarza swojego i zrobić betę czego się okropnie boję.
Polarmiś, trzymam kciuki za Twoje wyniki. Chyba jestem w stanie sobie wyobrazić co przeżywasz. Ja jutro też zrobię.
Reni z tego co czytałam dufek nie wpływa na temperaturę za to luteina tak. Mi na sen pomaga meliska
Iza 37 może zatestujesz ???????????? zawsze masz takie długie cykle????????
inessa, bliska77, grosza, caffe, Panda, gosia7122, promyk, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyblondynka wrote:Cześć dziewczynki
u mnie też ładny dzionek, choć z za szpitalnego okna. Dziś mnie trochę mdli. Piersi nie bolały mnie przez dwa dni więc już panika była, ale temp. się trzyma. Dziś piersi pieką ale nie wiem czy to od ciąży czy dlatego że tak je wczoraj wymacałam, gdy sprawdzałam czy coś się w nich dzieje.
Dziś już byłam na usg. Lekarz raczej wykluczył ciążę pozamaciczną. Mówi że jakby coś było widać ale sprzęt nie jest pierwszej klasy.
Więc zostały mi dwa wyjścia, Albo się zagnieździ albo nie.
Dziś jadę w końcu do Szczecina. Mam tydzień zwolnienia i mam się umówić do lekarza swojego i zrobić betę czego się okropnie boję.
Polarmiś, trzymam kciuki za Twoje wyniki. Chyba jestem w stanie sobie wyobrazić co przeżywasz. Ja jutro też zrobię.
Reni z tego co czytałam dufek nie wpływa na temperaturę za to luteina tak. Mi na sen pomaga meliska
Iza 37 może zatestujesz ???????????? zawsze masz takie długie cykle????????inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
blondasku czegoś nie rozumiem
jesteś w 5 tyg (tak wynika z suwaczka)
a piszesz, że albo się zagnieździ albo nie i pęcherzyka nie widać
to jak to jest
zagnieżdza się 7-10 dc tak? beta wychodzi taka jaka powinna w ciąży
więc o co cho?
p.s. trzymaj się ciepłoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2013, 08:15
inessa, bliska77, grosza, caffe, anna maria, samira, Panda, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPolarmiś ja już nie wierze,że cos wyjdzie w tym cyklu tempka jest powyżej ale i tak już spada do tego mam wszystkie możliwe objawy okresowe a okres mam dostać w środe,czwartek, jeszcze teraz do pracy i sobie małą podźwigam ona naprawde jest klucha, uwielbia jeść
Ale cóż już włanie schowałam termometr bo za bardzo mnie to kosztuje nerwów
Czeakam na pozytywne Twoje wynikiReni, bliska77, grosza, caffe, polarmiś, samira, megan8 lubią tę wiadomość