35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:robilam go jeszcze w szkole sredniej bardzo wydajne ciacho..A i smaczne i ladnie wyglada
Aasiula, kapturnica, kkisia, gretka lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:To bardzo miłe Boziu. Dziękuję
I Ciebie Reni i Moremi bardzo lubię i mam nadzieję, że dobrze o tym wiecie...ale według mnie nie robi się tak - nie zostawia się wszystko i zawraca dupą nie wiadomo o co i na kogo. Wszystkie tu chciałyśmy na swój sposób pomóc - każda jak potrafi...myślę, że liczą się intencje, a nikt nie chciał źle....natomiast karać dziewczyny i całe forum swoją ciszą i zdjęciem avatarów uważam za dziecinne....tyle....SolarPolar, gosia7122, kkisia, gretka, caffe, Iwone, BISCA, Arwena lubią tę wiadomość
-
Kapta zrobilam kilkadziesiat usg . Nigdy nie wykazaly miesniakow czy polipow. Na pewno mam zrosty ale one sa od dawna wiec to chyba nie zrosty. No nic jak znajde czas to skocze na usg .
kapturnica, Sabina, gosia7122, Aasiula, kkisia, Mega, gretka, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Lepiej skończyć temat bo trzeba będzie forum 35+ zamknąć.
Ja nie podzielam pewnych postaw osób, ale przyjęłam je do wiadomości.
Po prostu nie mój cyrk, nie moje małpy. I nie będę rozmyślała całymi dniami o czyichś fochach, czy demonstrowaniu nie wiadomo czego. Nawet się nad tym nie będę zastanawiała, bo szkoda mojego czasu, co to miałoby wnieść do mojego życia.Bozia3, gretka, caffe, Iwone, BISCA, Arwena lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Jakies smaki ? zachcianki
Aasiula, caffe, dorbie, ComeToMeBaby, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Kapta zrobilam kilkadziesiat usg . Nigdy nie wykazaly miesniakow czy polipow. Na pewno mam zrosty ale one sa od dawna wiec to chyba nie zrosty. No nic jak znajde czas to skocze na usg .
-
kapturnica wrote:od tygodnia zywie sie minimum raz dziennie rybamiw pomidorach..Nigdy wczesniej nie rpzepadalam za nimi..A tak to tylko sennosc i bol cyckow
Z tego co pamietam on ma 13 lat nie?
Miedzy mna a moja siostra jest 13 lat roznicy.I powiem szczeze ze na poczatku to myslałam ze ja normalnie zatluke hyhyhySabina, kapturnica, kkisia, caffe, Iwone lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Słuchaj a jak młody ? Cieszy sie? Jednak spora roznica wieku bedzie
Miedzy mna a moja siostra jest 13 lat roznicy.I powiem szczeze ze na poczatku to myslałam ze ja normalnie zatluke hyhyhy
U mnie bedzie ponad 14lat w sumie..Mlody jak zobaczyl druga kreche a pozniej bete to mial lzy w oczach z radosci..W sumie to on byl motorem do tego by troche przewartosciowac swoje zycie ..On chcial od jakichs 2lat zebysmy sie postarali o rodzenstwo...Nie wie jak to bedzie jak sie dziecko urodzi ale jak na razie cieszy sie bardo na jak on to mowi male gowienko w rodzinieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 17:35
Sabina, gosia7122, Aasiula, kkisia, Mega, gretka, caffe, dorbie, MartaDidi, BISCA, ComeToMeBaby, Arwena, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Kapta tylko żeby Wam tak nie zostało i Daga na dlugo nie zostala małym gowienkiem
Fajny ten Wasz synkAle sam przyznal ,ze bedzie gowienko nim na bank rzadzilo
Taa teraz szczesliwy , zobaczy jak sie bedzie darlo czy wtedy bedzie taki..Na szczescie swoj pokoj ma kawalek od naszej sypialni wiec w nocy spal spokojnie bedzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 17:42
gosia7122, Sabina, SolarPolar, anna maria, Aasiula, kkisia, Mega, caffe, MartaDidi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
U mnie mlody wiedzial ,ze mielismy problemy zdrowotne, znaczy ja mam ..Widzial jak plakalam po diagnozie na laparo i pocieszal jak malza nie bylo.. ...Zdarzalo mu sie podpytywac po wizytach u lekarza..Nie bylo jakiegos tabu w tym temacie..Wie od dawna skad dzieci sie biora i jakos temat plciowosci , sexu itd zawsze bez problemow przechodzil..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 17:45
gosia7122, Sabina, SolarPolar, anna maria, Aasiula, kkisia, Mega, gretka, caffe, dorbie, MartaDidi, ComeToMeBaby, Arwena, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:U mnie bedzie ponad 14lat w sumie..Mlody jak zobaczyl druga kreche a pozniej bete to mial lzy w oczach z radosci..W sumie to on byl motorem do tego by troche przewartosciowac swoje zycie ..On chcial od jakichs 2lat zebysmy sie postarali o rodzenstwo...Nie wie jak to bedzie jak sie dziecko urodzi ale jak na razie cieszy sie bardo na jak on to mowi male gowienko w rodzinie
kapturnica, anna maria, Aasiula, kkisia, Mega, gretka, MartaDidi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:super że Twój syn tak zareagował bo moja córka to długo była na mnie obrażona,bardzo się tym martwiłam.Syn od początku się cieszył ,chłopcy chyba inaczej to przyjmują.
gosia7122, anna maria, kkisia, Mega, Aasiula, dorbie lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Słuchaj a jak młody ? Cieszy sie? Jednak spora roznica wieku bedzie
Miedzy mna a moja siostra jest 13 lat roznicy.I powiem szczeze ze na poczatku to myslałam ze ja normalnie zatluke hyhyhyi swojej córce to samo chce zafundować
kkisia, anna maria, Aasiula, gretka, gosia7122, caffe, kapturnica, dorbie, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo u mnie bedzie ponad 17 lat roznicu , jak moj plan wypali
I mlody tez sie cieszy i wie ze smigamy po lekarzach
Nawet sie smieje ze jak wyjdzie z wozkiem na spacer , to stare przekupy beda gadac
Taki mlody a juz ma dzieckoMega, anna maria, Aasiula, gosia7122, kapturnica, dorbie, Sabina, MartaDidi, BISCA, ComeToMeBaby, Arwena lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Zastanawiam sie dlacZego od kilku dni boli mnie brzuch okresowo i to glownie w nocy ( pisalam Wam o śnie w ktorym rodzilam - bol nie byl wirtualny ale rzeczywisty) . Moze to jakas endometrioza? To nie pierwszy taki cykl ale kiedys tak nie mialam. Bol okresowy mialam na kilka godzin przed czerwona fala a teraz juz chyba 5 dzien. Macie pomysl?
u mnie tez w tym cyklu bole juz od ok 26 dc @ jest ale spoznilaa sie i mnie dla odmiany bolalo popoludniami.Wczoraj @ i tak bolesna jak ze 20 lat temu , w sumie pozarlam chyyba 2g paracetamolu jak nigdy....SolarPolar lubi tę wiadomość
gretka