35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:http://kobieta.wp.pl/gid,15719250,img,15719271,kat,119634,title,Czego-nie-powie-ci-twoj-ginekolog,galeriazdjecie.html
strona 6 "Nie muszę mu robić śniadania, nie muszę prać koszul, nie mędzi, zawsze jest do dyspozycji."
caffe, Bozia3, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurde to tylko mi rok zostal a potem juz zlom jestem
Bursztyn wrote:przestalam to czytac bo na ktorejs stronie napisali ze po 37 roku drastycznie spada mozliwosc zajscia w ciaze i tylko 5 % kobiet sie to udaje, reszta na in vitro lub na zlom. straszne rzeczy pisza.Bozia3, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
Właśnie po takich artykułach..że 5 procent, że poronienia, że wady rozwojowe - odechciewa mi się wszystkiego....
Teraz to zaczynam żałować, że nie wpadłam jakoś jak miałam te 18 lat...tak ze trzy razy pod rząd - to by mi się już odechciało czegokolwiekcaffe, iza37, Bursztyn, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ej to jakiś laik pisał
my wiemy lepiej
Bozia3 wrote:Właśnie po takich artykułach..że 5 procent, że poronienia, że wady rozwojowe - odechciewa mi się wszystkiego....
Teraz to zaczynam żałować, że nie wpadłam jakoś jak miałam te 18 lat...tak ze trzy razy pod rząd - to by mi się już odechciało czegokolwiekcaffe, Bozia3, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
łaziłam przed chwilą po forum i jakaś 22 latka napisała, ze nie może zajść w ciąże chyba od pół roku
ja w wieku 22 nie myślałam o ciążyale myślę, że pół roku to nie jest dużo
czasami też załuję, że nie wpadłam dawców było paru fajnychcaffe, Bozia3, Bursztyn, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa na szczescie wpadlam ;)jak mialam 18 lat chociaz wtedy mi nie bylo do smiechu ani do szczescia i ten test ciazowy wtedy to byla jak zmora, ale za to teraz mam fajna przyjaciolke w domu
Teraz bym wszystko zrobila zeby zobaczyc 2 krechy
Reni wrote:łaziłam przed chwilą po forum i jakaś 22 latka napisała, ze nie może zajść w ciąże chyba od pół roku
ja w wieku 22 nie myślałam o ciążyale myślę, że pół roku to nie jest dużo
czasami też załuję, że nie wpadłam dawców było paru fajnychcaffe, Bozia3, Reni, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tez tak "wpadłam" ale cóż, mam świetną 19stkę w domu i są teraz tego pozytywy a też do śmiechu mi nie było. wyobraźcie sobie ze ja po ruchach dopiero się zorientowałam ze jestem w ciąży hahaha
A apropo tych waszych koni to uśmiałam się do łezJa za to cierpię na chorobę morska jak jestem "na górze" przez wielki brzuch mojego męża hahhaha
Kasik303 wrote:Ja na szczescie wpadlam ;)jak mialam 18 lat chociaz wtedy mi nie bylo do smiechu ani do szczescia i ten test ciazowy wtedy to byla jak zmora, ale za to teraz mam fajna przyjaciolke w domu
Teraz bym wszystko zrobila zeby zobaczyc 2 krechycaffe, Bozia3, Reni, Bursztyn, megan8, samira, bliska77, promyk lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:Ja tez tak "wpadłam" ale cóż, mam świetną 19stkę w domu i są teraz tego pozytywy a też do śmiechu mi nie było. wyobraźcie sobie ze ja po ruchach dopiero się zorientowałam ze jestem w ciąży hahaha
A apropo tych waszych koni to uśmiałam się do łezJa za to cierpię na chorobę morska jak jestem "na górze" przez wielki brzuch mojego męża hahhaha
no bo po ruchach zazwyczaj się jest w ciążyBozia3, Reni, Bursztyn, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość