35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
gosia7122 wrote:córka miała czerniaka ,pierwszego stopnia ,jest po wycięciu pieprzyka ,miała serie badań i nie wymaga leczenia onkologicznego tylko kontrole co pół roku.
Boże, takie dziecko i tyle musi doświadczać.MartaDidi, Sabina, gosia7122, kkisia, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:córka miała czerniaka ,pierwszego stopnia ,jest po wycięciu pieprzyka ,miała serie badań i nie wymaga leczenia onkologicznego tylko kontrole co pół roku.
Sabina, gosia7122, Iwone, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:A ja dzisiaj kupiłam małemu cielęcinę. Jutro będzie pomidorówka z ryżem.
Wciągnęło mnie gotowanie dla niego hehehe ale warzywa i zupy go kolą w dziąsłaSabina, Iwone, Aasiula, caffe, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:córka miała czerniaka ,pierwszego stopnia ,jest po wycięciu pieprzyka ,miała serie badań i nie wymaga leczenia onkologicznego tylko kontrole co pół roku.
mam nadzieję, że Wasza córka najgorszy moment na za sobą
sciskam
gosia7122, Iwone, gretka, Aasiula, caffe, kkisia, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Jezeli chodzi o roznice wiekowe, u mnie mam nadzieje nie bedzie duzo bo zamierzam dwojeczke n'a przestrzeni dwoch lat
N'a pewno nie bedzie 15 ani 20 lat ....
Moja siostra urodzi swoje drugie kiedy jej pierwszy bedzie mial 18 lat ... Mysle, ze macierzynstwo odbiera sie inaczej w wieku 19 i 37 lat .Iwone, caffe, gosia7122, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
gosia7122 wrote:córka miała czerniaka ,pierwszego stopnia ,jest po wycięciu pieprzyka ,miała serie badań i nie wymaga leczenia onkologicznego tylko kontrole co pół roku.
!!!!
dobrze ze tak szyko diagnoza była ,bedzie dobrze !!!Iwone, caffe, gosia7122, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ja się cieszę, że tak szybko dziada usunęliście
mam nadzieję, że Wasza córka najgorszy moment na za sobą
sciskam
Teraz nie ma dnia żebym nie myślała o tym czy choroba nie wróci ,podobno pięciu lat potrzeba żeby mówić o całkowitym wyleczeniu.Sabina, gretka, Iwone, anna maria, kkisia, caffe, Arwena lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:podziwiam Cię caffe bo Ty pracujesz i jeszcze gotujesz małemu a ja siedzę w domu i daje gotowce ale ja nie lubię w garach siedzieć i mała ogólnie marudna i mało w dzień śpi to niewiele można zrobić
Teraz też kupuję gotowce jeśli chodzi o zupy i sprawdzam co małemu smakuje, a potem małpuję przepisygosia7122, Iwone, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Inessa – fantastycznie się Wam rok zaczął. Życzę jak najszybszych słów „mamo, tato”.
Sabina – przytulaski dla córci, do wesela się zagoi.
Peppa – radosne uściski.
Asiula - wspieram.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 21:19
Aasiula, Sabina, Mega, anna maria, kkisia, peppapig, Arwena lubią tę wiadomość
-
No wyglada na to ze kryzys choroby mamy za sobą ,mlody dzisiaj bez gorączki
,tylko gardlo zawalone nie chce jesc,ale z tym to ja sobie poradze .
MartaDidi, kapturnica, Sabina, gosia7122, anna maria, Mega, kkisia, BISCA, caffe, macduska, ComeToMeBaby, Arwena, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:No wyglada na to ze kryzys choroby mamy za sobą ,mlody dzisiaj bez gorączki
,tylko gardlo zawalone nie chce jesc,ale z tym to ja sobie poradze .
Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę