35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwone wrote:Na razie znikam z forum.
Muszę pomieszkać troszkę w swoim domku i zająć się jego domownikami
Od soboty dyżuruję na forum
Najpierw Iwci poród, później czekałam na zdjęcia żeby Wam opublikować i wczoraj w nocy kładąc się spać spojrzałam jeszcze na forum, a tam post od, wiecie kogo i zamiast iść spać, zeszłam na dół i pisałam. Później nie mogłam zasnąć, bo martwiłam się co z naszą A. Dziś zamiast cos ogarnąć, to znowu dyżuruję na forum.
Wstawiam sobie bana na kilka godzinkapturnica, Iwone, gretka, Mega, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:ja się kręcę w okolicy Tyńca - bo mieszkam na Ruczaju - tu jest mama (moja mega pomoc) i reszta rodziny. Więc tak patrzyliśmy na Tyniec, Podgórki Tynieckie...ale tam ceny sięgają 700 tys. ja nie mogę przekroczyć 300 - najlepiej wydać 200-250 za działkę golasa.
Mnie chodzi o las. Wieliczka super i mam tam też rodzinę, która ma dom z pięknymi widokami na dwie strony...no ale do lasu trzeba jechać jakieś 20 km...a do miasta na Wielickiej wiecznie zapchane....
Zapchane ale teraz super zintegrowana komunikacja za 20 min jestes w centrum KRKgretka -
Iwone wrote:Na razie znikam z forum.
Muszę pomieszkać troszkę w swoim domku i zająć się jego domownikami
Od soboty dyżuruję na forum
Najpierw Iwci poród, później czekałam na zdjęcia żeby Wam opublikować i wczoraj w nocy kładąc się spać spojrzałam jeszcze na forum, a tam post od, wiecie kogo i zamiast iść spać, zeszłam na dół i pisałam. Później nie mogłam zasnąć, bo martwiłam się co z naszą A. Dziś zamiast cos ogarnąć, to znowu dyżuruję na forum.
Wstawiam sobie bana na kilka godzinkapturnica, Iwone, Mega, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
ja też zniknę, czas popracować. zamierzałam wejść dziś na godzinkę z rana, a tu takie niusy. jestem do tyłu z robotą, ja pierniczę.
dzięki za wsparcie, kurwować z wami to przyjemnośćIwone, paszczakin, moremi, macduska, gretka, Mega, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:łaaa..... mój wkurw na laba został niezauważony... no niech ktoś kurwnie ze mnom coby mi się lepiej na duszy zrobiło, hmm?
PS : jestes pewna, ze bylas w laboratorium a nie w .... Masarniczym?!?!?ComeToMeBaby, kapturnica, Iwone, moremi, macduska, gretka, Mega, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Iwone,poka iwcie bonie widziałam
za pozno, iwone mam samobana na forum..
a poza tym ty nam wisisz pokazanie mlodego, wiec nalezalo ci sie nie zobaczyc! o!kapturnica, Iwone, moremi, gretka, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:I idź się bzykać, bo tej roboty za Ciebie też forum nie odwali
Niestety praca i studia tak go wykańczają, że jak już jest w domu, to myśli tylko o spaniu. Nawet nie ma kiedy się sexić, bo on ciągle jest zmęczony.
Zgodziłam się na studia i pracę, ale pracować miał tylko na połowę etatu a poszedł na cały. W dodatku pracuje jakby na półtorej.
Ma dwa tygodnie wypowiedzenia, chyba że uda mu się zwolnić z porozumieniem stron natychmiastowo.
Zwolnienie z pracy, albo zmniejszenie etatu. To był mój warunek na powiększenie rodziny.
Ps. on jest już na emeryturze.moremi, Reni, gretka, kkisia, SolarPolar, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Wstawię jak mi internet włącza a na tablecie nie umiem. Chłop mi wylączy? Podobno zapomniał zalacic. Dzisiaj siedzę w domu bo wujkowie we wtorki się nie mogą małym zajmować. Litości paszcza, odwdziecze się hehehe
moremi, macduska, paszczakin, malgos741, gretka, Bozia3, Mega, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:macduska, a ty ta luteine to bierzesz tak, jak masz zaznaczone na wykresie, czy klikac Ci sie po prostu nie chcialo, a bierzesz ciagiem?
nie biorę od bodajże 26 dc, i dalej nic
a bywało, ze dostawałam @ biorąc lutkę
edit. a klikać mi się niechciało, faktWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 11:19
-
Sabina, jak moja Misia miała pół roku to wypadła mi ze spacerówki głową na podłogę. Uznałam że jak jej nie zapnę w pasy i odwrócę się na sekundę to nic się nie stanie. Niestety moje ruchliwe dziecko wykorzystało głupotę matki i gotowe. Na szczęście nic jej się nie stało ale wyrzuty sumienia mam do dziś.
kapturnica, Sabina, Mega, kkisia, gosia7122, Aasiula, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4