35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Odnośnie sytuacji z naszą koleżanka. Nie jestem po żadnej stronie. Ta sytuacja nie pojawiła się nagle, uważam że po prostu nie zrobiono z tym nic konstruktywnego. Na jedno się nie zgadzam, a mianowicie na rozgrywki dziećmi. Potępiam, każda osobę, która w ten sposób postępuje. Szkoda mi tych dzieci i tego ze maja wciskane do głowy coś, co powinno być poza nimi.
macduska, kapturnica, Iwone, gretka, Sabina, Bozia3, Mega, BISCA, kkisia, ania.g, Niuta, gosia7122, Aasiula, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Boze dziopy czy na początku ciąży miałyście wzdęcia??
Kurwa co zjem nawet troszku wystarczy i zaraz wyglądam jakbym piłke lekarską połknęła i pobolewa mnie brzucho
Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Boze dziopy czy na początku ciąży miałyście wzdęcia??
Kurwa co zjem nawet troszku wystarczy i zaraz wyglądam jakbym piłke lekarską połknęła i pobolewa mnie brzucho
he he, cierp ciało jak żeś chciało...
kapturnica, Mega, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Far pamietaj ze A zawsze o Tobie, Waszych relacjach, zwiazku i domu w ogole pisala b pozytywnie. Ostatni okres byl ciezszy, kiedy na swiecie pojawil sie maly. I to o czym pisalysmy wczesniej a teraz Kaputrnca, u wielu z nas pojawienie sie dziecka zapoczatkowal powazny kryzys malzenski. Moze A dodatkowo ma depresje tego nie wiemy. Moze Bursztyno cos pomoze, moze cos zauwazyla ?
swoje zdanie mam w temacie od jakiegos czasu a teraz sie tylko potwierdzilo
nie dziwi mnie to co sie wydarzylo
mam nadzieje ze Pusur sie odezwie
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:Sorki ale nie mogę Was poczytać jutro mi się sajgon w robocie skończy,nadrobie wszystko, póki co staram się uspokoić bo na tym etapie nic nie zrobię. Zwieksze od dzisiaj może progesteron?3x50? Dziewczyny zacionżone ile bierzecie?
No i dzwonię się zapisać na wizytę u gina,tylko muszę obliczyć na 6 tydzień(będzie już serducho?).......
Budyń jednym słowem... -
nick nieaktualnycaffe wrote:Odnośnie sytuacji z naszą koleżanka. Nie jestem po żadnej stronie. Ta sytuacja nie pojawiła się nagle, uważam że po prostu nie zrobiono z tym nic konstruktywnego. Na jedno się nie zgadzam, a mianowicie na rozgrywki dziećmi. Potępiam, każda osobę, która w ten sposób postępuje. Szkoda mi tych dzieci i tego ze maja wciskane do głowy coś, co powinno być poza nimi.
-
peppapig napisała:
Sorki ale nie mogę Was poczytać jutro mi się sajgon w robocie skończy,nadrobie wszystko, póki co staram się uspokoić bo na tym etapie nic nie zrobię. Zwieksze od dzisiaj może progesteron?3x50? Dziewczyny zacionżone ile bierzecie?
No i dzwonię się zapisać na wizytę u gina,tylko muszę obliczyć na 6 tydzień(będzie już serducho?).......
Budyń jednym słowem...
Peppek ja bralam 2razy po 100mg od wczoraj 2razy po 200mg bo progesteron nie osiaga wyzyn..Pamietam ,ze Twoj kolo 10tki byl rpzewaznie wiec bierz lutke Tylko nie wiem czy te 2razy po 50mg to nie ejst dawka sladowa -
Heretyczka wrote:jeszcze sie skończy tym że Adamek wyladuje w rodzinie zastepczej
kapturnica, macduska, gretka, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:diagnostyka
noł komment..Na twoim miejscu wymusila bym na nich zwrot kosztow i darmowe badania dla cie i chlopa
zrob rozrobe
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Mega wrote:Dobrze gada, dac jej wód..... o kurwa, co ja gadam, ciężarna rozpijac! Dac jej soku! Albo mleka
Mega, gosia7122, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:chuj tam ale nawet legginsy mnie uwieraja..Nie chciałabys widziec jakiego mam macka
kapturnica, Mega, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Właśnie tego się obawiam.... Tfu tfu. Ale jak się czyta różne historie to z tamtejszymi władzami w tych kwestiach to walka z wiatrakami...
kapturnica, caffe, gretka, macduska, paszczakin, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny