35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
inessa wrote:Tylko ja jestem sama ,wiesz, a mała za długo nie chce siedzieć w miejscu bo jest odrazu "płacz i zgrzytanie zębów"
zobaczymy jak jutro bedzie czy jeszcze test wyjdzie pozytywny jeżeli tak to poprostu nie pójde sama albo wogóle nie pójde
Dzieki Groszainessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Caffe no właśnie teraz nie pytałam i tu jest problem bo ja tak od około 15 nie krwawie ani nie plamie a brzuch mnie pobolewa jak na @
Po poronieniu odnośnie kolejnej ewentualnej ciąży mam na początku leżeć plackiem, do czasu aż lekarz oceni sytuację - to jego zalecenie.inessa, Bursztyn, Mango, promyk, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Caffe dzięki właśnie to robie i rano zobaczymy co test pokaże
Wiesz, nawet do łazienki trzeba uważać i broń Boże nic nie dźwigaj, nawet ciężkiego kubka z herbatą.
A orientowałaś się jak zminimalizować reakcje obronne Twojego organizmu przed odrzucaniem zarodka?Bursztyn, inessa, promyk, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Przepraszam, że to napiszę ale może powinnaś zrezygnować z tej pracy
z tego co pamiętam to masz Inesko problem też z kręgosłupem i żadne pieniądze nie są tego warte, żeby się zajechać
tym bardziej, że jeszcze się nadźwigasz swoje więc oszczędzaj się!
inessa wrote:Dziekuje AngelaBede tak brać ale mam pytanie jeżeli wzięłam pierwszą tabletke około 17 to kiedy moge drugą wziąć?
Grosza a masz pomysł jak nie dźwigać dziecka 7 miesięcznego kiedy mieszkają na 3 piętrze i do tego dziecko ząbkuje?caffe, Bursztyn, inessa, Mango, Panda, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
co to za zel ile kosztuje i gdzie go się kupuje?
Bozia3 wrote:atkowo kupiłam sobie żel sprzyjający zapłodnieniu i będę pić syrop przed owulką.... - wszystko naraz...Natanki mojego M oszaleją...
inessa lubi tę wiadomość
-
Bozia to ja już nic nie rozumiem
teraz to jestem już w czarnej dupie
bez kitu
to ja jednak wierzę mojemu ginowiże do 48 godz po owu można zajść
jakby tak było krótko to ludzie by się nie rozmnażali tym bardziej, że owulacji bez monitoringu nie ustalisz
nie no załamka
6 godzin? to ja nawet z pracy nie zdążę wrócićBozia3 wrote:Nie bursztynku, ale mogę ją dopytać w czwartek - tylko napisz o co CI dokładnie chodzi...Ja akurat mam go dosyć dużo - i bardzo mi się go zrobiło więcej po wiesiołku i tych glutach siemieniowych - no i może jeszcze po Sroce - ale mam go w tym cyklu nienaturalnie więcej - widać, że jakieś wystymulowane to.... Dodatkowo kupiłam sobie żel sprzyjający zapłodnieniu i będę pić syrop przed owulką.... - wszystko naraz...Natanki mojego M oszaleją...
caffe, inessa, Bursztyn, Mango, polarmiś, Panda, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość