35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Heretyczka wrote:tragedia......jak bardzo trzeba być zdesperowanym żeby ich do domu sprowadzać?teraz to juz spokoju nie beda mieli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 11:41
szczęśliwa 2, kkisia, SolarPolar, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Oby to był jakis głupi żart i komus poprostu sie nudziło i to wymyslił.
kapturnica, macduska, Mega, szczęśliwa 2, paszczakin, gretka, kkisia, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyporuszanłyśmy często temat tycia w ciąży i dodatkowych kilogramów-
http://www.poradnikzdrowie.pl/psychologia/nalogi/ciazoreksja-pregoreksja-czyli-anoreksja-w-ciazy-objawy-anoreksji-u-cie_36489.htmlkapturnica, Aasiula, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Co do norweskiej sprawy, kiedy gotowalo sie na forum od postow ktore "z cala pewnoscia" ocenialy sytuacje i wystawialy opinie partnerowi Pusura- napisalam ze problem nie lezal w sprzataniu...tylko duzo glebiej i nie dotyczy pastowania podlogi, wiec nie ma sensu oceniac kogokolwiek na podstawie znikomych wiadomosci.
Pusur, wiem ze czytasz forum bo "polubilas" kilka postow, wiec jestes i to jest najwazniejsze. Przypuszczam, ze nie jest Ci latwo i przechodzisz przez cos cholernie trudnego, wiec jesli bedziesz chciala pogadac to daj znac. Trzymam za Ciebie mocno kciuki
szczęśliwa 2, ania.g, Reni, kapturnica, macduska, gretka, kkisia, Niuta, moremi, BISCA, SolarPolar, Sabina, gosia7122, malgos741, Aasiula, Parka, megan8, Mega, Arwena, Arwena, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:poruszanłyśmy często temat tycia w ciąży i dodatkowych kilogramów-
http://www.poradnikzdrowie.pl/psychologia/nalogi/ciazoreksja-pregoreksja-czyli-anoreksja-w-ciazy-objawy-anoreksji-u-cie_36489.htmlmacduska, gretka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
otóż to!
ja napisałam, że znamy jedną stronę
od początku dla mnie sprawa jest skomplikowana i nie nam ją oceniać nie znając faktów
Bursztyn wyjęłaś mi to z ust albo spod palcaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 12:04
macduska, ania.g, gretka, Bursztyn, kkisia, moremi, gosia7122, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:Bursztyn ale to nie jest tak ,ze te posty różne dot. sytuacji w rodzinie nie do końca były prawdziwe ???szczęśliwa 2 wrote:Dla mnie to takie troche wszystko zagmatwane, a faect jesli wszedł tu na forum i prosi o pomoc bez wzgledu na to jak to robi ,zasługuje jednak na dobre słowo
( nie, żebys o nim żle mówiła) jest mi go szkoda bo sie mota i nie wie co robic)
-
wkurza mnie to
no wkurza na maksa
a ile jest sytuacji gdzie kobieta ucieka z domu z dziećmi albo i bez a potem je wykrada, bo facet jest katem we wlasnym domu a na zew gra ofiarę, bidulka
nie wiemy co się stało i zakończmy temat
a może dzieciom stała się krzywda ze strony faceta a może ze strony matki a może może może
moremi, Pusurek, malgos741, Aasiula, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A tak kurwa wogole to temat nie jest na forum tylko do wyjasniania se w 4ry oczy.. Normalnie jak male dzieci
Nikt za nikogo życia nie przeżyje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 12:50
ania.g, moremi, gosia7122, Sabina, kkisia, Mega, szczęśliwa 2, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
to ile mamy nowych ciężarówek
Kapta
Elfi
Dorbie
Peppa
ktoś jeszcze? przeoczyłam kogoś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 12:54
ania.g, moremi, gosia7122, Aasiula, kkisia, Mega, szczęśliwa 2, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:no to piszmy o czymś innym-
może o pogodzie???
jaka u Was?
u mnie nie wieje , są przebłyski słońca, niebo lekko zachmurzone
Wytrąbiłam jak maluch herbatke rumiankowo-koperkowa(fujj) i troche mi rpzeszło.Zostala zgagagosia7122, Aasiula, kkisia, Mega, gretka lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:ani mleka ani soku..Pije tylko wode i herbate .I oz zgrozo musze dodac do niej cukier(a nie slodze od sredniej szkoly) inaczej nie wchodzi...
co do sytuacji naszej koleżanki to w szoku jestem ale jak pisały dziewczyny kij ma zawsze dwa końce i nie nam oceniać ,tylko dzieci szkoda.kapturnica, Aasiula, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ale zauwaz ,ze brak dziury nember tu na twardszy material
a czujesz jak to musiało walić???
o znowu temat zszedł na gówno
Pani się ucieszymoremi, kapturnica, Reni, kkisia, Mega, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość