35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Far wrote:Spokojnie tylko ok? Tak chuj mi do tego jak to mowi A.
Nie placze, daleko mi do tego. Nie moge ich szukac bo zakazala mi tego policja i ta instytucja a robie im pod gore moze zakonczyc sie zabraniem dzieci, mnie i matce.moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:nawet nie wiesz co kobieta może zrobić czy powiedzieć w depresji poprodowej, obyś się nigdy o tym nie przekonała...
kapturnica, macduska, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Far wrote:Spokojnie tylko ok? Tak chuj mi do tego jak to mowi A.
Nie placze, daleko mi do tego. Nie moge ich szukac bo zakazala mi tego policja i ta instytucja a robie im pod gore moze zakonczyc sie zabraniem dzieci, mnie i matce.moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
moremi wrote:Iwone, kompletnie mnie zrozumiałas. I wiem co może kobieta w depresji poporodowej. Napisałam, że jeżeli chodzi o Norwegię to mogą zabrać dzieci w sytuacji gdy dziecko powiadomi odpowiednią instytucję, że ograniczono jej wolność odcinając internet.
-
Far ja napisalam to co zauważyłam.Pytales>??
Dostales moja odpowiedz..Ty tez wroc do tego co wczesniej napisalam..Nie wiem kto zawinil ale prawda lezy po srodku..Skoro posunela sie do tego kroku miala ku temu jakies powody..No chyba ze deprecha poporodowa pomieszala jej zmysly..Skoro jak piszesz stosowala przemoc to chyba nie zaczela to robic wczoraj , przedwczoraj czy tydzien temu ale duzo duzo wczesniej..Nie reagowales?moremi, malgos741, Mega, gretka, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:to idź do kogoś kto pomoże ci w tej sprawie, dla mnie dziwne że nie możesz szukać dzieci jako ojciec masz prawo martwić się o swoje dziecko.
moremi, Mega, gretka, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
FarTy może masz zakaz, ale ambasada ma prawo dowiedzieć się co się dzieje z jej obywatelem. Wczoraj pisałeś że masz znajomych prawników w norwegi, może tam spróbuj się czegoś dowiedzieć.
Ps. cały czas próbujemy skontaktować się z Amalgos741, Bozia3, ComeToMeBaby, gretka, ania.g, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
no dobra a zdjęcie Iwci?
i co to za dziewczyna trzyma Ivo? Opiekunka? Ja się pyta gdzie Iwcia!?Iwone wrote:Come zgodnie z obietnicą wklejam na chwilkę zdjęcia
Uczestnicy weekendowego zamieszania
Zdjęć nie cytowaćmalgos741, moremi, kapturnica, Mega, Niuta, Aasiula, paszczakin, BISCA, ania.g, gosia7122, dorbie, kkisia, Arwena, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Sa sytuacje kiedy osoba w tym wypadku ojciec nie uzyska inf o miejscu pobytu dziecka ze wzgl na tzw jego dobro..Ale sytuacje takie sa tylko w wypadku gdy podejrzana jest przemoc fizyczna i psychiczna w danej rodzinie..I dobro dziecka/dzieci moze byc zagrozone..
kapturnica, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:no dobra a zdjęcie Iwci?
i co to za dziewczyna trzyma Ivo? Opiekunka? Ja się pyta gdzie Iwcia!?kapturnica, gretka, Aasiula, Reni, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie reagowalem bo jestem z tych ktorzy maja nadzieje ze ta osoba sie zmieni.
Dobra, bede dzialal po polsku jednak bo jestem Polakiem a nie norkiem bo nigdy ich paszport nie byl mi potrzebny.
Dzieki drogie Panie za troche wsparcia, ja mam rodzine i przyjaciol, ktorzy mi doradzaja.
Boje sie o A bo ona moze byc z ludzmi z tej chorej instytucji, ktorzy moga wiecej niz Policja w Norwegii. -
Iwone wrote:Come z tego co mi wiadomo, to w Norwegi jest jeszcze gorzej jak w Niemczech jeśli chodzi o odbieranie dzieci rodzicom, szczególnie obcokrajowcom. Dlatego nie dziwię się że Far panikuje.
Norwegia to piękny kraj, ale ja bym się tam bała z tego powodu zamieszkać.
no tak, ale tu już, zwłaszcza moremimu powiedziano, aby się ogarnął i uderzył tam, gdzie wiadomo, że informacji mu udzielą. chociaż niby mówili, ze nie ma ich szukać. czemu mu tak powiedzieli? może to on bił ją, a nie ona jego? nie wiem. wierzę natomiast, że gdyby coś takiego stało się u mnie w domu, niezależnie od przyczyn, mój facet ruszyłby niebo i ziemię żeby się dowiedzieć gdzie jesteśmy i jak nas sprowadzić do domu.
Far- po co siedzisz na forum? już się dowiedziałeś że nie wiemy gdzie są, że mówiła o Tobie dobrze, że po porodzie się coś popsuło, ale dalszej historii nie znamy. nikt ci nie ujmuje uczuć, przeżywania sytuacji i potrzeby wsparcia, ale tu trzeba działać a nie płakać na forum. Idź! Działaj! Szukaj ich! Może nie jest za późno.
Iwone- dzięki za fotki. Pześliczne. I fotki i towarzystwo na fotkach. Super. Iwcia świetnie wygląda, zupełnie jakby rodziła z 15 minutMłody też elegancki. No cud, malina.
Iwone, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no dobra a zdjęcie Iwci?
i co to za dziewczyna trzyma Ivo? Opiekunka? Ja się pyta gdzie Iwcia!?Bo Ty też wypindowana na codzień...
Iwone, kapturnica, moremi, Mega, gretka, Aasiula, Reni, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
tak mnie zaniepokoiło, że nagle Pan idealny przestał pomagać w domu
że nagle się wyprowadził
przez cały czas miałyśmy idealny obraz Waszego związku
przyznam się, że czytając to wszystko wiedząc cokolwiek to nie wiem czy bym to powiedziała
nie wiem wszystko to jakieś dziwne
Dzieci zabrała instytucja państwowa więc wiesz gdzie ich szukać. Teraz czas na odnalezienie A.
No chyba, że zrobiłeś jej krzywdę i teraz jest chroniona przez odpowiednie służby.
Trudno powiedzieć znając tylko ogólniki.
Moim zdaniem grzej do instytucji, która zabrała dzieci a zaginięcie żony zgłoś na policję.Far wrote:Nie chce tez rozwiazania. Pytam czy ktoras z Was odczula lub przeczytala cos co niepokoi Was.
Ja podejrzewam depresie poporodowa oraz inne sprawy z przeszlosci. Ale ok dam sobie rade, jakos.moremi, Bozia3, kapturnica, Mega, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:poczekamy na Twoje...bo bliźniakach 5 minut po...
Bo Ty też wypindowana na codzień...
Bozia3, Mega, Reni, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!