35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Paszcza a o co chodziło z tą lutką, o którą pytałaś?
a zastanawialo mi, czemu przerwalas branie.. na wykresie wyglada jakbys wziela 3 dni, a potem jeszcze jeden. ja tam ani gin, ani ekspert nie jestem (chociaz w naszej klinice mialam inseminowac), ale jaki jest sens brania luteiny jesli przerywa sie jej branie jak nie wiadomo na czym sie stoi?
Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:Paszczakin ja prałam w Lovela podwójne płukanie , przestałam teraz nie dawno i piore w tych co nasze ciuchy
pierwsze nowe zakupione wyprasowałam
Nie używałam żadnych płynów do płukania, teraz juz używam
płatki zjebią Ci pralke to wszystko sie tam zaklajstruje
aucz.. to jak to jest, ze tyle "polecen" tego czegos jest w necie.. niedopranie zniese, ale jak mi pralke zaklajstruja to juz nie za fajnie..
Heh, chuop je wlasnie kupil w ilosci 3,5kg, bo zadnego procha do dzieciecych rzeczy nie bylo, tylko to mydelo w tysiacach odmianszczęśliwa 2, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:Hm tylko jak my możemy pomóc ??
to jakis cyrk albo Far jest tyranem i żle traktował Pusura
albo jej cos odbiło - Far pisze o szantażu dziećmi seksem , no sorry ale tak mi to wychodzi,
i nie oceniam ,nie krytykuje ,w zyciu każdego moze byc róznie
Życze duzo rozumu i jednak wspólnego dogadania sie
Uważam że Pusur powinna się skontaktować z partnerem i razem z tego wybrnąć. Być może nawet wyjechać z Norwegi zanim sie stanie coś, czego nie da się odkręcić.szczęśliwa 2, caffe, Arwena, Bozia3, malgos741, dorbie lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Powtarzam dlatego nie dziwię się dlaczego Far szuka u nas pomocy na forum!
Iwone, szczęśliwa 2, caffe, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:a zastanawialo mi, czemu przerwalas branie.. na wykresie wyglada jakbys wziela 3 dni, a potem jeszcze jeden. ja tam ani gin, ani ekspert nie jestem (chociaz w naszej klinice mialam inseminowac
), ale jaki jest sens brania luteiny jesli przerywa sie jej branie jak nie wiadomo na czym sie stoi?
zatestowałam raz ( nie ma na wykresie tego testu) wyszedł negatyw to przestałam
nie chciało mi się klikać w te leki
@ przychodziła normalna wcześniej nawet jak brałam lutkę
zalewało mnie np w 25 dc
-
Reni wrote:moja koleżanka uciekła od męża, który ją pobił. Uciekła z dzieckiem na ręku i się przed nim chowała - to ten typ wszystkim wmawiał, że ona ma chorobę psychiczną i trzeba ją odnaleźć, chronić i ją i dziecko, że on taki ok itd
wydzwaniał po wszystkich znajomych, prowadził śledztwo, mało tego stał pod drzwiami i podsłuchiwał czy przypadkiem jej nie ma
więc mówię ..nie znamy sprawy, faktów
Far sorry ale i Ty i A. możecie wszystko napisać w necie. Ja nie wiem komu wierzyć. Jesteśmy za daleko, żeby móc interweniować, pomóc. Jaką mamy pewność, że jej nie skrzywdzisz?
Pusur była na forum, mogła napisać, że to np nie prawda. Dobrze wie co się tu dzieje i że wszystkie się martwimy.
Niestety nie wiem dlaczego, nie napisała ani słowa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 14:33
gretka, malgos741, dorbie lubią tę wiadomość
-
dokładnie ja nie znam Jej bo dopiero dołączyłam do tej grupy ale martwię się o nią, facet pisze trochę niespójnie, coś o sporcie itd. ukrywaniu emocji, uczuć. Dziwne to wszystko.
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik, nie pisałyśmy nicka, żeby się jej facet nie dowiedział. Pewnie i tak przekopuje całe forum i prędzej czy później zorientowałby się, ale trudno. Teraz już wie i może prześledzić jej wszystkie posty. Powiem tyle - to nie było mądre, tym bardziej że nie znamy prawdy. I na tym poprzestańmy. Skończcie już ten temat. Jeżeli Pusur będzie chciała, to powie.
Co do zgłoszenia do tozu, to możesz już dzisiaj zgłosić wskazując gdzie widzialaś tą kobietę z jakim psem, co mu się stało. Toz reaguje.ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Elfik, nie pisałyśmy nicka, żeby się jej facet nie dowiedział. Pewnie i tak przekopuje całe forum i prędzej czy później zorientowałby się, ale trudno. Teraz już wie i może prześledzić jej wszystkie posty. Powiem tyle - to nie było mądre, tym bardziej że nie znamy prawdy. I na tym poprzestańmy. Skończcie już ten temat. Jeżeli Pusur będzie chciała, to powie.
Co do zgłoszenia do tozu, to możesz już dzisiaj zgłosić wskazując gdzie widzialaś tą kobietę z jakim psem, co mu się stało. Toz reaguje.Elfik, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Elfik, nie pisałyśmy nicka, żeby się jej facet nie dowiedział. Pewnie i tak przekopuje całe forum i prędzej czy później zorientowałby się, ale trudno. Teraz już wie i może prześledzić jej wszystkie posty. Powiem tyle - to nie było mądre, tym bardziej że nie znamy prawdy. I na tym poprzestańmy. Skończcie już ten temat. Jeżeli Pusur będzie chciała, to powie.
Co do zgłoszenia do tozu, to możesz już dzisiaj zgłosić wskazując gdzie widzialaś tą kobietę z jakim psem, co mu się stało. Toz reaguje.Iwone, Elfik, Mega, kapturnica, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChwalę się
Beta 9.01- 82,7
13.01 - 517Iwone, Reni, kkisia, gosia7122, caffe, Sabina, macduska, moremi, Mega, Parka, kapturnica, BISCA, Heretyczka, Arwena, Bozia3, gretka, Aasiula, malgos741, ComeToMeBaby, Mango, paszczakin, ania.g, Dorka1979, Lucky, slash, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny