35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Jakaś sądna noc była
Sabcia znikła, koleżanka A znikła ( dlaczego nie używamy jej Nicka? )Mega, kapturnica, malgos741, ComeToMeBaby, Reni, ania.g, kkisia, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziwna ta sytuacja, jak można zabrać dziecko bez nakazu sądu? Chore to wszystko jakieś, wchodzą Ci do domu i mówią masz oddać dziecko? Jedyne rozwiązanie tej zagadki moim zdanie to to, że ona uciekła a nie udało Jej się zabrać dzieci i zgłosiła się na Policję.
Mega, Reni, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sandra80 wrote:Dziwna ta sytuacja, jak można zabrać dziecko bez nakazu sądu? Chore to wszystko jakieś, wchodzą Ci do domu i mówią masz oddać dziecko? Jedyne rozwiązanie tej zagadki moim zdanie to to, że ona uciekła a nie udało Jej się zabrać dzieci i zgłosiła się na Policję.
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:nakaz sadu mozna uzyskac w pare minut..wyst ze powodem jest zagrozenie bezpieczenstwa maloletnich...
Iwone lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny sorry,wszystko przeciwko mnie. Ale dzisiaj rano z drugiego siku test pozytywny blady.
Bety nie zrobię dzisiaj a chciałam bardzo i z przyczyn nie zależnych odemnie..jutro.
Poza tym nospa,magnez, ból brzucha,sensacje kiblowe i słabo...
Nie złościć się na mnie bo nikomu nic nie mówiłam.. chłopu po becie powiem...
Aa i skończył się mi abonament...Iwone, Bozia3, malgos741, gretka, Mega, SolarPolar, BISCA, ComeToMeBaby, moremi, ania.g, gosia7122, kkisia, anna maria, Arwena, Mango, Dorka1979, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dla mnie to wszystko podejrzane.
gretka, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017