X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    i to jest właśnie taka sytuacja - o której kiedyś tu dyskutowałyśmy....można się zdrzemnąć przy kilkulatku i ono może się bawić i nic...a można być ostrożnym, uważnym - a wypadki i tak się zdarzą...
    Sabina jesteś super mamą i przyzwyczaj się do tego, że jeszcze nie raz sobie młoda coś rozwali...i nie ma o co się obwiniać - bo równie dobrze mogłaś być wtedy w toalecie...
    Kiedyś byłam na imprezie, na której było sporo dzieci. W pewnym momencie oglądały bajki leżąc na łóżku. Była z nimi mama jednej dziewczynki. I właśnie ta dziewczynka schodząc z łóżka niefortunnie postawiła nogę i uderzyła ramieniem o kaloryfer. Obojczyk złamany. I matka była przy tym.
    Ja też dostałam w bańkę rozpędzoną huśtawką i moja matka była przy mnie. Fakt, trochę mam nierówno pod sufitem, ale reszta ok.
    Sabina, wyluzuj.

kapturnica, macduska, Mega, Sabina, peppapig, Bozia3, BISCA, gretka, gosia7122, kkisia, Aasiula, Parka, Elfik, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki <3
    Co tu będę więcej gadać :-)

kapturnica, macduska, Mega, Bozia3, moremi, gretka, kkisia, Aasiula, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    odrostom i nieumalowanym rzęsom mówimy stanowcze nie
    Przed porodem sieknę odrosty i hennę na rzęsy
    Ja też. A w ogóle to może zaraz zapiszę się na permanentny. Będę mieć z głowy.

kapturnica, Bozia3, Mega, Reni, gretka, Sabina, kkisia, Aasiula, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    a w jakiej okolicy szukasz- i ile min dojazdu? i jak cena dzialki- bo obok u mnie do sprzedania np- a wogole polecam pgorze wielickie- jak w dobrym mierjscu to na pn mozesz Krk ogladac a na pd Tatry:-)
    ja się kręcę w okolicy Tyńca - bo mieszkam na Ruczaju - tu jest mama (moja mega pomoc) i reszta rodziny. Więc tak patrzyliśmy na Tyniec, Podgórki Tynieckie...ale tam ceny sięgają 700 tys. ja nie mogę przekroczyć 300 - najlepiej wydać 200-250 za działkę golasa.
    Mnie chodzi o las. Wieliczka super i mam tam też rodzinę, która ma dom z pięknymi widokami na dwie strony...no ale do lasu trzeba jechać jakieś 20 km...a do miasta na Wielickiej wiecznie zapchane....

gretka lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja też. A w ogóle to może zaraz zapiszę się na permanentny. Będę mieć z głowy.
    a ja mam - kreski na dolnej już 3 lata i jestem bardzo zadowolona...

moremi, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Iwone Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabcia ja razem z mężem pilnowałam młodszego syna, a on nam się o mało nie utopił, byliśmy cały czas obok niego. I co, też mam powiedzieć że ma chu... rodziców?

moremi, Sabina, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    łaaa..... mój wkurw na laba został niezauważony... no niech ktoś kurwnie ze mnom coby mi się lepiej na duszy zrobiło, hmm?

a bo ten Far namieszał

wkurwiam się razem z Tobą,
    to jakieś niepoważne

ComeToMeBaby, Iwone, kapturnica, Bozia3, gretka, dorbie, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    łaaa..... mój wkurw na laba został niezauważony... no niech ktoś kurwnie ze mnom coby mi się lepiej na duszy zrobiło, hmm?
    diagnostyka :) noł komment..Na twoim miejscu wymusila bym na nich zwrot kosztow i darmowe badania dla cie i chlopa :) zrob rozrobe ;D

ComeToMeBaby, Iwone, moremi, Bozia3, gretka, Mega, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Kometa, co mam napisać? Hehe.
    No dobra nie wkurzaj się. Wszystkie miejsca, gdzie można oddać pojemniczek z materiałem pobranym w domu są podejrzane. Bada się przecież m.in. upłynnienie po pół godziny.
    Lab jest beznadziejny i tyle. Poczekajcie zatem do kolejnego wtorku. Już współczuję tej przerwy.

kapturnica, ComeToMeBaby, Mega, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:

ja zauwazylam, tylko jeszcze nie doczytalam ;)
    Zabic to malo, szczegolnie, ze pobieranie probek spermy to malo przyjemne doswiadczenie dla faceta. u nas w ogole nie mozna w domu, bo za daleko, wiec zawsze byl pokoik. Dobrze, ze Twoj tak spokojnie do tego podchodzi..

ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    a bo ten Far namieszał

wkurwiam się razem z Tobą,
    to jakieś niepoważne
    jak i twoja beta w tym lab ;D

moremi, macduska, ComeToMeBaby, gretka, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale dlaczego?
    zobacz jak Iwcia .. cały czas mocno umalowana a tu proszę jak ładnie
    :-)
    nie przesadzaj przeciez nie musisz wyglądać jak snooki podczas porodu
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/32f24f482075.jpg
    kapturnica wrote:
    O kurwa kurwa kurwa to ja sie Wam po porodzie napewno nie pokaze...Jakos nie widze sie poprawiajaca mejkapa miedzy jednym skurczem a drugim i nakladajaca se szminke miedzy partymi by po urodzeniu wygladac fresz end bjuty :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 11:01

kapturnica, moremi, Mega, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rajusiu to dzis bedzie opdowiadal ten ekspert..Mam 90siat lajkow to niech kurwa sprobuje nie odpowiedziec :)

moremi, macduska, Reni, Bozia3, gretka, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale dlaczego?
    zobacz jak Iwcia .. cały czas mocno umalowana a tu proszę jak ładnie
    :-)
    nie przesadzaj przeciez nie musisz wyglądać jak snook podczas porodu
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/32f24f482075.jpg
    No wiesz ona wyglada jakby ze 4razy poprawiala juz makijaz, strach ,ze przy szybszym ruchu jej to z geby splynie.. :) Nie wiem ale nie sadze ,ze bede sie przeejmowac swoim wygladem po urodzeniu..Niekiedy zdarza sie ,ze dziewczyny nie zamykaja oczu podczas parcia i pekaja zylki , ze ma sie wory pod oczami..Ale czy to jak bedziemy wygladac po ma znaczenie??Najwazneijszy jest dziec i pierdolic tam mejkapa :)
    A Iwcia wyglada swiezo, ladnie, taka mamusia swiezo upieczona :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 10:58

moremi, gosia7122, Mega, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinka, ja tez uwazam (mimo, ze nie mam dzieci i ze jeszcze moge miec najlepszejsza wiedze i dobre rady co do zajmowania sie dziecmi), ze nic takiego sie nie stalo- no dzieci sie musza obtluc od czasu do czasu. Juz kiedys rozmawialysmy o takich wypadkach na forum- zdarza sie i tyle. Mnie brat wypieprzyl z wozka na beton jak matka wrocila sie po cos tam do domu.
    Nie zawsze bedziesz obok, zeby chwycic jak leci..

Nie jestes chuj matka i juz..

moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, Bozia3, Sabina, gosia7122, gretka, Mega, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    no tak, niepoważne.
    awanturę to na pewno bym zrobiła, tylko ze jak chłop pojedzie to sam, prosto z pracy żeby zdążyć. i nie jestem pewna, czy tam w kolejce do okienka podając próbkę będzie chciał z paniami podejmować ten temat opowiadając całą historię. ja pierdolę. ręce mi opadły.
    najlepsze to, ze w piątek miałam za niego odebrać tu koło domu wyniki. to skoro nasienia brak to może zrobili chociaż hormony, w końcu krew to im dowiozła. No i już nie wiem czy są czy nie są, czy będą czekać na resztę materiału czy co... A idź pan w ch..j z takimi labami. Że blisko z domu mam to pójdę, przy okazji pani wygarnę co o niej myślę. Tylko ch...jowo będzie chodzić tam potem na krew :P
    A d;aczego chujowo??to ona sie powinna pizda zwijac i rpzepraszac i jej powinno byc glupio..wprowadzila was w blad narazajac na dodatkowy stres..

moremi, ComeToMeBaby, gretka, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to się boję tego
    a jak jej ręka pójdzie nie tak jak trzeba i będę miała makijaż zdziwionej ;-)
    Bozia3 wrote:
    a ja mam - kreski na dolnej już 3 lata i jestem bardzo zadowolona...

kapturnica, moremi, Bozia3, Mega, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mysle, ze Iwcia jest tu nielegalnie, wkrecila sie na forum 35+, gdzie w rzeczywistosci jest jakas malolata. najpierw taka figura w ciazy, a potem taki wyglad po kilerskim porodzie..
    I jeszczce jej Ivo ladnie spi i karmienie dobrze idzie.. Troll internetowy jakis czy co? ;)

kapturnica, Iwone, Reni, moremi, Bozia3, Sabina, Niuta, BISCA, gosia7122, gretka, Mega, kkisia, Aasiula, Parka, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A d;aczego chujowo??to ona sie powinna pizda zwijac i rpzepraszac i jej powinno byc glupio..wprowadzila was w blad narazajac na dodatkowy stres..
    no masz rację, mózg mi się zlasował :)

Iwone lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie znikam z forum.
    Muszę pomieszkać troszkę w swoim domku i zająć się jego domownikami ;)
    Od soboty dyżuruję na forum :D
    Najpierw Iwci poród, później czekałam na zdjęcia żeby Wam opublikować i wczoraj w nocy kładąc się spać spojrzałam jeszcze na forum, a tam post od, wiecie kogo i zamiast iść spać, zeszłam na dół i pisałam. Później nie mogłam zasnąć, bo martwiłam się co z naszą A. Dziś zamiast cos ogarnąć, to znowu dyżuruję na forum.
    Wstawiam sobie bana na kilka godzin :D :P

kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, Bozia3, paszczakin, Niuta, BISCA, gosia7122, ania.g, gretka, Sabina, Mega, kkisia, Aasiula, Parka, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 6753 6754 6755 6756 6757 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ