35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:Kapta, ty się naczytalas o progesteronie, to jaki powinnysmy mieć - ty i ja?
Co do Pusura i chUopa ja juz napisalam przed wyjsciem z domu to zenujace zeby takie sprawy wyciagac na jakims pierdolonym forum..Tak sie nie zachowuja ludzie dorosli tylko jakies pop[ierdolone dzieci..W dupie mam kto co podczytuje..Jakby Pusur chciala uciela by ten tematw momencie piszac na ogole zebysmy sie zamknely a jemu zeby sprdalał w podskokach..Nie zrobila tego ..Wiec sory kurwa ale to wszystko jebie mi zenada taka siegajaca dnaElfik, gosia7122, caffe, macduska, Arwena, gretka, Bozia3, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Elfi, mam nadzieję, że nie odebrałaś tego jako atak. Nie było to moim zamiarem.
Jestem ogólnie zniesmaczona dyskusją na temat tego co się wydarzyło u Pusurkamoremi, Elfik, kapturnica, caffe, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ostre słowa jak na matkę inkubującą młode
będziesz się długo spowiadała! i 5 zł do słoiczka za przekleństwa!kapturnica wrote:Wiec sory kurwa ale to wszystko jebie mi zenada taka siegajaca dnaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 15:07
moremi, gosia7122, Mega, macduska, Heretyczka, Bozia3, Aasiula, malgos741, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Elfi wczoraj czytajac Twą opowieśc poplakalam się ze śmiechu i wzruszenia
trochę mi się ludzie przyglądali, bo akurat siedZieliśmy z mężem w kfc. Pewnie myśleli, głupia baba, płacze nad frytkami
w każdym razie- to było wspaniałe!
Sabinka, bo tak ma być -niech nasze słowa sprawia komuś radość i dają nadzieje.
Kiedy młoda wypadła z wózka dostalam na forum 30 historii od dziewczyn (niektóre to się powinno na policje zgloscic), i od razu lepiej.
Wiem co czujesz, jak człowiek nie spełni najwyższych standardów, to się czuje ...przynajmniej ten porządny.
W sumie dobrze, bo mamy nauczkę na przyszłość, ale tamte posty pozwoliły mi się szybciej podnieść, jestem człowiekiem jak inni:-)
I nie będę jak ta co wpadła, taaadam, po 7 latach w ciąży, ale...
Ja się starałam prawie trzy lata..
Nadczynność tarczycy, Hashimoto, podwyższona prolaktyna, problemy immunologiczne..
Wiem, ze jak wchodzilam na wykresy ciazowe dziewczyn, KT się udało w jeszcze wyższym cyklu niż ja byłam, to mi się lepiej robiło.
Dlatego mam nadzieje, ze może ta zielona kropka w moim 2...ktorymś cyklu starań komuś poprawi humor i da nadzieje.
I wizja tego, że kiedyś usiadziesz z własnym chłopem i powiedz mu, jesteśmy szczesciarzami i nam się udało - że to też...kkisia, Sabina, kapturnica, Mega, caffe, Iwone, Arwena, macduska, gretka, Aasiula, malgos741, ComeToMeBaby, Bursztyn, paszczakin, Parka lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ostre słowa jak na matkę inkubującą młode
będziesz się długo spowiadała! i 5 zł do słoiczka za przekleństwa!Reni, Mega, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:ostre słowa jak na matkę inkubującą młode
będziesz się długo spowiadała! i 5 zł do słoiczka za przekleństwa!
Nie!! Bo to nie jest jakies normalne .Wpada jakis dekiel nie wiadomo kto..Pisze jakies rzeczy o kolezance z watku..Rozpetuje jakas jebana bombe.I albo ma zajebisty ubaw z nas albo jest nienormalny ..Kurwa jaki normalny facet podczytuje watek o sluzach , zaciazaniu i miesiaczkach..Mojemu by to nigdy do glowy nie rpzyszlo by czytac takie cos..Arwena, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość
-
ojeja a jaki normalny facet podnieca się zdjęciami dzieci?
ludzie są rózni, ciekawi innych rzeczy
poza tym przecież wiedzą, że piszemy o innyc rzczach
chichramy się foty wstawiamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 15:14
moremi, Arwena, Mega, Bozia3, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Nikogo nie interesuje ci się dzieje u nich w domu, bo to ich sprawa. Jak już pisałam wcześniej sami się muszą dogadać.
Obydwoje czytają forum, więc
Róbcie tak,żeby dzieci na tym nie ucierpiały!
gosia7122, Arwena, caffe, Bozia3, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:i nigdy nie mów nigdy
zbyt dobrze znam swojego faceta by znizal sie do takiego poziomu by podczytywac babski watek ...A tym bardziej pisac na nim o swoich problemach z partnerka zamiast je rozwiazywac ..Elfik, Iwone, Pusurek, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Jesteś inkubująca...
O ja p....
Przypominało mi się, jak byłam w ciąży, to każdy kto dzwonił zaczynał od "i jak się czujesz?"
Czulam się jak pacjent hospicjum, albo inkubator właśnie...
Wszystkich pogonilam, to się zaczęło - "wiem, ze nie chcesz pytań, jak się czujesz, to nie pytam, ale wszystko w porzadku?.."
Czulam się jakbym zniknęła, moje zainteresowania i inne również - przeksztalcilam się w inkubator na nóżkach....
Teraz wie TYLKO małż, przyjaciolka, mój ginekolog, dentysta, pani z laboratorium i laski z forum...
Czyli razem, bagatela, jakieś 5 milionów ludzi...
No, jak cala Dania...kapturnica, Mega, Sabina, Arwena, Reni, gretka, Aasiula, malgos741, ComeToMeBaby, Mango, moremi, kkisia, ania.g, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Jesteś inkubująca...
O ja p....
Przypominało mi się, jak byłam w ciąży, to każdy kto dzwonił zaczynał od "i jak się czujesz?"
Czulam się jak pacjent hospicjum, albo inkubator właśnie...
Wszystkich pogonilam, to się zaczęło - "wiem, ze nie chcesz pytań, jak się czujesz, to nie pytam, ale wszystko w porzadku?.."
Czulam się jakbym zniknęła, moje zainteresowania i inne również - przeksztalcilam się w inkubator na nóżkach....
Teraz wie TYLKO małż, przyjaciolka, mój ginekolog, dentysta, pani z laboratorium i laski z forum...
Czyli razem, bagatela, jakieś 5 milionów ludzi...
No, jak cala Dania...Aasiula lubi tę wiadomość
-
To dla rozlużnienia...
Dziś byłam u dentystki, zazwyczaj chodzilam do innej - Kariny , ale właśnie urodziła bliźniaczki - 2,5 i 2 kilo...
Będą się nazywały Nina i Newenna . nie wiem czy przez v czy w...
Hmm, obecnie leczy mnie Ina...
Ida i Ina to byłaby przesadą, Nina fajna, ale zbyt popularna, natomiast Newenna kojarzy mi się z nowenną, jak dla ateistki zbyt kościelne...kapturnica, Mega, macduska, Arwena, Reni, gretka, Aasiula, Sabina, moremi, kkisia, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystrasznie to u nich zagmatwane ale co my tutaj możemy pomóc na odległość .już mi się wszystko miesza od nadmiaru informacji od męża Pusurka
mam wrażenie ze on jest bardzo zaborczy wobec niej jednocześnie teraz zagubiony ,wystraszony ,tak jakby tez pisał cały czas to samo
Pusurek natomiast jakby w amoku raz optymistycznie nabuzowana raz bardzo przygnębiona,wystraszona,nie wiedząca czego tak naprawdę chce od życia.
(nie wiem może to długo trwająca depresja poporodowa ale lekarzem nie jestem)
ale to tylko mój subiektywne odczucia ,ważnezeby się wszystko jednak szczęśliwie wyjasniło i zakonczyło ehhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 15:37
-
Reni, chciałam dodać, że mały potrafi się już sam nakarmić i napoic. Gdy się budzi, to leży cichutko i musze ciągle zaglądać czy jeszcze jest na łóżku bo kombinuje. No i jak znajduje butelkę z wodą lub niedopitym mlekiem sprzed zasypiania, to sie sam obsługuje... Także nie narobisz się przy nim. No chyba, że poczekasz aż zacznie się sam przewijać
kapturnica, Arwena, Mega, Reni, gretka, Aasiula, Bozia3, Sabina, gosia7122, moremi, kkisia, Bursztyn, paszczakin, Parka, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Reni, chciałam dodać, że mały potrafi się już sam nakarmić i napoic. Gdy się budzi, to leży cichutko i musze ciągle zaglądać czy jeszcze jest na łóżku bo kombinuje. No i jak znajduje butelkę z wodą lub niedopitym mlekiem sprzed zasypiania, to sie sam obsługuje... Także nie narobisz się przy nim. No chyba, że poczekasz aż zacznie się sam przewijać
to on taka cicha woda ,jak jest cicho to wiedz ze coś sie dzieje (czytaj kombinuje) hehecaffe lubi tę wiadomość