X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2013, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    No ale ta piosenka to jest w sam raz dla staraczek i powinna być hymnem tego forum :P
    hahahah dobre ,jesli do do celów prokreacyjnych to jestem na tak :D

caffe, Bursztyn, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2013, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Te ze sklepu czasami "jadą" proszkiem do pieczenia, a masy gumą do żucia :P ale niektóre cukiernie mają wyśmienite ciasta, z tym że pewnie tam jest więcej chemii niż w tych domowych.
    dokladnie! ja tez wyczuwam czesto proszek do pieczenia i sztuczne aromaty. W Krakowie znam taka niewielka cukiernie, rodzinny interes i jedynie tam mozna zjesc dobre ciasta, reszta to masowka w proszku, paskudztwo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2013, 20:11

caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2013, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    orbitrek..Fajny sprzęt biegniesz jak po schodach i machasz rekami wydaje się łatwe
    Mam na siłowni. Wskoczyłam na luzaka a tu po 3 min nie mam sily haha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2013, 20:13

Bursztyn, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2013, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a co to takiego?
    dam linka i zobaczysz :P

np. http://allegro.pl/orbitrek-treningowy-z-ciezarkami-i-sensorem-pulsu-i3305178734.html

Bursztyn, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2013, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    dokladnie! ja tez wyczuwam czesto proszek do pieczenia i sztuczne aromaty. W Krakowie znam taka niewielka cukiernie, rodzinny interes i jedynie tam mozna zjesc dobre ciasta, reszta to masowka w proszku, paskudztwo.
    W cukierni to najczęściej kupuję pączki i jakieś bułki drożdżowe. Reszta średnio mi smakuje. I zgadzam się z Tobą, że ewentualnie coś dobrego można zjeść w tych małych cukierniach, gdzie produkty są domowe.
    Nieraz z mniejszych sklepach ludzie wstawiają swoje wypieki, też niektóre są dobre. Ale nie ma to jak swoje sprawdzone przepisy :) Ja czasami wolę obejść się smakiem niż zjeść coś byle jakiego.

nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2013, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira, fajny sprzet :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2013, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    W cukierni to najczęściej kupuję pączki i jakieś bułki drożdżowe. Reszta średnio mi smakuje. I zgadzam się z Tobą, że ewentualnie coś dobrego można zjeść w tych małych cukierniach, gdzie produkty są domowe.
    Nieraz z mniejszych sklepach ludzie wstawiają swoje wypieki, też niektóre są dobre. Ale nie ma to jak swoje sprawdzone przepisy :) Ja czasami wolę obejść się smakiem niż zjeść coś byle jakiego.
    to tak samo jak ja, paczek lub drozdzowka :)

Brakuje mi tutaj najbardziej domowych szrlotek, albo ciasta drozdzowego ze sliwkami i kruszonka.

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2013, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

Brakuje mi tutaj najbardziej domowych szrlotek, albo ciasta drozdzowego ze sliwkami i kruszonka.
    w sierpniu sobie odbijesz jak przyjedziesz :)

nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2013, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mało kupuje z cukierni bardzo mało bo moja mam super piecze a już pączki to rewelacja ludzie u niej zamawiają a ja teraz piekę mało bo mój maż nie je prawie słodyczy teśc też tylko ja i teściowa :D
    A p. Musierowicz jest z Poznania i niedawno wyszły jej nowe książki, mieszka w jednej z najbardziej nielubianych i dlikatnie mówiąc trudnych dzielnic Poznania :)

nick nieaktualny, caffe, grosza, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2013, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    w sierpniu sobie odbijesz jak przyjedziesz :)
    oooo taaaak!!! :D

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2013, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

Szarlotkę miałam 2 tygodnie temu, 3/4 sama zjadłam :P

ze śliwkami też piekę. I pączki też, tydzień temu zrobiłam, to w pracy zjadłam 7 szt :P

nick nieaktualny, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2013, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dobrej nocy, dobrego tygodnia owocnego :D <3 :P

nick nieaktualny, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2013, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez dobrej nocki i do jutra <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2013, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a teraz jedna z moich ulubionych Pietrzak -Żeby Polska była Polska i Pamiętajcie o Ogrodach :)

nick nieaktualny, caffe, grosza, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2013, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my śmiejemy się z harcerzy i innych bohaterów pana samochodzika :D

• caffe Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2013, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2013, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiu się obudził, misiu głodny...
    caffe wrote:
    A ja własnie zrobiłam ciasto (tort)truskawkowo-wiśniowy z bitą śmietaną i polewą z żelu owocowego. Kto chętny? :P

anna maria, Mango, grosza, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 02:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Polarmis,

Boze dziewczynki ale robicie smaka nie wolno tak, ja to moze w 2014 sie doczekam jakis polski wypiekow, jejku wcinajcie i smakujcie bo mozecie...nic mi nie pozostaje jak tylko upiec cos hahaha chociaz to i tak nie bedzie smakowalo tak jak powinno...buuu :(

U mnie juz lunch sie zbliza tak ze zrobie sobie przerwe w pracy nie zebym jakos ciezko tutaj pracowala, mam luzacki poniedzialek i tak lubie :)

Ktora teraz w kolejce po zielony groszek bo sie zgubilam? Inesska chyba tak?

anna maria, Mango, nick nieaktualny, caffe, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 04:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie dziewczyny ,piekny poranek u mnie zapowiada sie bardzo cieply dzien.

Mango, Panda, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 04:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misiek jak sie czujesz?
    polarmiś wrote:
    Misiu się obudził, misiu głodny...

Mango, nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość

201407014965.png
‹‹ 644 645 646 647 648 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ