35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Zadzwonilam się do gin. Okazało się że wizyta będzie dopiero 12.02 bo idzie na urlop. Super. Niech to cholera
Sabina, Mega, kkisia, anna maria, kapturnica, gretka, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Zaczynam się brać porządnie za szukanie przyczyny ciągłych niepowodzeń. Jestem zapisana do Pierzyńskiego, byłam raz u niego, zlecił hormony, tak to chyba w normie, tylko niski stosunek lh do fsh (0,53). Jak czytam fora to wychodzi na niedomogę ciałka żółtego ale progesteron 7 dni po owu 13,71 niektórzy piszą też o niewydolności przysadki (to już chyba duży problem). Dlatego szukam dobrego gina z Białegostoku albo Warszawy żeby leczenie poszło w dobrym kierunku, a może któraś z Was ma podobny problem?
Ja miałam jeszcze niższy stosunek Lh do FSH z tego co pamiętam chyba 0,42 i co udało się i wielu gin mi powiedziało żeby tym az tak się nie sugerowac.caffe, Sabina, kkisia, anna maria, Arwena lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Nadrabiam Was nadrabiam.
Ale tu się widzę dzieje.
Pusur trzymam kciuki za szcześliwy powrót waszej miłości.
Simba twoje Twixy są śliczne i te sweterki, czapeczki. Słód miód malina. Tylko przytulać.
Wracam do nadrabiania, dopiero jestem na 6959 .....Iwone, Sabina, kkisia, anna maria, MartaDidi, Mega, caffe, gosia7122, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Masakra współczuję przeżyć, ja mam bezobjawową kamicę, miałam mieć zabieg 20.01 ale mi wypada @ i mnie przesunęli na maj, cholera no to teraz się boję, gin mówi żeby się starać i międzyczasie zrobić, ale jak mnie kurwa w ciąży zaatakuje to dopiero będzie problem.
Sandra jestem tego samego zdania co Bozia - nie ma co zwlekać.
Ja tez jestem po operacji, ja akurat miałam laporoskopowo wycinany woreczek. Po 5 dniach wyszłam ze szpitala, dlatego tak długo bo coś długo mi się sączyło przez dren. Po zabiegu blizny minimalne. Ból okropny to był taki 2 tyg kolana i ramiona, to podobno po narkozie tak się dzieje i strasznie to przechodziłam, natomiast po operacjo doszłam do siebie w miarę szybko.caffe, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Ile wynosi skladka Zus za pracownika na 1/2 zatrudnionego
jedynie może nie być składki na fundusz pracy jesli ktoś ma mniej niż najniższa krajowa, ale to juz sprawa pracodawcy. Na wynagrodzenie to nie wpływa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 20:33
anna maria lubi tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Czesc Dziewczyny. Caffe a sprobuj przezucic fote w dokumenty i z dokumentow sciagnac...... To prosto bedzie... Pokaz Jeszcze raz Misiaka....
Mega, kkisia, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczor szanownym forumowiczkom
Dla mnie wciaz ta sama przyjemnosc, nadrobic forum po dniu pracy i przy lampce winka
Mam nadzieje, ze wszystkie forumowiczki wroca " do domu" bo jednak ich brak.
Pozdrawiam te, ktore podtrzymuja forum przy zyciuMega, Iwone, caffe, gretka, Sabina, kkisia, gosia7122, MartaDidi, Aasiula, paszczakin, anna maria, Reni, macduska, ComeToMeBaby, Arwena, Elfik lubią tę wiadomość
-
Jezeli chodzi o roznice wiekowe, u mnie mam nadzieje nie bedzie duzo bo zamierzam dwojeczke n'a przestrzeni dwoch lat
N'a pewno nie bedzie 15 ani 20 lat ....
Moja siostra urodzi swoje drugie kiedy jej pierwszy bedzie mial 18 lat ... Mysle, ze macierzynstwo odbiera sie inaczej w wieku 19 i 37 lat .Sabina, kkisia, Iwone, gosia7122, Aasiula, MartaDidi, Mega, anna maria, Arwena, Elfik lubią tę wiadomość
-
A ja dzisiaj kupiłam małemu cielęcinę. Jutro będzie pomidorówka z ryżem.
Wciągnęło mnie gotowanie dla niego hehehe ale warzywa i zupy go kolą w dziąsłaSabina, kkisia, Iwone, gosia7122, MartaDidi, Aasiula, Mega, anna maria, Arwena lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Gosia a co jest Twojej corce jezeli mozna wiedziec,chyba ze nie chcesz o tym mowic to nie ma tematu
Sabina, caffe, dorbie, Iwone, gretka, kkisia, Mega, anna maria, Arwena, Dorka1979, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:A ja dzisiaj kupiłam małemu cielęcinę. Jutro będzie pomidorówka z ryżem.
Wciągnęło mnie gotowanie dla niego hehehe ale warzywa i zupy go kolą w dziąsłaon jak je kaszę, to jakby była z gwoździ
kkisia, caffe, Mega, Arwena, Elfik lubią tę wiadomość