X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Jeździmy i oglądamy działki ..na razie tak ostrożnie...ale nie przypuszczałam, że to taka kicha...albo ceny w kosmos, a jak taniej...to jakieś pagórki, krzywizny, trójkąty...
    A ja bym chciała na wzgórzu, pod lasem i blisko do MPK dla dzieci i blisko do Krakowa...:)
    Co robić? Jakoś afirmować, wizualizować - żeby do nas ta działka przyszła...czy jak??? :)
    Wygrac w totka - bedziesz miala to co chcesz:-! Taki zart przy psm:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 10:28

Bozia3, Mega, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorki ale nie mogę Was poczytać jutro mi się sajgon w robocie skończy,nadrobie wszystko, póki co staram się uspokoić bo na tym etapie nic nie zrobię. Zwieksze od dzisiaj może progesteron?3x50? Dziewczyny zacionżone ile bierzecie?
    No i dzwonię się zapisać na wizytę u gina,tylko muszę obliczyć na 6 tydzień(będzie już serducho?).......
    Budyń jednym słowem...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 10:30

malgos741, gosia7122, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to jeśli jest z nimi to dlaczego się boisz? to jakaś sekta?
    jeśli to państwowa instytucja to przecież nic jej nie zrobią?
    Far wrote:
    Boje sie o A bo ona moze byc z ludzmi z tej chorej instytucji, ktorzy moga wiecej niz Policja w Norwegii.

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ojj Sabbcia kurwa mac ne mozesz odpowidac za wszystko jakby czl wiedzial ,ze sie wypierdoli na schodach pojechalby winda..spokojnie... <3
    A nie mogłam iść od razu? W pokoju było ciemno, młoda chyba zamotala się w koldre, nie wiem, bo tylko huk usłyszałam.
    Ja pierdole. Nocke zaliczyłam. Bałam się, że coś jej będzie. Czuję się jakbym palą przez łeb dostała

kapturnica, gretka, malgos741, macduska, kkisia, Aasiula, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i tu byś się zdziwiła
    ja się prawie w ogóle nie maluję! tylko rzęsy :-P
    Bozia3 wrote:
    Bo Ty też wypindowana na codzień...:)

Mega, moremi, kkisia, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Wygrac w totka - bedziesz miala to co chcesz:-! Taki zart przy psm:-)
    o to to....:) najgorsze są dla mnie ogłoszenia: piękna !! widokowa !! mega okazja !! bajkowo w lesie !!
    jedziemy napaleni jak szczerbaty na suchary...a tu jakaś górka powykrzywiana z chaszczami z widokiem na dymiące kominy....:)

Iwone, kapturnica, Sabina, Mega, gretka, moremi, ania.g, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a idź w chuj z taką koleżanką - ja mam osobiście stosunek niedobry do nawiedzonych ludzi - ekstrema nie jest dobra w niczym ....normalnie jeść i się zachowywać - nie przesadzać z kawą i odstawić używki...wystarczy...niech nie je jogurtów, serów i potem niech poogląda swoje zęby po porodzie....
    heheh juz ich nie ogoladnie ;)

Bozia3, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabcia <3

Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a i tu byś się zdziwiła
    ja się prawie w ogóle nie maluję! tylko rzęsy :-P
    ooo to tak jak ja...:)

myślałam, że jesteś taka ładna od makijażu - a tu proszę - naturalnie...:)

za to może chociaż będziesz mieć mega odrosty....;)

kapturnica, Reni, Mega, Sabina, moremi, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rano stwierdzilam, że się wam wytłumaczę. Wlazalam, myślę pomylilam fora? Nie wiedziałam o co chodzi. Dopiero jak się ludzie przewalili, doczytalam.
    Sorki za ten post wczoraj, ale chujowo czuje się i czułam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 10:36

kapturnica, Iwone, Bozia3, gretka, malgos741, macduska, peppapig, ania.g, kkisia, Aasiula, Parka, Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    A nie mogłam iść od razu? W pokoju było ciemno, młoda chyba zamotala się w koldre, nie wiem, bo tylko huk usłyszałam.
    Ja pierdole. Nocke zaliczyłam. Bałam się, że coś jej będzie. Czuję się jakbym palą przez łeb dostała
    A jajkby baba miala wasy bylaby dziadkiem..nie rpzewidzisz pewnych sytuacji kobieto..Nie mzoesz sie winic za takie rzeczy..
    Moj mlody jak byl maly kiedys rozjebal se brew o kant stolu..Ja w tym czasie rozmawialam z kolezanka rpzez telefon..Mam czuc sie winna ??Nie takie sytuacje w zyciu sie zdarzaja..a dzieciaki wiecznie se cos rozbijaja..moj ma gruba kartoteke na sorze bo jak nie brew , broda to wybicia po treningach i zwichniecia...
    Wyluzuj warkocvz najwazneijsze ,ze nic strasznego sie nie stalo..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 10:34

Iwone, Bozia3, Sabina, moremi, macduska, peppapig, gosia7122, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,

Od kiedy nadrabiam ostatnie strony, przesladuje mnie mysl o A. Wyobrazam sobie jaka musi sie czuc przerazona i zagubiona. Nie ma przy sobie nikogo bliskiego kto moglby jej pomoc i wesprzec.
    Sytuacja jest bardzo powazna i skomplikowana. Nie chce wnikac co sie stalo. Jestem calym sercem z nasza A. I mam nadzieje, ze jest przy dzieciach i ze ten koszmar szybko sie skonczy.
    <3 <3 <3

Bozia3, Mega, malgos741, moremi, macduska, peppapig, gosia7122, ania.g, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Słusznie.
    Młoda spadła z łóżka, bo chciała do mnie przyjść. Rozwalila sobie ucho o szafek nocną.
    I to była moja wina, bo jak dziecko mnie wolalo, to ja oczywiście musiałam jeszcze poczytać forum.
    I nie mogę się pozbierać. Kurwa mogła się zabić.

Ale widzę, że na forum dzieje się coś złego. :-O
    i to jest właśnie taka sytuacja - o której kiedyś tu dyskutowałyśmy....można się zdrzemnąć przy kilkulatku i ono może się bawić i nic...a można być ostrożnym, uważnym - a wypadki i tak się zdarzą...
    Sabina jesteś super mamą i przyzwyczaj się do tego, że jeszcze nie raz sobie młoda coś rozwali...i nie ma o co się obwiniać - bo równie dobrze mogłaś być wtedy w toalecie...

Iwone, kapturnica, BISCA, Sabina, Mega, malgos741, moremi, macduska, gretka, gosia7122, kkisia, Aasiula, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• gretka Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Jeździmy i oglądamy działki ..na razie tak ostrożnie...ale nie przypuszczałam, że to taka kicha...albo ceny w kosmos, a jak taniej...to jakieś pagórki, krzywizny, trójkąty...
    A ja bym chciała na wzgórzu, pod lasem i blisko do MPK dla dzieci i blisko do Krakowa...:)
    Co robić? Jakoś afirmować, wizualizować - żeby do nas ta działka przyszła...czy jak??? :)
    a w jakiej okolicy szukasz- i ile min dojazdu? i jak cena dzialki- bo obok u mnie do sprzedania np- a wogole polecam pgorze wielickie- jak w dobrym mierjscu to na pn mozesz Krk ogladac a na pd Tatry:-)

peppapig lubi tę wiadomość

gretka
  • moremi Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Słusznie.
    Młoda spadła z łóżka, bo chciała do mnie przyjść. Rozwalila sobie ucho o szafek nocną.
    I to była moja wina, bo jak dziecko mnie wolalo, to ja oczywiście musiałam jeszcze poczytać forum.
    I nie mogę się pozbierać. Kurwa mogła się zabić.

Ale widzę, że na forum dzieje się coś złego. :-O
    A ile razy spadnie bez wołania? Moja bratanica pod moją opieką pół nocy na podłodze przespała. Obudziłam się dopiero jak mój ojciec wszedł do jej pokoju i położył ją w łóżku.

kapturnica, Iwone, macduska, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odrostom i nieumalowanym rzęsom mówimy stanowcze nie
    Przed porodem sieknę odrosty i hennę na rzęsy
    Bozia3 wrote:
    ooo to tak jak ja...:)

myślałam, że jesteś taka ładna od makijażu - a tu proszę - naturalnie...:)

za to może chociaż będziesz mieć mega odrosty....;)

kapturnica, Mega, malgos741, macduska, moremi, ComeToMeBaby, Niuta, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bozia, my też właśnie szukamy. Kicha. W niedzielę jedziemy zobaczyć domek, który mąż znalazł. Lokalizacja całkiem mi pasuje, na zdjęciach wygląda ciekawie. Jedynie trzeba będzie trochę kasy w dom włożyć.

kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    odrostom i nieumalowanym rzęsom mówimy stanowcze nie
    Przed porodem sieknę odrosty i hennę na rzęsy
    O kurwa kurwa kurwa to ja sie Wam po porodzie napewno nie pokaze...Jakos nie widze sie poprawiajaca mejkapa miedzy jednym skurczem a drugim i nakladajaca se szminke miedzy partymi by po urodzeniu wygladac fresz end bjuty :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 10:41

Mega, macduska, Reni, gretka, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spadam do roboty. :)

kapturnica, peppapig, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivo dużo śpi, więc Iwcia masz czas żeby się zregenerować po porodzie ;)

moremi, kapturnica, Mega, Sabina, peppapig, gretka, kkisia, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 6752 6753 6754 6755 6756 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ