35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:Dziewczyny sorry,wszystko przeciwko mnie. Ale dzisiaj rano z drugiego siku test pozytywny blady.
Bety nie zrobię dzisiaj a chciałam bardzo i z przyczyn nie zależnych odemnie..jutro.
Poza tym nospa,magnez, ból brzucha,sensacje kiblowe i słabo...
Nie złościć się na mnie bo nikomu nic nie mówiłam.. chłopu po becie powiem...
Aa i skończył się mi abonament...
Pepa. Cieszę sie i trzymam kciuki za betę.
Iwone, gretka, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bedzie blady jak wczesnie jest.,.Przypominam ci moja schize z 14tego dnia po ovu jak mi wyszedl blady rano a dzien wczesniej 13tego rano silniejszy...Masz rozrzedzony sik..peppapig wrote:Dziewczyny sorry,wszystko przeciwko mnie. Ale dzisiaj rano z drugiego siku test pozytywny blady.
Bety nie zrobię dzisiaj a chciałam bardzo i z przyczyn nie zależnych odemnie..jutro.
Poza tym nospa,magnez, ból brzucha,sensacje kiblowe i słabo...
Nie złościć się na mnie bo nikomu nic nie mówiłam.. chłopu po becie powiem...
Aa i skończył się mi abonament...
ComeToMeBaby, kkisia, dorbie lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Pepa super to co jutro na betę?
peppapig, moremi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
dwie spoko...ale gdzie tam do wieczora...kapturnica wrote:dwie wypilam..podobnow ciOnzy wiecej nie powinno sie ..zaparz mi kurwa melise bo mi nerw skiknal do gory

ginka mi nawet polecała kawę ( 2 dziennie) lub zamiennie pepsi...bo przy niskim ciśnieniu można se fiknąć w ciąży, a to może zrobic gorzej, niż wypita kawa...
malgos741, kapturnica, Mega, Iwone, gretka, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Właśnie, kafka....Aasiula wrote:Jusss
kcesz kafffffe hyhy
Kurde nie mogę sie pozbierać, miliony mysli krążą po głowie...
kapturnica, gretka, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySłusznie.macduska wrote:no mówię właśnie,
martwię się, ze coś sie dziecku stało bo się nazwała chujową matką w akcie samokrytki
Młoda spadła z łóżka, bo chciała do mnie przyjść. Rozwalila sobie ucho o szafek nocną.
I to była moja wina, bo jak dziecko mnie wolalo, to ja oczywiście musiałam jeszcze poczytać forum.
I nie mogę się pozbierać. Kurwa mogła się zabić.
Ale widzę, że na forum dzieje się coś złego.
Iwone, gretka, dorbie, kkisia, Elfik, Arwena lubią tę wiadomość
-
a widzisz a moje młodsza koleżanka mówi zero cukru, zero jogurtów i serków i zero kawy ... nie mówiąc o słodzeniu kawy czy herbatyBozia3 wrote:dwie spoko...ale gdzie tam do wieczora...

ginka mi nawet polecała kawę ( 2 dziennie) lub zamiennie pepsi...bo przy niskim ciśnieniu można se fiknąć w ciąży, a to może zrobic gorzej, niż wypita kawa...
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
Jeździmy i oglądamy działki ..na razie tak ostrożnie...ale nie przypuszczałam, że to taka kicha...albo ceny w kosmos, a jak taniej...to jakieś pagórki, krzywizny, trójkąty...
A ja bym chciała na wzgórzu, pod lasem i blisko do MPK dla dzieci i blisko do Krakowa...
Co robić? Jakoś afirmować, wizualizować - żeby do nas ta działka przyszła...czy jak???
peppapig, Mega, moremi, ania.g, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ojj Sabbcia kurwa mac ne mozesz odpowidac za wszystko jakby czl wiedzial ,ze sie wypierdoli na schodach pojechalby winda..spokojnie...Sabina wrote:Słusznie.
Młoda spadła z łóżka, bo chciała do mnie przyjść. Rozwalila sobie ucho o szafek nocną.
I to była moja wina, bo jak dziecko mnie wolalo, to ja oczywiście musiałam jeszcze poczytać forum.
macduska, ComeToMeBaby, Iwone, Mega, moremi, gosia7122, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
mlodsza kolezanka hmm ma nierowno pod kopulamalgos741 wrote:a widzisz a moje młodsza koleżanka mówi zero cukru, zero jogurtów i serków i zero kawy ... nie mówiąc o słodzeniu kawy czy herbaty

malgos741, Bozia3, Iwone, kkisia, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnySabina wrote:Słusznie.
Przytulam
Czasem potrzebny taki zimny prysznic zeby zrozumieć co ważne,
ale taki rzeczy się zdarzają i tak nie wiń siebie za bardzo.
Mam nadzieję, ze szyć nie trzeba było?
gretka, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabcia ufff nie rób takich rzeczy jak wczoraj.Sabina wrote:Słusznie.
kapturnica lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
i jeszcze nie ma mejkapu????
no jak można tak młodo, fresz wyglądać i to po takim porodzie!
pięknieMega wrote:Ej nie czepiaj sie ze nie ma mejkapu
malgos741, Bozia3, Iwone, kapturnica, Mega, gretka, moremi, kkisia, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
a idź w chuj z taką koleżanką - ja mam osobiście stosunek niedobry do nawiedzonych ludzi - ekstrema nie jest dobra w niczym ....normalnie jeść i się zachowywać - nie przesadzać z kawą i odstawić używki...wystarczy...niech nie je jogurtów, serów i potem niech poogląda swoje zęby po porodzie....malgos741 wrote:a widzisz a moje młodsza koleżanka mówi zero cukru, zero jogurtów i serków i zero kawy ... nie mówiąc o słodzeniu kawy czy herbaty

Iwone, kapturnica, Mega, moremi, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH