35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyElfik wrote:
Ida i Ina to byłaby przesadą, Nina fajna, ale zbyt popularna, natomiast Newenna kojarzy mi się z nowenną, jak dla ateistki zbyt kościelne...
hi hi a już Ci miałam napisać, żebyś swoją nazwała Litaniakapturnica, Mega, gretka, Aasiula, moremi, kkisia, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:to on taka cicha woda ,jak jest cicho to wiedz ze coś sie dzieje (czytaj kombinuje) hehe
kapturnica, Arwena, Mega, Reni, Aasiula, Elfik, gosia7122, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mi sie takie wymyslone dziwne imiona osobiscie nie pdoobaja..Mam wrazenie ,ze moge takim orginalem skrzywdzic dzieciaka..Ale to moje zdanie Najbardziej mnie smieszyjak ktos nadaje anglojezyczne i mie a nazwisko ma typowo polskie ..Wtedy to brzmi wrecz smiesznie
caffe, Arwena, gosia7122, moremi, kkisia, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Pusur kurwa nie lajkuj tylko sie odezwij!!
Arwena, kapturnica, Elfik, moremi, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Nie wiem, ale może lepiej nie bo się burza między nimi tu rozpeta i po co. Jedno uznało, że będzie pisało, drugie, że nie. Niech się sprawą odlezy i emocje ujda. Tak myślę.
A forum nie zniesie chyba juz tego ..
caffe, Elfik, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
-
dlaczego wmawiacie jej depresję poporodową?
Przecież jak do tej pory A. nie zabrała głosu w tej sprawieArwena wrote:(nie wiem może to długo trwająca depresja poporodowa ale lekarzem nie jestem)
ale to tylko mój subiektywne odczucia ,ważnezeby się wszystko jednak szczęśliwie wyjasniło i zakonczyło ehhhArwena, Mega, Aasiula, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Nie wiem, ale może lepiej nie bo się burza między nimi tu rozpeta i po co. Jedno uznało, że będzie pisało, drugie, że nie. Niech się sprawą odlezy i emocje ujda. Tak myślę.
taka bezstronna osoba...Elfik lubi tę wiadomość
-
.....................otwórz!
caffe wrote:Reni, chciałam dodać, że mały potrafi się już sam nakarmić i napoic. Gdy się budzi, to leży cichutko i musze ciągle zaglądać czy jeszcze jest na łóżku bo kombinuje. No i jak znajduje butelkę z wodą lub niedopitym mlekiem sprzed zasypiania, to sie sam obsługuje... Także nie narobisz się przy nim. No chyba, że poczekasz aż zacznie się sam przewijaćMega, kapturnica, caffe, Aasiula, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:dlaczego wmawiacie jej depresję poporodową?
Przecież jak do tej pory A. nie zabrała głosu w tej sprawie
a jak napisałam powyżej (powyżej zdania ze słowem depresja popo...)w jej niektórych dużo wcześniejszych postach takie zachowania P zauważyłam....ale nie oceniam pisze to co zauważyłam
dobra dwa posty na ten temat wystarcza ,nic już nie piszę
a jego posty są dla mnie poniekąd chaotyczne i niespójne i nie na to forum
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 15:58
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
EElfi tu sa srednie normy dla progesteronu,.Ale podpytam mojego endo co on w tym temacie sadzi
Poziom progesteronu - normy
1-28 ng/ml - po owulacji
9-47 ng/ml - do 12. tygodnia ciąży
17-146 ng/ml - 12.-28. tydzień ciąży
55-200 ng/ml - powyżej 28. tygodnia ciążyMega, dorbie lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/06ddfb6c099e.jpg
Reni wrote:buty wycieram zara jestemcaffe, Mega, kapturnica, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby, Sabina, moremi, kkisia, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
napisz do nich w zgłoszeniu im więcej osób to zasygnalizuje tym większe prawdopodobieństwo, że to uwzględnią
dawajComeToMeBaby wrote:o, fajnie że napisałaś. jakby zbierali pod tym podpisy to i ja się piszę.kapturnica, moremi lubią tę wiadomość