X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macu <3

macduska lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Oj tam oj tam.
    No nie oj tam :( Przykro.... Podejmujesz jakies kolejne kroki?Czy działasz jak do tej pory?? Wiesz..myslalam ,ze moze powinnas powtorzyc te histero w zw z tymi zrostami..Moze tu tkwi problem ?

Mega, macduska, gretka lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Far wrote:
    Ok to moze spytam odrazu. Trenowalas kiedy jakis sport zawodowo? Na bardzo wysokim poziomie ze piszesz ze sport nie ma z tym nic wspolnego?
    Sport takze od malego, bardzo malego, uczy ze w sporcie i zyciu nalezy kontrolowac emocje..
    Tak chcialbym wiedziec gdzie sa dzieci. A to ze nie wiem mnie denerwuje? To tez nienormalne czy co?
    Napisalem juz wczesniej ze moj polski nie jest jakis super bo nie umiem w tym jezyku pewnie sie odpowiednio wypowiedziec.
    Dogadanie sie doroslych to alpha i omega. Komunikacja
    Tak, uprawiałam sport wyczynowo. Ale nic Ci do tego. Nie jestem tu po to by się przechwalać.
    Weź dupę w troki i idź ich szukać, a nie płaczesz na forum. Ogarnij się.

malgos741, Mega, ania.g, ComeToMeBaby, gretka, paszczakin, Pusurek, gosia7122, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Come zgodnie z obietnicą wklejam na chwilkę zdjęcia

Uczestnicy weekendowego zamieszania :D

Zdjęć nie cytować ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 10:12

kapturnica, moremi, Mega, malgos741, ComeToMeBaby, Reni, gretka, Pusurek, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Tak, uprawiałam sport wyczynowo. Ale nic Ci do tego. Nie jestem tu po to by się przechwalać.
    Dokładnie!

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Oj tam oj tam.
    Dusia <3

macduska lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chce tez rozwiazania. Pytam czy ktoras z Was odczula lub przeczytala cos co niepokoi Was.
    Ja podejrzewam depresie poporodowa oraz inne sprawy z przeszlosci. Ale ok dam sobie rade, jakos.

• moremi Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Far wrote:
    Nie chce tez rozwiazania. Pytam czy ktoras z Was odczula lub przeczytala cos co niepokoi Was.
    Ja podejrzewam depresie poporodowa oraz inne sprawy z przeszlosci. Ale ok dam sobie rade, jakos.
    Czyli nie przeczytałeś tego co napisała Kapturnica, Solar i Bozia.

kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Oj tam oj tam.
    :(

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Iwone Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Wsparcie widzę chyba rzeczywiście w urzędnikach- konsulat, ambasada, mają tam chyba jakieś organizacje chroniące prawa dziecka.

Come z tego co mi wiadomo, to w Norwegi jest jeszcze gorzej jak w Niemczech jeśli chodzi o odbieranie dzieci rodzicom, szczególnie obcokrajowcom. Dlatego nie dziwię się że Far panikuje.
    Norwegia to piękny kraj, ale ja bym się tam bała z tego powodu zamieszkać.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No nie oj tam :( Przykro.... Podejmujesz jakies kolejne kroki?Czy działasz jak do tej pory?? Wiesz..myslalam ,ze moze powinnas powtorzyc te histero w zw z tymi zrostami..Moze tu tkwi problem ?

Czekam do czwartku i jadę do gina swojego. Zobaczymy co powie.
    Tak, myślałam o histero. To już nawet nie chodzi o ciążę tylko cos do cholery się spierdoliło całkowicie. Przed stymulacją miałam normalny okres z zegarkiem w ręku.tzn. normalny w sensie że zawsze był, bo skąpy był zawsze. Po histero na początku bardziej obfite a te ostatnie to już nędza.

Pojechałabym dzisiaj ale jedziemy do ortodonty.

kapturnica, gretka, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Far wrote:
    Tak zauważyłysmy ,że z dziewczynyz ikra stała sie smutna ,zmęczona kobieta bo facet nie pomagal przy dziecku , czepial sie wszystkiego Baa nawet zwolnil pomoc domowa bo nie spelniala wymogow jakie Pan domu narzucił.. :-/ Sam nie zmieniajac nic w swoim dotychczasowym zyciu ....
    Tak tak zauwazyłyśmy ,że dziewczyna zgasła , straciła humor i coraz częściej miała tego dosc.A Ty tego nie zauwazyłes mieszkajac z nia pod jednym dachem?? Zenada

moremi, Mega, malgos741, Bozia3, ania.g, Pusurek, Reni, gosia7122, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Come z tego co mi wiadomo, to w Norwegi jest jeszcze gorzej jak w Niemczech jeśli chodzi o odbieranie dzieci rodzicom, szczególnie obcokrajowcom. Dlatego nie dziwię się że Far panikuje.
    Norwegia to piękny kraj, ale ja bym się tam bała z tego powodu zamieszkać.
    Taaa. Pewnie dziewczyna zadzwoniła, że ogranicza się jej wolność poprzez odcięcie internetu. O.

Mega, kapturnica, ania.g, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Spokojnie tylko ok? Tak chuj mi do tego jak to mowi A.
    Nie placze, daleko mi do tego. Nie moge ich szukac bo zakazala mi tego policja i ta instytucja a robie im pod gore moze zakonczyc sie zabraniem dzieci, mnie i matce.

• Iwone Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Taaa. Pewnie dziewczyna zadzwoniła, że ogranicza się jej wolność poprzez odcięcie internetu. O.
    nawet nie wiesz co kobieta może zrobić czy powiedzieć w depresji poprodowej, obyś się nigdy o tym nie przekonała...

gretka lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Witam.
    Dzień zdecydowanie niedobry.
    Test negatywny tak jak przypuszczałam.
    Tempka spada.
    no to chujnia. napijmy się, bo możemy :)
    za te wszystkie zakrwawione.

kapturnica, macduska, gretka, Aasiula, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sobie pomyślałam, że skoro nasza koleżanka porwała się na takie coś wiedzac, ze jest w Norwegii i jakie mogą być konsekwencje to musiało jej być bardzo źle.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 09:42

Mega, ania.g, moremi, gretka, ComeToMeBaby, Reni, Aasiula, Pusurek, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    nawet nie wiesz co kobieta może zrobić czy powiedzieć w depresji poprodowej, obyś się nigdy o tym nie przekonała...
    Morka raczej miala na mysli corke Przynajmniej ja tak zrozumialam..

macduska, Mega, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Morka raczej miala na mysli corke Przynajmniej ja tak zrozumialam..
    Ja tez...

kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Tak zauważyłysmy ,że z dziewczynyz ikra stała sie smutna ,zmęczona kobieta bo facet nie pomagal przy dziecku , czepial sie wszystkiego Baa nawet zwolnil pomoc domowa bo nie spelniala wymogow jakie Pan domu narzucił.. :-/ Sam nie zmieniajac nic w swoim dotychczasowym zyciu ....
    Tak tak zauwazyłyśmy ,że dziewczyna zgasła , straciła humor i coraz częściej miała tego dosc.A Ty tego nie zauwazyłes mieszkajac z nia pod jednym dachem?? Zenada

Ok, fajnie ze znasz tylko jedna strone medalu. Dzieki za to co napisalas. Bo teraz juz duzo wiecej wiem.
    Zobacz moj pierwszy wpis. No more lies. I tak wlasnie bedzie.
    Bedzie cala prawda ale wtedy to nie ja bede musial wracac do PL. Ja nie bije wlasnego dziecka po glowie..

‹‹ 6748 6749 6750 6751 6752 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ