35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ineska tak myślę o Was i o chłopczyku którego macie możliwość zabrać do siebie.
Czteroletnie, a właściwie jak pisałaś on dopiero skończy 4 latka, można jeszcze ukształtować. Z dotychczasowego okresu jego życia prawdopodobnie nie będzie wiele pamiętał, a otoczony miłością, wyrośnie na wartościowego dobrego człowieka.
Podejrzewam że rodzicom w Waszym wieku ciężko będzie dostać młodsze- niemowlaka, bo takie dzieci każdy chce.
Do poniedziałku i tak nic nie wymyślicie, do czasu aż dowiecie się czy dziecko to spełni Wasze oczekiwania (ew. choroby, czy przejścia jakie to dzieciątko miało)
Życzę Wam powodzenia i trafnych decyzji
Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Ja sie zastanawiam kiedy mnie to dopadnie
pamiętasz mówiłam - wracałam z pracy, ledwo buty zdejmowałam, małysz na łóżko i budziłam się do pracy...
Jak żyć?Aasiula, Elfik, Sabina lubią tę wiadomość
-
dzięki Kap..
spałam bo byłam stara ciężarna..
nie dorabiaj nigdy proszę w telefonie zaufania...
zrób to dla mnie..
nie tfu, nie dla mnie, dla tych samobójców potencjalnych..
)))))))))))))))))))))0
Sabina, Mega, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:To ja czekam, zaglądam co chwilę czy wróciły, modle się, żeby mole te pudełka wpierdolily, a dziewczyny poszły na inny wątek
szkoda by było gdyby tak sie stało,bo myślałam ze przez tyle czasu jesteśmy choć troszkę zżyte ze sobą,wirtualnie ale zawsze ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 14:37
gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Arwena wrote:szkoda by było gdyby tak sie stało,bo myślałam ze przez tyle czasu jesteśmy choć troszkę zżyte ze sobą,wirtualnie ale zawsze ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 14:42
Sabina, Arwena, Iwone, Bozia3, gretka, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArwena wrote:szkoda by było gdyby tak sie stało,bo myślałam ze przez tyle czasu jesteśmy choć troszkę zżyte ze sobą,wirtualnie ale zawsze ...
Arwena, kapturnica, kkisia, Aasiula, gosia7122, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:ja myślę że tak się nie stanie, ja jestem tutaj od początku i to forum nie jedną burzę przetrwało
mam taką nadzieję ,bo jak nawet ktoś nie pisze tu czy to krócej czy dłużej to jednak wraca bo tak myślę - troszkę tęskniWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 14:48
gosia7122, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gosia7122 wrote:ja myślę że tak się nie stanie, ja jestem tutaj od początku i to forum nie jedną burzę przetrwało
kkisia, Aasiula, Arwena, Sabina, gosia7122, inessa lubią tę wiadomość
-
Lepiej skończyć temat bo trzeba będzie forum 35+ zamknąć.
Ja nie podzielam pewnych postaw osób, ale przyjęłam je do wiadomości.
Po prostu nie mój cyrk, nie moje małpy. I nie będę rozmyślała całymi dniami o czyichś fochach, czy demonstrowaniu nie wiadomo czego. Nawet się nad tym nie będę zastanawiała, bo szkoda mojego czasu, co to miałoby wnieść do mojego życia.
Arwena, gosia7122, kkisia, Iwone, Sabina, Heretyczka, Bozia3, gretka, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny