X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie pamiętam, która z Was niecierpliwi się a jest świeżo po poronieniu

polecam https://ovufriend.pl/wykres,430c3ecd8e15aad3ac94ef6563bba03c.html

Tutaj dziewczyna odczekała 3 miechy i zaszła książkowo w 4 cyklu ;-)

tak więc głowa do góry

inessa, caffe, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2013, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Reni kochana moja dzięki za wpis ale nie mam pojęcia co z tym okresem?Bóle są cały czas takie same,dziś 48dc i nic się nie dzieje,trza wezwać Natanka na pomoc. sama już się denerwuję :)
    MIŁEGO POGODNEGO DNIA KOCHANE <3 <3 <3

Iza, trzymamy kciuki bardzo mocno, a może akurat????? kto wie kto wie ;-)

Reni, iza37, inessa, grosza, caffe, megan8, Bursztyn, Panda lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    O widzisz...to Polarmiś wytłumaczyła lepiej...mnie się wydawało, że może podnieść tempkę...ale wtedy nie mierzyłam nic, stąd mój błąd..No to teraz już wiem więcej....
    Polarmisiu no a w takim razie luteina - podniesie tempkę?
    ja co prawda nie Polarmiś ale tak, luteina ma wpływ na temperaturę ponieważ jest hormonem naturalnym a nie syntetycznym

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2013, 07:31

Reni, inessa, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem wiem Bozia
    ale jak skończyłam magiczne 35 lat to nie panuję nad wagą
    fakt mniej się człowiek rusza itd
    współczuję ludziom otyłym! ja mam tylko 14 kg więcej i już mi się nic nie chce nie mam siły tyłka ruszyć, męczę się i dlatego też gorzej zabrać się za ćwiczenia
    a co mają powiedzieć osoby które mają kilkadziesiąt kg nadwagi
    podziwiam za upór i konsekwencję w działaniu

inessa, grosza, caffe, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, Bozia płaczę ze śmiechu hahhahaha. Mój mąż patrzy na mnie jak na UFO hahhahahah. Rozbawiłyście mnie do łez :) :) :)

Reni, inessa, bliska77, caffe lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • Reni Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż co chwilę się śmieje .. znowu z nimi piszesz?
    a ja w domu albo na laptopie albo jak nie chce mi się go odpalać to w komórce siedzę na formum ;-)

inessa, bliska77, caffe lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 170cm wzrostu i ważę 74kg a chciałabym mieć tak z 67kg, ale cóż życie. Nie jestem konsekwentna i nie będę się katować dietami a ćwiczenia tak naprawdę-nie chce mi się :)Po ciąży się wezmę może za siebie. Na razie to mam plan przytyć jakieś 15kg. choć z dziewczynami przytyłam 40 i 35 ale zaraz to zrzucałam z nawiązką i całe życie ważyłam około 50kg....

Reni, inessa, bliska77, anna maria, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    ja co prawda nie Polarmiś ale tak, luteina ma wpływ na temperaturę ponieważ jest hormonem naturalnym a nie syntetycznym
    Aguś a jak to jest, że akurat Ty zażywasz luteinę, a nie dupka? Od czego to zależy?

inessa, bliska77, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja większość czasu ważyłam 58 przy wzroście 168 niestety 2 lata temu jak rzucałam palenie wskoczyło mi 12 kg w trzy miesiące i tak się trzyma wskakuje +/- kilo, dwa
    to niby nie jest dużo a jednak
    mój mąż się cieszy, bo jednak większość poszła w cycki
    mi mniej do śmiechu ;-)

inessa, grosza, caffe, Kasik303, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2013, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naturalny progesteron/luteina otrzymywane są z moczu kobiet ciężarnych i mają wpływ na temperaturę ciała (podwyższają ją). Lekarze-ginekolodzy mają różne szkoły, mój uważa że to co naturalne to lepsze, (ma to sowje plusy i minusy) Minusem jest to że ciągle mi coś cieknie z .... i strasznie to mnie irytuję bo biegam do toalety i sprawdzam czy to nie wstrętna @....

Bozia3 wrote:
    O widzisz...to Polarmiś wytłumaczyła lepiej...mnie się wydawało, że może podnieść tempkę...ale wtedy nie mierzyłam nic, stąd mój błąd..No to teraz już wiem więcej....
    Polarmisiu no a w takim razie luteina - podniesie tempkę?

inessa, bliska77, grosza, caffe, Bursztyn, Panda lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie w nowym dniu i tygodniu :D
    Ale juz napisałyście hohhohohohoho
    Ja zaraz do pracy trzymajcie się i piszcie tyle abym mogła potem to doczytać :P i odpisać :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2013, 07:45

bliska77, caffe, anna maria, samira, samira, Bursztyn, Panda lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2013, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana Iness, trzymasz nas w szalonym napiciu!

inessa, grosza, grosza, caffe lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teraz ważę 78 kg (przy 170 cm) więc wiem, że powinnam zrzucić jakieś 4-5 kg i tyle mi wystarczy...bo poniżej 73 kg w moim wieku już się nie obkurczam, a po prostu marszczę - i to też nie jest ładne. Do porodu szłam z wagą 116 kg - czad!!! Najlepiej i najłatwiej chudło mi się na Dukanie, ale ma on dla mnie 2 wady - dużo więcej kasy wydaje się na jedzenie no i jest czasochłonny...a tak poza tym to bajka...jak pięknie się chudnie..:)

Reni, iza37, bliska77, inessa, grosza, caffe, anna maria, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2013, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Aguś a jak to jest, że akurat Ty zażywasz luteinę, a nie dupka? Od czego to zależy?
    chyba od niczego, po prostu po kilku miesiącach z dupkiem lekarka zmieniła mi na luteinę, nie wiem, zapytam o to ;-)

inessa, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2013, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja to lepiej nie mówić 167 i 78 hahahha

iza37, inessa, grosza, caffe lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co tam waga!!!! i tak zajebiste z WAS kobietki!!!! Mykam wziasć sie za pracę a wy piszcie, piszcie....po południu poczytam :)

inessa, bliska77, grosza, caffe, samira, blondynka, promyk, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2013, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki
    u mnie też ładny dzionek, choć z za szpitalnego okna. Dziś mnie trochę mdli. Piersi nie bolały mnie przez dwa dni więc już panika była, ale temp. się trzyma. Dziś piersi pieką ale nie wiem czy to od ciąży czy dlatego że tak je wczoraj wymacałam, gdy sprawdzałam czy coś się w nich dzieje.
    Dziś już byłam na usg. Lekarz raczej wykluczył ciążę pozamaciczną. Mówi że jakby coś było widać ale sprzęt nie jest pierwszej klasy.
    Więc zostały mi dwa wyjścia, Albo się zagnieździ albo nie :(.
    Dziś jadę w końcu do Szczecina. Mam tydzień zwolnienia i mam się umówić do lekarza swojego i zrobić betę czego się okropnie boję.

Polarmiś, trzymam kciuki za Twoje wyniki. Chyba jestem w stanie sobie wyobrazić co przeżywasz. Ja jutro też zrobię.

Reni z tego co czytałam dufek nie wpływa na temperaturę za to luteina tak. Mi na sen pomaga meliska 

Iza 37 może zatestujesz ???????????? zawsze masz takie długie cykle????????

inessa, bliska77, grosza, caffe, Panda, gosia7122, promyk, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2013, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blondynka wrote:
    Cześć dziewczynki
    u mnie też ładny dzionek, choć z za szpitalnego okna. Dziś mnie trochę mdli. Piersi nie bolały mnie przez dwa dni więc już panika była, ale temp. się trzyma. Dziś piersi pieką ale nie wiem czy to od ciąży czy dlatego że tak je wczoraj wymacałam, gdy sprawdzałam czy coś się w nich dzieje.
    Dziś już byłam na usg. Lekarz raczej wykluczył ciążę pozamaciczną. Mówi że jakby coś było widać ale sprzęt nie jest pierwszej klasy.
    Więc zostały mi dwa wyjścia, Albo się zagnieździ albo nie :(.
    Dziś jadę w końcu do Szczecina. Mam tydzień zwolnienia i mam się umówić do lekarza swojego i zrobić betę czego się okropnie boję.

Polarmiś, trzymam kciuki za Twoje wyniki. Chyba jestem w stanie sobie wyobrazić co przeżywasz. Ja jutro też zrobię.

Reni z tego co czytałam dufek nie wpływa na temperaturę za to luteina tak. Mi na sen pomaga meliska 

Iza 37 może zatestujesz ???????????? zawsze masz takie długie cykle????????
    Blondynka trzymaj się, będzie dobrze, jestem tego pewna

inessa, caffe lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blondasku czegoś nie rozumiem
    jesteś w 5 tyg (tak wynika z suwaczka)
    a piszesz, że albo się zagnieździ albo nie i pęcherzyka nie widać
    to jak to jest
    zagnieżdza się 7-10 dc tak? beta wychodzi taka jaka powinna w ciąży
    więc o co cho?

p.s. trzymaj się ciepło

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2013, 08:15

inessa, bliska77, grosza, caffe, anna maria, samira, Panda, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2013, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmiś ja już nie wierze,że cos wyjdzie w tym cyklu tempka jest powyżej ale i tak już spada do tego mam wszystkie możliwe objawy okresowe a okres mam dostać w środe,czwartek, jeszcze teraz do pracy i sobie małą podźwigam ona naprawde jest klucha, uwielbia jeść ;)
    Ale cóż już włanie schowałam termometr bo za bardzo mnie to kosztuje nerwów :P
    Czeakam na pozytywne Twoje wyniki :D

Reni, bliska77, grosza, caffe, polarmiś, samira, megan8 lubią tę wiadomość

‹‹ 646 647 648 649 650 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ