35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaptu, mój gin i zresztą gin z kliniki twierdzą, że suplementacja się nie zaszkodzi, wiec ryzyka przedawkowania nie ma. Ale wyniki ponad 20 w tym czasie co Ty jesteś są chyba oki?
kapturnica, kkisia, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj w nocy tak mnie bolal brzuch okresowo ze przysnilo mi sie ze rodze, liczylam w snie przerwy pomiedzy skurczami, bylo lozko polowe, piekny mlody gin i kupa przy parciach ( tak realnie ze jak sie obudzilam to pierwsze co zrobilam to sprawdzilam czy nie nasralam do lozka) . Mialam juz spore rozwarcie. Lekarz widzial buzie i to ze dziecko owiniete jest pepowina i sie obudzilam. I zagladam na forum a tu ... dramat..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 07:39
Mega, gretka, Aasiula, paszczakin, Niuta, kkisia, moremi, Bozia3, malgos741, macduska, ComeToMeBaby, BISCA, gosia7122, Bursztyn, Arwena, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Kaptu, mój gin i zresztą gin z kliniki twierdzą, że suplementacja się nie zaszkodzi, wiec ryzyka przedawkowania nie ma. Ale wyniki ponad 20 w tym czasie co Ty jesteś są chyba oki?
gretka, Aasiula, kkisia, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
A macie z nią kontakt? Jakis whatsapp, ten cośtam out? Kurka nie mogę uwierzyć....zmroziło mnie....
kapturnica, gretka, Aasiula, kkisia, Bozia3, malgos741, macduska, gosia7122, Arwena, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Dzisiaj w nocy tak mnie bolal brzuch okresowo ze przysnilo mi sie ze rodze, liczylam w snie przerwy pomiedzy skurczami, bylo lozko polowe, piekny mlody gin i kupa przy parciach ( tak realnie ze jak sie obudzilam to pierwsze co zrobilam to sprawdzilam czy nie nasralam do lozka) . Mialam juz spore rozwarcie. Lekarz widzial buzie i to ze dziecko owiniete jest pepowina i sie obudzilam. I zagladam na forum a tu ... dramat..
gretka, SolarPolar, Aasiula, kkisia, moremi, Bozia3, Bursztyn, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
witam Panie, no coz mnie tez zatkalo jak ok. 6 wpiswalam tempke....
a w sumie mnie zastanawialo co tak sprawozdawca ucichl przed finalem...
i gdze te testujace? ja sobie darowalam po pomiarze...kapturnica, Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
kapturnica wrote:Wg tego co sprawdzałam wynik powyzej 20 nie ejst zły.Ale jak sama piszesz czym wzyszy tym lepiej..Niektore maja i po60..Tyle nie musze meic ale te 30 by mnie uspokajało
a wlasnie czy wiadomo o ile lutka podnosi temperature i poziom progesteronu?
tempka w sumie jest tu mniej wazna...?gretka -
Nie wiem co napisac ,jakie to przykre,ale czy to nie jest jakas prowokacja ,kurde nie wiem sama co o tym myslec
no rozwaliło mnie no...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 08:08
Mega, kkisia, ComeToMeBaby, Arwena lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Nie wiem co napisac ,jakie to przykre,ale czy to nie jest jakas prowokacja ,kurde nie wiem sama co o tym myslec
no rozwaliło mnie noAasiula, kapturnica, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMyslicie ze pisalbym takie rzeczy publicznie dla jaj?
Wiem co potrafi ta instytucja razem z policja w Norwegii. Oni nie maja serca.
Nie przespalem nocy bo jak tu spac?! To jest dramat. Nawet nie wiem do czego to porownac. Bo kiedys jak mnie okradziono w NO czy w PL to czulem zlosc, czy tez dostalem pistolet do glowy i plecow to strach, przezywalem wtedy cos innego.
Widzialem tez smierc, ludzie umierali przy mnie w zyciu zawodowym i prywatnym. To tez jest zdramat i prawie koniec swiata.
Dla mnie brak dzieci i kobiety to koniec swiata, to ze musialy wyjsc od siebie z domu.
Teraz mam wyrzuty sumienia ze sie nie postawilem tym ludziom ale 4 na jednego to ciezka sprawa. Do tego maja bron.
Teraz to smutek, ogromny bol i nie wiem co robic bo kobieta ktora ma serce odpisala by przynajmniej na 1 SMSa. -
Mega wrote:A macie z nią kontakt? Jakis whatsapp, ten cośtam out? Kurka nie mogę uwierzyć....zmroziło mnie....
Mam wrażenie, że facet jest niepewny, albo zazdrosny w chorobliwy sposób, bo internet się odcina w sytuacji, gdy a) nastolatek pyskuje (wątpliwy sposób wychowawczy), b) przestępcom internetowym w USA.
Nie będę spekulować, bo to bez sensu. To akurat wryło mi się w pamięć.ComeToMeBaby, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyMam nadzieje ze oni wiedza ze ona karmi i nie zrobia tego co kiedys czytalem i mowili mi ludzie.
Ta instytucja jest w stanie dac prochy matce w "trosce" o dziecko i zabrac dzieci.
Wtedy moze byc juz za pozno.
Kurwa sorry ale mam zrypana glowe bo w tym kraju dzieje sie sporo roznych rzeczy, ktore ciezko Polakow i innym ludziom zrozumiec. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak odlaczylem internet w domu bo m.in dziewczynka 13 letnia, ktora nie jest moja corka, jest w stanie byc takze bardzo wulgarna do mnie i umie stosowac przemoc fizyczna wobec faceta. Dziecko takie rzeczy zobaczylo w domu. Niestety ale zanim ja sie pojawilem w ich zyciu. Tego nie jestem pewien w 100% ale tak czuje bo skad dziecko umie takie rzeczy i skad i dlaczego mowi do osoby doroslej "wypierdalaj". Tego nie uslyszala odemnie. Brzydze sie przemoca fizyczna we wlasnym domu i nigdy tego nie robilem. Ale gdy kobieta bije faceta i szantazuje dziecmi i sexem to cos jest nie tak prawda?
Mowie Wam ta cala sytuacja nie jest normalna. O siebie i A sie juz nie boje bo jestesmy dorosli ale DZIECI!!! omfg -
nick nieaktualny
-
Far, a próbowaliście skorzystać z pomocy kogoś z zewnątrz? Bo z tego co rozumiem po prostu zrzucasz całą winę na tą sytuację na A. I tak jak napisałam - odcięcie internetu jest wątpliwą formą wychowawczą.
I nastolatki tak zwyczajnie potrafią być wulgarne. Zwłaszcza podczas burzy hormonalnej w okresie dorastania. Nie muszą wulgaryzmów uczyć się od rodziców, w domu. Rówieśnicy, internet, telewizja też są dobrym źródłem takich informacji. Jeżeli jedyną Twoją reakcją jest karanie, to nie dziwię się, że doszło do ekalacji tych zachowań.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 08:55
Mega, ComeToMeBaby, gretka, Pusurek, gosia7122, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
a w ogóle co to znaczy odciąłem im internet? Dorosłej kobiecie? To brzmi jak stopniowo chcę ją ubezwłasnowolnić?
Wybacz Far ale ja już się w całej tej opowieści pogubiłam
coś złego się wydarzyło - to na pewno
ale nie znamy przyczyny tego całego zdarzenia i mamy informacje tylko z jednej strony
Nikt bez powodu nie zgłasza służbom, żeby odebrały dziecko
nie wiem jakoś mi się to kupy nie trzyma
no i jak możemy pomóc?moremi, Pusurek, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość