X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaptu, mój gin i zresztą gin z kliniki twierdzą, że suplementacja się nie zaszkodzi, wiec ryzyka przedawkowania nie ma. Ale wyniki ponad 20 w tym czasie co Ty jesteś są chyba oki?

kapturnica, kkisia, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj w nocy tak mnie bolal brzuch okresowo ze przysnilo mi sie ze rodze, liczylam w snie przerwy pomiedzy skurczami, bylo lozko polowe, piekny mlody gin i kupa przy parciach ( tak realnie ze jak sie obudzilam to pierwsze co zrobilam to sprawdzilam czy nie nasralam do lozka) . Mialam juz spore rozwarcie. Lekarz widzial buzie i to ze dziecko owiniete jest pepowina i sie obudzilam. I zagladam na forum a tu ... dramat..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 07:39

Mega, gretka, Aasiula, paszczakin, Niuta, kkisia, moremi, Bozia3, malgos741, macduska, ComeToMeBaby, BISCA, gosia7122, Bursztyn, Arwena, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Kaptu, mój gin i zresztą gin z kliniki twierdzą, że suplementacja się nie zaszkodzi, wiec ryzyka przedawkowania nie ma. Ale wyniki ponad 20 w tym czasie co Ty jesteś są chyba oki?
    Wg tego co sprawdzałam wynik powyzej 20 nie ejst zły.Ale jak sama piszesz czym wzyszy tym lepiej..Niektore maja i po60..Tyle nie musze meic ale te 30 by mnie uspokajało :)

gretka, Aasiula, kkisia, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A macie z nią kontakt? Jakis whatsapp, ten cośtam out? Kurka nie mogę uwierzyć....zmroziło mnie....

kapturnica, gretka, Aasiula, kkisia, Bozia3, malgos741, macduska, gosia7122, Arwena, Dorka1979 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Dzisiaj w nocy tak mnie bolal brzuch okresowo ze przysnilo mi sie ze rodze, liczylam w snie przerwy pomiedzy skurczami, bylo lozko polowe, piekny mlody gin i kupa przy parciach ( tak realnie ze jak sie obudzilam to pierwsze co zrobilam to sprawdzilam czy nie nasralam do lozka) . Mialam juz spore rozwarcie. Lekarz widzial buzie i to ze dziecko owiniete jest pepowina i sie obudzilam. I zagladam na forum a tu ... dramat..
    Mnie sie tez gowno śniło...ale bez porodu i tez rano sprawdzałam, bo mnie sie śnił piękny, biały kibel...zryty beret już mam....

gretka, SolarPolar, Aasiula, kkisia, moremi, Bozia3, Bursztyn, Dorka1979 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam Panie, no coz mnie tez zatkalo jak ok. 6 wpiswalam tempke....
    a w sumie mnie zastanawialo co tak sprawozdawca ucichl przed finalem...
    i gdze te testujace? ja sobie darowalam po pomiarze...

kapturnica, Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

gretka
  • gretka Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Wg tego co sprawdzałam wynik powyzej 20 nie ejst zły.Ale jak sama piszesz czym wzyszy tym lepiej..Niektore maja i po60..Tyle nie musze meic ale te 30 by mnie uspokajało :)

a wlasnie czy wiadomo o ile lutka podnosi temperature i poziom progesteronu?
    tempka w sumie jest tu mniej wazna...?

gretka
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem co napisac ,jakie to przykre,ale czy to nie jest jakas prowokacja ,kurde nie wiem sama co o tym myslec :(
    no rozwaliło mnie no... :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 08:08

Mega, kkisia, ComeToMeBaby, Arwena lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Nie wiem co napisac ,jakie to przykre,ale czy to nie jest jakas prowokacja ,kurde nie wiem sama co o tym myslec :(
    no rozwaliło mnie no :(
    Z jednej strony wolałabym zeby to był głupi żart. Bo aż serce boli jak sie to czyta....

Aasiula, kapturnica, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Z jednej strony wolałabym zeby to był głupi żart. Bo aż serce boli jak sie to czyta....
    Uwierz mi ja tez ...:(

Mega, kapturnica, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdziu co jest kurna grane :(

malgos741, kapturnica, gretka, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myslicie ze pisalbym takie rzeczy publicznie dla jaj?
    Wiem co potrafi ta instytucja razem z policja w Norwegii. Oni nie maja serca.
    Nie przespalem nocy bo jak tu spac?! To jest dramat. Nawet nie wiem do czego to porownac. Bo kiedys jak mnie okradziono w NO czy w PL to czulem zlosc, czy tez dostalem pistolet do glowy i plecow to strach, przezywalem wtedy cos innego.
    Widzialem tez smierc, ludzie umierali przy mnie w zyciu zawodowym i prywatnym. To tez jest zdramat i prawie koniec swiata.
    Dla mnie brak dzieci i kobiety to koniec swiata, to ze musialy wyjsc od siebie z domu.
    Teraz mam wyrzuty sumienia ze sie nie postawilem tym ludziom ale 4 na jednego to ciezka sprawa. Do tego maja bron.
    Teraz to smutek, ogromny bol i nie wiem co robic bo kobieta ktora ma serce odpisala by przynajmniej na 1 SMSa.

• moremi Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    A macie z nią kontakt? Jakis whatsapp, ten cośtam out? Kurka nie mogę uwierzyć....zmroziło mnie....
    Faktycznie skasowała konto na facebooku. Kontaktu z nią nie ma, bo przecież facet napisal, że dlatego, że ona lubi młodszych to internet odciął.
    Mam wrażenie, że facet jest niepewny, albo zazdrosny w chorobliwy sposób, bo internet się odcina w sytuacji, gdy a) nastolatek pyskuje (wątpliwy sposób wychowawczy), b) przestępcom internetowym w USA.
    Nie będę spekulować, bo to bez sensu. To akurat wryło mi się w pamięć.

ComeToMeBaby, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje ze oni wiedza ze ona karmi i nie zrobia tego co kiedys czytalem i mowili mi ludzie.
    Ta instytucja jest w stanie dac prochy matce w "trosce" o dziecko i zabrac dzieci.
    Wtedy moze byc juz za pozno.
    Kurwa sorry ale mam zrypana glowe bo w tym kraju dzieje sie sporo roznych rzeczy, ktore ciezko Polakow i innym ludziom zrozumiec.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morek ale ktos mial jej numer fona chyba,moze by sprobowal kontaktu

iwcia77 lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Morek ale ktos mial jej numer fona chyba,moze by sprobowal kontaktu
    Iwcia chyba ma i Bozia.

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak odlaczylem internet w domu bo m.in dziewczynka 13 letnia, ktora nie jest moja corka, jest w stanie byc takze bardzo wulgarna do mnie i umie stosowac przemoc fizyczna wobec faceta. Dziecko takie rzeczy zobaczylo w domu. Niestety ale zanim ja sie pojawilem w ich zyciu. Tego nie jestem pewien w 100% ale tak czuje bo skad dziecko umie takie rzeczy i skad i dlaczego mowi do osoby doroslej "wypierdalaj". Tego nie uslyszala odemnie. Brzydze sie przemoca fizyczna we wlasnym domu i nigdy tego nie robilem. Ale gdy kobieta bije faceta i szantazuje dziecmi i sexem to cos jest nie tak prawda?
    Mowie Wam ta cala sytuacja nie jest normalna. O siebie i A sie juz nie boje bo jestesmy dorosli ale DZIECI!!! omfg

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Far przykre to co piszesz ale jak mamy ci pomoc

• moremi Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Far, a próbowaliście skorzystać z pomocy kogoś z zewnątrz? Bo z tego co rozumiem po prostu zrzucasz całą winę na tą sytuację na A. I tak jak napisałam - odcięcie internetu jest wątpliwą formą wychowawczą.
    I nastolatki tak zwyczajnie potrafią być wulgarne. Zwłaszcza podczas burzy hormonalnej w okresie dorastania. Nie muszą wulgaryzmów uczyć się od rodziców, w domu. Rówieśnicy, internet, telewizja też są dobrym źródłem takich informacji. Jeżeli jedyną Twoją reakcją jest karanie, to nie dziwię się, że doszło do ekalacji tych zachowań.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 08:55

Mega, ComeToMeBaby, gretka, Pusurek, gosia7122, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a w ogóle co to znaczy odciąłem im internet? Dorosłej kobiecie? To brzmi jak stopniowo chcę ją ubezwłasnowolnić?
    Wybacz Far ale ja już się w całej tej opowieści pogubiłam
    coś złego się wydarzyło - to na pewno
    ale nie znamy przyczyny tego całego zdarzenia i mamy informacje tylko z jednej strony
    Nikt bez powodu nie zgłasza służbom, żeby odebrały dziecko
    nie wiem jakoś mi się to kupy nie trzyma
    no i jak możemy pomóc?

moremi, Pusurek, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 6746 6747 6748 6749 6750 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ