X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur kurwa nie lajkuj tylko sie odezwij!!

nick nieaktualny, Iwone, Mega, Aasiula, Bozia3, malgos741, gosia7122, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:

Ida i Ina to byłaby przesadą, Nina fajna, ale zbyt popularna, natomiast Newenna kojarzy mi się z nowenną, jak dla ateistki zbyt kościelne...;-)

hi hi a już Ci miałam napisać, żebyś swoją nazwała Litania

kapturnica, Mega, gretka, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    hi hi a już Ci miałam napisać, żebyś swoją nazwała Litania
    Albo koronka? =D

Mega, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    to on taka cicha woda ,jak jest cicho to wiedz ze coś sie dzieje (czytaj kombinuje) hehe ;)
    Teraz kombinuje jak się przemieszczać bezszelestnie. Jak mu się nudzi albo się zaklinuje to wtedy gada do siebie :)

kapturnica, nick nieaktualny, Mega, Reni, Aasiula, Elfik, gosia7122, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi sie takie wymyslone dziwne imiona osobiscie nie pdoobaja..Mam wrazenie ,ze moge takim orginalem skrzywdzic dzieciaka..Ale to moje zdanie Najbardziej mnie smieszyjak ktos nadaje anglojezyczne i mie a nazwisko ma typowo polskie ..Wtedy to brzmi wrecz smiesznie

caffe, nick nieaktualny, gosia7122, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Teraz kombinuje jak się przemieszczać bezszelestnie. Jak mu się nudzi albo się zaklinuje to wtedy gada do siebie :)
    jak ninja :)

caffe, Elfik, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Pusur kurwa nie lajkuj tylko sie odezwij!!
    Nie wiem, ale może lepiej nie bo się burza między nimi tu rozpeta i po co. Jedno uznało, że będzie pisało, drugie, że nie. Niech się sprawą odlezy i emocje ujda. Tak myślę.

nick nieaktualny, kapturnica, Elfik, moremi, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    jak ninja :)
    Ma ciupage, ale jeszcze o tym nie wie hehehe

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Nie wiem, ale może lepiej nie bo się burza między nimi tu rozpeta i po co. Jedno uznało, że będzie pisało, drugie, że nie. Niech się sprawą odlezy i emocje ujda. Tak myślę.
    Moze i masz racje 8) A forum nie zniesie chyba juz tego ..

caffe, Elfik, gosia7122, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dlaczego wmawiacie jej depresję poporodową?
    Przecież jak do tej pory A. nie zabrała głosu w tej sprawie
    Arwena wrote:
    (nie wiem może to długo trwająca depresja poporodowa ale lekarzem nie jestem)

ale to tylko mój subiektywne odczucia ,ważnezeby się wszystko jednak szczęśliwie wyjasniło i zakonczyło ehhh

nick nieaktualny, Mega, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    mam nadzieję ze to się wszystko dobrze skończy ,może mediator by im się przydał
    taka bezstronna osoba...

Elfik lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .....................otwórz!
    caffe wrote:
    Reni, chciałam dodać, że mały potrafi się już sam nakarmić i napoic. Gdy się budzi, to leży cichutko i musze ciągle zaglądać czy jeszcze jest na łóżku bo kombinuje. No i jak znajduje butelkę z wodą lub niedopitym mlekiem sprzed zasypiania, to sie sam obsługuje... Także nie narobisz się przy nim. No chyba, że poczekasz aż zacznie się sam przewijać ;)

Mega, kapturnica, caffe, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morka nie bez podstawy PROSIŁA o milczenie na wiadomy temat.
    Dziewczyny skończcie to.

kapturnica, Iwone, Mega, Aasiula, ComeToMeBaby, Elfik, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dlaczego wmawiacie jej depresję poporodową?
    Przecież jak do tej pory A. nie zabrała głosu w tej sprawie
    Reni nic nie wmawiam ,napisałam może to jest ....i ze lekarzem nie jestem

a jak napisałam powyżej (powyżej zdania ze słowem depresja popo...)w jej niektórych dużo wcześniejszych postach takie zachowania P zauważyłam....ale nie oceniam pisze to co zauważyłam

dobra dwa posty na ten temat wystarcza ,nic już nie piszę

a jego posty są dla mnie poniekąd chaotyczne i niespójne i nie na to forum

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 15:58

iwcia77 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EElfi tu sa srednie normy dla progesteronu,.Ale podpytam mojego endo co on w tym temacie sadzi

Poziom progesteronu - normy
    1-28 ng/ml - po owulacji
    9-47 ng/ml - do 12. tygodnia ciąży
    17-146 ng/ml - 12.-28. tydzień ciąży
    55-200 ng/ml - powyżej 28. tygodnia ciąży

Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    .....................otwórz!
    Przecie otwarte,wchodź

Reni, Mega, Aasiula, BISCA, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    buty wycieram zara jestem
    caffe wrote:
    Przecie otwarte,wchodź

Mega, Aasiula, BISCA, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/06ddfb6c099e.jpg
    Reni wrote:

caffe, Mega, kapturnica, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    napisz do nich w zgłoszeniu im więcej osób to zasygnalizuje tym większe prawdopodobieństwo, że to uwzględnią
    dawaj
    ComeToMeBaby wrote:
    o, fajnie że napisałaś. jakby zbierali pod tym podpisy to i ja się piszę.

kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Akurat gotuje mu zupę brokulowa, wiec pewnie się z Tobą chętnie podzieli ;P

Reni, Mega, Aasiula, malgos741, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 6763 6764 6765 6766 6767 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji ciążowych dla kobiet w ciąży

Jak wybrać najlepszą aplikację ciążową? Zapytałyśmy o to tysiące kobiet w ciąży i po porodzie odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja ciążowa to taka, która spełnia szereg wymagań – śledzi wagę z indywidualnymi normami, oferuje codzienne porady tworzone przez lekarzy, ma tryb połogu i naprawdę towarzyszy kobiecie przez całe 9 miesięcy. Wyniki rankingu w kilku aspektach nawet nas zaskoczyły.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna to poważny stan, w którym zarodek zagnieżdża się poza macicą, najczęściej w jajowodzie. Chociaż początkowo może przypominać prawidłową ciążę, kluczowymi sygnałami ostrzegawczymi są ból podbrzusza, krwawienie oraz nieprawidłowy przyrost hormonu HCG. Poznaj przyczyny tego zjawiska oraz metody diagnostyki i leczenia, które pozwalają chronić zdrowie i przyszłą płodność kobiety.

CZYTAJ WIĘCEJ