35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Jeździmy i oglądamy działki ..na razie tak ostrożnie...ale nie przypuszczałam, że to taka kicha...albo ceny w kosmos, a jak taniej...to jakieś pagórki, krzywizny, trójkąty...
A ja bym chciała na wzgórzu, pod lasem i blisko do MPK dla dzieci i blisko do Krakowa...
Co robić? Jakoś afirmować, wizualizować - żeby do nas ta działka przyszła...czy jak???Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 10:28
Bozia3, Mega, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySorki ale nie mogę Was poczytać jutro mi się sajgon w robocie skończy,nadrobie wszystko, póki co staram się uspokoić bo na tym etapie nic nie zrobię. Zwieksze od dzisiaj może progesteron?3x50? Dziewczyny zacionżone ile bierzecie?
No i dzwonię się zapisać na wizytę u gina,tylko muszę obliczyć na 6 tydzień(będzie już serducho?).......
Budyń jednym słowem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 10:30
malgos741, gosia7122, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
no to jeśli jest z nimi to dlaczego się boisz? to jakaś sekta?
jeśli to państwowa instytucja to przecież nic jej nie zrobią?
Far wrote:Boje sie o A bo ona moze byc z ludzmi z tej chorej instytucji, ktorzy moga wiecej niz Policja w Norwegii.moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ojj Sabbcia kurwa mac ne mozesz odpowidac za wszystko jakby czl wiedzial ,ze sie wypierdoli na schodach pojechalby winda..spokojnie...
Ja pierdole. Nocke zaliczyłam. Bałam się, że coś jej będzie. Czuję się jakbym palą przez łeb dostałakapturnica, gretka, malgos741, macduska, kkisia, Aasiula, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Wygrac w totka - bedziesz miala to co chcesz:-! Taki zart przy psm:-)
najgorsze są dla mnie ogłoszenia: piękna !! widokowa !! mega okazja !! bajkowo w lesie !!
jedziemy napaleni jak szczerbaty na suchary...a tu jakaś górka powykrzywiana z chaszczami z widokiem na dymiące kominy....Iwone, kapturnica, Sabina, Mega, gretka, moremi, ania.g, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a idź w chuj z taką koleżanką - ja mam osobiście stosunek niedobry do nawiedzonych ludzi - ekstrema nie jest dobra w niczym ....normalnie jeść i się zachowywać - nie przesadzać z kawą i odstawić używki...wystarczy...niech nie je jogurtów, serów i potem niech poogląda swoje zęby po porodzie....
Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:a i tu byś się zdziwiła
ja się prawie w ogóle nie maluję! tylko rzęsy
myślałam, że jesteś taka ładna od makijażu - a tu proszę - naturalnie...
za to może chociaż będziesz mieć mega odrosty....kapturnica, Reni, Mega, Sabina, moremi, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRano stwierdzilam, że się wam wytłumaczę. Wlazalam, myślę pomylilam fora? Nie wiedziałam o co chodzi. Dopiero jak się ludzie przewalili, doczytalam.
Sorki za ten post wczoraj, ale chujowo czuje się i czułamWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 10:36
kapturnica, Iwone, Bozia3, gretka, malgos741, macduska, peppapig, ania.g, kkisia, Aasiula, Parka, Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:A nie mogłam iść od razu? W pokoju było ciemno, młoda chyba zamotala się w koldre, nie wiem, bo tylko huk usłyszałam.
Ja pierdole. Nocke zaliczyłam. Bałam się, że coś jej będzie. Czuję się jakbym palą przez łeb dostała
Moj mlody jak byl maly kiedys rozjebal se brew o kant stolu..Ja w tym czasie rozmawialam z kolezanka rpzez telefon..Mam czuc sie winna ??Nie takie sytuacje w zyciu sie zdarzaja..a dzieciaki wiecznie se cos rozbijaja..moj ma gruba kartoteke na sorze bo jak nie brew , broda to wybicia po treningach i zwichniecia...
Wyluzuj warkocvz najwazneijsze ,ze nic strasznego sie nie stalo..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 10:34
Iwone, Bozia3, Sabina, moremi, macduska, peppapig, gosia7122, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Witam,
Od kiedy nadrabiam ostatnie strony, przesladuje mnie mysl o A. Wyobrazam sobie jaka musi sie czuc przerazona i zagubiona. Nie ma przy sobie nikogo bliskiego kto moglby jej pomoc i wesprzec.
Sytuacja jest bardzo powazna i skomplikowana. Nie chce wnikac co sie stalo. Jestem calym sercem z nasza A. I mam nadzieje, ze jest przy dzieciach i ze ten koszmar szybko sie skonczy.
Bozia3, Mega, malgos741, moremi, macduska, peppapig, gosia7122, ania.g, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Słusznie.
Młoda spadła z łóżka, bo chciała do mnie przyjść. Rozwalila sobie ucho o szafek nocną.
I to była moja wina, bo jak dziecko mnie wolalo, to ja oczywiście musiałam jeszcze poczytać forum.
I nie mogę się pozbierać. Kurwa mogła się zabić.
Ale widzę, że na forum dzieje się coś złego.
Sabina jesteś super mamą i przyzwyczaj się do tego, że jeszcze nie raz sobie młoda coś rozwali...i nie ma o co się obwiniać - bo równie dobrze mogłaś być wtedy w toalecie...Iwone, kapturnica, BISCA, Sabina, Mega, malgos741, moremi, macduska, gretka, gosia7122, kkisia, Aasiula, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Jeździmy i oglądamy działki ..na razie tak ostrożnie...ale nie przypuszczałam, że to taka kicha...albo ceny w kosmos, a jak taniej...to jakieś pagórki, krzywizny, trójkąty...
A ja bym chciała na wzgórzu, pod lasem i blisko do MPK dla dzieci i blisko do Krakowa...
Co robić? Jakoś afirmować, wizualizować - żeby do nas ta działka przyszła...czy jak???peppapig lubi tę wiadomość
gretka -
Sabina wrote:Słusznie.
Młoda spadła z łóżka, bo chciała do mnie przyjść. Rozwalila sobie ucho o szafek nocną.
I to była moja wina, bo jak dziecko mnie wolalo, to ja oczywiście musiałam jeszcze poczytać forum.
I nie mogę się pozbierać. Kurwa mogła się zabić.
Ale widzę, że na forum dzieje się coś złego.kapturnica, Iwone, macduska, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
odrostom i nieumalowanym rzęsom mówimy stanowcze nie
Przed porodem sieknę odrosty i hennę na rzęsy
Bozia3 wrote:ooo to tak jak ja...
myślałam, że jesteś taka ładna od makijażu - a tu proszę - naturalnie...
za to może chociaż będziesz mieć mega odrosty....kapturnica, Mega, malgos741, macduska, moremi, ComeToMeBaby, Niuta, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Co robić? Jakoś afirmować, wizualizować - żeby do nas ta działka przyszła...czy jak???kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:odrostom i nieumalowanym rzęsom mówimy stanowcze nie
Przed porodem sieknę odrosty i hennę na rzęsyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 10:41
Mega, macduska, Reni, gretka, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
spadam do roboty.
kapturnica, peppapig, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017