35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:Te ze sklepu czasami "jadą" proszkiem do pieczenia, a masy gumą do żucia
ale niektóre cukiernie mają wyśmienite ciasta, z tym że pewnie tam jest więcej chemii niż w tych domowych.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2013, 20:11
caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
orbitrek..Fajny sprzęt biegniesz jak po schodach i machasz rekami wydaje się łatwe
Mam na siłowni. Wskoczyłam na luzaka a tu po 3 min nie mam sily hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2013, 20:13
Bursztyn, samira, caffe, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:dokladnie! ja tez wyczuwam czesto proszek do pieczenia i sztuczne aromaty. W Krakowie znam taka niewielka cukiernie, rodzinny interes i jedynie tam mozna zjesc dobre ciasta, reszta to masowka w proszku, paskudztwo.
Nieraz z mniejszych sklepach ludzie wstawiają swoje wypieki, też niektóre są dobre. Ale nie ma to jak swoje sprawdzone przepisyJa czasami wolę obejść się smakiem niż zjeść coś byle jakiego.
inessa, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:W cukierni to najczęściej kupuję pączki i jakieś bułki drożdżowe. Reszta średnio mi smakuje. I zgadzam się z Tobą, że ewentualnie coś dobrego można zjeść w tych małych cukierniach, gdzie produkty są domowe.
Nieraz z mniejszych sklepach ludzie wstawiają swoje wypieki, też niektóre są dobre. Ale nie ma to jak swoje sprawdzone przepisyJa czasami wolę obejść się smakiem niż zjeść coś byle jakiego.
Brakuje mi tutaj najbardziej domowych szrlotek, albo ciasta drozdzowego ze sliwkami i kruszonka.samira, inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mało kupuje z cukierni bardzo mało bo moja mam super piecze a już pączki to rewelacja ludzie u niej zamawiają a ja teraz piekę mało bo mój maż nie je prawie słodyczy teśc też tylko ja i teściowa
A p. Musierowicz jest z Poznania i niedawno wyszły jej nowe książki, mieszka w jednej z najbardziej nielubianych i dlikatnie mówiąc trudnych dzielnic Poznaniasamira, caffe, grosza, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:to tak samo jak ja, paczek lub drozdzowka
Brakuje mi tutaj najbardziej domowych szrlotek, albo ciasta drozdzowego ze sliwkami i kruszonka.
ze śliwkami też piekę. I pączki też, tydzień temu zrobiłam, to w pracy zjadłam 7 sztinessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc Polarmis,
Boze dziewczynki ale robicie smaka nie wolno tak, ja to moze w 2014 sie doczekam jakis polski wypiekow, jejku wcinajcie i smakujcie bo mozecie...nic mi nie pozostaje jak tylko upiec cos hahaha chociaz to i tak nie bedzie smakowalo tak jak powinno...buuu
U mnie juz lunch sie zbliza tak ze zrobie sobie przerwe w pracy nie zebym jakos ciezko tutaj pracowala, mam luzacki poniedzialek i tak lubie
Ktora teraz w kolejce po zielony groszek bo sie zgubilam? Inesska chyba tak?anna maria, Mango, inessa, caffe, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość