35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:i to jest właśnie taka sytuacja - o której kiedyś tu dyskutowałyśmy....można się zdrzemnąć przy kilkulatku i ono może się bawić i nic...a można być ostrożnym, uważnym - a wypadki i tak się zdarzą...
Sabina jesteś super mamą i przyzwyczaj się do tego, że jeszcze nie raz sobie młoda coś rozwali...i nie ma o co się obwiniać - bo równie dobrze mogłaś być wtedy w toalecie...
Ja też dostałam w bańkę rozpędzoną huśtawką i moja matka była przy mnie. Fakt, trochę mam nierówno pod sufitem, ale reszta ok.
Sabina, wyluzuj.kapturnica, macduska, Mega, Sabina, peppapig, Bozia3, BISCA, gretka, gosia7122, kkisia, Aasiula, Parka, Elfik, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Reni wrote:odrostom i nieumalowanym rzęsom mówimy stanowcze nie
Przed porodem sieknę odrosty i hennę na rzęsykapturnica, Bozia3, Mega, Reni, gretka, Sabina, kkisia, Aasiula, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
gretka wrote:a w jakiej okolicy szukasz- i ile min dojazdu? i jak cena dzialki- bo obok u mnie do sprzedania np- a wogole polecam pgorze wielickie- jak w dobrym mierjscu to na pn mozesz Krk ogladac a na pd Tatry:-)
Mnie chodzi o las. Wieliczka super i mam tam też rodzinę, która ma dom z pięknymi widokami na dwie strony...no ale do lasu trzeba jechać jakieś 20 km...a do miasta na Wielickiej wiecznie zapchane....gretka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:łaaa..... mój wkurw na laba został niezauważony... no niech ktoś kurwnie ze mnom coby mi się lepiej na duszy zrobiło, hmm?
a bo ten Far namieszał
wkurwiam się razem z Tobą,
to jakieś niepoważneComeToMeBaby, Iwone, kapturnica, Bozia3, gretka, dorbie, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:łaaa..... mój wkurw na laba został niezauważony... no niech ktoś kurwnie ze mnom coby mi się lepiej na duszy zrobiło, hmm?
noł komment..Na twoim miejscu wymusila bym na nich zwrot kosztow i darmowe badania dla cie i chlopa
zrob rozrobe
ComeToMeBaby, Iwone, moremi, Bozia3, gretka, Mega, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:łaaa..... mój wkurw na laba został niezauważony... no niech ktoś kurwnie ze mnom coby mi się lepiej na duszy zrobiło, hmm?
No dobra nie wkurzaj się. Wszystkie miejsca, gdzie można oddać pojemniczek z materiałem pobranym w domu są podejrzane. Bada się przecież m.in. upłynnienie po pół godziny.
Lab jest beznadziejny i tyle. Poczekajcie zatem do kolejnego wtorku. Już współczuję tej przerwy.kapturnica, ComeToMeBaby, Mega, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ja zauwazylam, tylko jeszcze nie doczytalam
Zabic to malo, szczegolnie, ze pobieranie probek spermy to malo przyjemne doswiadczenie dla faceta. u nas w ogole nie mozna w domu, bo za daleko, wiec zawsze byl pokoik. Dobrze, ze Twoj tak spokojnie do tego podchodzi..ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ale dlaczego?
zobacz jak Iwcia .. cały czas mocno umalowana a tu proszę jak ładnie
nie przesadzaj przeciez nie musisz wyglądać jak snooki podczas porodu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/32f24f482075.jpg
kapturnica wrote:O kurwa kurwa kurwa to ja sie Wam po porodzie napewno nie pokaze...Jakos nie widze sie poprawiajaca mejkapa miedzy jednym skurczem a drugim i nakladajaca se szminke miedzy partymi by po urodzeniu wygladac fresz end bjutyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 11:01
kapturnica, moremi, Mega, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ale dlaczego?
zobacz jak Iwcia .. cały czas mocno umalowana a tu proszę jak ładnie
nie przesadzaj przeciez nie musisz wyglądać jak snook podczas porodu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/32f24f482075.jpgNie wiem ale nie sadze ,ze bede sie przeejmowac swoim wygladem po urodzeniu..Niekiedy zdarza sie ,ze dziewczyny nie zamykaja oczu podczas parcia i pekaja zylki , ze ma sie wory pod oczami..Ale czy to jak bedziemy wygladac po ma znaczenie??Najwazneijszy jest dziec i pierdolic tam mejkapa
A Iwcia wyglada swiezo, ladnie, taka mamusia swiezo upieczonaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 10:58
moremi, gosia7122, Mega, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabinka, ja tez uwazam (mimo, ze nie mam dzieci i ze jeszcze moge miec najlepszejsza wiedze i dobre rady co do zajmowania sie dziecmi), ze nic takiego sie nie stalo- no dzieci sie musza obtluc od czasu do czasu. Juz kiedys rozmawialysmy o takich wypadkach na forum- zdarza sie i tyle. Mnie brat wypieprzyl z wozka na beton jak matka wrocila sie po cos tam do domu.
Nie zawsze bedziesz obok, zeby chwycic jak leci..
Nie jestes chuj matka i juz..moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, Bozia3, Sabina, gosia7122, gretka, Mega, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no tak, niepoważne.
awanturę to na pewno bym zrobiła, tylko ze jak chłop pojedzie to sam, prosto z pracy żeby zdążyć. i nie jestem pewna, czy tam w kolejce do okienka podając próbkę będzie chciał z paniami podejmować ten temat opowiadając całą historię. ja pierdolę. ręce mi opadły.
najlepsze to, ze w piątek miałam za niego odebrać tu koło domu wyniki. to skoro nasienia brak to może zrobili chociaż hormony, w końcu krew to im dowiozła. No i już nie wiem czy są czy nie są, czy będą czekać na resztę materiału czy co... A idź pan w ch..j z takimi labami. Że blisko z domu mam to pójdę, przy okazji pani wygarnę co o niej myślę. Tylko ch...jowo będzie chodzić tam potem na krewmoremi, ComeToMeBaby, gretka, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ja to się boję tego
a jak jej ręka pójdzie nie tak jak trzeba i będę miała makijaż zdziwionej
Bozia3 wrote:a ja mam - kreski na dolnej już 3 lata i jestem bardzo zadowolona...kapturnica, moremi, Bozia3, Mega, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ja mysle, ze Iwcia jest tu nielegalnie, wkrecila sie na forum 35+, gdzie w rzeczywistosci jest jakas malolata. najpierw taka figura w ciazy, a potem taki wyglad po kilerskim porodzie..
I jeszczce jej Ivo ladnie spi i karmienie dobrze idzie.. Troll internetowy jakis czy co?kapturnica, Iwone, Reni, moremi, Bozia3, Sabina, Niuta, BISCA, gosia7122, gretka, Mega, kkisia, Aasiula, Parka, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A d;aczego chujowo??to ona sie powinna pizda zwijac i rpzepraszac i jej powinno byc glupio..wprowadzila was w blad narazajac na dodatkowy stres..
Iwone lubi tę wiadomość
-
Na razie znikam z forum.
Muszę pomieszkać troszkę w swoim domku i zająć się jego domownikami
Od soboty dyżuruję na forum
Najpierw Iwci poród, później czekałam na zdjęcia żeby Wam opublikować i wczoraj w nocy kładąc się spać spojrzałam jeszcze na forum, a tam post od, wiecie kogo i zamiast iść spać, zeszłam na dół i pisałam. Później nie mogłam zasnąć, bo martwiłam się co z naszą A. Dziś zamiast cos ogarnąć, to znowu dyżuruję na forum.
Wstawiam sobie bana na kilka godzinkapturnica, ComeToMeBaby, moremi, Bozia3, paszczakin, Niuta, BISCA, gosia7122, ania.g, gretka, Sabina, Mega, kkisia, Aasiula, Parka, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość