35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Oj tam oj tam.
Przykro.... Podejmujesz jakies kolejne kroki?Czy działasz jak do tej pory?? Wiesz..myslalam ,ze moze powinnas powtorzyc te histero w zw z tymi zrostami..Moze tu tkwi problem ?
Mega, macduska, gretka lubią tę wiadomość
-
Far wrote:Ok to moze spytam odrazu. Trenowalas kiedy jakis sport zawodowo? Na bardzo wysokim poziomie ze piszesz ze sport nie ma z tym nic wspolnego?
Sport takze od malego, bardzo malego, uczy ze w sporcie i zyciu nalezy kontrolowac emocje..
Tak chcialbym wiedziec gdzie sa dzieci. A to ze nie wiem mnie denerwuje? To tez nienormalne czy co?
Napisalem juz wczesniej ze moj polski nie jest jakis super bo nie umiem w tym jezyku pewnie sie odpowiednio wypowiedziec.
Dogadanie sie doroslych to alpha i omega. Komunikacja
Weź dupę w troki i idź ich szukać, a nie płaczesz na forum. Ogarnij się.malgos741, Mega, ania.g, ComeToMeBaby, gretka, paszczakin, Pusurek, gosia7122, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Come zgodnie z obietnicą wklejam na chwilkę zdjęcia
Uczestnicy weekendowego zamieszania
Zdjęć nie cytować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 10:12
kapturnica, moremi, Mega, malgos741, ComeToMeBaby, Reni, gretka, Pusurek, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Tak, uprawiałam sport wyczynowo. Ale nic Ci do tego. Nie jestem tu po to by się przechwalać.
Weź dupę w troki i idź ich szukać, a nie płaczesz na forum. Ogarnij się. -
nick nieaktualny
-
Far wrote:Nie chce tez rozwiazania. Pytam czy ktoras z Was odczula lub przeczytala cos co niepokoi Was.
Ja podejrzewam depresie poporodowa oraz inne sprawy z przeszlosci. Ale ok dam sobie rade, jakos.kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:Wsparcie widzę chyba rzeczywiście w urzędnikach- konsulat, ambasada, mają tam chyba jakieś organizacje chroniące prawa dziecka.
Come z tego co mi wiadomo, to w Norwegi jest jeszcze gorzej jak w Niemczech jeśli chodzi o odbieranie dzieci rodzicom, szczególnie obcokrajowcom. Dlatego nie dziwię się że Far panikuje.
Norwegia to piękny kraj, ale ja bym się tam bała z tego powodu zamieszkać.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No nie oj tam
Przykro.... Podejmujesz jakies kolejne kroki?Czy działasz jak do tej pory?? Wiesz..myslalam ,ze moze powinnas powtorzyc te histero w zw z tymi zrostami..Moze tu tkwi problem ?
Czekam do czwartku i jadę do gina swojego. Zobaczymy co powie.
Tak, myślałam o histero. To już nawet nie chodzi o ciążę tylko cos do cholery się spierdoliło całkowicie. Przed stymulacją miałam normalny okres z zegarkiem w ręku.tzn. normalny w sensie że zawsze był, bo skąpy był zawsze. Po histero na początku bardziej obfite a te ostatnie to już nędza.
Pojechałabym dzisiaj ale jedziemy do ortodonty.kapturnica, gretka, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Far wrote:Nie chce tez rozwiazania. Pytam czy ktoras z Was odczula lub przeczytala cos co niepokoi Was.
Ja podejrzewam depresie poporodowa oraz inne sprawy z przeszlosci. Ale ok dam sobie rade, jakos.Sam nie zmieniajac nic w swoim dotychczasowym zyciu ....
Tak tak zauwazyłyśmy ,że dziewczyna zgasła , straciła humor i coraz częściej miała tego dosc.A Ty tego nie zauwazyłes mieszkajac z nia pod jednym dachem?? Zenadamoremi, Mega, malgos741, Bozia3, ania.g, Pusurek, Reni, gosia7122, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Come z tego co mi wiadomo, to w Norwegi jest jeszcze gorzej jak w Niemczech jeśli chodzi o odbieranie dzieci rodzicom, szczególnie obcokrajowcom. Dlatego nie dziwię się że Far panikuje.
Norwegia to piękny kraj, ale ja bym się tam bała z tego powodu zamieszkać.Mega, kapturnica, ania.g, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Tak, uprawiałam sport wyczynowo. Ale nic Ci do tego. Nie jestem tu po to by się przechwalać.
Weź dupę w troki i idź ich szukać, a nie płaczesz na forum. Ogarnij się.
Nie placze, daleko mi do tego. Nie moge ich szukac bo zakazala mi tego policja i ta instytucja a robie im pod gore moze zakonczyc sie zabraniem dzieci, mnie i matce. -
moremi wrote:Taaa. Pewnie dziewczyna zadzwoniła, że ogranicza się jej wolność poprzez odcięcie internetu. O.
gretka lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Witam.
Dzień zdecydowanie niedobry.
Test negatywny tak jak przypuszczałam.
Tempka spada.
za te wszystkie zakrwawione.kapturnica, macduska, gretka, Aasiula, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak sobie pomyślałam, że skoro nasza koleżanka porwała się na takie coś wiedzac, ze jest w Norwegii i jakie mogą być konsekwencje to musiało jej być bardzo źle.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 09:42
Mega, ania.g, moremi, gretka, ComeToMeBaby, Reni, Aasiula, Pusurek, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Tak zauważyłysmy ,że z dziewczynyz ikra stała sie smutna ,zmęczona kobieta bo facet nie pomagal przy dziecku , czepial sie wszystkiego Baa nawet zwolnil pomoc domowa bo nie spelniala wymogow jakie Pan domu narzucił..
Sam nie zmieniajac nic w swoim dotychczasowym zyciu ....
Tak tak zauwazyłyśmy ,że dziewczyna zgasła , straciła humor i coraz częściej miała tego dosc.A Ty tego nie zauwazyłes mieszkajac z nia pod jednym dachem?? Zenada
Ok, fajnie ze znasz tylko jedna strone medalu. Dzieki za to co napisalas. Bo teraz juz duzo wiecej wiem.
Zobacz moj pierwszy wpis. No more lies. I tak wlasnie bedzie.
Bedzie cala prawda ale wtedy to nie ja bede musial wracac do PL. Ja nie bije wlasnego dziecka po glowie..